|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
15.7.2008 22:31:52   
blanč
Gigica, tolk ste me kregale zarad teh tipv, da še pomislt ne upam nanje, kaj da bi jih limalauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.7.2008 22:32:06   
gigi1
Miška si likalno razpoložena? Jst sem zutri likala v iber....pol me je pa panika zagrabla. Nauk zgodbe - ne smem več likat!!!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.7.2008 22:34:11   
blanč
O peglanje... Men pa moja tašča pegla (smajlikijefulvažen)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.7.2008 22:34:36   
gigi1
Blančika ti kar limi. Sam, da si nazaj. Kako si se mela? Si "nije vodka-rakija, mada nočas udara" ruknila še zame?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.7.2008 22:41:05   
blanč
Pijem ja
Marka s likom
Lenjina
A u pismu jedina
Tuga ?
to me razbija
Ruski voz, je zakonnnn.
Povem vam, da je moskva nepozabna. Moj najlepši izlet v življenju. Videla sem vse znamenitosti, jedla v vseh kuhinjah od ruske, ukrajinske, uzbekistanske, sam največja fešta je bila pa v srbski kuhinji na reki moskvi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.7.2008 22:44:11   
blanč
Gigi a bova pili letos jelena1,5 l skupi a?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.7.2008 22:44:24   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  a so bli še trubači??? Rastur!!! Ej dečva, še bom še v Celje prpelajala, da vidim tebe in Gretko, pa da en juriš užgemo user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.7.2008 22:44:36   
mismis
no ql, pa vodka pa Lenin pa svašta, zdej vsaj vemo, kje si bila...skrivnostna gospa

jaz se tudi pripravljam, da mojega kužona enkrat odpeljem na morje, ampak mora biti dober timing, ker brez mene ne bo šel v globoko vodo, kaj čmo travme iz otroštva (cca 4 mesece)....

zdej pa HOČEMO BAJAGO, HOČEMO DOBRE TIPE, NOČEMO PEGLANJA IN SPLOH NOČEMO PUCANJA OKEN... bejbe izkažite se user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.7.2008 22:45:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  user posted image  user posted image  a so bli še trubači??? Rastur!!! Ej dečva, še bom še v Celje prpelajala, da vidim tebe in Gretko, pa da en juriš užgemo user posted image

še jest, še jest, bom kopilot

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.7.2008 22:46:15   
blanč
Ej, če prideš v Celje obljubim, da bo fešta do zore. pa miška tudi ne sme manjkat...user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.7.2008 22:46:20   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Gigi a bova pili letos jelena skupi a?

Pismu me mika! naš neki letos ni navdušen nad Gučo. Pravi, da je situacija li-la zarad Kosova.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.7.2008 22:48:10   
mismis

Gigi a bova pili letos jelena skupi a?

Pismu me mika! naš neki letos ni navdušen nad Gučo. Pravi, da je situacija li-la zarad Kosova.

Žižek ti samo povej, popedenam našega, potem pa žur, pa še splake vrževa v avto, just in case

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.7.2008 22:49:24   
blanč
Eh, sej sam enkrat živimo,klinc pa kosovouser posted image .
Midva 100% greva, da se jaz še zadnjič napijam in nakadim, ker pol pa konec za nekaj časa, spet postopek, sam sej vemo rezultat,pa bom čez en mesec že spet v formi za nadaljevanje guče...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.7.2008 22:49:58   
gigi1
Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš user posted image ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala user posted image )
Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.7.2008 22:50:55   
mismis

Eh, sej sam enkrat živimo,klinc pa kosovouser posted image .
Midva 100% greva, da se jaz še zadnjič napijam in nakadim, ker pol pa konec za nekaj časa, spet postopek, sam sej vemo rezultat,pa bom čez en mesec že spet v formi za nadaljevanje guče...

klinc pa to Blanči, malo optimizma za nas prosimo....Enkrat mora ratat, ma ni vrag, da se bo ta nepojasnjena neplodnost, ali karkoli že vidva imata, enkrat naveličala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.7.2008 22:51:01   
blanč
Jaz bi vaju bila neizmerno vesela v Celju... Spita lahko pri meni, če verjameta, da bomo kaj spaleuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam občutek, da sem v drugi puberteti, me fejst razmetava.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.7.2008 22:52:02   
mismis

Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš user posted image ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala user posted image )
Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala user posted image

ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.7.2008 22:52:27   
mismis

Jaz bi vaju bila neizmerno vesela v Celju... Spita lahko pri meni, če verjameta, da bomo kaj spaleuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam občutek, da sem v drugi puberteti, me fejst razmetava.

tell me something about it...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.7.2008 22:53:14   
blanč
Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delimuser posted image user posted image user posted image Le kaj bi človek brez sanj..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.7.2008 22:54:41   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT

OOOOooooo aaaaaaaaa????? To bi bla pa čast zame user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.7.2008 22:55:23   
mismis

Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delimuser posted image user posted image user posted image Le kaj bi človek brez sanj..

čaki, da me vidi v moji ta najbolj jebozovni mikici, ne bo več prašanje al' boš al' ne boš, sam še al'  si mi všeč al' jauser posted image user posted image user posted image

Žižek, kdaj letimo za Celje????

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.7.2008 22:56:46   
mismis

OOOOooooo aaaaaaaaa????? To bi bla pa čast zame user posted image  user posted image  user posted image

mislim, da si spregledala eno majhno besedico (beri podčrtano z rdečo), ko ga jaz dobimo v roke, bo samo še: "il me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram..."

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
15.7.2008 22:58:25   
blanč
Čast bi mi blo tebe videt v jebozovni mikiciuser posted image .
Sam ja no, sej bom jaz tudi šla jutr na razprodajo se gužvat, da dobim eno do popka odprtouser posted image user posted image user posted image  pa hrbet uzuni, da ne boš sam ti obline kazalauser posted image user posted image user posted image
Sicer so moje kake par številk večje, sam še kr dober zgledajo (baje)...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
15.7.2008 22:59:10   
gigi1

čaki, da me vidi v moji ta najbolj jebozovni mikici, ne bo več prašanje al' boš al' ne boš, sam še al'  si mi všeč al' jauser posted image user posted image user posted image

Žižek, kdaj letimo za Celje????

Je:)bela punce jst si morm tud enga jebozovnega polovnega omislit. Sem čist brez sanj user posted image  user posted image  user posted image
Miška lahk ta vikend. nikamor ne grem. Sem že odpovedala. Strah ima velike oči user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.7.2008 22:59:21   
blanč
"il me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram..."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Držanje glave
uršula83

Kdaj so vaši otroci SAMI držali glavo? To mislim, da je glava čist stabilna, da ne omahuje več.

pri 3 mesecih (42%)

pri 3,5 mesecih (18%)

pri 4 mesecih (18%)

pri 4,5 mesecih (6%)

prej kot pri 3 mesecih (8%)

pri 5 mesecih (7%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!