|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.8.2008 17:50:14   
kajsica
Punce vidim da imate še vedno probleme s tem Menogonom.

A se pa da to dobit v Avstriji???? Ker jutri grem jaz tja in če se da dobit brez recepta, vam ga pripeljem, dostava pa je lahko do Ljubljane!

Ali pa ste gledale na tisti link na 160 strani, ki ga je mislim da Abra prilepla, da se da ta zdravila naročit preko spleta?!

Če lahko kateri kaj pomagam, naj mi javi!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
26.8.2008 18:04:19   
ledenka
hvala za navijanje, punce user posted image  mislim glede zdravil!

kajsica, mislim, da se da, ampak je vprasanje, kako imajo oni dobavo, ker gre za italijansko tovarno user posted image   samo brez recepta se ne dobi, Avstrijci so bolj hudi kot Italijani. V Nemciji je tako, da se dobi (v principu), ampak s predhodnim narocilom. Ampak hvala, punca, zlata si user posted image  

bom poslala se frende v Bruslju v iskanje, ni vrag, da ne bom kje kaj staknila, dokler se tile Italijancki ne vrnejo z dopusta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
26.8.2008 18:58:15   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image bi mela striperja na dekliščini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A rabiš telefonsko? Imam  jo od dotičnega fantiča user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
26.8.2008 19:11:11   
zarja1
Grethy hvala. Dans je prinesel user posted image . Samo so pa ogromne. Jaz pa goltanje, nnuser posted image .

Zdaj pa bo......................................................................................user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
26.8.2008 19:26:14   
gigi1
Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
26.8.2008 19:30:32   
ledenka
sem prosla se prijateljico v Moskvi, da proba kje najt tale user posted image user posted image user posted image  menogon. grrrrrr!

jaz bi tud mela striperja user posted image user posted image user posted image  sam dekliscino sem ze dala skos user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
26.8.2008 19:32:28   
gigi1
Ajsi, kaj pa če Kajši vseeno proba? Saj vprašat ni greh...

Ja zarad tega tipčka bi pa jaz ponovila svojo dekliščino  user posted image  user posted image  user posted image

Je pa glih za naju Ajsi. Čist gladek user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
26.8.2008 19:37:17   
zarja1
Babe, če boste ugotovile, da jih Avstrija ima, vam grem pa jaz iskat robo. Mam glih 20 minut do Graza.........mam hiter avtouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.8.2008 19:39:17 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
26.8.2008 19:38:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

in je kak učink? A si kaj bolj user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
26.8.2008 19:39:05   
ledenka
kajsica, kaj pa ce vprasas, ce bos lih sla mimo kake apoteke user posted image   prosim prosim! ti bom telefonsko poslala na ZS, tako da mi kar poslji SMS!

gigi user posted image  lahko narediva ponovitev dekliscine user posted image  jaz na moji nisem mela striperja, sem bla mlada in neumna user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
26.8.2008 19:46:28   
Abra
Nokes user posted image user posted image za 22 let user posted image in tvoja vesoljčka. Tisto, česar tuki ne omenjamo user posted image pa imamo očitno skoraj vse. In čisto vse počasi guramo. Držim pesti, da jih je bilo tudi pri tebi že dovolj.

Sonček, bravo za dobre izvide. Otročka boš pa naslednjič vidla. Jaz se že prav veselim morfologije, to naj bi bil najlepši pregled.

Gigi, sej vem user posted image jaz tudi vas, a je tolk stveri prišlo vmes. Želim si spet delat pa malo energijo usmerjam v to smer. Sicer mi ne ratuje preveč, ker sem hitro čist zmatrana user posted image pa tudi sedet ne morem ravno dolgo, me začni ful tiščat nekje spodaj v trebuhu. Saj najbrž mi ne bo ravno ratalo, a kaj ko prsti srbijo. Nisem navajena bit tolk časa nekoristna.
Kdaj pa ti štartaš? Sem kaj zamudila?

Ledenka in MLBK, kaj pa če bi poklicali še lekarne okrog Gorice in Vidma? Tam ni takega povpraševanja, pa imajo mogoče kaj škatel na zalogi. Spletni nakup pa vama ne diši? Tuki je še link lekarn iz Vidma, pa cele pokrajine, mogoče pa bosta v kateri le našli
http://udine.paginegialle.it/friuli_venezia_giulia/udine/farmacie.html
http://www.pagineutili.it/FARMACIE_(1)(FRIULI_VENEZIA_GIULIA)(515)().html
tiste na tržaškem sta že preverili?

Kje imate pa striperja? Kaj sem zamudila????
Mislim, da ne bom šla vsega brat, je kar preveč.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
26.8.2008 19:58:31   
ledenka
Ledenka in MLBK, kaj pa če bi poklicali še lekarne okrog Gorice in Vidma?

vse je izropano user posted image  mi je ze kolegica v Gorici gledala, pa ni nic vec. tisto spletno narocanje pa mi ni jasno - ker ima cudne cene user posted image  mislim, da nekje 35 EUR ali nekaj takega, samo ne vem, za koliko. cena je sicer cca. 120 za 10 ampul.

zarja, hvala ti! user posted image  Avstrija je v naslednjem planu.  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.8.2008 20:06:11   
Abra
Uf, je očitno dražje. 35 dolarjev je ampula (75IU) user posted image Kaj pa vem, jaz bi najbrž kak mejl poslala in vprašala za ceno v evrih in rok dobave. Pa poskusi v Videm kaj poklicat. Najbrž bo v prvih dneh še problem, ker navadno fabrike spraznijo skladišča pred dopusti ... ma upam, da ne. Sicer je zdaj konec dopustov in bi vsaj konec tedna že moralo bit jasno.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.8.2008 20:09:30   
ledenka
menogon je ful cenejsi od menopurja, ene 2x. bomo videli. v petek, ce ne bo bolje, bom poklicala tudi v Videm, nekje imam par cifer od lekarn tam. pa se super izgovor za shopping mam potem user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
26.8.2008 20:17:23   
taraji
Tudi sama imam namen malo poklicati okrog, pa če kje kaj izvoham zagotovo soročim.

Ma pomoje se bo kje kaj našlo.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.8.2008 20:17:25   
Abra
Cifre iz Videmskih lekarn imaš na zgornjem linku. Pa valda izgovor za šoping. user posted image Jaz grem tja rada vsaj na kavo, mi že to polepša dan.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
26.8.2008 20:48:34   
nokes
hojla,

hvala lepa vsem!

mišmiš, ne me zdaj kregat! jst sm noseča!!! user posted image men morjo zdaj penzionistke na busu plac odstopit! no, da mi je to videt!user posted image  vem, da športaš in se ukvarjaš s pesekom, kak vama gre? pa tvoji mišiči?

zvezdica, ti si tut bizi, a ne? veš, ravno tolažbe nisem hotela, sem bolj take pitbul sorte user posted image , grizem, pa trgam, pa fajtam, no, potihem mal smrkam...user posted image  hvala za ramo, bom porabla tegale jokerja kdaj drugič, prav?

gigica, kaj pa vem, če bi se hvalila z bušijemuser posted image  je bolj take požeruharsko pivopivske in plinov polne oblike! user posted image tak da drage moje, slikc ne boste vidle!!!user posted image

abri, kak pa ti guraš? tisto, kar ne omenjamo, ne obstaja, itak!!! ja, zgleda, da mormo še mal zobe stiskat, pa saj bo...

vse, ki rabite tele menogone, upam, res upam, da nekje zvohate kakšno lekarno, ki še ima nekaj zaloge. saj boste nabavle, pol pa dilanje pod mizami ... user posted image  seveda držim pesti, da čimprej.

aja, naša nosečka, gloria. ti boš pa prva, s katero bom dihala! moraš pa res prav čas povedat, da zajamem sapo!user posted image

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
26.8.2008 20:57:51   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
Ozone - UZ
Baci - UZ
Lučka25 - punkcija
Blanč - UZ 
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image   test 07.09.2008
Obayifo greje user posted image   test 09.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline+Gonal)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš, Gonal in Cetrotide)
  • Mandreja (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • DaisyE (dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4743
    26.8.2008 21:04:17   
    mismis
    Večer,...evo mene spet med vami.

Abra naša, striperja so imela  na Pikovitini dekliščini. Slike imaš v njenem albumu. Je bilo vroče in pohotno user posted image Kako si nam ti?

Ajsi in M.L.B.K., upam da čimprej najdeta to zdravilo oz. da user posted image čim kasneje pride. user posted image

Lara, za jutri ti želim veliko sreče na UZ in veliko velikih folklov, ekola ena pikapoka user posted image in en bujs user posted image za srečo.

Zvezdica, tebi pa želim en lep pogled na Medota, da ga teta/stric zdravnica/zradvnik pohvali in reče, da je najboljši od vseh. Seveda tudi zate srečkoti user posted image in user posted image .

Nokes, saj nočem kregat, ampak ko bi ti vedela, kako me je srbelo zate, sem te že na nosečniškem forumu iskala in seveda te tudi tam ni user posted image . Ma važno, da je vse ok user posted image , Drugače pa ja, midva z mojo mrcino full športava, celulit se topi, telo dobiva obliko, napredujemo

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.8.2008 21:05:25 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 4744
    26.8.2008 21:06:07   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Grethy hvala. Dans je prinesel user posted image . Samo so pa ogromne. Jaz pa goltanje, nnuser posted image .

Zdaj pa bo......................................................................................user posted image

Matr si faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... men se zdi da bi jih  lahko na pol dala no ... pa po pol in pol še pol a ????? ... a bi šlo to lažje ????user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4745
    26.8.2008 21:07:11   
    Grethy
    Pikoviteeeeekkk jz bi pa geslo od deklišne pleaseeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4746
    26.8.2008 21:09:30   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

in je kak učink? A si kaj bolj user posted image

zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj  user posted image , slikca je pa opasna  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4747
    26.8.2008 21:11:10   
    lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

M.L.B.K in ledenka - upam, da dobita municijo, da bo vsaj ena skrb manj

.....jaz tudi želim...

Se še jaz podpišem. In vsem ostalim Reškotovim puncam, ki so v postopku isto želim, da se ta problem reši.

Mah, mam tud jaz probleme v službi zarad italjanskih dopustov user posted image

Punce, vam vsem skupaj želim, da se zadeva uredi. Meni jih je tudi zmanjakalo, pa sva potem pri Rešu sproti dokupovala, vsega skupaj 9 doz. Ta feragosta pa naj se konča, pa da se bo vse uredilo in boste lahko mirnih živcev lahko začele postopek.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4748
    26.8.2008 21:12:52   
    mismis
    prehitro stisnila gumb... no pa nadaljujmo.

Oktavija in Obi van Kenobi, kako sta mi midva, že kaj špika v trebuščku, Obi a greš ti jutri k Rešu, ali sem jaz kaj pomutila?

Blanči, kje si mi ti? Kaj s tabo kaj dogaja?

Gretka, morda te v bližnji prihodnosti tudi jaz pobaram za te pilule lilule, samo sedaj mam tisti čaj macino travo, pa zdaj čakam, da pride user posted image , da ga začnem piti.

DaisyE in Arneja,...kje sta vidve?

Pikovit, v petek po vsej verjetnosti prinesem DVD s fotkami sabo, moram še malo utripati s trepalnicami, da mi bo naš pomagal dol sneti še filmček.

Kajsica, greš jutri malo zapravljati k sosedom?

Ok zdej grem pa pod tuš, od tega tekanja naokoli mi tako noge smrdijo (ok vem, da rastejo iz riti), da še sama sebi smrdim. Fuj pujsek mismis

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4749
    26.8.2008 21:13:10   
    ledenka
    sem si odprla Heinija user posted image  se kar nisem spila zaloge user posted image  (od sobote user posted image )

punce. sem takoooo utrujena user posted image  pa moram se pocakat mojega, da konca z enim frendom, da grem po njega. jutri  mava ze 3. obletnico poroke (tadruge, sva mela dve user posted image ). ajoj, kako cajt leti user posted image  

mismis, vsekakor bomo dilali user posted image  jutri moram it se v Italijo po suprefact, pa ne vem, a naj grem kar zjutraj, med kosilom ne morem, ker sem zmenjena (z enim simpaticnim mlajsim kolegom, tega nocem zamudit user posted image ), popoldan mam pa pilates - to bi tud rada sla user posted image  

MLBK, bova izmenjali informacije user posted image  a ce mi najdejo v Rusiji, te tudi zanima? ker ni blema, prinest 3 ali 5 skatel user posted image  

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?