Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:16:33
|
|
|
|
lučka 25
|
Sreda, 27.08. Lara Light - UZ Jaz že navijam.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:16:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah in je kak učink? A si kaj bolj zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj , slikca je pa opasna , slikca je res dobra dajte porocat! sicer bo tokrat ratalo, ampak za naslednjo bebo hocem vedet za kaj bolj natur (ampak ne vem, zakaj... nisem pretirano optimisticna mogoce zdaj zaradi zdravil, ker se ne morem relaksirat in cakat zacetek. matr, smo babe komplicirane zvali ).
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:17:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah in je kak učink? A si kaj bolj zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj , slikca je pa opasna , Grethy veš kaj me edino muči, če to lahk jem skupaj z Estrofemom. Oboje se full izključuje, te tvoje so za up, pa plodnost pa tako.....estrofem pa je glih kontra. Kaj naj?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:18:49
|
|
|
|
lučka 25
|
Pri meni je padla stopka. Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:19:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah in je kak učink? A si kaj bolj zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj , slikca je pa opasna , Grethy veš kaj me edino muči, če to lahk jem skupaj z Estrofemom. Oboje se full izključuje, te tvoje so za up, pa plodnost pa tako.....estrofem pa je glih kontra. Kaj naj? raje ne, ker dejansko maca uravnovesi hormone, ti pa tega z estrofemom noces.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:20:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pri meni je padla stopka. Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora. in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:21:53
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem si odprla Heinija se kar nisem spila zaloge (od sobote ) punce. sem takoooo utrujena pa moram se pocakat mojega, da konca z enim frendom, da grem po njega. jutri mava ze 3. obletnico poroke (tadruge, sva mela dve ). ajoj, kako cajt leti mismis, vsekakor bomo dilali jutri moram it se v Italijo po suprefact, pa ne vem, a naj grem kar zjutraj, med kosilom ne morem, ker sem zmenjena (z enim simpaticnim mlajsim kolegom, tega nocem zamudit ), popoldan mam pa pilates - to bi tud rada sla MLBK, bova izmenjali informacije a ce mi najdejo v Rusiji, te tudi zanima? ker ni blema, prinest 3 ali 5 skatel Vsekakor bi prosila, da ce kje najdeš, če bi lahko še meni priskrbela dve škatli. Jaz pa ti seveda tudi sporočim, če izvoham kje kakšne zaloge.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:22:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah in je kak učink? A si kaj bolj zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj , slikca je pa opasna , Grethy veš kaj me edino muči, če to lahk jem skupaj z Estrofemom. Oboje se full izključuje, te tvoje so za up, pa plodnost pa tako.....estrofem pa je glih kontra. Kaj naj? raje ne, ker dejansko maca uravnovesi hormone, ti pa tega z estrofemom noces. Ja Ajsika se strinjam...je logično, bom imela še te menske valunge
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:23:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pri meni je padla stopka. Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora. in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek! jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:24:30
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pri meni je padla stopka. Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora. in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek! Naj se tvoje besede uresničijo. In od zarje.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:26:12
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Pri meni je padla stopka. Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora. in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek! Naj se tvoje besede uresničijo. In od zarje. Naj gredo vaše besede v prava ušesa - se popolnoma pridružujem navijanju in močno stiskam pesti.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:27:04
|
|
|
|
zarja1
|
Blanči si tega našla.........mal je podoben tvojmu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:29:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 in je kak učink? A si kaj bolj zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj , slikca je pa opasna , Grethy a te pol tak tud folk gleda, ker si tolk šminkerska in coll????
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.8.2008 21:30:22 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:35:45
|
|
|
|
obayifo
|
Oktavija in Obi van Kenobi, kako sta mi midva, že kaj špika v trebuščku, Obi a greš ti jutri k Rešu, ali sem jaz kaj pomutila? mismis ne še... v četrtek si dam še tadrugo špiko in v petek grem k Rešu na UZ. v soboto pa koooončno mal na dopust Lara Light navijam Lučka25 za stopko, naj bodo celice vrhunske in naj te preveč ne boli
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:39:11
|
|
|
|
zarja1
|
A ste že vse šle "ninat"?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:40:46
|
|
|
|
ledenka
|
obi, kaksno pa je pocutje, je ze kaj znakcev?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:41:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A ste že vse šle "ninat"? ma kaki, mojga se ni
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:45:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A ste že vse šle "ninat"? ma kaki, mojga se ni bo bo prišel...pa prinesel
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:46:07
|
|
|
|
jadrnica
|
zarja1 -jaz še tle malo šarim in ne spim, ceprav bi mogla lara light - bržim pesti za UZ jutri -ti pa poročaj abrica - dobro te je brat, da si/ste pri vas ok, vsaj tako se mi je zdelo, sedaj še morfologija pa bo joj tole z zdravili in menogonom je pa parva štala, upam, da ga prav hitro nekje najdete, če ne pa kr proizvajalcu pisat naj en kontejner pred mejo zapelje, prodal bo za zaihr vse - malo sale, vem da je kar resna situacija, če zdravil ne dobiš, držim pesti, da se vse čimprej uredi jaz grem jutri na UZ - sem nekje v 10,5 tednu, pa se javim in kako in kaj sem opravila, sem pa tokoplazmnopozitivna, kar je pomojem kar faj :) ampak vseeno ne jem pršuta, salam in meni tako ljubega tatarskega bifteka mismis -poseben pozdrav tebi ,ker tako lepo skrbiš za seznam, pa seveda poljubček tvojemu kužku, kako mu je že ime, sem pozabla
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:48:42
|
|
|
|
lara light
|
Mismis, lučka, zarja, ledenka,.... in vsem ki jih nisem naštela NAJLEPŠA HVALA za navijanje! Lepotičke moje, res me je zdelalo danes. Že včeraj sem imela cel dan glavobol in danes sem se z njim zbudila. Ni bilo prijetno, a se je dalo vzdržat in živet. Po kosilu nekje ob 12.30 pa se je začelo...ne znam opisat, kot bi imela premajhno glavo oz prevelike možgane (dvomim )...tako hudih bolečin, še nikoli. Nekajkrat me je zlomil jok in sem tulila kot malo dete. Klicala sem Reša in mi je rekel, da se vidiva ju3. Zdaj mi je velikooo bolje. Še malo boli, a zdi se mi praznik. Ju3 upam na najboljše. Lučka, bravo! Nokes, superca! Lepo nočko vsem!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:50:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 A ste že vse šle "ninat"? ma kaki, mojga se ni bo bo prišel...pa prinesel mah, ja, kake roze bi pa res lahko prinesu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:51:30
|
|
|
|
zarja1
|
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.8.2008 21:52:02 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 21:52:36
|
|
|
|
ledenka
|
jadrnica, se malo, pa bos imela NS
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?