Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:30:42
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA D.O.O Z večinskim deležem države Ja a tud sem se je mogla država uštult A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti... A tega al tega
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:31:12
|
|
|
|
gloria
|
A bosta oba z prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike..... ...ni problema ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:34:25
|
|
|
|
gloria
|
gloria - spet nisem imela sreče - tako da me Uz čaka šele čez 3 tedne in torej nisva izvedela, kaj bomo imeli :( Drugače pa izvidi vi ok, toxo neg :) A ti pa praviš, da si že hotla it v P? Ma počakej še kakšen dan, potem pa kr pejt :) ....ja eni res ne delajo uz na vsakem pregledu...jaz sem res imela srečno da mi ga je na vsakem....super da so izvidi vsi ok.... ....ja glih včeri ko sem teb pisala na ZS sem dvakrat morala od računalnika kak me je zvijal....danes je pa ok... ....zdejle grem pa jest pol pa še kaj migat....se beremo zvečer...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:37:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA D.O.O Z večinskim deležem države Ja a tud sem se je mogla država uštult A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti... A tega al tega Ta drugi je tapravi. A si vidla kako rdečo tazadnjo ma?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:39:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria A bosta oba z prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike..... ...ni problema .... To torej smo že tri in en . SUPERRRRRRRRRRR
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 14:05:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica pismu, res mi je žal da se spet ne bo izšlo. Upam, da naslednjč prideš. Sej zdej bojo pa srečanja verjetno kar na 14 dni, 3 tedne...Bo vsaka lahko ujela kakšen termin Lepo se imej v ZG. Lepo oblekco zberi za nevesto . Kdaj je pa poroka? 21.9., uh komaj čakam, ampak res nimata še nič pripravljeno tako da sem vesela da sta mene prosila za pomoč:) Ja, se vidimo naslednjič. Na naslednjem srečanju:) Zdaj pa je čas, da se odpravim v kuhinjo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 14:44:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok). Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 14:51:40
|
|
|
|
Abra
|
Kako ste, pupke moje? Včeraj sem že hotla "nardit domačo nalogo" (vse prebrat ) pa mi je pol internet dol padu in se mi ni več dal zafrkavat dva dni me ni, pa že 20 strani napišete. Se vidi, da so se postopki začeli s polno paro. Jaz močno navijam, čeprav me zadnje dni ni tolko tuki. Jaz sem ok, trebuh vsak dan večji najbrž že mora tko bit, še dober teden in bom že na polovici Gloria, kaj to berem, si že skor pakirala v P? MOram pa res več gor gledat, da slučanjo ne zamudim. Še par dni zdrži, da bo september Pozdravček vsem, moram zdaj nehat
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 14:57:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok). Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da. Reš ti ne da bolniške, on ti da samo poročilo o postopku, v katerega napiše predlog, koliko ostat doma. na podlagi tega ti potem tvoj osebni dr. napiše bolniško. sicer reče, da je itak vseeno, pa mal pojamra, ampak mislim, da ti kar napiše, če tako rečeš.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 15:02:13
|
|
|
|
nokes
|
ojla babuške, sem uradno spet med živimi. ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS. no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni! nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil! vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!! vidim, da se pogumno spopadate s hormoni v vseh agregatnih stanjih , bravo punce, ne se dat! mislim na vas in vas spremljam, mogoče se vam pridružim na kavici (ja, pa kaj še) v kongu! uf, še to: po 3 tednih ležanja in počivanja doma, sem prvič poskušala obleči hlače, ki sem jih na UZjih imela s pasom zategnjene, ker bi bla drugač ko en reperček (pr kolenih), mislim zdajle??? ni šans, da jih lahko zaprem! pridem v trenerki!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 15:22:36
|
|
|
|
mismis
|
Ojla Noki, pa kje si ti meni... Zda jsem pa kar malo jezna nate, tuki se nam ne javljaš, kao da nas ne bi skrbelo kaj je s tabo, a tvoje nejavljanje nam pa povzroča še večje skrbi. Ma klinc pa ti izcedki, a se res ne da brez tega #%487##!!!??### , dobro da je s teboj in dvojima pikicama vse v redu. Koliko sta pa sedaj pikici že veliki? V petek pa le pridi, s trenerko ali brez, mene ne bo motilo tudi če boš brez
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 15:49:33
|
|
|
|
taraji
|
Nokes, lepo da si se oglasila, še lepše pa je slišati, da je vse v redu. Naj tako seveda tudi ostane.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 15:52:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok). Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da. Reš ti ne da bolniške, on ti da samo poročilo o postopku, v katerega napiše predlog, koliko ostat doma. na podlagi tega ti potem tvoj osebni dr. napiše bolniško. sicer reče, da je itak vseeno, pa mal pojamra, ampak mislim, da ti kar napiše, če tako rečeš. No, to je pa dobro vedeti. In koliko ponavadi napiše v predlog? A si to kar sama izboriš? Jaz bi bila potem par dni doma. Me pa za naprej zelo skrbijo tudi razni virusi, pa norice, škrlatinka,... saj veste kako je s tem v vrtcu. Bom sproti določali vse skupaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 15:53:00
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Nokes, lepo da si se oglasila, še lepše pa je slišati, da je vse v redu. Naj tako seveda tudi ostane. Se podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 16:01:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok). Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da. Reš ti ne da bolniške, on ti da samo poročilo o postopku, v katerega napiše predlog, koliko ostat doma. na podlagi tega ti potem tvoj osebni dr. napiše bolniško. sicer reče, da je itak vseeno, pa mal pojamra, ampak mislim, da ti kar napiše, če tako rečeš. No, to je pa dobro vedeti. In koliko ponavadi napiše v predlog? A si to kar sama izboriš? Jaz bi bila potem par dni doma. Me pa za naprej zelo skrbijo tudi razni virusi, pa norice, škrlatinka,... saj veste kako je s tem v vrtcu. Bom sproti določali vse skupaj. ne vem, jaz sem koristila kar svoj dopust. ampak po moje za kak teden ne bi smel komplicirat. nokica super te je videt! pa za dobro opravljeno NS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 16:14:20
|
|
|
|
lučka 25
|
ledenka, hvala za informacije in nasvet.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 16:17:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ojla babuške, sem uradno spet med živimi. ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS. no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni! nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil! vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!! Samo da si ok. Drugič pa povej da te kaj matra, da te spodbujamo, a prav? Sem dajala krvavitve skozi, zdaj ej pa vse ok, pa bi ti znala ramo naštimat. Pazi nase in čuvaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 16:27:54
|
|
|
|
gigi1
|
O naše nosečke se spet oglašajo Sonček, sam da je toxo OK. boš pa čez 3 tedne vidla Abrica na pol poti . Saj vemo, da močno navijaša...vendar te pogrešamo Noki, sam da sta vesoljčka Oki . Upam, da ti rata v petek priti v Kongo, da malo prečekiramo velikost bušija
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 16:46:51
|
|
|
|
ledenka
|
na Fernetičih je še kar problem z menogonom v soboto lahko dobim eno škatlo, kaj več pa ne vem. upam, da bo moja madam M precej pozna...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:02:31
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na Fernetičih je še kar problem z menogonom v soboto lahko dobim eno škatlo, kaj več pa ne vem. upam, da bo moja madam M precej pozna... Problem pa je tudi, ker ga nimajo niti v lekarni v Opčinah - jaz sem prejšnji teden dobila zadnji dve škatli, še vedno pa mi manjkata dve. Upam, da bo tvoja, pa seveda tudi moja madam M pozna, pa da do takrat že dobijo, sam prejšnji teden je gospa iz lekarne v opčinah klicala v tovarno, pa ji niti tam niso znali povedati, kdaj se bi ga dalo dobiti. Če bo tkole kazal še naprej bo treba res začet po ostalih lekarnah po Italiji iskat.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:05:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na Fernetičih je še kar problem z menogonom v soboto lahko dobim eno škatlo, kaj več pa ne vem. upam, da bo moja madam M precej pozna... Problem pa je tudi, ker ga nimajo niti v lekarni v Opčinah - jaz sem prejšnji teden dobila zadnji dve škatli, še vedno pa mi manjkata dve. Upam, da bo tvoja, pa seveda tudi moja madam M pozna, pa da do takrat že dobijo, sam prejšnji teden je gospa iz lekarne v opčinah klicala v tovarno, pa ji niti tam niso znali povedati, kdaj se bi ga dalo dobiti. Če bo tkole kazal še naprej bo treba res začet po ostalih lekarnah po Italiji iskat. zaenkrat bom videla, kako bo naslednji teden. upam, da bo v ponedeljek kaj novosti jaz tudi rabim ene 3-4 škatle, mam dozo 3 na dan. M bi naj prišla tam okoli 4., potem pa bomo videli. ajoj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:06:08
|
|
|
|
sonček33
|
M.L.B.K in ledenka - upam, da dobita municijo, da bo vsaj ena skrb manj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:22:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 M.L.B.K in ledenka - upam, da dobita municijo, da bo vsaj ena skrb manj .....jaz tudi želim...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:23:28
|
|
|
|
gloria
|
sem uradno spet med živimi. ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS. no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni! nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil! vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!! ... čestitke za tvoja dva vesoljčka....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 17:37:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 M.L.B.K in ledenka - upam, da dobita municijo, da bo vsaj ena skrb manj .....jaz tudi želim... Se še jaz podpišem. In vsem ostalim Reškotovim puncam, ki so v postopku isto želim, da se ta problem reši. Mah, mam tud jaz probleme v službi zarad italjanskih dopustov
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?