|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.8.2008 12:09:31   
gloria
...nič še ne bo od dihanjauser posted image ....se je vse umiril...bilo je pa pestro res.....upam da bom še lah preden grem v P hiter letela do računalnika da vas obvestim gdaj začet globoko dihatuser posted image ....si bom že vzela čas.....da mi je to videtuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
26.8.2008 12:10:58   
gloria
Gita kako si?....user posted image

...naših nosečk še ni z poročanjem...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
26.8.2008 12:13:00   
ledenka
Pikovitek, dobre slikce user posted image user posted image user posted image  ste se imele super, vidim user posted image  in dečko je... user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
26.8.2008 12:20:15   
GITA14
gloria jaz sem Ok, ti pa uživaš zadnje dneve s svojim dragim?
A boš pol V svojem kraju rodila? Za kakšen porod si se pa odločla?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
26.8.2008 12:23:49   
lara light
Grrr, spet sem pozabila skopirat in ko me ven vrže jasno - vse izgubljeno! GRRRR!

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica na cca 1,5 kg sadja sem dala ene 3 velike žlice rjavega sladkorja, pa kuhala ene 3 ure.
Jaz kupljeno sadje za jest vsak dan pregledam in tisto, ki bolj mehko ratuje spucam in zrežem pa dam v skrinjo. Pol se pa v nekaj tednih nabere za marmelado oz džem. Tko, da ga ni treba exta nabavljat, pa še nič se stran ne meče user posted image .

Lahko pa skrajšaš kuhanje, če daš notri Želin, samo meni ne diši, ker vsebuje Eje.

user posted image gigika, to je supe nasvet HVALA, tudi jaz!!!user posted image  Jasno brez želina, jaz sem anti e in konzervansi, vse ven z zemlje v ustauser posted image ...

Želvica, sem šla veš malo vodoravno...praviš, da se sme v postopkuuser posted image

Zarja, kaj pravi direktor na posredovano?

SChua, kako si kaj? user posted image  Hvala za refleksno in točke...čakam na dragega in masažo, upam, da še letosuser posted image

Glorči, kdaj bo? Kaj pravi?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
26.8.2008 12:31:17   
Shuka
Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.8.2008 12:31:46   
pikovit
Larica sem opazila,da si imela rojstni dan.Punca moja VSE NAJBOLJŠE in saj sama veš kaj si najbolj želiš in da se ti to uresniči.Malce prepozno pa vendaruser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
26.8.2008 12:34:16   
Shuka
Pikica - mmmmm kak razvrat je bil to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.8.2008 12:35:20   
lara light
Shuki, kar sem jaz imela opravka...bo še kako držalo! Samo davaj, nema odmora dok traje obnovauser posted image

Pikovitek, sonce moje, hvala! Kje najdeš čas še za nas? Super si!user posted image
Bi ti kaj pomagale me tukaj...dej nam nalogeuser posted image

Glavo mi bo vsak cajt odpihnilo...uf boli kouser posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.8.2008 12:39:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Schuka + Lara...ni privatnik je kar d.o.o. in to kar veliko podjetje user posted image user posted image user posted image
....je pa direktorica-no privat je ena mojih najboljših prijateljic, samo v službi sma kolk se da korektno uradneuser posted image user posted image user posted image ko ne gledava za tipi, pogovarjava o user posted image , ne čagava z Gibonnijem........

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.8.2008 12:48:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Pikovitek, dobre slikce user posted image user posted image user posted image  ste se imele super, vidim user posted image  in dečko je... user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

FULL ČAGA, Ha?   SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.8.2008 13:00:57   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Schuka + Lara...ni privatnik je kar d.o.o. in to kar veliko podjetje user posted image user posted image user posted image
....je pa direktorica-no privat je ena mojih najboljših prijateljic, samo v službi sma kolk se da korektno uradneuser posted image user posted image user posted image ko ne gledava za tipi, pogovarjava o user posted image , ne čagava z Gibonnijem........

Giboni je ja car user posted image user posted image

A gre kera na koncert6.9. v NM?user posted image

d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš user posted image user posted image

Vidm, da te un c tm mal heca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.8.2008 13:02:58   
Shuka
user posted image bi mela striperja na dekliščini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.8.2008 13:05:42   
kajsica
Pikovitka, a lahko dobim geslo!!!! prosim prosim!!!!!

Odlično, no potem tudi jaz potrjujem rezervacijo za v petek ob 16.30 v Kongu!!!! Upam, da se nas čimveč nabere!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.8.2008 13:06:03   
gloria

...fajn da si ok....ja rodila bom pri nas....vse napotke mam za P iz lj.kaj morejo nardit takoj po porodu....porod bo pa naravenuser posted image ....brez kake EA...saj bom vidla kak bo šlo sicer pa se bom prepustila njima če se pa kaj zakomplicira pa že vejo kaj nardit....sam se ne bouser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.8.2008 13:09:49   
sonček33
glorija itak da se ne bo kompliciralo
vse bo tipi topi in to zelo hitro ...brez težav :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.8.2008 13:12:07   
zarja1

Giboni je ja car user posted image user posted image

A gre kera na koncert6.9. v NM?user posted image

Vidm, da te un c tm mal heca user posted image user posted image user posted image

JA JAZ GREM. Gre še katera??????Naredimo srečanje v NM????????

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.8.2008 13:13:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...fajn da si ok....ja rodila bom pri nas....vse napotke mam za P iz lj.kaj morejo nardit takoj po porodu....porod bo pa naravenuser posted image ....brez kake EA...saj bom vidla kak bo šlo sicer pa se bom prepustila njima če se pa kaj zakomplicira pa že vejo kaj nardit....sam se ne bouser posted image user posted image user posted image ....

Ti si taka legenda. POGUMNA DEČVA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.8.2008 13:15:59   
zarja1

JA D.O.O Z večinskim deležem državeuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.8.2008 13:16:04   
gloria

...sem za pa še 20 min.imam do tam....pa P je tudi blizuuser posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.8.2008 13:16:39   
gloria
sonček kak je bilo na pregledu

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.8.2008 13:17:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...sem za pa še 20 min.imam do tam....pa P je tudi blizuuser posted image ....

A bosta oba z user posted image  prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.8.2008 13:22:27   
Shuka

Ja a tud sem se je mogla država uštult user posted image user posted image user posted image

A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.8.2008 13:24:12   
sonček33
gloria - spet nisem imela sreče - tako da me Uz čaka šele čez 3 tedneuser posted image in torej nisva izvedela, kaj bomo imeli :(
Drugače pa izvidi vi ok, toxo neg :)

A ti pa praviš, da si že hotla it v P? user posted image Ma počakej še kakšen dan, potem pa kr pejt :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.8.2008 13:24:51   
zarja1

Ja a tud sem se je mogla država uštult user posted image user posted image user posted image

A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti...user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?