Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:09:31
|
|
|
|
gloria
|
...nič še ne bo od dihanja ....se je vse umiril...bilo je pa pestro res.....upam da bom še lah preden grem v P hiter letela do računalnika da vas obvestim gdaj začet globoko dihat ....si bom že vzela čas.....da mi je to videt
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:10:58
|
|
|
|
gloria
|
Gita kako si?.... ...naših nosečk še ni z poročanjem...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:13:00
|
|
|
|
ledenka
|
Pikovitek, dobre slikce ste se imele super, vidim in dečko je...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:20:15
|
|
|
|
GITA14
|
gloria jaz sem Ok, ti pa uživaš zadnje dneve s svojim dragim? A boš pol V svojem kraju rodila? Za kakšen porod si se pa odločla?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:23:49
|
|
|
|
lara light
|
Grrr, spet sem pozabila skopirat in ko me ven vrže jasno - vse izgubljeno! GRRRR! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica na cca 1,5 kg sadja sem dala ene 3 velike žlice rjavega sladkorja, pa kuhala ene 3 ure. Jaz kupljeno sadje za jest vsak dan pregledam in tisto, ki bolj mehko ratuje spucam in zrežem pa dam v skrinjo. Pol se pa v nekaj tednih nabere za marmelado oz džem. Tko, da ga ni treba exta nabavljat, pa še nič se stran ne meče . Lahko pa skrajšaš kuhanje, če daš notri Želin, samo meni ne diši, ker vsebuje Eje. gigika, to je supe nasvet HVALA, tudi jaz!!! Jasno brez želina, jaz sem anti e in konzervansi, vse ven z zemlje v usta ... Želvica, sem šla veš malo vodoravno...praviš, da se sme v postopku Zarja, kaj pravi direktor na posredovano? SChua, kako si kaj? Hvala za refleksno in točke...čakam na dragega in masažo, upam, da še letos Glorči, kdaj bo? Kaj pravi?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:31:17
|
|
|
|
Shuka
|
Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:31:46
|
|
|
|
pikovit
|
Larica sem opazila,da si imela rojstni dan.Punca moja VSE NAJBOLJŠE in saj sama veš kaj si najbolj želiš in da se ti to uresniči.Malce prepozno pa vendar
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:34:16
|
|
|
|
Shuka
|
Pikica - mmmmm kak razvrat je bil to
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:35:20
|
|
|
|
lara light
|
Shuki, kar sem jaz imela opravka...bo še kako držalo! Samo davaj, nema odmora dok traje obnova Pikovitek, sonce moje, hvala! Kje najdeš čas še za nas? Super si! Bi ti kaj pomagale me tukaj...dej nam naloge Glavo mi bo vsak cajt odpihnilo...uf boli ko !
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:39:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti. Schuka + Lara...ni privatnik je kar d.o.o. in to kar veliko podjetje ....je pa direktorica-no privat je ena mojih najboljših prijateljic, samo v službi sma kolk se da korektno uradne ko ne gledava za tipi, pogovarjava o , ne čagava z Gibonnijem........
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 12:48:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Pikovitek, dobre slikce ste se imele super, vidim in dečko je... FULL ČAGA, Ha? SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:00:57
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti. Schuka + Lara...ni privatnik je kar d.o.o. in to kar veliko podjetje ....je pa direktorica-no privat je ena mojih najboljših prijateljic, samo v službi sma kolk se da korektno uradne ko ne gledava za tipi, pogovarjava o , ne čagava z Gibonnijem........ Giboni je ja car A gre kera na koncert6.9. v NM? d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:02:58
|
|
|
|
Shuka
|
bi mela striperja na dekliščini
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:05:42
|
|
|
|
kajsica
|
Pikovitka, a lahko dobim geslo!!!! prosim prosim!!!!! Odlično, no potem tudi jaz potrjujem rezervacijo za v petek ob 16.30 v Kongu!!!! Upam, da se nas čimveč nabere!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:06:03
|
|
|
|
gloria
|
A boš pol V svojem kraju rodila? Za kakšen porod si se pa odločla? ...fajn da si ok....ja rodila bom pri nas....vse napotke mam za P iz lj.kaj morejo nardit takoj po porodu....porod bo pa naraven ....brez kake EA...saj bom vidla kak bo šlo sicer pa se bom prepustila njima če se pa kaj zakomplicira pa že vejo kaj nardit....sam se ne bo ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:09:49
|
|
|
|
sonček33
|
glorija itak da se ne bo kompliciralo vse bo tipi topi in to zelo hitro ...brez težav :)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:12:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Pomoje ni glih najbolj zadovoljen, ker ponavadi privatniki garajo do onemoglosti in se za krepanje odločijo šele ko jim zagusti. Schuka + Lara...ni privatnik je kar d.o.o. in to kar veliko podjetje ....je pa direktorica-no privat je ena mojih najboljših prijateljic, samo v službi sma kolk se da korektno uradne ko ne gledava za tipi, pogovarjava o , ne čagava z Gibonnijem........ Giboni je ja car A gre kera na koncert6.9. v NM? d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA JAZ GREM. Gre še katera??????Naredimo srečanje v NM????????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:13:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria A boš pol V svojem kraju rodila? Za kakšen porod si se pa odločla? ...fajn da si ok....ja rodila bom pri nas....vse napotke mam za P iz lj.kaj morejo nardit takoj po porodu....porod bo pa naraven ....brez kake EA...saj bom vidla kak bo šlo sicer pa se bom prepustila njima če se pa kaj zakomplicira pa že vejo kaj nardit....sam se ne bo .... Ti si taka legenda. POGUMNA DEČVA!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:15:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA D.O.O Z večinskim deležem države
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:16:04
|
|
|
|
gloria
|
JA JAZ GREM. Gre še katera??????Naredimo srečanje v NM???????? ...sem za pa še 20 min.imam do tam....pa P je tudi blizu ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:16:39
|
|
|
|
gloria
|
sonček kak je bilo na pregledu
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:17:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria JA JAZ GREM. Gre še katera??????Naredimo srečanje v NM???????? ...sem za pa še 20 min.imam do tam....pa P je tudi blizu .... A bosta oba z prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike.....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:22:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA D.O.O Z večinskim deležem države Ja a tud sem se je mogla država uštult A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:24:12
|
|
|
|
sonček33
|
gloria - spet nisem imela sreče - tako da me Uz čaka šele čez 3 tedne in torej nisva izvedela, kaj bomo imeli :( Drugače pa izvidi vi ok, toxo neg :) A ti pa praviš, da si že hotla it v P? Ma počakej še kakšen dan, potem pa kr pejt :)
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 13:24:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš Vidm, da te un c tm mal heca JA D.O.O Z večinskim deležem države Ja a tud sem se je mogla država uštult A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?