|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.8.2008 13:30:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš user posted image user posted image

Vidm, da te un c tm mal heca user posted image user posted image user posted image

JA D.O.O Z večinskim deležem državeuser posted image

Ja a tud sem se je mogla država uštult user posted image user posted image user posted image

A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti...user posted image user posted image

A tega  user posted image

al tega   user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.8.2008 13:31:12   
gloria
A bosta oba z prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike.....

...ni problema user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.8.2008 13:34:25   
gloria
gloria - spet nisem imela sreče - tako da me Uz čaka šele čez 3 tedne in torej nisva izvedela, kaj bomo imeli :(
Drugače pa izvidi vi ok, toxo neg :)

A ti pa praviš, da si že hotla it v P? Ma počakej še kakšen dan, potem pa kr pejt :)

....ja eni res ne delajo uz na vsakem pregledu...jaz sem res imela srečno da mi ga je na vsakem....super da so izvidi vsi ok....

....ja glih včeri ko sem teb pisala na ZS sem dvakrat morala od računalnika kak me je zvijal....danes je pa ok...

....zdejle grem pa jest pol pa še kaj migat....se beremo zvečer...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.8.2008 13:37:43   
zarja1

d.o.o. je privat pa obrni kakor želiš user posted image user posted image

Vidm, da te un c tm mal heca user posted image user posted image user posted image

JA D.O.O Z večinskim deležem državeuser posted image

Ja a tud sem se je mogla država uštult user posted image user posted image user posted image

A pol delaš tko kot se za poldržavno firmo spodobi, (skoraj nič) user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poslišaj, če bi imela zdaj čas iskat onega smileya, ki jih dobi po riti...user posted image user posted image

A tega  user posted image

al tega   user posted image

Ta drugi je tapravi. A si vidla kako rdečo tazadnjo ma?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.8.2008 13:39:26   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

A bosta oba z prišla? Veš ga treba kar naučit dobre muzike.....

...ni problema user posted image user posted image user posted image ....

To torej smo že triuser posted image user posted image user posted image  in en user posted image . SUPERRRRRRRRRRR

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.8.2008 14:05:54   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zvezdica pismu, res mi je žal da se spet ne bo izšlo. Upam, da naslednjč prideš. Sej zdej bojo pa srečanja verjetno kar na 14 dni, 3 tedne...Bo vsaka lahko ujela kakšen termin user posted image

Lepo se imej v ZG. Lepo oblekco zberi za nevesto user posted image . Kdaj je pa poroka?

21.9., uh komaj čakam, ampak res nimata še nič pripravljeno tako da sem vesela da sta mene prosila za pomoč:)
Ja, se vidimo naslednjič. Na naslednjem srečanju:)

Zdaj pa je čas, da se odpravim v kuhinjouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.8.2008 14:44:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok).

Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.8.2008 14:51:40   
Abra
Kako ste, pupke moje?
Včeraj sem že hotla "nardit domačo nalogo" (vse prebrat user posted image ) pa mi je pol internet dol padu in se mi ni več dal zafrkavat user posted image dva dni me ni, pa že 20 strani napišete. Se vidi, da so se postopki začeli s polno paro. Jaz močno navijam, čeprav me zadnje dni ni tolko tuki.
Jaz sem ok, trebuh vsak dan večji user posted image najbrž že mora tko bit, še dober teden in bom že na polovici user posted image

Gloria, kaj to berem, si že skor pakirala v P? user posted image MOram pa res več gor gledat, da slučanjo ne zamudim. Še par dni zdrži, da bo september user posted image

Pozdravček vsem, moram zdaj nehat user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.8.2008 14:57:23   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka25, otroce kaj ubogajo. A li boš ti po ET-ju doma, ali greš v službo, mislim na tisti del, ko pravijo, da ni priporočljivo dvigovati težkih stvari (otrok).

Ne vem. kakšen dan sigurno. Sem slišala da reš ni navdušen nad bolniško in jo ponavadi n da.

Reš ti ne da bolniške, on ti da samo poročilo o postopku, v katerega napiše predlog, koliko ostat doma. na podlagi tega ti potem tvoj osebni dr. napiše bolniško. sicer reče, da je itak vseeno, pa mal pojamra, ampak mislim, da ti kar napiše, če tako rečeš.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.8.2008 15:02:13   
nokes
ojla babuške,

sem uradno spet med živimi. user posted image  ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS.
no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni!user posted image  nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil!user posted image  user posted image  vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!!

vidim, da se pogumno spopadate s hormoni v vseh agregatnih stanjih user posted image , bravo punce, ne se dat! mislim na vas in vas spremljam, mogoče se vam pridružim na kavici (ja, pa kaj še) v kongu!

uf, še to: po 3 tednih ležanja in počivanja doma, sem prvič poskušala obleči hlače, ki sem jih na UZjih imela s pasom zategnjene, ker bi bla drugač ko en reperček (pr kolenih), mislim zdajle???user posted image user posted image  ni šans, da jih lahko zaprem! pridem v trenerki!

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.8.2008 15:22:36   
mismis
Ojla Noki, pa kje si ti meni...

Zda jsem pa kar malo jezna nate, tuki se nam ne javljaš, kao da nas ne bi skrbelo kaj je s tabo, a tvoje nejavljanje nam pa povzroča še večje skrbi.

Ma klinc pa ti izcedki, a se res ne da brez tega #%487##!!!??### , dobro da je s teboj in dvojima pikicama vse v redu. Koliko sta pa sedaj pikici že veliki?

V petek pa le pridi, s trenerko ali brez, mene ne bo motilo tudi če boš brez user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.8.2008 15:49:33   
taraji
Nokes, lepo da si se oglasila, še lepše pa je slišati, da je vse v redu.
Naj tako seveda tudi ostane.

La vita e bella

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.8.2008 15:52:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Reš ti ne da bolniške, on ti da samo poročilo o postopku, v katerega napiše predlog, koliko ostat doma. na podlagi tega ti potem tvoj osebni dr. napiše bolniško. sicer reče, da je itak vseeno, pa mal pojamra, ampak mislim, da ti kar napiše, če tako rečeš.

No, to je pa dobro vedeti. In koliko ponavadi napiše v predlog? A si to kar sama izboriš? Jaz bi bila potem par dni doma. Me pa za naprej zelo skrbijo tudi razni virusi, pa norice, škrlatinka,... saj veste kako je s tem v vrtcu.

Bom sproti določali vse skupaj.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.8.2008 15:53:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Nokes, lepo da si se oglasila, še lepše pa je slišati, da je vse v redu.
Naj tako seveda tudi ostane.

Se podpišem pod tole. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.8.2008 16:01:19   
ledenka

No, to je pa dobro vedeti. In koliko ponavadi napiše v predlog? A si to kar sama izboriš? Jaz bi bila potem par dni doma. Me pa za naprej zelo skrbijo tudi razni virusi, pa norice, škrlatinka,... saj veste kako je s tem v vrtcu.

Bom sproti določali vse skupaj.user posted image

ne vem, jaz sem koristila kar svoj dopust. ampak po moje za kak teden ne bi smel komplicirat.

nokica user posted image  super te je videt! pa user posted image  za dobro opravljeno NS user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.8.2008 16:14:20   
lučka 25
ledenka, hvala za informacije in nasvet. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.8.2008 16:17:34   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ojla babuške,

sem uradno spet med živimi. user posted image  ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS.
no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni!user posted image  nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil!user posted image  user posted image  vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!!

Samo da si ok. Drugič pa povej da te kaj matra, da te spodbujamo, a prav?
Sem dajala krvavitve skozi, zdaj ej pa vse ok, pa bi ti znala ramo naštimat.

Pazi nase in čuvaj user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.8.2008 16:27:54   
gigi1
O naše nosečke se spet oglašajo user posted image  user posted image  user posted image

Sonček, sam da je toxo OK. user posted image  boš pa čez 3 tedne vidla user posted image

Abrica na pol poti user posted image  user posted image  user posted image . Saj vemo, da močno navijaša...vendar te pogrešamo user posted image

Noki, sam da sta vesoljčka Oki user posted image . Upam, da ti rata v petek priti v Kongo, da malo prečekiramo velikost bušija

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.8.2008 16:46:51   
ledenka
na Fernetičih je še kar problem z menogonom user posted image  v soboto lahko dobim eno škatlo, kaj več pa ne vem. upam, da bo moja madam M precej pozna...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.8.2008 17:02:31   
taraji

na Fernetičih je še kar problem z menogonom user posted image  v soboto lahko dobim eno škatlo, kaj več pa ne vem. upam, da bo moja madam M precej pozna...

Problem pa je tudi, ker ga nimajo niti v lekarni v Opčinah - jaz sem prejšnji teden dobila zadnji dve škatli, še vedno pa mi manjkata dve.

Upam, da bo tvoja, pa seveda tudi moja madam M pozna, pa da do takrat že dobijo, sam prejšnji teden je gospa iz lekarne v opčinah klicala v tovarno, pa ji niti tam niso znali povedati, kdaj se bi ga dalo dobiti.

Če bo tkole kazal še naprej bo treba res začet po ostalih lekarnah po Italiji iskat.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.8.2008 17:05:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Problem pa je tudi, ker ga nimajo niti v lekarni v Opčinah - jaz sem prejšnji teden dobila zadnji dve škatli, še vedno pa mi manjkata dve.

Upam, da bo tvoja, pa seveda tudi moja madam M pozna, pa da do takrat že dobijo, sam prejšnji teden je gospa iz lekarne v opčinah klicala v tovarno, pa ji niti tam niso znali povedati, kdaj se bi ga dalo dobiti.

Če bo tkole kazal še naprej bo treba res začet po ostalih lekarnah po Italiji iskat.

zaenkrat bom videla, kako bo naslednji teden. upam, da bo v ponedeljek kaj novosti user posted image  jaz tudi rabim ene 3-4 škatle, mam dozo 3 na dan. M bi naj prišla tam okoli 4., potem pa bomo videli. ajoj.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.8.2008 17:06:08   
sonček33
M.L.B.K in ledenka - upam, da dobita municijo, da bo vsaj ena skrb manj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.8.2008 17:22:02   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

.....jaz tudi želim...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.8.2008 17:23:28   
gloria
sem uradno spet med živimi. ker se izcedki niso umirili in vas nisem hotela obveščati o obiskih urgence, sem se za nekaj časa potuhnila in pod kovtrom čakala na tole NS.
no, danes sem obiskala dr. pušenjaka, ki je rekel, da sem po izvidih stara 22! pa je dobil pike pri meni! nato je dodal, da sem očitno stara 2x22, pa je pike zgubil! vse je ok, oba vesoljca sta vredu, en ima pulz po mamici, drugi je izica na fotra, skratka, vse je tako kot mora bit! midva sva oba presrečna!!!

...user posted image user posted image user posted image  čestitke za tvoja dva vesoljčka....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.8.2008 17:37:32   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

.....jaz tudi želim...

Se še jaz podpišem. In vsem ostalim Reškotovim puncam, ki so v postopku isto želim, da se ta problem reši.

Mah, mam tud jaz probleme v službi zarad italjanskih dopustov user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?