|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
16.9.2008 21:45:17   
anja7
Ulla bogica kok se mi smilš. To je pa verjetn res kriza slišat. Po moje se tista pregradica samo vidla ni, v resnici pa je-vsaj res močno upam da je. Oh kok me take stvari prizadanejo. Upam, da bo vse kul.

Hvala vsem za dobre misli in lepe besede glede naših noči. Tud jaz upam, da se čim prej to porihta.

Taši a si bla ti mogoče dons s tvojimi sonči v H&M? Nism bla ziher. No sej še zdej nism.

Šibam spet hitr spat, da se že prej ne prebudimo, predn bomo sploh zaspal user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
17.9.2008 7:58:07   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj in kapučino!
Jaz bom kar čaj si vzela ker je mrzlo!Mi že razmišlajmo da bi počasi začeli greti radiatorje.Žana  za enkrat še ni nič prehlajena.
Anja zate pa user posted image user posted image user posted image !Pa pozab na tega šefa in se ne sekiraj!PA držim pesti za boljše noči!
Drugače pa ni nič novega!user posted image Žano zopet vozim k tašči in tastu v varstvo in je pridna.
Nič punce bodite pridne in čuvajte se, da se ne prehladite.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
17.9.2008 8:29:58   
bačko
Rumba vse lepo pusti pozdraviti.Je na žalost še brez interneta.Drugače pa se imajo super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
17.9.2008 8:31:55   
ksenjak
Jutro!

bačko_tale kavica bi pa tud v živo hudo pasala.

Upam, da ste vsi zdravi, mi zaenkrat še. S Kiarinim noskom je boljše, me pa malo moti kašelj. A vsaj ponoči ni kašljala. Skratka če faše v kratkem antibiotike, ne verjamem več v nobeno preventivno terapijo pa naj kdo reče glih kar hoče.

Lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
17.9.2008 8:38:16   
corfu
Jutro user posted image

Ulla, samo zate user posted image user posted image user posted image

Ksenjak, jaz sem mojo Manco, rešila prav z sirupom in mazilom, ker samo mazilo ji je odprlo kanale in tako so se ji pljuča sčistila, se ji je notri prav lomilo, ko je kašljala, samo boljše da je šlo to ven. Zaenkrat sem zmagala, sirup ji še dajem, pa zvečer jo po prsnem košu namažem.

Lp, Rumbi nazaj user posted image user posted image user posted image

Kje je pa Zvesta, Freycha, Mirijam....in ostale pogrešane?

Meni je pa vmes prišla ena sprememba glede službe in sedaj ne vem kaj naj, sem na križišču, pa ne vem kam odvituser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
17.9.2008 8:43:56   
ksenjak
corfu_ja, saj mažem jaz tudi in to z istim mazilom a je do zdaj vseeno fasala angine. V bistvu se kašelj niti ni razvil v kaj hujšega, ji pa gre potem iz noska na grlo, bolj je to problem. Kateri sirup za kašelj pa uporabljaš, namreč naša P je proti vsem sirupom.

Lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
17.9.2008 8:47:30   
SANEK1
Dobro jutro...

Ulla user posted image user posted image user posted image , za tvojo pikico ali pikeca pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kolko sem te uspela v tem času spoznat, vsaj na virtualni ravni, si en tak optimist, ki ima trdno voljo, zato verjamem da bo vse ok.

Madejka, kje pa mate ohcetuser posted image

Ajvy in možek, sta pa res pridnauser posted image user posted image user posted image

Baja, nikoli še nisem naročevala preko ebaya, tak da ti žal ne znam pomagatuser posted image . Diploma pa mi še manjka na sociologiji, pa me je včeraj še druga mentorca zavrnila, ker so prejšnji teden sprejeli sklep, da lahko ma vsak prof. le 5 diplomuser posted image , ker kao eni jih imajo 100 (kot Bezenšek), eni pa nič (Kramberger-user posted image le zakaj),
Tak da sem spet izviselauser posted image user posted image user posted image user posted image
Bla pa je ful prijazna in mi je svetovala do koga naj grem.
Pri kom pa si že ti melauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
17.9.2008 8:52:07   
SANEK1
Kapica, boga poznam ta feelinguser posted image . Meni na koncu nosečnosti z Živo, niti japanke niso ble več pravuser posted image
Bla sem res pravi človek-slonuser posted image   Le kaj me še zdaj čakauser posted image

Corfu, super, da si pozdravla Mancouser posted image user posted image user posted image
Glede službe, pa če prav razumemem si dobila še eno ponudbouser posted image   Če je temu tako, bi si jaz na en list napisala + in - za obe službi in bi se pol na podlagi tega odločla.
Pa veliko srečeuser posted image

Ja Freycha in ostale ku-ku...Kje se skrivateuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
17.9.2008 8:53:13   
corfu
Ksenjak, tale sirup imam v kombinaciji z gelom...

Broncamil bimbi sirup 

Sirup za otroke na osnovi fruktoze z balzamičnimi rastlinami, ki imajo blagodejen vpliv na dihalne poti. Je sirup za otroke na osnovi fruktoze z raztlinskimi izvlečki tropotca, in eteričnimi olji rdečega bora, evkalipta, in materine dušice. Da bi ga imeli otroci raje, je izdelku dodan koncentriran pomarančni sok. Izdelek ne vsebuje glutena.

Ji ga pa dajem 3x dnevno pred jedjo

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
17.9.2008 9:12:42   
Ajvy
Jutro.....

Kapica...lepo da si počivala....a res, a knjig pa nič veče ne bereš. sej po mojem res energije zanje zmanjka......ti kar počivaj...še bo čas za knjige....
A ti maš tudi večjo nogo???Še dobr da je nekdo enkrat izumil natikačuser posted image user posted image

Madejka...sploh ni važno kolk draga so darila, važno da so od srca..tak da se nič sekirat.....
A res, priča si. to sem pa sfalila prebrat...superca....to pa je odgovornost....pa čast tudi.....pol pa res moraš bit lepčkana- sma glej ,da ne boš neveste zasenčlauser posted image user posted image

Bačko...hvala za čajčka user posted image user posted image user posted image

Corfu....ne vem, kaj naj ti rečem...list za in proti, pa boš vidla...sej ne vem.....
Mi pa nismo dobili sirupa, ga kle pri nas nimajouser posted image

Sanek...nisi mi odogovorila...kake znake maš kej???

TAko, moj otrok se je odločil, da me ima tako rad, da mi odstopi par bacilov...tak da zdejle pojem zajtrk do konca....si skuham čaj z veliko limone in medu in zavijem v pojstlo.....itak pa kakih zdravil ne smem..al kuko to gre??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
17.9.2008 9:32:59   
SANEK1
Ajvy, se pardoniram, sem spregledalauser posted image . Moji znaki:
apetit, apetit, apetit, apetit, malo slabo, pa sepet ama-ama, pa malo slabo, ap spet ama-ama...
Aja, pa joške mi bo razneslo...že prej niso ble glih male, so mi pa ble (po tem ko sem shujšala) kar ok, samo zdaj pa mi jih bo razneslouser posted image user posted image user posted image

Boga, da se čim prej pozdravišuser posted image user posted image user posted image . Meni je g. rekla, da lahko vzamem pol lekadolauser posted image . ampak nisem nič vzela, sem se poslužla raje domače lekarneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
17.9.2008 9:36:27   
Ajvy
Sanek...pa to so super znaki...ti samo lepo papcaj...a za spol boš vprašala?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
17.9.2008 10:01:49   
SANEK1
Jauser posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam, da se bo vidlouser posted image user posted image user posted image

Danes ma moja zelo ljuba prijateljica rokuser posted image   Trenutno je v bolnici na pregledu, jaz pa nestrpno čakam na novice... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
17.9.2008 10:04:57   
Freycha
dan!

se pa moram malo spet oglasiti user posted image  zadnje čase imamo tako norišnico v službi, da dihati ne morem, potem pa še doma kup enih stvari......

ulla najprej tebi, ker se mi je najbolj utrnilo v spomin...res srčno upam, da se prekata le videlo ni, oz. tudi če ga res ni, da ni to kaj resno narobe in se bo dalo pošlihtati.user posted image  Sporoči, ko bo kaj novega!

mirjam, daj mi prosim preko ZS-ja pošlji mail, da ti pošljem vabilo za bloguser posted image  Sem pa en mesec "zbirala" maile, ko je bil blog še odklenjen....user posted image

sanekova ne preveč jestuser posted image  pa pridi čimprej spet kaj naokoli na kavo user posted image

anja7 upam, da se pošlihta vse user posted image

ajvy mala ti pa mora nekaj prenesti, ker se to že spodobi user posted image  pa Lekadol lahko brez problema jemlješ. Ko je mene išijas zagrabil, sem vzela Ketonal in to ene 3. tablete, pa ni Diti nič (no, nora je po meni, ne zaradi tablet user posted image )......

Evo, v četrtek grem končno v bolnico z malo na cepljenje user posted image  pa še to nam ne bi datuma dali, če ne bi v.d. možek popiz.dil in poklical, da naj jo že cepijo enkrat. Ampak ker imajo pediatrijo polno, bomo nekje na hodniku čakali na reakcijo user posted image  svašta........

Danes sem Dito vprašala, če gre v vrtec, pa je vsa vesela kimala in rekja jauser posted image  pikica mala.... sam da se dogaja, pa je čist hepi user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
17.9.2008 10:05:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Jauser posted image user posted image user posted image user posted image   Komaj čakam, da se bo vidlouser posted image user posted image user posted image

Danes ma moja zelo ljuba prijateljica rokuser posted image   Trenutno je v bolnici na pregledu, jaz pa nestrpno čakam na novice... user posted image user posted image user posted image user posted image

in glej, da boš tudi meni sporočila, ko bo rodila user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
17.9.2008 10:13:36   
SANEK1
Pa veš da bom...si med prvimi na spiskuuser posted image user posted image user posted image

Živa tudi vsak dan ko jo vprašam, če gre v vrtec tak veselo kim in se smejčka, ko pa samo ven stopima in  grema proti vrtecu pa začne stokat. To stokanje se do vrteca stopnjuje, pol preide v jok, seveda brez solzic, na koncu pa že v kričanjeuser posted image user posted image user posted image   Danes je bla tak jezna, da je prav cepetala in se me oklepala...upam da bo ta faza hitro minila, ker mi je ful hudo, ko grem in slišim kak se dere. P verjamite mi, nima glih neženega glasuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.9.2008 10:34:25   
majrim
sanek1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi stopijo kar solze v oči,ko preberem,da je kaka spet noseča...čimveč lepih trenutkov ti želim
ullauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
corfu....lepo,da me pogrešašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a ta teden sem popoldan,pa s časom sem bolj na tesnem...pridem pozno in pol se z dragim na hitro kej pogovorimva in je že ura za v pojstlouser posted image ...zjutraj pa imam bolj delovno po stanovanjuuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.9.2008 12:44:48   
siskamiska
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 17.9.2008 12:45:40 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.9.2008 12:48:28   
majrim
kaj pa zdej to pomeni siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a si tudi ti noseča????user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.9.2008 12:57:19   
siskamiska
Majrim nimam te sreče user posted image , ampak imam pa podaljšano porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.9.2008 13:00:12   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Majrim nimam te sreče user posted image , ampak imam pa podaljšano porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj pa veš.,mogoče se tudi nama dogajajo čudežiuser posted image ...do kdaj pa imaš??...samo,da jeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.9.2008 13:02:48   
siskamiska
Majrim ne vem točno do kdaj, vem samo da imam še 180 dni, kar pomeni da smo še celo zimo doma , juhejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.9.2008 13:07:16   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa še novo leto boste v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image ...uživaj še zameuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.9.2008 13:44:22   
siskamiska
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.9.2008 13:55:48   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.