anja7
|
Taši* sej bi te pocukala za rokav, ampak nisem bla ziher a si ti al nisi. Se mi je pa pol še zdel da vidm Špelo (v vozičku-tak cukrčk), ampak pol je pa že naš mali začel žvint tam po trgovini, pa sem se rajš vn spelala, predn bi se mu orng scufal tam v tisi gužvi. Si pa ti bejba ful shujšala in si se mi zdela res spremenjena. Pr nas doma mamo pa okol hiše spet gradbišče. Sva se odločla z mijim, da bova tam pr cesti postavla škarfo, pa so včer naredil izkop in je za pop . Sem že tok navelilčana k skoz neki delamo. Pol pa reče moj nejdražji, ja sej zdej pa že res par let nismo nč delal. Predlani k sem bla že ful noseča (7 mesecev), sem štrihala les za nastrešek oz. za orng kozolc, pol k je bil že tamal smo delal zadi pr terasi mnastrešek, letos spolmlad smo dal ograjo pri potoku,... Pa verjetn bi se še kej najdl. Pol sem mu pa rekla, da naj mal pošteje kolkrat je bil z nama na sprehodu. Pa reče ja zmer k sem mel čas. Jah in to je res ful velikrat. Mah ne, zdele sem se mogla mal spovedat, k mi grejo te gradnje že res mal na kozlanje. Sej vem, da je moj ful pridn k res večinoma vse sam dela, ampak vseen ga včasih pogrešam zraven. Pa še bedno službo ma en tedn zjutri pa en tedn popoldne, pa vsako drugo soboto dopoldne delovno,... tko da se praktično ta tedn k ma popoldne niti skor ne vidmo. Ah sej bo. En kup enih težavic mam sama s sabo. Današnja noč je bla pa za odtenek bolša kt prejšnje. Včer ponoč je hotu celo noč na joški vist, pa sem ga dala nazaj v postlco, pa je ful joku, pol sem ga mal v naročju crklala, pa je skoz rinu pod majco, pa nism pustila, pol ga je pa moj vzel in ga crkljal ene deset minut, ga dal v postlco in je tamal zaspal. Dons ponoč je pa tud po dojenju spet začeljokat k sem ga nazaj v postlco prestavla, sam nisem popustila in je trajal enih 5 minut, pa je pol tud sam od sebe zaspal nazaj in je spal pol do zjutri.Sem se vsaj mal naspala. Ajvy; ja tistih pet je že pravigh frendov.Majo že svoje skrivnosti in ta novim še ne zaupajo . To morjo bit posrečeni!Vidve s kapico pa kr lepo počivat, da se mal spočijeta še. K če se prou spomnm samo sebe, kr neki noči nismo spal. K da zdej pa spimo . Mal se je treba pohecat za dober dan. evo pa kavico jaz dons častim!
|