kapica
|
Ajvy, evo me, sem ze tu. Cel dan je bil nekod zaspan, vsakic ko je bil dino mal miren sem se vlegla. Se kr pozna da ga nosek matra, pa je to rezultat . Jaz mislim da je Madejka za Ullo samo ugibala . A tako sta bila vidva pridna danes ? Res fajn, ni kaj, dober tim, a ? Ne, knjig pa nic ne berem, zadnje leto sem brala samo "Otrok od rojstva do sole" . Ulla, uh, upam tud jaz in drzim pesti, da bo na naslednjem UZ vse okej spet. Ampak res ni fer, da ves kaj ima med nogicami, pa nam ne poves. Ceprav jaz mislim d aje pupika, drugace bi se ze drla od veselja da je fantek( ce se prav spomnim si si to zelela ). Corfu, ti si pa tud bla pridna vceraj, punce, mi boste dale se slab obcutek, ker jaz pa nic kaj generalk ne delam trenutno . Madejka, a lahk vprasam kaj si kupla za darilo? Veckrat pomislim na to kaj bom kupla mojmu bratu, ko se bo enkrat zenil. Bi rada da bi bilo nekaj res posebnega. Baja, ne vem kako dolgo traja to za ebaj v slov. Ko je moj narocal tu v Nemciji, je trajalo kak teden do 10 dni. Ko se je on ki ej prodal, pac spomnil nest na posto. A ne mores prek kaksnega emajla mal povprasat, kje ostaja tvoja posiljka? Za tvoj siht te pa 100%razumem, ker imam jaz istega. Sanek, vsekakor dzim pesti za diplomo da ti uspe . Anja, joj, res imate hudo no. Jaz sem se sedaj cez zadnje 3 tedne navadila fajn spati in ce mi zdaj kaj zastrika, bom tud cist adijo . Naj vam cimprej mine, drzim pesti . Ja, nas dino ze super hodi, leti, pleze na kavc, stole , povsod kjer je mozno.