Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasi, pa da si se ti koncno spet oglasila. Pa nic nisi povedala kaj je kaj novega . A se vedno dva sihta, toliko dela al kako stvari stojijo . Huh, saj ne vem, kaj je kaj novega. Pomoje nič. Še vedno delam dve službi, ta teden imam štiri 18-urne šihte , danes je drugi, potem pa še jutri in v nedeljo. No, pa če še ponedeljek zraven prištejem, ki je v naslednjem tednu, ko imam tudi 18 ur službe. Nič ne spim, ampak mi vsi pravijo, da mi dobro dene, da tolk delam, ker baje dobr zgledam. Bo vedla zvesta povedat, sva se videli danes. Vrtca še vedno nismo dobili. Mali še praktično nič ne govori, pove samo mama, tata, ne, ja in pa lala (hvala). Pa hoja mu ni več zanimiva, samo tekel bi. Uuuuu, pa danes sem končno rezervirala dopust! Začetek oktobra gremo končno na dopust, zdaj samo čakam, da mi potrdijo termin. Anja7, saj res, ti si me nazadnje videla pred nevemkoliko meseci, ko sem imela še ful krajše lase in sem bla kar fejst bajsika. Ja, sej potem pa res nisi mogla bit ziher, sem se kar spremenila. No, naslednjič, če me srečaš, me pa pocukaj. Grem še eno fotko od Jureta poiskat, da vidite našega falota, potem pa še kaj za nazaj prebrat.
|