anja7
|
ojla! Za vse prehlajene , pa corfu zate in tvojega možeka ,... Mene tud tale mraz mal skrbi-zarad prehladov,viroz,... brrr me kr zazebe k se spomnm kok je mraz zuni, pa kok še bo,.... Morm tud jaz mal tele vitaminčke uvest, ker letos mam pa s temi bolniškami že prou krizo. Zdele sm bla spet dva dni na bolniški, k sem mela operacijo-v nosu sem mela en tumor in so mi ga v četrtek odstranil, pa v petek mam kontrolo za nos ob 8.uri, isti dan ob 11.40 pa še na polikliniki za ščitnico in me spet ne bo v službo.Prej sem bla v sedmih letih tri tedne na bolniški (k sem mela prometno nesrečno), letos sem bla pa že do zdej 3 tedne na bolniški. Mi je ful zoprn, ker res nisem tip človeka, ki bi se kej afnala s tem, al izkoriščala, al blefirala,... Letos se pa kr vse neki skup vleče. Mah bo že. Aja, pa svaka čas ženskam, k delajo lepotne operacije.Tok bolečine za lepši izgled?Aj,aj,aj Naš mali korenjak, se je pa zdej očitno zares odloču, da bo poskušu shodit oz.kr stečt. Je prej v dnevni sobi naajprej naredu tri korake, pol štriri in pol je očitno mislu, da je ža pravi profi in kr vstal in hotu stečt. Sevede se vse skup ni končal tko profi, ampak z mal odrgnine na čelu. no važn da ni blo hudga.Je pa že pravi mali govorec;ata,mama,doda (beri voda),tuza(kuža),ala (hvala)ato(avto), pa verjetn bi se še kej najdl. Res ma razvezan jezik.Kr naprej otresa. Ja čudn a ne, pa moj sin je . nč zdej pa šibam v mižale, ker je zjutri šiht in bo 5.50 prehitr ura, pol bom pa spet sama seb smilila zjutri, pa spet bo en kup jokanja, pa stokanja, pa spraševanja kdaj bo vikend,..Mah takle mam, pa sej verjetn nisem edina. Nč babike lahko noč vsem, pa lepe sanje.
|