julij
|
Ojla, babike! Sem vas prišla malo pozdravit, pol pa preberem, da imamo novo nosečko! Sanek, čestitam ! Pa kak lep datum imaš! Vsem, ki pa si želite, da bi to postale, pa želim veliko sreče! Punce, saj bo! Jaz bi tudi še imela enega škrata, ampak še ni pravi čas. Moremo najprej še za Ano sobico zrihtat, ker zdaj v spalnico ne dobimo še enega kinderpeta. Se pa zelo veselim časa, ko bom zopet noseča, ker mi je bilo zelo lepo med nosečnostjo. Nič me ni mučilo, (no, v službi sem že malo jamrala... ), prav fino je bilo. No, jaz pa bi imela drugega, če bi lahko izbirala seveda, maja letnik 2010. Punce, jaz pa sem menjala službo in zdaj delam od 8 do 15. Tak sem zadovoljna, da vam ne morem povedat! Pa vikende imam fraj, to, kar sem prej lahko samo sanjala. Saj delat moreš povsod, samo ni takega hudega pritiska, pa odnosi so čisto drugačni.Vglavnem, sem zadovoljna, pa tudi z mojim se boljše razumema, ker prej pa (priznam ) sem bila skozi nekaj natakjena, pa obremenjena, ker sem imela tak slabo vest, ker sem Ano cel dan pustila v varstvu. Aja, peglanje se tudi meni kdaj pa kdaj nabere, pol pa samo v pralnici košaro pustim, pa jo ignoriram. Corfu, samo, da je z tvojim dragim vse ok.Držite se in ne obremenjuj se za mail. Vsem bolančkom, nosečkam, ki vas karkoli muči in ostalim, ki imate kakeršne koli težave, pa podarim par . No, pa da vam malo povem, kako pa je naša Ana. Tudi ona se navaja na vrtec, zjutraj joče in se mi ovija okoli vratu. Ampak ponavadi nič ne kompliciram, jo kar vzgojiteljica odpelje "kavico" kuhat, pa se hitro pomiri. Jaz pa z takim knedlom odhitim skozi vrata. Kaj čemo, vsega se morejo navadit. V vrtcu baje pridno je, sama zaspi (to nam doma nikoli ne uspe!) in ni nobenih težav. Mene pa malo moti to, ker je Ana skoraj najstarejša in v skupini, kjer je 14 otrok, samo štirje hodijo. Pa samo 2 vgojiteljici imajo. Ko pa pridem po njo, pa me je zelo vesela in že maha vzgojiteljici, češ, da ona pa zdaj gre domov. Drugače pa ima 12 zob, dva pa prodirata in se že lepo vidita. Punce, toliko za danes, morem it, ker še šibamo na en rojstni dan!
|