kapica
|
Pupi, skoda za sluzbo. Pol pa res kr na delo in se enega dojencka narest . Freycha, pri nas niti slucajno, da ga ati pelje v vrtec, ko bo tako dalec. Ker on se bo verjetno zraven jokal, tako da, ni sans. Od naju sem jaz tista bolj ta stroga in hoce red in disciplino, pa da ne padem na vsak jokec, ki si ga mali zmisli . Moz pa pravi kak sem lahko tak hladna. Thja, kaj cemo . Corfu, a tako da se uzivas mirne dni doma, sploh zdaj, ko sta oba v vrtcu. pa ce pocasi podaljsujes bivanje za Manco, bo mogoce slo kaj lazje. Zvesta, nisem vedela da delas dieto. Drzim pesti da uspe in da najdes dovolj energije . Pa cez nekaj mesecev, ko bom jaz rabila dijeto, da bos mi dala kaksne nasvete . Madejka, mah, ta sistem tukaj je cist v . Ja, saj fajn da si 2 leti kao doma, sam placano pa nic ne dobis. Porodniska je samo eno leto, tako kot pri nas, ampak pol nimas kam dat otroka, da bi ti lahk sla v sluzbo. tako da mores bit do 2 let doma, ni druge, razen ce si privat varstvo zrihtas, al pa mas babice okrog sebe, cesar mi nimamo. Res ne razumem in me razkuri, mislijo nemci kak fajn sistem imajo, ampak da sem 1 leto brez place , to pa ne vem ce bomo zmogli. Tako da bom videla, drugo leto bom mogla zacet kaj iskat, kako bomo z drugim otrokom, pa ne vem. Ker dino bo ze v vrtcu. Aja, pa tukaj bi jim bilo se ljubse, ce das otroka komaj z tremi leti v vrtec. Eh, bedno. Pol pa ni cudno da os nemci tak razvajen folk, ce se pri mamico lahk stiskajo prva tri leta. Jih mam vcasih res pun kufer . Dino spancka, jaz pocivam, pocasi mozek pride in to je to .