|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
5.9.2008 9:26:20   
Freycha
Sanekova, zvesta sigurno se bo stanje umirilo..... je treba razumeti, da je to za njih full šok in sprememba in da pač rabijo čas, da se sprijaznijo in utečejo.....

večji problem je to, da sem jaz lačna, pa je šele 9.30 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 676
5.9.2008 10:01:02   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

večji problem je to, da sem jaz lačna, pa je šele 9.30 user posted image user posted image user posted image

To pa tudi mene baše. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 677
5.9.2008 11:10:28   
majrim
sanek1....da te potolažim...naša že dva dni odklanja popoldanski spanecuser posted image ...včeraj je vsega skupaj spala 15 min v vrtcu,vstala pa ob 6,30...spat je šla zato ob 19,a se me je držala za roke ko klopuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 678
5.9.2008 11:12:32   
madejka
Za Izaka in ostale "uvajalce"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše noči so tud obupne... se mi zdi, da celo noč samo uspavam... že 3 nočiuser posted image Pojma nimam kaj ga daje!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 679
5.9.2008 11:34:24   
corfu
Jaz moram naše noči pohvalit, trkam! Spi celo noč od cca 20.30 pa do 7-7.30, upam, da tako tudi ostane.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse potrebne!

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
5.9.2008 13:09:23   
kapica
Corfu, jaz tud tako razmisljam. Da sem vecinoma sama z otrokom, oz. pol z dvema, pa mi tud ne pase takoj imet se tretjega. Ampak po drugi strani pa se mi zdi, da sem zdaj ze v tem in da bom ze zdrzala, pa imam pol mir. Pa se hujsat mi ne bi bilo treba zdaj, pa pol po tretji user posted image  spet znovauser posted image .
Ma saj tvoja Manca je pa ze skoz pridna v spanju in tolce rekordeuser posted image .
Ajvy, kak fajn za Tarjo, da je pridna, res. Pa to ko opisujes kako hodis in kako se zraven zmatras, je pri meni isto. Ampak na sreco brez migrenskih napadov. Sem pa isto zadihana, velik morem spit, pa vcasih se mi zdi da me bo kr pobralo, naenkrat mi zmanjka energije. Malo se...
Cesnca, super za dete, da je tako pridno. Men se tud zdi, da ce grejo ven, so cist drugacni...
Zvesta, upam, da se Izak hitro pozdravi in da se bo cez vikend malo spocil, v ponedeljek ap z novo energijo v vrtec.
Madejka, pri takih noceh si pa lahk sam srecna, da ne rabis v sluzbo,a ne?
Freycha, Zvesta, a sta se zmeraj lacne? Mam jaz nekaj palacink viskauser posted image .

Uh, jaz imam pa popoldan spet Uz in ctg, pol pa gremo se na en rojstni dan. Se prav veselimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 681
5.9.2008 13:15:25   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Madejka, pri takih noceh si pa lahk sam srecna, da ne rabis v sluzbo,a ne?

Ja vidiš, vsaka stvar je za nekaj dobra... zadnje čase skoz to govorimuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi palačinke!!! Bi jih mogla začet delat, pa se mi ne da... bi mi jih odstopla za kosilo?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 682
5.9.2008 13:19:46   
kapica
Nekaj sem vas hotela se vprasat.
Mojga moza je zadnje case zacela panika grabit, da sva kao izbrala za Dinota napacno imeuser posted image . Sedaj ko smo veliko na igriscu, pa se igra tud z malo vecjimi otroci. Oziroma tak no, vprasajo kolk je star, kak mu je ime... In ko recemo da je Dino, se enim zdi smesno, drugi ap recejo vauu, kak lepo. Seveda vsak po svoje, sploh pa otroci so otroci. In njega zdaj skrbi, da se bodo delali vsi norca iz njega, da je kao dinozaver in te zadeve.

Morem rect da po mojem mnenju se otroci hecajo iz vsakega imena, ce jim je do tega, al kako. Tud iz mene so se norca delali, pa se iz drugih stvari, ne samo imena. Tako da mislim da pac more vsak tu cez. No, ne vsak, ampak veliko...
Kaj ve mislite? Men se pa zdi da sva mu dala fajn ime in da super k njemu pase.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.9.2008 13:22:33   
Freycha
kapica itak..... nimam za đabe nekaj 10 kg sala preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.9.2008 13:23:43   
kapica
Madejka, ja, vsako slabo za nekaj dobrouser posted image . In kar se tega tice, sem vcasih res vesela da ne rabim it na sihtuser posted image . Palacinke da odstopim? Ja no, zdaj lahk, ko sem se jaz ze najedla, kar je ostalo lahko vzames, vazno da sem jaz sitauser posted image .

Grem mal na kavcuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.9.2008 13:25:24   
kapica
kapica itak..... nimam za đabe nekaj 10 kg sala preveč

Na povej, kaj si imela za kosilo/malicouser posted image , da se men luste naredis. Ker bi mela rada eno orenk kosilo, ampak skuhat se mi ne dauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.9.2008 13:26:16   
madejka
Kapica, mah itrak, da se iz vsega delajo norca če se hočejo. Ko bo večji se bo itak za sebe postavil.user posted image
Moj tud hoče Maja preimenovat, ker jih je preveč.user posted image kamorkoli gremo je ZIHER kaki Maj kjeuser posted image Ko sva si pa namislila to ime pa nobenega nisva poznala, niti slišalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.9.2008 13:27:07   
Freycha

Nekaj sem vas hotela se vprasat.
Mojga moza je zadnje case zacela panika grabit, da sva kao izbrala za Dinota napacno imeuser posted image . Sedaj ko smo veliko na igriscu, pa se igra tud z malo vecjimi otroci. Oziroma tak no, vprasajo kolk je star, kak mu je ime... In ko recemo da je Dino, se enim zdi smesno, drugi ap recejo vauu, kak lepo. Seveda vsak po svoje, sploh pa otroci so otroci. In njega zdaj skrbi, da se bodo delali vsi norca iz njega, da je kao dinozaver in te zadeve.

Morem rect da po mojem mnenju se otroci hecajo iz vsakega imena, ce jim je do tega, al kako. Tud iz mene so se norca delali, pa se iz drugih stvari, ne samo imena. Tako da mislim da pac more vsak tu cez. No, ne vsak, ampak veliko...
Kaj ve mislite? Men se pa zdi da sva mu dala fajn ime in da super k njemu pase.

kapica Dinota sicer ne poznam, zato ne morem reči, če mu to ime paše ali ne... ampak imaš prav: iz vsakega otroka se delajo norca, če se le lahko. če ne iz njega, pa iz njegovih staršev.....V glavnem, če hočejo, vedno kaj najdejo..... iz Dite se bodo tudi norca delali z raznimi: Dita zabita itd..... da pa še povem, kako se piše - no, če malo spremeniš črke, pride ven BEDNIK...... kao bedna Dita..... ampak hej, tako pač je......
aja, njo še lahko zafrkavajo, da je striptizeta, ****, bog si ga vedi, kaj še zaradi Dite von Teese.... ampak tako pač je.
sem tudi že mojega vprašala, če mu je še vedno cool ime, ker sem tudi sama vmes malo skeptična postala, če je to ime res ok al ne.... sam ko mi ljudje rečejo, da ima full zanimivo in lepo ime, se spomnim, zakaj sva ga izbrala.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
5.9.2008 13:27:56   
Freycha

Na povej, kaj si imela za kosilo/malicouser posted image , da se men luste naredis. Ker bi mela rada eno orenk kosilo, ampak skuhat se mi ne dauser posted image .

šla sem na eno super puranjo solato, ki jo obožujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.9.2008 19:27:07   
Ajvy
Danes je uspešno odspala kitico, dve v vrtcu.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko sem prišla mi je pa igrače razkazala....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.9.2008 19:27:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

šla sem na eno super puranjo solato, ki jo obožujem user posted image user posted image user posted image

meni je pa tašča lasanjo prinesla.....pol je pa še solato storilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.9.2008 19:52:55   
Češnca
Heeeeej!

kapica iz vsakega imena se znajo otroci norca delat, če ne si pa vzdevek zmislijo! Tko, da sta lahko povsem pomirjena z izbiro imena. Najin je pa Anžej in je folku po večini tud čudno, bi ga kar Anže klical in sprašujejo v smislu, zakaj mora še ta j met...

zvesta user posted image user posted image user posted image za Izaka. Po mojem si se pametno odločila in bo mali do pondelka že ok.

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tarjo in en veeeeliiiiiiik user posted image  zate! Pa še za kapico, ullo...mogoče še kakšno, ki nam še ni sporočila vesele novice. user posted image user posted image

Sanek vidiš je že bolje! Anžej pošilja svoji ljubici en slinast poljubček, da bo lepo zaspala.

Freycha, zvesta je čist ok, ko sta zjutrej lačne - jst sm pa čez dan lohk tud brez hrane, sam zvečer k se umirim, bi pa vse požrla. user posted image user posted image user posted image user posted image  To je najslabš...

Sm pa dons čist fuč - sm letala iz šole na šolo, po stopnicah gor pa dol... in to brez frej ure. Razmišljam o nabavi helikopterja - al bo red bull zadost? user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 692
5.9.2008 20:56:16   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tarjo in en veeeeliiiiiiik user posted image  zate! Pa še za kapico, ullo...mogoče še kakšno, ki nam še ni sporočila vesele novice. user posted image user posted image

Češnca ti mogoče???

Freycha, zvesta je čist ok, ko sta zjutrej lačne - jst sm pa čez dan lohk tud brez hrane, sam zvečer k se umirim, bi pa vse požrla. user posted image user posted image user posted image user posted image  To je najslabš...

Pri meni je isto!user posted image user posted image user posted image

Sm pa dons čist fuč - sm letala iz šole na šolo, po stopnicah gor pa dol... in to brez frej ure. Razmišljam o nabavi helikopterja - al bo red bull zadost? user posted image

Ne, mislim, da ti bojo ure kar odpadale, če boš letala tam okol šoleuser posted image Pol še pa Red bulla ne bošm rabla...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.9.2008 7:37:25   
Ajvy
jutro vsem   ....včeraj je mel moj možek rojstni dan, ampak nikakor ni imel sreče biti doma, saj je dežuren in je bil ves čas klican na intervencije....se mi je na koncu že tak smilil, da je joj.....ampak nimaš kej....

A gre katera danes na Lunin festival??

KaKOrkoli že...en lep vikend vsem....bolančkom veliko pikapokic za zdravje...

KApica...jst se ne bi preveč sekirala glede imena ,      ker se na vsako ime kaj najde...povej možeku da sta izbrala super ime...za super fanta....

Čestitke vsem novim hodalcem in zobkom.....

šele vstala sem , pa sem že čist utrujena.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.9.2008 16:17:54   
Ajvy
Vse se potepate...kolk sem vam folšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.9.2008 16:25:58   
corfu
smo doma...počivamouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.9.2008 18:08:02   
baja*
mi smo pa glihkar s potepanja... mali je zaspal v avtu in sem ga samo v postlo prestavla... jaz pa napadam Domačicouser posted image

...sem vas samo pozdravit prišla...

Lepo se mejte!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.9.2008 18:33:11   
zvesta
Mi pa cartamo vročino. user posted image Je bilo včeraj, ponoči in do 14h vse v redu razen smrkanja, od 14h naprej ga pa kuha. Ob 17h sem mu dala calpol, ker je imel 38,7 vročine in je v roku petih minut iz razposajenčka začel samo poležavat in jamrat. Mu je potem v eni uri padla vročina na 37,8. Pa še sama sva doma.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.9.2008 19:48:34   
Ajvy
Corfu..niste šli na Lunin festival?

BAja...kje ste pa tak zmučli revčka Reneja, da spančka....

Zvesta...ti revček Izak...tale vročina mu tudi ne da miru...ga boš kaj  k P peljala, al veš kaj mu je??

Danes je pa ati peljal Tarjo na Lunin festival, imela se je fenomenalno....najbolj ji je bila všeč Neca Falk, pa otročki ki so peli karaoke...baje je ni blo dol z odra za spravit..je plesala....dobila sem njeno prvo slikico- sama jo je zrisala....
ful sem vesela, da se je imela tak fajnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.9.2008 20:49:15   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

BAja...kje ste pa tak zmučli revčka Reneja, da spančka....

vsega je kriva babicauser posted image

pa še hiter raport o vrtcu: ga je res dobro sprejel, zadnje 3 dni se je sicer jokal, ko sem ga oddala, ampak je bil pa pol do konca brez solzicuser posted image  je vzgojiteljica rekla, da je pravi dobrovoljčekuser posted image  Sem pa opazla, da se hoče fuuul več cartat, non stop kaže, naj ga dvignem, pol me pa prav tesno objame z rokicami...

zvesta user posted image user posted image user posted image  za Izaka, da se čimprej pocajta!
ajvy iiiiii prvo risbico si dobila? Lepo!user posted image  Jaz moram pa voščenke nabavit, da lahko Rene začne s svojim likovnim ustvarjanjemuser posted image

Ene punce se pa že lep čas niso javile, kajne? Tejči, Siskamiska, Kristina, Bojana, Taši, Afnica, Maja, Gabi... kje ste?? Če berete, dajte napisat par vrsticuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?