Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Nekaj sem vas hotela se vprasat. Mojga moza je zadnje case zacela panika grabit, da sva kao izbrala za Dinota napacno ime . Sedaj ko smo veliko na igriscu, pa se igra tud z malo vecjimi otroci. Oziroma tak no, vprasajo kolk je star, kak mu je ime... In ko recemo da je Dino, se enim zdi smesno, drugi ap recejo vauu, kak lepo. Seveda vsak po svoje, sploh pa otroci so otroci. In njega zdaj skrbi, da se bodo delali vsi norca iz njega, da je kao dinozaver in te zadeve. Morem rect da po mojem mnenju se otroci hecajo iz vsakega imena, ce jim je do tega, al kako. Tud iz mene so se norca delali, pa se iz drugih stvari, ne samo imena. Tako da mislim da pac more vsak tu cez. No, ne vsak, ampak veliko... Kaj ve mislite? Men se pa zdi da sva mu dala fajn ime in da super k njemu pase. kapica Dinota sicer ne poznam, zato ne morem reči, če mu to ime paše ali ne... ampak imaš prav: iz vsakega otroka se delajo norca, če se le lahko. če ne iz njega, pa iz njegovih staršev.....V glavnem, če hočejo, vedno kaj najdejo..... iz Dite se bodo tudi norca delali z raznimi: Dita zabita itd..... da pa še povem, kako se piše - no, če malo spremeniš črke, pride ven BEDNIK...... kao bedna Dita..... ampak hej, tako pač je...... aja, njo še lahko zafrkavajo, da je striptizeta, ****, bog si ga vedi, kaj še zaradi Dite von Teese.... ampak tako pač je. sem tudi že mojega vprašala, če mu je še vedno cool ime, ker sem tudi sama vmes malo skeptična postala, če je to ime res ok al ne.... sam ko mi ljudje rečejo, da ima full zanimivo in lepo ime, se spomnim, zakaj sva ga izbrala.....
|