kapica
|
Rumba,ja, men se tud zdi, da gre bolj zato, da pri treh en izvisi. Saj tud ce gledas, a imas tri dobre prijateljice oz. dve, da ste pol tri. No, ne vem, ker moje se niti ne poznajo med sabo . Ne vem, men se zdi trije otroci v redu, nisem pa tako studirala dokler ni prijalteljica tega rekla. Da bi jih imela pa 4, pa mi je skoraj prevec, ne vem, ze pri treh sem vcasih skepticna. Ker tud men se zdi boljse, da je tretji kr hitro, ne pa pol nekje zadaj, kot si rekla, za mamico. Sam ne vem ce sem sposodbna tri otroke furat, sploh pa se eno nosecnost . Freycha, ja pa res, Dita frajerka je ze odkrila svoj glasbeni stil . Ceprav, ce se ji tak dopade, bi mogla ostat budna, ne pa zaspat zraven . Mogoce ji je pa bilo dolgcas . Pupi, na te zadeve se sploh ne spoznam. Mogoce ap reces delodajalcu, da ni tako hudo, kot tam pise, al kako. Nimam pojma no, vsekakor upam, da ti hrbtenica ne bo delala tezav. Zobki so ap tud pri nas na pohodu, ah ja, kaj cemo, cez eno leto bojo ze drugi problemi . Tak, jaz grem ap en film pogledat .