Freycha
|
Dobro jutro! kristina lepo, da si se javila pupi jaz sem čakala, da je sama pokazala zanimanje za žlico. Se mi zdi, da je takrat lažje "uvajati", ker ima željo sama jesti. Če pa še nima niti želje ne, potem pa se ji tudi sanja ne, kaj naj bi z žlico počela.... vsaj tako je moje mnenje. Kar se službe tiče pa: ne obupaj, se bo že kaj našlo..... če ne drugače, v AUT jih noro rabijo Ajvy nismo šli v AUT, ker nismo dobili navodil, kje to je.... smo bili pa dopoldne doma, pa se cartali, popoldne pa smo šli do znancev na obisk, kjer imajo kozice, pa ovce, pa kravo, pa pujske, kokoške, mačke in pse in je noro uživala nad kozicam in ovčkam je bila pa čisto navdušena(pa še božala jih je). Samo kravo je malo postrani gledala (pa jo je že videla v živo ).... V glavnem fajn preživeti dan. Edino zvečer ni in ni hotela zaspati, pa je krepko po deveti šele utihnila, danes je bila pa valda kriza za vstat. Sem prišla v sobico, odgnila zavese, ropotala po sobici, pa tudi trznila ni. Sem jo naprej nežno tresla, pa šepetaje zbujala, potem že malo močneje tresla, pa glasneje govorila, pa še vedno ni trznila..... Nazadnje mi ni preostalo drugega, kot da sem jo kar dvignila in se mi je naslonila na ramo, pa še kar spala bogička..... če bi se dalo, bi jo definitivno kasneje peljala v vrtec, pa še malo pustila spati, pa kaj, ko ni bilo več časa........ Sem šla potem peš do vrtca in je celo pot mi slonela z glavo na rami in tudi trznila ni...... No, v vrtcu pa ni bilo joka, le pogledala me je malo jezno in zaječala češ, zakaj jo spet puščam tu.... ampak se bo že navadila, nimaš kaj.....
|