|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
2.9.2008 21:08:44   
Freycha
waw rumba, to so pa res novičke, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.9.2008 21:10:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

waw rumba, to so pa res novičke, ja user posted image user posted image user posted image

Ja, sem bila tako navdušena, vlekla ven tisti telefon, nikakor nisem našla menija za foto....user posted image . No tako, da sem ostala brez slikce.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.9.2008 21:11:35   
Freycha
jah nič, zdaj kar kamero s sabo na igrišče... slej ko prej bo shodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.9.2008 21:14:46   
baja*
freycha sem v svetovalni službi (pedagoginja) in vso delo opravi svet. delavka, pri kateri se uvajam. Zame pa nič ne ostaneuser posted image . Upam, da je tako samo zdaj na začetku, ko je polno enega papirovja za zrihtat. Ker tu ji pa res nimam kaj za svetit zraven - ona vnaša podatke v tabele, jaz bi ji lahko recimo samo narekovalauser posted image user posted image  eh...
rumba bravo Juliji!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.9.2008 21:18:03   
Freycha
baja ja, kaj a to bi naj od slej naprej dve delali, al ona tebe uvaja, ker potem gre, al kako?

sem sicer odprla temo na prehranjevanju, pa vprašam še vas, če boste tam spregledale:

naša 14. mesečnica se je odločila, da je dovolj stara, da je sama. Super, zelo podpiram odločitev, če se ne bi zalomilo pri dejanskem hranjenju. Vsakič, ko ji dam žlico v roke, začne tolči po hrani, po njej brazdati, jo metati na vse konce in kraje, redko kaj pa dejansko zavije v njena usta. Tudi, če ji uspe z žlico kaj "ujeti", na poti do ust vse izgubi zato, ker maha z njo ko zmešana.

Pa me zanima, če je to nekako "normalno" in kako se tega rešiti? Včasih je še šlo, da sem njej dala eno žličko, s katero je mahala, z drugo sem jo pa hranila. Zadnje čase pa noče niti ust odpreti, če ji sama dajem z žličko hrano v usta user posted image  Kako se rešiti tega mahanja po luftu in udarjanja po hrani?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.9.2008 21:23:31   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

naša 14. mesečnica se je odločila, da je dovolj stara, da je sama. Super, zelo podpiram odločitev, če se ne bi zalomilo pri dejanskem hranjenju. Vsakič, ko ji dam žlico v roke, začne tolči po hrani, po njej brazdati, jo metati na vse konce in kraje, redko kaj pa dejansko zavije v njena usta. Tudi, če ji uspe z žlico kaj "ujeti", na poti do ust vse izgubi zato, ker maha z njo ko zmešana.

Pa me zanima, če je to nekako "normalno" in kako se tega rešiti? Včasih je še šlo, da sem njej dala eno žličko, s katero je mahala, z drugo sem jo pa hranila. Zadnje čase pa noče niti ust odpreti, če ji sama dajem z žličko hrano v usta user posted image  Kako se rešiti tega mahanja po luftu in udarjanja po hrani?

A ti to Julijo opisuješ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ji pustim da maha in klati naokoli, jedilnica je cela popacana, nekaj dobijo tudi steneuser posted image . Nekje je pač treba začeti.user posted image  OK, eni ne dovolijo packati, jaz sem imela isto prakso že pri starejših dveh in sta kar hitro pokapirala sistem. Fajn je tudi, če daš pod stolček en velik kos ali raje plahto kakega PVC-ja, da ti ni treba vedno drgniti tal.
No mi smo bolj pri packih, tako da..... ni me treba upoštevati.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.9.2008 21:26:50   
Freycha
sej mogoče se bo to čudno zdelo, sam se full bojim, da ne bo nekega pravega spoštovanja do hrane, če ji bom pustila tako packati user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.9.2008 21:28:06   
baja*
freycha na pripravništvu sem, ona je moja mentorca.
Glede hranjenja pa ne vem... kot sem že rekla, naš se tudi nekaj trudi s svojo žlico, zabaše hrano, pol pa roma proti ustom, včasih zabriše vse skup na tla, včasih samo meša hrano, včasih vseka gor po krožniku da kar leti naokrog. Pa kr naprej tolče po miziciuser posted image . Če mu hočem žlico vzet (ko je že tumač) jasno in glasno protestira. Tak da po mojem je normalno, jauser posted image . Edino to mam srečo, da mi (še) pusti, da ga sočasno jaz hranim.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.9.2008 21:36:18   
Anonimen
ćeruser posted image

freycha, morm rečt, da jaz tudi bolj po rumbinem sistemu delujem, tko da nimam kakega pametnega nasveta. okoli stolčka ji posteljem ko prašičku, pa na sredo kunje, da ne pride do sten, pa jeuser posted image sej otrok ne ve, da se to sme, oz. zakaj naj bi se ne smelouser posted image mi vemo, ker so nas pač naučili, samo včasih so pa tko jedli ko prasci, pa čez ramo metali ostankeuser posted image tko da bohve...

lohk pa rečem, da naš otrok hodiuser posted image se mi zdiuser posted image ker sicer meni to ni podobno hojiuser posted image ampak dejstvo je, da po nogicah obhodi celo stanovanje, pol je to to, a neuser posted image o umetniškem vtisu pa nebi....je pa faca, ker ona misli, da je veliki đejms zdej, pa bi v vsaki roki držala ene tri stvari, pa flašo v ustih, pa po možnosti še kak servet čez glavo in bi tko ona hodlauser posted image prej je celo letet že hotla, me je konc skor, rit mejhnauser posted image
ji gre pa zob ven, tko da je božček...

ayvi moje tanovo dete je tud čist divjouser posted image se fajn čutijo brce, pri Uli je blo  v 20. tednu se mi zdi, zdej pa že kar en čas čutim dogajanje, no zdej so pa to že čisto konkretne brce in norenje, mi je tolk fajn, to bom celo življenje pogrešalauser posted image

aja, pa super za uvajanjeuser posted image Ula je hvalabogu že uvedenauser posted image

aja, pa kaj je to, da je treba na CSD javit za vrtecuser posted image prvič čujem, dejte me mal razsvetlit....

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
2.9.2008 21:39:29   
rumba
Freycha, jaz mislim, da je to samo eno obdobje, ki ga prerasejo in nima neke veze s spoštovanjem hrane. Ko bodo malo večji in bodo znali sami jesti, pa se jim jasno pove, da se tako ne dela, da so že zadosti veliki, da lahko lepo jedo. Pri nas ni bilo problemov. Je pa zanimivo, da sta oba v vrtcu TAKOJ pridno jedla, brez neumnostiuser posted image . Ko sem videla, da jima tam gre, tudi jaz nisem pustila packanja. Nekako tako, no. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.9.2008 21:42:01   
rumba
Ulla, user posted image user posted image user posted image  mali Uli za prvo hojo!!! Frajlica! Pa fajn za brcike!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.9.2008 21:47:08   
baja*
ulla čestitke Uli za prve korakeuser posted image user posted image in mali bebici za brcikeuser posted image user posted image  Joj, Rene si tud skoz daje neke cote na glavo in pol bi on tak hodil okroguser posted image . Glede CSD-ja: če otrok ni vključen v varstvo, dobiš za 20% višje OD in pol je treba javit, ko gre v vrtec, da ti jih skinejo. Amapk to po moje zate ne velja, ker je Ula šla takoj po tvoji porodniški v vrtec če se ne motim.
Madejka me je Ulla spomnila, da je Rene dobil nov zobek, zdaj jih ma že 7. No, če še sploh pišeš te podatke na seznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.9.2008 21:49:01   
baja*
nič, šibam zdaj pod tuš, pol še z dragim kako rečema, potem pa spatuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.9.2008 21:50:08   
Freycha
Čestitki Uli za hojo user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.9.2008 21:51:22   
Freycha
nočko bajauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.9.2008 21:52:25   
rumba
Jaz pa pogrešam madejko. Kje se skriva? So na kakem dopustu?

Nič, jaz grem tudi v horizontalo, me čaka spet en naporen dan. Nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.9.2008 21:55:22   
Freycha
sem ji že na FB povedala, da jo pogrešate user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.9.2008 22:07:27   
madejka
Sem tak iskana, da morm koj prituser posted image user posted image user posted image user posted image

Mah zdaj se tolko menite o tem uvajanju pa službah pa to... nekak nimam kaj dost za rečtuser posted image Se mi zdi, ko da bomo mi eno razvojno stopnjo odzadaj, ko ne bomo v vrtcuuser posted image

Se mi ful fajn zdi, ko preberem, kak vam uspevauser posted image

Rumba mar bi bli na dopustuuser posted image Moj je začel delat spet in dela popoldan... dolg čas nama je za znoret, pa mali ful rabi skoz neko animacijo, ker mu je sitno z manouser posted image

Samo jamram... boljše, da sem tihouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.9.2008 7:26:07   
Ajvy
jutro...danes bo pa cel dan sama....držte pestke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.9.2008 8:14:27   
corfu
Jutro...

Ajvy, veš, da bo vse ok user posted image  Rumba, za julijo in njene korake user posted image , prav tako za Ulo user posted image

No, danes je pri nas v vrtcu pa bilo malo joka, samo mi je pa fajn, ker potem aljaža pokličejo in je tamala čisto navdušena ko ga vidi, tako, da ima malo bolj domač občutek user posted image . Vse se bo srečno končalo user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.9.2008 8:36:17   
Freycha
Dobro jutro!

corfu, ti si že v novi službi ne? Kak gre?

ulla in rumba - če vedve pravita, da gre samo za obdobje, te pa ok. Se bom temu primerno pripravila user posted image user posted image

madejka ne bit tolk down user posted image

avy bomo držali pestiuser posted image

evo, mala je že v vrtcu, pa so bili 7.45 le trije user posted image  No, od tega sta dva jokala user posted image  v.d. možek gre po kosilu v vrtec, če bo vse ok, ostane v vrtcu do 15h oz. do takrat, ko se naspi..... Tudi držim pesti, ker bo mojemu fejst koristilo, da bo malo sam, pa da bo mogoče celo na motor šel na kako furo user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.9.2008 8:37:54   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...danes bo pa cel dan sama....držte pestke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a tudi spanje ?????user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.9.2008 8:39:14   
majrim
a ti si v službi freycha????...user posted image ....ja,naj P uživa v vetru user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.9.2008 9:08:53   
zvesta
Dan..

Bravo Julija in Ula! user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, nič se ne počutit odrinjeno, bodi vesela, da si lahko še s svojim sončkom.

Izak je danes jokal, ko sem šla. Ker me je videl iti. Malo mi je hudo, ampak tudi on mora enkrat videti, da ne bom vsako jutro se tam igrala z njim. Grem pa vseeno danes po kosilu še ponj, jutri pa bo ostal cel dan.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.9.2008 9:17:18   
majrim
ti kar jamraj madejka user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej zato smo tle,a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?