pupi
|
Takole, otrok spi. Sem jo vprašala, če gre spat, pa je rekla, JA pa ni zgledla nič zaspana, ona že ve . No sem se zdaj, ko ste me malo še ve spodbudile, le odločla, da grem plavat. Si bom letno karto kupla pol pa v napad, ker bo nekaj treba nardit. Mogoče še kaki gram zgubim . Bačko tak kot si napisla za kiroprakraktika, to ni doživljenska rešitev pa tudi poceni hec ni, plus tega, da je lahko tudi slabše, zdaj pa vedi No zato sem jaz kiropraktika odmislila in začnem športat !! Baja glede pikice ja tak, da P ni mela pojma sploh kaj naj reče, pa navrh vsega je najina osebnaq P z včerajšnjiim dnem nastopla s porodniško . Fajn za njo, malo manj za nas, ker je ful fajna, ta nova ni preveč . No je o nekem virusu sanjala, jo vprašam kaki, mi reče črevesni, češ, da če ma drisko, ji rečem, da ne, da nima niti temperature niti, ne driske ni razdražljiva NIČ. Jo še 1x vprašam kak viroza je zdaj to, mi reče, da jih je tolko, da se vasakega virusa ne da točno določit V glavnem Naja je čist OK in sem brala, da ko po telesu zginejo pri virusih izpuščaji otrok tudi kužn več ni, se pravi da Naja tud ni več, al kaj..... sej ne vem, če je sploh bla kdaj kužna, ne vem no.... Češnca ti pa se le pazi!!! Ajvy ta bolečina v križu me mogoče ni bi tak fejst motla, če bi lahko z Najo malo bolj norel, najbolj me to teži, da sploh se ji ne morem 100% posvetit, pravzaprav, ne morem noret z njo, (npr. sankanje odpade ) ostalo že gre. Ko sem bla noseča sem pač stisnila zobe, se vlekla po bajti, spucala pač kolko sem lahko, zdaj pa je pač treba otroku prilagodit. Upam, da se res ne počuti prikrajšane
|