|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
1.12.2008 8:27:50   
bačko
Jutro!
Majrim lepo da si se oglasila in kar lepo tuaj pri nas ostani.user posted image user posted image user posted image
Freycha si predstavljam kako grozna vožnja je bila.Za Dito pa user posted image user posted image user posted image user posted image .
Madejka ti pa se čuvaj.user posted image user posted image user posted image V kateri Ikei pa si bila?
Zvesta dobra si da zdržiš v službi.Pridna si!Samo pazi nase.Bom videla kako bo pri nas.Na pošti je vsaki december noro.Pa še 31 imamo inventuro.
Rene ja pa tak slikar kot naša Žana:moja mami ji ji dale neke super barvice in tako rada vse liste ki jih vidi poriše.Prav lepo jih je gledati kako ustvarjajo.
No NS smo dobro opravili.Vse je uredu z našim user posted image .Sem pa malo povprašala če mogoeč se vidi kaj naj bi bilo.Pa mi je rekel da glede lege mu bolj deluje na punčko.Ni pa to 100 %.Bomo počali lepo do morfologije.
Ve vse ste dojile.Ali ima katera kakšen seznam kaj smem in kaj ne smem jesti ko dojim?
No za vse bubane user posted image user posted image user posted image user posted image in da se čim prej pozdravijo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
1.12.2008 8:42:31   
SANEK1
Dobro jutro...
Spet je vikenda konecuser posted image , pa spet je user posted image ponedeljek tu...joj kak jih mrzim, vedno sem jih in vedno jih bomuser posted image

Baja, kak je rene lušken fant, saj mu več ne more rečt fantek, če pa je že tak velikuser posted image user posted image user posted image

Ajvy, fajn da ste celo noč prespali, upam da ste to tudi in si odpočili.
Za Tarjo in seveda za vse ostale, ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, kak si ti? Upam, da si ok. P še vedno se moremo zmenit za en dan. Najbolje da kar dol.očimo en dan v tem tednu, bom jaz mojega vprašala, kdaj bo dolgo na terenu, da lahko imama avto.user posted image user posted image user posted image

Freycha, je bla barem dobra čagauser posted image

Češnica, Zvesta, bosta vidli po 12, 13 t bo ful lažjeuser posted image

Kapica, vidm da ste se že super vpeljali. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo nam tudi tak dobro šlo.

Bačko, glede dojenja; jaz sem se držala načela: Ne jej tega, kar tebe napenja...mislim, da je to kar držalo. Jedla sem praktično vse (čokolado, kavo, solato, paradajz, črn kruh, tudi vso sadje, pač v manjši količinah).
Pa saj smo že v bolnici prvi dan za večerjo dobili zeljno župo, ki kao napenjauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
1.12.2008 8:46:05   
siskamiska
Dobro jutro punce.

Nekaj časa me ni bilo in sem dolžna še nekaj čestitk podelit.
Kapica čestitke za Niasa. Da bi bil zdrav in vesel otrokuser posted image user posted image user posted image .
Zvesta in Češnca tudi vama čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo sem vesela za vaju. Sem pa ravno zadnjič premišljevala da smo julijke 07" ful pridne glede novih nosečk.

Bačko vidiš da je vse ok z user posted image . Glede hrane in dojenja se pa ne obremenjuj že na zalogo. Bolj ko se boš bližala koncu se boš vse spomnila. Hrana je pa precej odvisna od posameznice. Jaz sem jedla čisto čisto vse, seveda v omejenih količinah in nismo imeli nikoli krčev.user posted image

Pri nas nič pretresljivo novega. Ful uživam zdaj ko oba hodita.  Sej sploh ne vem kaj naj vam še napišem user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
1.12.2008 8:47:22   
SANEK1
Mi smo se v soboto malo sankali. Najprej je bla ful navdušena nad snegom, pol pa vedno manjuser posted image user posted image user posted image
Sem imela občutek, ko da se je nečesa vstrašla...mogoče ker je ati kepe metal, pa seveda ne vanjouser posted image

Nekaj slikic:

user posted image

user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
1.12.2008 8:52:21   
SANEK1
Šiškamiška in Majrim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful, ful, ful....lepo, da sta se po dolgem cajtu oglasili. No saj jaz tudi nisem ne kak pridna, ampak še vseeno bolj kot vi2user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo to vzpodbudilo tudi ostale izgubljene dušice, da kaj napišejo: Bojana, Poldi, Mateja, Tini, Krkatja...in seveda vse ostale. Ne mi zamerit, da se nisem vseh spomnila, ampak trenutno je moj spomin nauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
1.12.2008 9:18:51   
Ajvy
dobro jutro.....ni lepše budnice od enega fajn krega,...ki se konča s tiho mašo.....to ja pač moj prelestni svet....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
1.12.2008 9:54:38   
bačko
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Siskamiska problem je v tem ker jaz Žane nisem dojila ker nisem imela mleka.Zato me zanima prehrana potem ko dojiš.
V soboto sem dala cel btc skozi pa nisem našla niti enega primernega pajaca za Žano za sneg.Enega samega pa še ta je bil 80 eurov.Toliko pa ne dam.Mogoče se to grdo sliši samo je bil predrag.Bom še malo po netu pogledala potem pa bom obupala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 1.12.2008 9:56:19 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
1.12.2008 10:05:29   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dobro jutro.....ni lepše budnice od enega fajn krega,...ki se konča s tiho mašo.....to ja pač moj prelestni svet....

Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
1.12.2008 13:23:50   
madejka
Čau babike!

Deca spi, tak da mam 5 min časauser posted image
Bačko bila sva v Ikei v Grazu. Ja, saj se čuvam, kolko se pač lahko. Ampak ko je dragi v službi mi pač ne preostane drugega, da malega pedenam.user posted image
Glede dojenja pa tako... nekatere lahko jedo vse, ker tamale nič ne zvija, nekatere pa skor nič. Boš videla kako bo s tvojo user posted image . Jaz se bom na začetku izogibala cvetači, fižolu, kumaram, paradižniku in podobnim stvarem ki napenjajo, potem bom pa postopoma to sprobavala. Pa potem veš, kaj si jedla in če malega zvija al pa ne.
Jaz tud iščem pajaca za sneg, al pa vsaj hlače, ker bundico imauser posted image Pa tud ne najdem kaj poceni. Sem v Hoferja šla iskat prvi dan ko bi jih naj imeli, pa jih ni bilo (več).user posted image

Sanek sem ok, ja. Hvala za skrb.user posted image Ja zmenita se s Pupi, kdaj imata obe čas. Če pa se ne bosta mogli uskladit pa pridita posebej. Meni je oboje prav.user posted image Midva imava čas prav vsak dan v tem tednu pop.user posted image user posted image In vedno sva brez avta, razen v petek.user posted image Imaš od pupi številko? Če ne, ti jo lahko posredujem na ZS. Tvoje pa tud nimamuser posted image
Joj kaka babika je že Živa!user posted image user posted image user posted image Lepaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Siskamiska lepo te je videt tud tuuser posted image

Ajvy se ne bi strinjala s tvojo trditvijo, da ni boljše budniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim daj nam še ti svojo Nežo malo pokaži!user posted image

Baja iiiii kaki lepotec je ta vaš Rene!user posted image user posted image Priden ni kaj!user posted image So včeraj tud tete skor skup popadale, ko je Maj preden sva šla z obiska vse knjigice in igrače za sabo pospraviluser posted image In pol je prosil še za sesalecuser posted image Pa da ne bo katera mislila, da mora doma vse tak spedenat. V bistvu vse sam hoče tako uredituser posted image Pa nisem nikoli verjela, ko sem brala, da je otrok zadovoljen, ko ima nek reduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.12.2008 13:38:18   
tejči77
babikeeeeeeeeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem kar poniknila, pa se večkrat spomnim na vas, nekako ni in ni časa. Larisa je kar naprej bolana odkar je v vrtcu, par dni vrtca (mislim da je bilo 5 dni skupaj rekord) in je že 14 dni doma. A imamo babico pri roki, tako da sem veš čas v službi, drugače bi bila že brezposelna. user posted image  bravo babi.

Pišem kar iz službe - sem sklenila danes, da ne glede na to kakšno gužvo imam, se vam končno javim.
Kako ste babike, otročki so zdravi? Kako pa Ajvy in njen buši? A je že katera nova nosečka.
Oblubim, da se zvečer javim in vas malo preberem.

lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
1.12.2008 13:53:56   
madejka
Ooooo Tejči te pa res že dolgo ni bilouser posted image Ja, ne glede na gužvo imaš dolžnost da se javiš!user posted image
Ajvy daj objavi seznam nosečk spet nouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
1.12.2008 13:55:21   
Češnca
Hej, hej!

Sem as končno mal preletela, samo spomin mi žal ne deluje tko, kot naj bi... Služba me čist zdela - letos je res noro! user posted image  Pa še prehlajena sm (vsa zabasana), da o slabostih ne govorim!

majrim kok fajn, da si se oglasla! Pa siskamiska!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madejka po mojem si bila res preutrujena. Upam, da si zdaj ok. user posted image  Kako pa Maj?

Tarja, Ula, Dita in ostali bubančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiii, Rene in Živa, kaka srčka! Pa oba sta ful zrasla! user posted image user posted image

Evo, tkole pa Anžeja zaposlimo (kadar metle ale krpe ni blizu; sesalec pa obožuje in boji se ga hkrati user posted image ):
user posted image

kapica lepo, da se pridno javljaš! Dobra si. user posted image

baja, Freycha jst sm tud zadnič popiuser posted image , ker je Anžej pri babici jedel čokoladne piškote. Sam ne vem, če se jo je kej prijelo... user posted image  Mora še njen sine po mizi udarit, pol ziher drži!

Ajvy super za knjižni sejem, pa vse naj naj vašima dvojčkoma!!! Kar eno leto že imata... user posted image

Jst sm se tud v petek zvečer po snegcu mal peljala - mam zdej abonma v Špas teatru (prej je mami s svojo sestro hodila, potem sem pa rekla, da bom jst njeno mesto prevzela, še posebej, v primeru, če bi se iz kome zbudila...) in po predstavi sm komi avto najdla! user posted image  Na srečo do Domžal in Kamnika ni daleč in je blo kar luštno vozit, čeprov me je v ovinkih parkrat mal odnesl! Pa še slabo mi ni blo!!! user posted image

bačko no vidiš, zares je vse ok! user posted image user posted image user posted image

tejči tebe tud že dolgo ni bilo... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
1.12.2008 13:55:37   
pupi
Helo!

Rene in Živa user posted image user posted image  res sta cukra!!!Priden Rene, ko tak čistiuser posted image user posted image . Naše Naje pa sploh ne moti nered (čist po atejuuser posted image ), ona celo bajto raztura v 5min, vse kar prime poči na tla in cel dan tega ne dotika user posted image user posted image . Če tega nima v genih pa bo pač treba privzgojit!!

Bačko kak to, da nisi imela mlekauser posted image  To baje ne obstaja,...user posted image

Tejči, Majrim kak vas je fajn po dolgem času prebrat, prava osvežitev.

No pri nas je novo, da mene spet ful križ boli in kot sem že omenla, še druga noga, očitno se mi je zdaj na L strani vkleščlouser posted image user posted image user posted image . Posledično tudi iz službe ne bo nič, sem se že dogovorila,... Naja ma neke pikice po telesu, se grema ob pol petih pokazat, da vidimo kaj bo "dobrega". Jaz pa sem cela zlomlena, kolko me križ ne jezi mi glavo nabija, pa slabo mi je občasno, vse kosti me bolijo in še kaj bi se našlo, vse me je doletelo user posted image user posted image . Komu na častuser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančke!!!!!

lp

< Sporočilo je popravil pupi -- 1.12.2008 13:57:40 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
1.12.2008 14:01:47   
pupi
Aja glede sladkarij sem jaz tudi definitivno proti, Naja še čokolade ni nikoli jedla in še je nekaj časa ne bo, pri nas so smokiji in čipsi aktualni, nad katerimi pa tudi nisem najbolj navdušena, ampak vsega pa ji tudi ne morem prepovedat.  Zakon pa so grandcerale (ne vem kak se napiše) keksi!!user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
1.12.2008 14:04:56   
madejka
O glej ga še enga snežaka malegauser posted image Kaki lepi kombinezon ima!user posted image
Češnca verjamem, da si utrujena! Si sploh ne znam predstavljat, da bi morala v prvem tromesećju v šoli bituser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupi mah kaj je zdaj to s tabouser posted image Daj si čimprej tole odkleščit, da ne boš pol spet v nosečnosti trpelauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
1.12.2008 14:44:55   
bačko
Pupu nisem imela mleka ker sem po porodu veliko kri izgubila in se mi mleko ni in ni hotela narediti.Bilo ga je mogoče za 10 ml.Pač nisem imela sreče.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
1.12.2008 15:31:38   
madejka
Babike, vidim, da ste nekatere že dobile vabila za slike. Sem misla dat nekaj novih slik v album, pa sem vmes obupala, ker če bi ga hotla "zaklenit" bi morala za vsako sliko posebej vsem vam vabilo poslatuser posted image Kak majo glupo to narjeno!
Tak, da slik ni... bom prilepla kako tu gor.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
1.12.2008 15:33:15   
madejka
user posted image

Tak naš mali kitaro vadi... user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
1.12.2008 15:34:39   
bačko
Hvala za vabilo.
Maj je pravi frajer!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 1.12.2008 15:35:42 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
1.12.2008 15:35:05   
madejka
To je pa moj trebušček pri 3. mesecih user posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.12.2008 15:36:47   
bačko
Kako lep trebušček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj jaz bi tudi kako sliko gor dala pa sem že pozabila kako se to počne!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.12.2008 15:37:10   
madejka
Naš mali pri najtežjem opravilu user posted image

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
1.12.2008 15:39:45   
madejka
Bačko slikomat.com
Naloži sliko 320x240
Naloži
Kopiraš prvo kodo tu gor...

to je touser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
1.12.2008 15:43:28   
bačko
Madejka daj povej mi samo pri slikomatu kako naložim sliko gor na RR?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
1.12.2008 15:43:55   
bačko
Ne gre mi!Počakaj še malo!

< Sporočilo je popravil bačko -- 1.12.2008 15:45:21 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?