|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
2.12.2008 22:33:09   
Anonimen
rumba drug tedn če grema v lj v šoping, ti jo v varstvo pripeljemuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
2.12.2008 22:40:59   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rumba drug tedn če grema v lj v šoping, ti jo v varstvo pripeljemuser posted image

Okidoki. Pa sem rešla pucanje za drugi teden.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
2.12.2008 22:47:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

grem spat..

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
2.12.2008 22:50:08   
siskamiska
Rumba jst mislm da bi me glih en pir pocajtu user posted image user posted image . No če ne obležim sva zmenjeni.

Ulla a ti kr naslov napišem da pride vaša pupa še k nam mal popucat, pa da še našedva razgrajača nauči čistočeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
3.12.2008 7:07:19   
Ronči
Jutrooooo

En hiter pozdrav.

Nato pa veselo na delo user posted image

Naša Klara ima grdo razvado user posted image , če ji kaj ni po godu, se dere kot da bi jo iz kože dajal. Najraje ima izpade v trgovini, ko jo kaj ful zanima, pa ravno nimam cajta da bi ona pol ure si kaj ogledovala, pa doma, npr. včeraj je na vso moč hotečla met škarje. No pol se je pa drla ko jesihar, ker jih ni dobila. JKaz seveda ignoriram, a ni še imelo učiinka.
V trgovini se je enkrat razigrala z obešalniki, no ko sem jo dvignila, da gremo se je drla i me oklofutala. Probačla sem jo ignorirat, parkrat rekla NE!, ja kaj pa še lahko naredim?? HElp, kako vi ukrepate?

You can't fix stupid.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
3.12.2008 7:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ulla a ti kr naslov napišem da pride vaša pupa še k nam mal popucat, pa da še našedva razgrajača nauči čistočeuser posted image

user posted image a bi blo to za na CSD, če bi uvedla izposojo otroka za opravljanje hišnih opraviluser posted image

jutro....

kavico pijem...Ula je v vrtcu, dons je malo na trdo šlouser posted image tak dan očitno....k načeloma gre brez problema v igralnico, dons pa nekak ni šlo...smo jo prepričali pol, mi je blo kr hudo malo...pupa moja...

zdej grem pa par cunj zlikat, da ne bo spet gora ratalauser posted image sej da se mi ne glih...komi čakam da bo Ula to počelauser posted image

ronči
ignoriram....kaj pa čem? čeprov zdej je kar ok, je mela eno hudo fazo že, za znoret...se mi je ob tla metala, pa brez sape ostajala, bruhalauser posted image vse iz same trme...sam k ni blo učinka, se je nehalo...zdej pač trmari v bolj blagi oblikiuser posted image sam tud neuspešno....če se da probam preusmerit pozornost že prej, preden pride do izbruha...če pa ne rata jo pač pustim da se zdere, grem iz sobe, pol pa itak za mano pride, ko rožicauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 3.12.2008 7:58:32 >

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
3.12.2008 8:56:58   
bačko
Jutro!
Rumba me veseli da so vsi tvoji otroci zdravi in da Julija uživa v vrtcu.user posted image user posted image user posted image
Ajvy tudi zate sem vesela da se je Tarja pozdravila in da je ponovno vsa polna energije.user posted image user posted image user posted image
Ulla tudi naša je čisto nora na avtomobile.Res so pridan kadar hočejo.Naša se je zadnje čase začela sama igrati.Usede se na tla v dnevno sobo in se iga z vsemi igračami ki jjih ima.Potem  vozi voziček naokoli in potem pride mene malo pogledati kaj počnem in ponovno gre.Sploh ne vem da je doma.Skupaj pa riševa slikice za na steklo.No ona na papir  jaz pa na folijo.
Siskamiska za vas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej vsi pozdravite.
Ronči tudi Žana je včasih taka.Ne vedno ampak kdaj pa kdaj to počne.Pač jo vzamem v naročje in naj joka.Bo že nehala si mislim in res kaj kmalu neha.
Midve pa sva danes cel dan same ker gre mož popoldne v Maribor kjer imajo srečanje s poslovnimi partnerji in nimam pojma kdaj bo domov prišel.Lansko leto je prišel okoli 2 ure zjutraj in bo pomoje letos isto.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
3.12.2008 10:12:34   
bačko
No tako pa naša Žana kaka in lula!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
3.12.2008 10:54:56   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

pupi, user posted image user posted image user posted image  Sicer nimam pojma, kaj ta izvid pomeni, a po pisanju sodeč ni glih fajn.

user posted image user posted image user posted image  ja meni je ta izraz e tak samoumneven, da sploh nisem pomislila, da pa mogoe drugi ne vejo zakaj se greuser posted image user posted image . V glavnem, ivci so utesnjeni na obeh straneh L in D, ker je na disku med vretenci kila. Upam, da se bolj razumljivo napisalauser posted image

Bako user posted image user posted image user posted image user posted image  za ano, kak je pridna, da gre na WC. Kaj to mate oni nastavek za WC?  ana je pa e brava babnicauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
3.12.2008 11:01:42   
madejka
Pupi Bačko ma Žano ne Ano... al ti čžš ne dela?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
3.12.2008 11:10:19   
bačko
Pupi ja imamo nastavek!Zelo rada hodi na WC ker posluša kako teče ko lula in ko naredi čof ko kaka.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
3.12.2008 11:34:49   
Anonimen
ooo bravo žanauser posted image user posted image user posted image pa kok je velikauser posted image če jst Ulo na wc tkole posadim, bi v luknjo padlauser posted image mam nastavk sicer, pa še tist je prevelik za njeno malo ritouser posted image

pupi to se zdej bolj razumljivo čuje, ja....sam fajn še pa zmeri niuser posted image in recimo zdej če je živc vkleščen, a pa je možnost da pomaga plavanje pa telovadba, al je to treba operativno porihtatuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
3.12.2008 11:37:01   
bačko
Pupi upam da boš te težave kmalu odpravila.Saj boš videla kaj ti bodo zdravniki svetovali.Držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
3.12.2008 12:38:20   
corfu
Dan

da malo pošpejam, predem grem na šiht...

Žana, super, vidim, da že obvlada sceno user posted image user posted image user posted image

Pupi, za tvoje težave user posted image user posted image user posted image

Dita zate in vse ostale bolančke in utrujene mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 3.12.2008 12:39:12 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
3.12.2008 12:43:19   
madejka
Babe jaz se nič ne znajdem tu... kje so nova sporočila???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
3.12.2008 12:46:06   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi Bačko ma Žano ne Ano... al ti čžš ne dela?user posted image

Joj so sori Bačko ni blo nalašč, sem Ž sfulila user posted image !

Ulla baje se ta kila da tudi nazaj not porinit oz. doseči da ne pritiska na živec, vem ja to se zdaj hecno sliši, če pač ni močno deformirano vse skupaj, se da s krepitvijo trebušnih in mini obvretenčnih mišic to kolko tolko v red sparvit. Saj to tudi kiropraktiki delajo, ko te pretegujejo, gnetejo,.... ampak je kot sem že omenila tukaj tudi kar precejšen riziko, predvsem pri meni, ko mam dokaj obsežno obrabo mi kar za 1cm sili iz normalne lege. To pa se mi zdi, da je za hrbtenico kar veliko. juti grem do mojega operaterja, pa da vidimo kaj bo rekel....

Bačko kak je to lepo za slišat, da gre Žanika tak rada na WC, naša leti ko strela, ko jo z nago ritjo na bilo kaj posadimuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
3.12.2008 12:48:17   
Češnca
Punce sm vam že 100x napisala, da ste zlate, pa vam morm še enkrat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za brco v rit! user posted image  Zdej sm na bolniški... Sm bla sicer danes v šoli - priprave in teste sm nesla, da bojo kej naredl v času, ko me ne bo.

Ronči trkam, ker take hude trme pri nas (še) ni. Ti samo vztrajaj, sigurno jo bo minilo. Saj veš - še eno obdobje. user posted image

Waw, kako Žana že obvlada!!! user posted image user posted image user posted image Sem ravno sama razmišljala, če bi Anžeju kar ta nastavk kupla, mogoče bo par sekund dlje na wc-ju kot na kahli.

Včeri ste pa spet mal več napisale, super! user posted image

rumba fajn te je mal eč prebrat! Pa super za Rumbčke, zdravje, varuško in vrtec! user posted image

Ajvy super, da gre Tarja rada v vrtec, to ful olajša vse skupi! user posted image

ulla dej prid speglat še k meni... sej trenutno nimam tko velik! user posted image  user posted image  A mala Ula je pa dans protestirala? Mogoče je samo tak dan pa bo jutri že veselo tekla v igralnico! Anžej tud ful rad zapira vrata - in to pred nosom! user posted image

siskamiska pridni ste s hiško! Vam pa privoščim en zadetek na lotu, da bo finančno lažje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite.

Anžejevi najljubši igrači sta metla in kangla za rože zalivat. user posted image user posted image user posted image  Pol pridejo pa takh, kah in bah na vrsto. A niste razumele? user posted image  Ja traktor, vlak in bager. user posted image

pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sliši se ful grozno! Čuvaj se in le pejd plavat. Jst tud mislm, da naši srčki čutjo, kadar mi česa ne zmoremo. Anžej recimo ponavadi ful rad pride v naročje, da knjigice listava. Zdej gre pa k očku, k meni pa ne - prinese knjigo zraven in mi veselo razlaga. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
3.12.2008 13:04:10   
bačko
Jaz sem dala Žano zdajle spat.Ima siten dan.Nič ji ni prav.user posted image user posted image user posted image Ona točno ve kdaj mora mamici nagajati.user posted image user posted image user posted image Ko očija ni doma.Grem še jaz malo ležat.Upam da potem ko se bo madam zbudila ne bo več toliko sitna.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
3.12.2008 13:24:49   
Ajvy
OJ.....

danes sem šla do laboratorija...mal tekočin darovalauser posted image user posted image  tko da mam ta del za seboj....

Siskamiska....super...po mojem že komaj čakaš da boš udarla eno spomladansko čiščenjeuser posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj danes???

Ronči...jst se še zaenkrat  v fazi ignoriranja....in samo ponavljam ne....ne....a veš ko te kao pogleda pa spet proba kaj dobit kar ni njeno....je pa vedno več tega....tak da.....ne bom popustila...tako je....bomo pač malo več jokali.....

Kako si kaj ti ???

Ulla....verjamem, da ti je bilo bad...samo sigurno se ima fenomenalno...pač tak dan....

Bačko....a ti si zdej še doma???Kdaj greš delat???
Super za slikice,,,kaj pa rišeta..a zimske motive in to???
Upam, da vama dan čimprej mine...da bo ati spet tu.....upam, da se bo naspala....da bosta lažje čez dan prišli....ti pa tudi....

Vav...a ona že kar tako kot veliki user posted image user posted image user posted image user posted image  bravouser posted image user posted image user posted image

Pupi....ja..pa kaj pomeni zate ta izvid???aha...sem prebrala....no, fajn zrihtaj jutri...pa poročaj.....bi bilo pa fajn da zdej zadeve zrihtaš ko si še mlada.....user posted image user posted image user posted image

Češnca...super za bolniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo zelo vesela zate....zdej pa lepo počivčkat...pa nabirat moči.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
3.12.2008 13:59:16   
siskamiska
Ulla ne to ni za na CSD temu se reče  samo nesebična medsebojna pomoč user posted image user posted image

Češnca user posted image user posted image  za bolniško. Pa hvala za želje glede loterije, samo še igrat moram začet user posted image
Nosečke dejte se malo mirkat, sej se boste lahko pol pretegnile v službi ko boste šle nazaj če si to želite. Zdej pa čuvat se in mislit na otroka ne na šefe!!

Pupi user posted image user posted image user posted image  da se ti porihta hrbtenica,
Freycha kako je Dita danes? Upam da bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ja z veseljem bom drgnila pred selitvijo. Ampak bi blo fajn če bi blo to nekje do 20 maja dokler ne grem na šiht, pa še fanta bosta takrat že  v vrtcu in bi to pomenilo da sem fraj in da ne rabim varstva iskat.

Bačko našedva sta dons tud neki tečna tko da je ziher to vpliv vremena. Pa kakšna carica je Žana, res je velika punca. Našedva nastavka še nimata, kahle pa služijo namesto čelade ko se tolčetauser posted image . Da imajo še kakšno drugo funkcijo zaenkrat ne vemo.
Poldy mislim da nas vse čaka še tole obdobje trme, moj nasvet je pa samo ignoriraj!!

David nima več vročine, ostali smo pa še kar neki gnili user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
3.12.2008 15:37:27   
bačko
Ajvy v ponedeljek grem delat!Komaj čakam!Ja riševa zimske motive.Saj moram iti po barve ker so se nekatere že posušile.
Glede nastavka pa je moja mami kriva.Ko se je pri njej čuvala jo je dala na WC in je bila vsa navdušena in potem smo ga še mi kupili.Hvala za lepe komplimente!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
3.12.2008 15:40:27   
madejka
Bačko veseliš se, ker greš delat? Kje pa delaš, če ni skrvinost?user posted image
A te lahko prosim, da mi poveš, ko boš na junijkah09 zasledila, kaj bo imela Dodiuser posted image Me firbca, kolko jih zdaj nosiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
3.12.2008 16:32:46   
bačko
Madejka delam na pošti za poštnim okencem!user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda ti bom!Ni problema!user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
3.12.2008 16:35:19   
bačko
Madejka mislim da imamo samo enega tokrat v trebuščku!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
3.12.2008 17:42:59   
Freycha
čer!

danes je taka norišnica, da je joj..... v glavnem dopoldne smo dali kri in počakali na izvide. Ni kaj dosti razbrati iz krvi, malo se kao vidi, da bi bila lahko neka viroza, a ne more določiti. Vprašala sem jo, če bi bila lahko kakšna salmonela, ker se tega daleč najbolj bojim, pa je rekla, da je ravno zadnjič imela enega fantka s salmonelo, pa da je bila krvna slika precej slabša. No, počakati moramo na izvide blata, ki bodo pa v petek. Takrat imamo spet kontrolo pri zdravnici.

Jaz sem potem šibala v službo, mi je pa v.d. možek sporočil, da ima full željo po hrani in da skoz nekaj po malem melje. Že zjutraj sva bila pa presenečena, ker je v dopoldnevu ene 3 dcl čaja spila. Očitno je Linex prijel in se po njem boljše počuti, al kaj user posted image  V glavnem vseeno se ne bom preveč veselila do petka, oz. do takrat, ko ne bo imela več driske. Danes jo je imela, ampak je bila menda precej bolj gosta.

Sem pa razmišljala, kako otroku spraviti v telo raznorazne bakterije, ki so za črevesno floro potrebne, pa se jih da dobiti preko probiotičnih jogurtov, Dita je pa na kravje mleko alergična? Sojinih probiotičnih jogurtov menda nimajo?user posted image

Kakorkoli, upam, da smo dno dosegli in da bo šlo zdravje samo še na boljše. Je pa tak okostnjak in tudi upadla lica ima, da mi jo je kar težko gledati user posted image  Še tistega afriškega trebuščka, k je imela tako izrazitega, je izgubila.....

ostalo pa pokomentiram, ko pridem domov. Zdele še 15. minut previsim v službi, glih prav, da si vse še uredim, potem pa šibam domov.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?