Freycha
|
čer! danes je taka norišnica, da je joj..... v glavnem dopoldne smo dali kri in počakali na izvide. Ni kaj dosti razbrati iz krvi, malo se kao vidi, da bi bila lahko neka viroza, a ne more določiti. Vprašala sem jo, če bi bila lahko kakšna salmonela, ker se tega daleč najbolj bojim, pa je rekla, da je ravno zadnjič imela enega fantka s salmonelo, pa da je bila krvna slika precej slabša. No, počakati moramo na izvide blata, ki bodo pa v petek. Takrat imamo spet kontrolo pri zdravnici. Jaz sem potem šibala v službo, mi je pa v.d. možek sporočil, da ima full željo po hrani in da skoz nekaj po malem melje. Že zjutraj sva bila pa presenečena, ker je v dopoldnevu ene 3 dcl čaja spila. Očitno je Linex prijel in se po njem boljše počuti, al kaj V glavnem vseeno se ne bom preveč veselila do petka, oz. do takrat, ko ne bo imela več driske. Danes jo je imela, ampak je bila menda precej bolj gosta. Sem pa razmišljala, kako otroku spraviti v telo raznorazne bakterije, ki so za črevesno floro potrebne, pa se jih da dobiti preko probiotičnih jogurtov, Dita je pa na kravje mleko alergična? Sojinih probiotičnih jogurtov menda nimajo? Kakorkoli, upam, da smo dno dosegli in da bo šlo zdravje samo še na boljše. Je pa tak okostnjak in tudi upadla lica ima, da mi jo je kar težko gledati Še tistega afriškega trebuščka, k je imela tako izrazitega, je izgubila..... ostalo pa pokomentiram, ko pridem domov. Zdele še 15. minut previsim v službi, glih prav, da si vse še uredim, potem pa šibam domov.
|