rumba
|
Čer! anja7 in tejči 77, lepo, da sta se javili. Kak lepotec je Tilen! Pa fajn trebušček si imela, anja. madejka, nikoli ne veš. Freycha, joj boga Dita, se čisto strinjam z Ullo, kupi še kako rehidracijski prašek, nič silit s hrano, važno je, da nadomesti tekočino. Držim pesti, da bodo jutri že izvidi in da vsaj izveš, zakaj se gre. corfu, sem ravno danes hotela spet povprašati, kje si. Sem te pogrešala. A tvoja služba je tudi šit? pupi, bogica, pišuka, takole pa nikomur ne bi privoščila. Plavanje pa res zna kaj pomagat. Ampak kak buši si ti imela. Noro. Moj je bil že na NS večji. Jaz bi ga takoj zamenjala s tvojim. Ajvy, bravo za jutranji pogum in da si se takole postavila zase. Vidiš, da gre. Malo vaje, pa bo vedno bolj enostavno. Češnca, ne se preveč razdajat. Res si predobra. Počivaj. bačko, za NS! Sem vesela, da je vse ok. No, bomo še do morfologije čakali, preden ti narišemo roza piko. Ajvy, kolikor se spomnim, sem čakala na kodo dva tri dni. Ulla, ja, boste že kar na vrsti. Kar v nizek štart. Freychino tel. št. še imaš?
< Sporočilo je popravil rumba -- 2.12.2008 21:21:01 >
|