|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
2.12.2008 21:12:06   
Ajvy
oj...smo vse polovili user posted image user posted image

Ulla....res mi je fino, ko se ima tam tak fajn....mi je pa toliko bolj hudo kadar mora biti doma....ker vem, da je tam bolje.....
Sploh ne morem verjet da ti je ta magnesol tolk beden...jst pa vsako noč komaj čakam ,da pride na vrsto user posted image

A veš kaj sem razmišljala....zdej boste pa že ve januarčice kmalu na vrsti...bo tudi najbrž že kaka decembra rodila??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.12.2008 21:13:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ajvy se strinjam z ostalimi - fuuuul si pridna s kometniranjemuser posted image user posted image
Pa super za Tarjo, da tak rada gre v vrtec. Mi smo ravno danes meli govorilne, je moj šel in domov prinesel same pohvaleuser posted image  sem kr rasla in raslauser posted image

A kera ve, kak dolgo se čaka na kodo pri paypalu???

hvala glede komentiranja user posted image

sam je res...ko takole pohvalijo otročka ....si kar velik....jst sem misnla da bom poletela....user posted image user posted image  ti ti mamice....user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.12.2008 21:16:02   
Anonimen
 ajvy ja taprva januarčica je že rodilauser posted image madona, pa smo res na vrstiuser posted image
drgač bi pa tole pol zate blo - 3 magnezije na danuser posted image men je pa muka....pa tko ne vem če je sploh kak profituser posted image k trebuh mi isto noro otrdevauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.12.2008 21:20:38   
rumba
Čer!
anja7 in tejči 77, lepo, da sta se javili.user posted image user posted image  Kak lepotec je Tilen! Pa fajn trebušček si imela, anja.
madejka, nikoli ne veš.user posted image user posted image
Freycha, joj boga Dita, se čisto strinjam z Ullo, kupi še kako rehidracijski prašek, nič silit s hrano, važno je, da nadomesti tekočino.user posted image  Držim pesti, da bodo jutri že izvidi in da vsaj izveš, zakaj se gre.
corfu, user posted image  sem ravno danes hotela spet povprašati, kje si. Sem te pogrešala.user posted image  A tvoja služba je tudi šit?user posted image
pupi, bogica, pišuka, takole pa nikomur ne bi privoščila. Plavanje pa res zna kaj pomagat.user posted image  Ampak kak buši si ti imela. Noro.user posted image  Moj je bil že na NS večji.user posted image  Jaz bi ga takoj zamenjala s tvojim.user posted image
Ajvy, bravo za jutranji pogum in da si se takole postavila zase.user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da gre. Malo vaje, pa bo vedno bolj enostavno.user posted image
Češnca, ne se preveč razdajat. Res si predobra. Počivaj.user posted image
bačko, user posted image  za NS! Sem vesela, da je vse ok.user posted image  No, bomo še do morfologije čakali, preden ti narišemo roza piko.user posted image
Ajvy, kolikor se spomnim, sem čakala na kodo dva tri dni.
Ulla, ja, boste že kar na vrsti. Kar v nizek štart. Freychino tel. št. še imaš?user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 2.12.2008 21:21:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.12.2008 21:34:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ajvy ja taprva januarčica je že rodilauser posted image madona, pa smo res na vrstiuser posted image
drgač bi pa tole pol zate blo - 3 magnezije na danuser posted image men je pa muka....pa tko ne vem če je sploh kak profituser posted image k trebuh mi isto noro otrdevauser posted image

a res...a je imela dvojčke??
A te je kaj stisnilo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.12.2008 21:36:00   
Ajvy
Rumba...kako so kaj rumbčki....??
Kako pa ti folgaš tvoje obveznosti??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.12.2008 21:41:11   
Anonimen
ne, ni mela dvojčke, sam enga fantka....je pa točno en mesec prej rodila ( pdp 1.1., rodila 1. 12.) pa CR je bil, tko da očitno je blo mus....čakamo na poročilo...
stisnlo...ma jauser posted image čprov še mam cela 2m, sam.....joj, kok bo hitruser posted image

evo, zdej mam pa knedl u grluuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.12.2008 21:43:16   
rumba
Pri nas je zaenkrat vse ok. Rumbčki so vsi po vrsti super. Uspela sem dobiti varuško, eno prav fajn punco, ki mi jih pazi, dokler jaz ne prilezem iz službe. So se lepo ujeli.user posted image  Vsi gredo tudi radi v vrtec, Julija si kar prepeva vsako jutro.user posted image  Njihova vzgojiteljica res veliko poje, tako da so otroci čisto navdušeni. user posted image  Drugače pa nič posebnega.......... Julija seže ful veliko igra, tudi sama do ene ure. Nosi punčko, jo kliče po imenu, jo hrani, daje spat, ji kuha....user posted image  Obvezno mora na rami nositi torbico, saj imamo doma eno, ki ima fetiš na torbice.user posted image user posted image  Hana namreč.user posted image  Skratka, vsaki dan je bolj samostojna in vedno bolj kopija brata in sestre.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.12.2008 21:47:38   
Ajvy
Ulla...to sicer ni bil moj namen...da te prestrašim...samo ne morem verjet kako se čas neusmiljeno bliža,.....

Rumba....full super za varuško in vrtec. si lahko pomirjena kar se tega tiče...meni so tudi všeč vzgojiteljice k veliko pojejo....ne vem zakaj.....
Julija...hi hi ...sploh si je ne  predstavljam  kako  leta s torbičko naokoli user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.12.2008 21:50:54   
siskamiska
Ćeruser posted image

Pri nas je pestro, David je na antibiotikih, Domen kašlja, jaz sem čist gnila, možeka pa tud grlo boli, tako da bomo imeli ugleda bolanega miklavža user posted image .

Ful lepe fotke ste vse nalimale, ne bom poimensko da koga ne izpustim, sem si pa vse ogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje proste minute pa zadnje čase izgledajo tako da brskam po netu in katalogih in iščem ideje za opremljanje hiše. Moj skoz kriči za mano če mislim da smo miljonarji in da ne bomo meli tolk denarja, jaz pa njemu nazaj zabrusim da lahko neha kadit in da bo takoj mal več everčkov za dražje ploščice user posted image .

Za vse bolančke in bubančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.12.2008 21:55:09   
Anonimen
hehe rumbauser posted image so dobri a ne....naša pupa je pa na avtomobilčke mahnjenauser posted image sam une avtke gura cele dneve...pa stanovanje puca, to ji tud ležiuser posted image smo lih prej ene kekse pojedli, pa je vzela prazno škatlo in jo v smeti neslauser posted image pa vse smeti pobere po tleh, vse tepihe pogliha če so kaj zgužvaniuser posted image pravi mali psihouser posted image po mamici to ziher nima....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.12.2008 21:55:50   
Ajvy
Siskamiska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas vse da se čimprej pozdravite......

ti pa si smešna ...mar rabiš dražje ploščice....user posted image user posted image user posted image
KOlk pa je že storjena hiška??

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
2.12.2008 21:56:31   
Ajvy
Ulla...pa si sigurna da je tvoja??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
2.12.2008 21:58:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla...pa si sigurna da je tvoja??user posted image user posted image user posted image

se vpraša človk jauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
2.12.2008 22:01:37   
siskamiska
Ajvy estrihe imamo ulite.

A zakaj rabim dražje ploščice? no sej ne da jih rabim samo si želim take k imi bojo všeč kar je pa pri mojem okusu zagotovljeno da žal ne bojo poceni user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
2.12.2008 22:03:07   
Anonimen
siskamiska ti kar povej tvojmu, da nisi sama kriva, če maš izbran okususer posted image ste pa pridni s hiškouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
2.12.2008 22:06:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

A zakaj rabim dražje ploščice? no sej ne da jih rabim samo si želim take k imi bojo všeč kar je pa pri mojem okusu zagotovljeno da žal ne bojo poceni user posted image

sicer ne vem kaj so to estrihi......
jah...okus je lahko draguser posted image user posted image   to jst pršparam ko nimam okusa user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
2.12.2008 22:06:44   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image  in kakšen je potem odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.12.2008 22:08:32   
siskamiska

jah...okus je lahko draguser posted image user posted image   to jst pršparam ko nimam okusa user posted image user posted image

estrihi=tlaki, to je tist k pride pod ploščicami, parketom....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.12.2008 22:11:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  in kakšen je potem odgovor user posted image

ma oči po men, tko da recimo da jeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
2.12.2008 22:16:11   
pupi
Čer!

samo na hiterco, sem dobila izvid MR in imam obsežno diskus hernijo na L in D strani, samo da je na L živec bolj utesnjen user posted image user posted image  za popenit vam rečem. Hvala babike za podporo, ful pomaga, res user posted image user posted image . Glede Naje upam, da je res tako in, da mi res ne zameri, ko je pač vedno ne morem dvignit in se samo plazim za njo po tlehuser posted image , je pa tak pridna, da vam tega ne znam povedat, mislim, da ona točno ve, da mamico BOLI!!! Cuker moj!!!

user posted image user posted image user posted image za bogo Ditiko, tota driska pa zna bit za takega grižeka suhega, kot je ona, res izčrpajoča, bošček. Upam, da ne bo tak hud izvid, kot je za videt, držim pesti za jutri!!

Anja, Tilen je pa pravi frajerček user posted image , luškan, čist po mamici, ki je bila prav lepa nosečnicauser posted image .

Rumba user posted image user posted image user posted image za varuško in vrtec.

Šiškamiška tudi za vašo družinico kup user posted image user posted image user posted image !!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
2.12.2008 22:16:32   
Ajvy

estrihi=tlaki, to je tist k pride pod ploščicami, parketom....

aah....hvala...pol ste pa res že daleč...kdaj pa bo vseljiva???

Neposredna povezava do sporočila: 3922
2.12.2008 22:18:09   
Ajvy
Pupi...in kaj pomeni ta izvid zate???

Ulla...samo oči...nisi kej preveč prepričljiva user posted image user posted image

punce hoče mi bit neki slabo...zato raje grem spat.....nočko vsem....

bodite pridne

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
2.12.2008 22:20:17   
siskamiska
Ajvy ciljamo na poletje oz spomladi 2009. Upam da nam ratauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
2.12.2008 22:30:28   
rumba
siskamiska, a pri vas pa kar bolnica?user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti si še zadosti fit za kak pir?user posted image
pupi, user posted image user posted image user posted image  Sicer nimam pojma, kaj ta izvid pomeni, a po pisanju sodeč ni glih fajn.user posted image user posted image user posted image  še zate. Zlata Naja, res ve, da mamica pač ne more. Ne se zaradi tega obremenjevat, seveda ti ne zameri.user posted image
Ulla, kdaj se bomo kaj osebno spoznali, pa da nas še Ula spozna in pride kaj k nam na počitnice? Ji ne bo dogčas, prisežem, da ji bom zrihtala ganc novo krpo za pucat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?