|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
1.12.2008 15:47:49   
bačko
Madejka jaz sem bolj blond.A na slikomatu kopiram prvo kodo in jo prensem kam?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
1.12.2008 15:48:11   
madejka
Kopiraš ta prvo kodo sem.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
1.12.2008 15:48:39   
madejka
Pod odgovor jo kopiraš, tak ko post pišem...isto.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
1.12.2008 15:48:47   
bačko
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
1.12.2008 15:49:16   
bačko
No pa mi je uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
1.12.2008 15:49:24   
madejka
Jeeeeee!user posted image user posted image user posted image Iiii kaki cartiki!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
1.12.2008 15:52:34   
bačko
Razmišljam ali naj vam pokažem moj trebuh iz prev nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je bil prav velik.Ene dva dni pred porodom slikan.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
1.12.2008 15:58:49   
Ajvy

Stavnica:

ULLA user posted image 31.01.2009
Freycha: punčka user posted image  
Ajvy: fantek user posted image
Baja: fantek user posted image
Ronči: punčka user posted image
Madejka: fantek user posted image
Zvesta: fantek user posted image
Sanek: fantek user posted image
BAčko: fantek user posted image
Češnca: fantek user posted image

AJVY user posted image   05.02.2009
Freycha: fantek user posted image
Zvesta: punčka user posted image
Sanek: punčka user posted image
BAčko: punčka user posted image
Češnca: punčka user posted image

MADEJKA: user posted image 23.05.2009
Ajvy: fantek user posted image
Ronči: fantek user posted image
Madejka: punčka user posted image
Zvesta: fantek user posted image
BAčko: punčka user posted image

BAČKO: user posted image 06.06.2009
Ajvy: punčka user posted image
Baja: punčka user posted image
Češnca: punčka  user posted image

ZVESTA user posted image  : 02.07.2009
Ajvy: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image
Ronči: fantek user posted image

ČEŠNCA user posted image : PDP: 16.07.2009
Ajvy: punčka    user posted image
Baja: punčka user posted image
Bačko: punčka user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
1.12.2008 15:59:27   
Ajvy

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!user posted image    

JANUAR 2009 :
user posted image  Ulla80   - PDP: 31.01.2009 user posted image

FEBRUAR 2009 :
user posted image  Ajvy - PDP: 05.02.2009user posted image

MAJ 2009:
user posted image  Sanek1 - PDP: 05.05.2009  user posted image   user posted image
user posted image  Madejka - PDP: 23.05.2009user posted image

JUNIJ 2009:
user posted image  Bačko - PDP: 06.06.2009user posted image

JULIJ 2009:
user posted image  Zvesta - PDP: 02.07.2009user posted image
user posted image  Češnca - PDP: 16.07.2009user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
1.12.2008 16:18:43   
madejka
Bačko jaaaaaa pokažiuser posted image

Ajvy pridna!user posted image Si že kaj boljše?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
1.12.2008 16:20:28   
madejka
Joj vam moram povedat, moj srček mi je danes začel govorit MAMIuser posted image user posted image In zdaj skoz to ponavlja ker mu je tak všeč... meni pa tuduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
1.12.2008 17:20:12   
bačko
Ne raje ne bom.Se ne bom potem dobro počutila.Ker sem imela grozno velik trebuh.user posted image user posted image user posted image
Lepo da ti je začel govorili mami.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem še vedno mama.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
1.12.2008 19:48:12   
Freycha
iiiii same lepe fotke user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sva šli z Dito k zdravnici, ker ni vse ok z njo. Driska sicer enkrat ali dvakrat na dan, ampak takrat je pa čista voda. Jo je pregledala in je tudi sama ugotovila, da je spet shujšala. Ji je trebušno votlino celo pretipala, potem je pa dala napotnico za kri in blato. No, ko sva prišli domov, je imela spet drisko in sem kar lepo nabrala v posodico, v sredo gre pa še kri dat. No, jo dam spat, mlekaj kaj dosti ni hotela spiti in se je spet zbruhalauser posted image  Sem jo preoblekla in zdej pa noče zaspat..... mah komaj čakam, da bo sreda, da damo kri pregledat, pa mogoče bodo takrat že izvidi blata, da vidimo, kaj jo matra...

bačko, vedve s tamalo sta si pa full podobni user posted image

madejka fuuullll lep trebušček user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
1.12.2008 20:27:12   
rumba
user posted image user posted image user posted image  lepe slikce.
madejka, kako lep trebušček!user posted image

Jaz sem pa neki utrujena................ grem že v horizontalo.
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
1.12.2008 21:17:37   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Pupu nisem imela mleka ker sem po porodu veliko kri izgubila in se mi mleko ni in ni hotela narediti.Bilo ga je mogoče za 10 ml.Pač nisem imela sreče.

Joj bogicauser posted image !!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
1.12.2008 21:27:54   
pupi
Kake lepe slikice user posted image  ... Anžej, pa Maj, Žana z mamico user posted image !! Madejka taki trebuh sem jaz mela pri 6 mesecih user posted image , se ti res že lepo vidiuser posted image user posted image !!  

< Sporočilo je popravil pupi -- 1.12.2008 21:31:04 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
1.12.2008 21:29:43   
pupi
user posted image

Evo dokaz, to sem morala deliti z vami. Slika je posneta 14.5., se pravi dva meseca preden se je rodila Naja.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
1.12.2008 21:41:22   
Ajvy
tako....en lep večer.....
danes je bil kar naporen dan...saj je naša pupa očitno že precej zdrava in je počela vse vrste vragolije....upam,da ji zdravje služi še naprej....da bo lahkom irno hodila v vrtec....

NAj vam pojasnim glede jutranjega krega.,,,sva se z očijem na smrt počla, ker je TArja vzela viledo in brisa brisa naredila....pa ji je on kao vzel..pa sem rekla naj kar pusti, da ji nima nič bit...da je samo od posode vileda..itak na pu suha....pol je pa čist ven padu...kaj se grem ....če sm sploh normalna.....la la la la.....v glavnem....prvič v življenju sem se postavla zase....ker nisem mogla bit več tiho....in sem se drla nazaj.....ne morem verjet, da mi je uspelo...zgleda me mora res dotolčt da se potem uspem branit...v glavnem...si bom kar čestitala....user posted image user posted image user posted image

Hvala vseem za objemčke in razumevanje......res ste carice...in včasih prav razmišljam....da sploh ne vem kako bi zdej brez vas.....user posted image user posted image

Bačko...čestitke za NS user posted image user posted image user posted image  tvoja stavnica pa kar zaenkrat drži....user posted image user posted image  razen če še kaj zraste do rojstva user posted image

Sanek....kako si kaj??Se ti že kaj pozna??
iiiiiiiiiiiiiii..kaka velka pupa je že user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tak cortek user posted image user posted image

Siskamiska....full dobr za hojo user posted image user posted image  to mora biti zdej fino user posted image user posted image
Kako pa kaj hiška napreduje??

Tejči...tebe pa že res dolgo ni bilo user posted image user posted image user posted image  super da si se prišla malo oglasit user posted image user posted image user posted image
Bogica Larisa...a da jo tak zdeluje vrtec....mah ja ...zgleda tale vrtec res terja en davek.....user posted image user posted image user posted image user posted image  da se stanje čimprej umiri.....

Češnca...bogica...upam, da slabosti čimprej minejo user posted image user posted image user posted image  verjamem, pa da je pasje zdejle v šoli....a si kej razmišljala do kdaj boš delala???
ANžej je pa itak tak cartek...on ima en prav tak poseben pogled user posted image user posted image user posted image

Nekaj pa ne razumem...pa bom kar vprašala....kdo je v komi??

Pupi.....bogica....tebi pa res ni prizanešeno....user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš...tale tvoj križ...prav smiliš se mi...pa najbrž nič razen operacije ne pomaga??

Madejka....meni so tile novi albumi na RR čisto mimo...res....prav ekspert že moraš bit ,da si ga urediš----so bili oni prej full boljši....
iiiiiiiiiiiiiii..kak je Maj že velik in cortkan..user posted image user posted image user posted image frajer mali.....
hi hi..kolk ma luštkan pogled na kahlici.....
iiiiiiiiiiiiiii...maš pa že orenk trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image

Super za mami....user posted image user posted image se kar stopiš ko slišiš te besede.. a nee??

Ja...hvala za vprašanje...sploh nisem bila slabe volje...zanimivo....se nisem dala kej preveč motit.....

Bačko.....i kolk sta sueprcauser posted image user posted image user posted image  končno te vidim user posted image user posted image user posted image user posted image
Žana je pa tudi že prava gospodičnica user posted image user posted image user posted image
Ti kar pokaži trebuščekuser posted image user posted image

Freycha...boga Dita???!!!!
Upam ,da boste kmalu dobili izvide, da bo vsaj jasno kaj je narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba....lepo počivčkej.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.12.2008 21:41:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

user posted image

Evo dokaz, to sem morala deliti z vami. Slika je posneta 14.5., se pravi dva meseca preden se je rodila Naja.

sam res....tole  pa je res majčken buši user posted image user posted image user posted image a ti je sploh kdo verjel ko si povedala kolk si noseča??

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 1.12.2008 21:42:35 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.12.2008 21:43:56   
Ajvy
Sploh ne morem verjet kolk je bilo danes za pokomentirat...!!!!!
Ste me prav razveselile,.....

Ulla ...kako je Ula preživela v novi pojstelji??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.12.2008 21:49:20   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
sam res....tole  pa je res majčken buši user posted image user posted image user posted image a ti je sploh kdo verjel ko si povedala kolk si noseča??

Je blo kar veliko čudenja user posted image . Ajvy ti si pa tak pridna in vse pokomentiraš in si pozorna do vsake user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.12.2008 21:52:28   
pupi
Glede križa, pa so še druge možnosti, samo ti za te stvari noben ne garantira user posted image . Baje šport ful pomaga, sem že o plavanju razmišljala pa mi sami ni za hodit, pa moj je tak malo doma, da ne vem kako bi se uskladili, samo se bo treba očitno, ker zdaj pa bom res dobro premislila, če bom šla na rezanje.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.12.2008 21:57:39   
Anonimen
joj pupi tak buh sem jst mela pr dveh mesecihuser posted image

čer babeuser posted image same fajne slikceuser posted image

kej ekstra pisala ne bom...magnezij pijem tuleuser posted image ( madona je navzgravžnuser posted image ) pa se razburjam k mi net toooolk počasi dela, k torenti laufajo pod polnouser posted image ne vem kaj spet dol vleče ta moj dedc...

ajvy prov si naredila...treba se je kdaj na zadnje noge postavituser posted image

pa tejči se je javlauser posted image user posted image končno.....vrtec ja, nimaš kaj....poznamouser posted image

ajvy Ula se ma čist fajn v novi postliuser posted image kolker je pač notriuser posted image k tist še pa zmeri - sred noči se znajde pr men, pa me tolk okrog vratu zagrabi, da mi je prov tečno že včasihuser posted image k me kar duši.....in pol tko stisnjena spi ko caricauser posted image sej pol jo odmaknem, k tko pa res neb nč spalauser posted image

sem pa ugotovila da se grozno obnašamuser posted image namreč napravljam se kt da mam še ful cajta, ej ma nč si še nism prštimala, še vse cote morm oprat, pregledat kaj mam sploh, kaj bo treba še kupit....jst bom rodila, cunje bodo pa še kr na dilahuser posted image mislim sej, je še dva mesca....sam u bistvu je pa to ful maluser posted image

eh, bo žeuser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.12.2008 22:09:58   
pupi
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe, da si se postavla zase. Pri meni to ni bil nikoli problem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
1.12.2008 22:24:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Je blo kar veliko čudenja user posted image . Ajvy ti si pa tak pridna in vse pokomentiraš in si pozorna do vsake user posted image user posted image

veš kuko je....rada sem klepetulja pa ni mi škoda časa.....
zdej ga res imam.....
hvala user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?