|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.7.2008 15:54:51   
Nina00
Ste se pogovarjale kdaj boste povedale za nosečnost. Midva sva se odločila, da poveva takoj tistim, ki bi jim tudi povedala, če bi šlo kaj narobe, ostalim pa, ko bo prvo trimesečje za nami. Tak dogovor pa zato, ker jaz ne bi zdržala še skoraj 2 meseca brez omembe nosečnosti. Sem preveč vesela in bi mi sigurno kaj ušlo. Sva pa tako naredila tudi prvič, tako da veva, da znajo jezik za zobmi držat in se samo med sabo pogovarjat o tej novici user posted image  Če pa me kdo drug slučajno vpraša, če sem noseča, pa tudi ne bom lagala. Se mi zdi, da bi si s tem nesrečo nakopala. Priznam sem malček vraževerna kar se teh stvari tiče user posted image
Berem, da vas večina že občuti slabosti. Trenutno jih pri meni še ni, a ker imam rok konec marca zna še sledit. Ko pa računam, mi je v prvi nosečnost ravno tu nekje bilo malo slabo. Kake tri tedne sem morala čez celo dopoldne po malo jest, tako na uro do uro in pol. Je ena takoj uganila, da sem noseča user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.7.2008 20:25:16   
Kaja30
lejca, zato pa smo tukaj, da si delimo veselje in tegobe. In če te kaj razp., se ti kar spucaj preko tipkovnice.user posted image  Zdaj si noseča, ne smeš negativnih stresnih občutkov nositi v sebi. Zato kar povej!
Ko sem bila prvič noseča, je tašča tudi takoj vsem raztrobila. Zato bova zdaj še malo počakala. Danes me je fuuul imelo, da bi mami povedala. Pa sem se uspela ustavit.

spps, slabosti... ja. Ko sem se toliko hvalila (in bila zaskrbljena), da jih nimam, so bile včeraj zvečer kar hude. In danes popoldan tudi. Zdaj sem pa spet bolje. Me pa precej boli na desni strani spodaj in vrti se mi.
Z zgago pa bodo še hujši problemi, kot so zdaj. To je samo uvod. user posted image
Lepo se imej na dopustu!
cita, vse najboljše vaši tamali, ki kmalu ne bo več tamala, ampak the big sister. user posted image

Nina, medve sva obe konec marca. Misliš, da tahude slabosti še pridejo? Prvič mi je bilo že preden mi je zamujala M slabo. In veliko več in bolj izrazite znake sem imela. Mogoče bo pa tokrat fantek. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.7.2008 20:48:53   
lejca
Ciao

Sem vas hotela se enkrat pozdravit,ker jutri zjutraj odpotujem user posted image in me ne bo 2 tedna. user posted image user posted image user posted image  Ploskam za dopust , ne za to ker se ne bomo slisale..ja no ..mogoc pa bom le tu in tam lahko skocila sem gor.user posted image  Zjutraj zjutraj imam letalo ob 7 ,tak da grem nocoj zgodaj spat. Zelim vam veliko dopustniskih dni za vse ki se odpravljate in lepe delovne dni, pa ne prevec, za vse ki ostajate doma. user posted image  Cim manj slabosti, a ne?

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.7.2008 7:47:09   
mama_milchy
jutro,

evo mene; spet v službi; zaspana user posted image

spps, uživaj na dopustu,

lejca, fajn se imej na user posted image ; kar se pa tiče klepetanja staršev; uuuu, mene to tudi razjezi, če nekomu nekaj zaupaš, pa naj bo tiho, kaj ima za govorit naokoli; ok mogoče mu je nehote ušlo....

jaz sem povedala svojim staršem, mojmu bratu in moževemu bratu; so pač opazli, da ne pijem več user posted image  pa da več spim in jim je blo čudno, pa sem jim priznala; seveda najboljši kolegici tudi; sedaj pa srčno upam,d a bo na kontroli vse OK,

vsem novim user posted image  - dobrodošle,

kakšno vreme imate? Pri nas na user posted image  je včeraj zvečer vse kazalo na nevihto, ma pol ni bilo ne duha, ne sluha; sedaj je pa OK, sončka sicer še ni, mogoče se kaj kmalu pokaže;

no, lep dan vam želim,

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 754
27.7.2008 8:49:41   
spps
Dobro jutro punce!
jaz sem se naspalauser posted image ,mi kr paše ,ko se je vreme mal ohladilo.Jaz sem ok,brez posebnosti.

Lejca,lep dopust ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naj pa javim,da mi je cita včeraj sporočila,da je šla v bolnico na opazovanje,ker je imela malo rjavevega izcedka.Njena pikica je zaenkrat ok,in držim pesti,da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image

mama_m,mi imamo delno oblačno vreme ,če tako ostane bo čist okuser posted image user posted image user posted image
in kaj boste počele za vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.7.2008 9:09:25   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                         (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08.27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     31.07.
user posted image  12.03  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   13.03  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?) €
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   23.03. Zasanjana                       (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      

Trentno je 37 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.7.2008 13:44:37   
Nina00
Cita drži se! Saj bo vse ok. Držim pesti.

Kaja glede na prejšnjo nosečnost se slabosti začenjajo - so se tudi zares, včeraj zvečer in danes s predahi že cel dan. Prejšnjo nosečnost mi je bilo le malo slabo čez dopoldne kake 3 tedne. Tokrat je slabost hujša, pa še večkrat na dan me oblije vročina, kot bi zakuhala - hormoni pač user posted image  no, tega prejšnjič ni bilo. Morda bo pa tokrat punčka?  Čeprav mislim, da to nima veze z otrokovim spolom user posted image

Lejca, spps lep dopust!

Mm naj delovni dan hitro mine. Jaz samo upam, da mi ne bo jutri v službi tako slabo kot danes. Bo težka, saj so ponedeljki pri nas že tako nori in res dolgi, ob slabosti mi bo pa vse šlo počasneje bo pa sploh noro. No, pustimo se presenetiti, morda mi pa jutri ne bo slabo pa še ponedeljek ne bo tipičen user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.7.2008 16:30:21   
Kaja30
Ojla punce.

Pri nas je tudi lepo vreme. Moja dva sta že vzunaj, jaz pa malo počivam (na rr user posted image ). Me je po kosilu ful zašraufalo in sem se malo ulegla. Imam ful vetrove in zdaj, ko so se razvetrili, je že bolje. user posted image  Me pa malo zaprtost daje. Sicer grem vsak dan na potrebo, ampak šele popoldan in bolj težko. user posted image  Pa ravno zadnjič sem eni marčevki dajala nasvete glede tega. Jih bom zgleda kmalu sama rabila.

cita, mislim nate in na tvojo pikico.user posted image

Nina, sej vem, da slabosti nimajo veze s spolom. Zanimivo mi je opazovati te znake, ki so drugačni kot prvič oz. kasnejši. Imam obdobja slabosti in vrtoglavic, večinoma se pa kar dobro počutim. Prvič je bilo pa ravno obratno.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.7.2008 18:32:04   
spps
kaj počnete v tej nedelji?jaz sem z malo bila pri moji mami na kosilu,potem pa ,ko sem prišla domov,se prelagam iz enga kota v drugegauser posted image user posted image user posted image

naj še povem,da je cita že doma in da mora počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

in ostale?kje se skrivate?user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo nedeljo še naprej vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.7.2008 19:23:50   
sonček85
cita lepo počivaj in čuvaj na dete.

lp pa sončno nedeljo še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.7.2008 20:22:28   
no punce moje hvala hvala res hvala za vse lepe želje in da ste bile z manouser posted image user posted image ...sem doma tako kot je napisala spps moram počivat z našo pikico je vse vredu zaenkrat moram pa jemat ene tabletke da bi se naša pikica obdržala drugače pa lepo miga v ponedljek ko sem imela pregled pr svoji ginekologinji je bila pikica velika 17,2mm včeraj zvečer ko pa sem bila sprejeta pa je že zrasla na 18,1mm res sem vesela da je z našo malo pikico vse vredu in držim pesti že za v naprej...tako da sedaj ni službe mislim da kar tam do 12 tedna ko ni več tko rizično in sedaj tudi vem da se moram držat resnično počivanja brez kakršnih koli pregreh moj je reko da ne bi res ne bi nč delala doma zlatega lubija imam...punce lepo se imejte in vse ko ste odšle in odhajate na dopust uživajteuser posted image user posted image user posted image se pa še kaj javim

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.7.2008 22:12:30   
ada2
Pozdravljene!

Jaz sem bila te dni čisto uničena od nočnih. Slabo mi je še vednouser posted image , ampak se nekako prebijem skozi to. zdaj, ko bi lahko šla spat pa kar naenkrat ne moremuser posted image , prej, čez dan pa sem zehala kot nilski konj.

Trezika - od kod točno si ti? Sem opazila, da imaš napisano Ptuj- Ormož. Jaz sem iz Ormoža.

Ostalo sem samo na hitro preletela, saj zdaj, ko sem na prostih dnevih po nočni bom imela pa več časa se oglasituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.7.2008 8:37:14   
Grahec
Dobro jutro souser posted image !!!

Jaz sem po ful lepem vikendu spet v službi in ker še ni kake gužve z delom malo čekiram tu na RR.
Včerja sem pa bla v Vingarju in na Bledu in je bilo res luštno. Sam ne vem, kaj mi zdaj kar naenkrat ful neki dišijo ribe pa kak žar.... na Bledu so imeli eno prireditev in sem komaj uspela mimo nekih pleskavic, pa prej res nikoli nisem marala kaj takega jest... Saj zdej tud ne mislim ampak dišalo mi je pa tko njami kot ne vem kaj user posted image
Uživajte vse ki ste doma...
Sicer pa se tudi kar fajn počutim, le malo več počitka rabim kot prej in pa zaprtost me muči, da je že kar malo kriza in nič ne pomaga topel donat in ne slivov kompot..., še kak recept??
Uh, zdaj moram pa pridno delat slišim direktorco pred vrati user posted image ! OK, je šla mimouser posted image !

No, fajn se imejte tiste, ki uživate na dopustu ali pa ste doma...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 763
28.7.2008 9:01:08   
spps
ojla punce!a danes se boste pa mal razživele?user posted image user posted image user posted image jaz bi morala danes udarit eno ornk čistilno akcijo,ker jo je že stanovanje ornk potrebnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Grahec,če ti pa topel donat na tešče ne pomaga,pol pa res ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image probaj še zraven kakšno aktivio,bi tud moglo bit ok.

Cita,ti se pa drži tega,kar ti je tvoj naročiluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.7.2008 9:05:17   
_andreja_
puce da še jz malo natipkam kaj se dogaja z mano... v spodnjem delu trebuha me boliii... in sem včeraj začela krvaveti oz tak orenk velik flek je bil itak sva šla direkt k dežurnemu po napotnico in v bolnico.. kjer me je pregledal ginekolog in je reku da se še vse lepo vidi... moram pa dabroston na 8 uric jemat da se bo otroček obdržal... in seveda je s službo zaenkrat konec če bo vse o.k. (kar itak more bit ker si res želim še enega dojenčka) verjetno po izkušnjah iz prve nosečnosti tudi ne bom šla več delat.  v prvi nosečnosti sem tudi krvavela in zato tudi prve tri mesece nisem vedela da sem noseča, upam da se bo sedaj ravno tako dobro izsteklo in da bo čez 7 mesecev na svet prijokala spet ena štručka...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 765
28.7.2008 9:15:35   
spps
punce pazite nase in na svoje pikiceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.7.2008 12:36:53   
PERSIDA
Zdravo ženske!
Par dni me ni bilo,sedaj sem zopet tu.Pozdrav vsem ,ki ste nove in vse naj,naj.Pri meni se je začel osmi teden ,a hvalabogu slabosti ni.Spim ,pa kar naprej.Ponoči me največkrat nekaj zbada ,tako ,da se redno pemetavam,potem pa grem zjutraj ob šestih spat in potem mine pol dneva ,pa se najem pa že spet me vleče proti postelji.Jem zelo malo,najbolj zjutraj pol pa mi ponavadi niti kosilo več ne paše ,ker že zjurtraj ponavadi jem solato.Edino še kakšno sadje pride v poštev.Pijem ,pa največ vodo z okusom ,ker mi po navadni gre gor.Imam ,pa tudi domači metin sok.kateri mi najbolj prija.
Vsem lep pozdrav,pa čim manj slabosti.Se tipkamo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.7.2008 14:08:04   
spps
jaz sem pa za prvo silo pospravla,neki me še čaka ,to pa sledi po počitkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
danes ste pa tko redkobesedneuser posted image ,upam,da se boste čez čaz mal razgovorileuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.7.2008 14:11:06   
dana
Hojla punce !

Vas bolj malo berem, ker v službi nimam časa, doma pa nimam neta. Tako da me tudi do 18.8. ne bo na RR, ker bom od srede na dopustu.

No že kak teden me dajejo slabosti in samo spala bi. Tudi zdajle ko tole pišem, še komaj gledam, in je kar kriza ker sem v službi. Saj ko sem doma, grem spat s tamalim in je čist ok. Upam, da bo tole čimprej minilo.

V prvi nosečnosti sploh ni bilo tok hudo.

Lepo se mejte do 18. ko vam bom lahko sporočila kako je bilo na pregleduuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 769
28.7.2008 14:20:06   
Kaja30
cita in andreja, počivajta. In božajta trebuščka, da bo pikica uživala. user posted image

spps, ne spominjaj me, tudi jaz moram stanovanje spucat. Že par dni odlagam. Še dobro, da  mi je mami vsaj cunje zlikala, ker je res bil že en velik kup. Mož pravi, da naj ne delam, kar lahko on. Zdaj pa čakam, da bo kaj začel migat. user posted image

Počutje je ok. Trenutno kot da nisem noseča. Popoldan se me šele loti malo slabosti. Utrujena sem pa ves čas, no. Saj ne vem. Čisto drugače kot prejšnjič. Samo da je vse ok. Komaj čakam na pregled. Še 15 dni.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 770
28.7.2008 16:48:30   
Nina00
Kaja pri meni tudi čisto druga pesem kot prvič. Prvič sem komaj kaj občutila slabost, tokrat pa včeraj dopoldne slabost, ki pa je bila z nekaj počitka znosna, popoldne sem bila pa super - sem cel kup cunj zlikala. Danes dopoldne pa v službi slabost, 2x sem šla na WC, ker sem mislila, da bom bruhala, baje da sem bila bela ko zid. Mislim, da mi postan, vroč in soparen zrak v službi ni ravno dobro del. Tako sedaj ni več vprašanje kdaj naj povem v službi, ker sem kar povedala in so me poslali domov. Še dobro, da se mi s 1.8 tako in tako začne dopust. Do konca dopusta pa bodo slabosti minile user posted image . Morda bo pa tokrat pri nas res punčka user posted image  Tako da dana te čist zastopim kar se tiče slabosti in tudi spanja! Uživaj na dopustu. Ada2 izkoristi proste dni in se naspi. saj zaleže lih za par dni, a vsaj to. ko pa v službi ne bo več šlo, pa ne bo. Meni je šefica danes rekla, ko me je poslala domov, da se ona vedno spomni na rek, da je pokopališče polno nepogrešljivih ljudi. Včasih res mislimo, da brez nas ne bi šlo, pa so stvari vseeno narejene, tudi če nas ni.

Cita in Andreja pridne bit pa počivat! user posted image

Grahec včasih se mi zdi, da nam telo sporoča kaj nam manjka. Prejšnji teden je tudi meni tako dišalo meso, da sem ga kar trikrat jedla. Zame je to ogromno, ker običajno se mi zlušta tam 1x do 2x na mesec. No, zadnje dni, ga pa videt ne morem. Očitno ga je bilo res dovolj user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 771
28.7.2008 17:58:19   
sonček85
Jaz sem bila te dni čisto uničena od nočnih. Slabo mi je še vedno , ampak se nekako prebijem skozi to. zdaj, ko bi lahko šla spat pa kar naenkrat ne morem , prej, čez dan pa sem zehala kot nilski konj.
ada pa kaj ti še nisi povedala v službi,ker še kar delaš nočne.moja sodelavka je povedala prav iz tega vzroka šefu ,ker je delala nočne,pa saj ni treba da drugim pove,to ostane med vama in ko boš ti pripravljena poveš ostalim-haloooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 772
28.7.2008 19:09:58   
pikica36
oj punce nekaj časa se vam nisem javila, danes pa sem si vzela čas da sem vas malo prebrala.
čestitke vsem za opravljene preglede inuser posted image , pazite se in čuvajte svoje pikiceuser posted image user posted image
jaz pa vas žal zapuščam. prejšnji ponedeljek sem imela ponovni pregled in v maternici ni bilo videt nič, še vrečke ne več, tako da tud abrazija ni bila potrebna , ker se je menda vse samo sčistilo.
tako da me na žalost dajte s seznamauser posted image
sicer sem že iz najhujšega šoka in žalosti, ampak gremo optimistično dalje, čeprav je bil to že 2 ss zaporedoma.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.7.2008 19:53:55   
sonček85
nimam besed in sploh ni besed ob takšnih problemih.samo to lahko naredim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da kaj pomaga.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.7.2008 20:35:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

oj punce nekaj časa se vam nisem javila, danes pa sem si vzela čas da sem vas malo prebrala.
čestitke vsem za opravljene preglede inuser posted image , pazite se in čuvajte svoje pikiceuser posted image user posted image
jaz pa vas žal zapuščam. prejšnji ponedeljek sem imela ponovni pregled in v maternici ni bilo videt nič, še vrečke ne več, tako da tud abrazija ni bila potrebna , ker se je menda vse samo sčistilo.
tako da me na žalost dajte s seznamauser posted image
sicer sem že iz najhujšega šoka in žalosti, ampak gremo optimistično dalje, čeprav je bil to že 2 ss zaporedoma.
pikicauser posted image user posted image user posted image
upam,da čimprej preženeš svojo žalost in čimprej nabereš energijo za nove bojeuser posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Ljubljana (28%)

Maribor (12%)

Slovenj Gradec (9%)

Drugod po Sloveniji (47%)

Avstrija (2%)

Druge države (2%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!