|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.7.2008 20:41:16   
Kaja30
Koliko je pa star tvoj mali?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.7.2008 20:43:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Koliko je pa star tvoj mali?
moja malA bo septembra stara 6.let in gre s septembrom v prvi razreduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.7.2008 20:45:17   
Grahec
Jaz, pa že ugotavljam, da ne bom nič več brala tukaj, ker gre vse le na slabše...user posted image  Dokler se nisem sem prijavila sem se počutila še kar fajn, potem pa sem se ob branju nalezla zaspanosti (včeraj) in danes še slabosti!! Tko, da me je prav strah kaj še bo naprej, če bom brala kako se druge počutite....user posted image
Danes sem popoldne bruhala in upam, da prvič pa zadnjič, čeprav malo dvomim v to. 
Slabo mi je pa naredilo na že na troli, ker je bil zrak obupenuser posted image , za dihat na škrge, a kaj ko jih nimamuser posted image ! Potem pa se je doma le stopnjevalo. no zdaj sem približno že prišla k sebi!

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.7.2008 20:45:42   
Kaja30
Aja, oprosti. Tvoja mala princeska. user posted image
No to pa super, da gre v šolo. Se ti vsaj ni treba ubadat s tem, ali naj bo doma ali v vrtcu. user posted image

Grahec, menda se nisi nalezla slabega počutja od nas?? user posted image
Saj bo bolje. Se pa spomnem, da se tudi jaz v prvi nos. nisem mogla s trolo vozit. Bljak, fuj, kako je vse smrdelo!

< Sporočilo je popravil Kaja30 -- 24.7.2008 20:46:51 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.7.2008 21:01:31   
Grahec
Ah, da ne boste narobe razumele, prav fajn ženske ste!!! user posted image Sem se sam hecala, niste nič krive, sem se odločla da nit nosečnost ni bila danes kriva za slabost, je bla kriva TROLA user posted image , od zdaj me bo mogu možek hodit iskat pred službo. Je ful priden pa me razvaja, danes mi je prej skoraj tekel kupit prepečenc, sem ga komaj prepričala, da bom do jutri preživela tud z grisini.

Se mi pa zdi, da je po prvem pregledu itak malo lažje prenašat vse nosečniške težavice, ko enkrat vidiš pikico, ki raste v tebi ti je malo bolj jasno, da se splača malček potrpet, zato vsem priporočam čimprej na pregled. Jaz sem bila v ponedeljek pa včeraj, tako da sem nasega grahca ze dvakrat videla in čeprav sem komaj v zacetku 8 tedna je bilo ze prvič videt kako mu utripa srček v dveh dneh pa je tud vidno zrastel.

Bodite vesele pa dobro se imejte, se odpravljam še na sprehodek in potem spat...

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 705
24.7.2008 21:31:54   
Anonimen
Evo mene iz večerje. Je imel danes mož RD, pa sva si privoščila par uric bez tamalega. Beje je bil itak taka koma, da je v trenutku zaspal.

trinity22 - Joj, se imate pa fino! user posted image Upam, da bodo tudi kakšne slikce. user posted image

Kaja30 - Pri nas če zmanjka plenic v prvem predalu v previjalni je tud cel halo... pa so ostale čisto zraven v omari.

juli@ - Če ne boš mogla pat se bova pa tipkali. user posted image Jaz sem tud cela koma, ampak spat pa ne morem.

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Tko, da me je prav strah kaj še bo naprej, če bom brala kako se druge počutite....

Beri samo moje poste user posted image , ker meni nič ne fali. Čisto nič. user posted image No, vsaj kar se slabosti in nosečniških težav tiče. Mi pa fali kaj drugega - kakšen € na računu. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 24.7.2008 21:32:04 >

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
24.7.2008 21:36:20   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03. cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)   26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)    19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                         (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.0920.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08  27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)                28.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     31.07.
user posted image   13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   23.03. Zasanjana                       (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      

Trentno je 35 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
24.7.2008 21:48:53   
Kaja30
Kok je en fajn večer.
Mala spančka. Mož čisti ribe, ki jih bo jutri naredil za kosilo. user posted image  Mal omega 3 in to. user posted image
Jaz pa pijem tekoči jogurt in malo brskam po netu. Čakam urgenco. Pa potem Seinfelda. Potem pa posteljo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.7.2008 22:16:30   
michell
Lepo pozdravljene punce,
najprej bi rada vsem lepo čestitam user posted image  user posted image .

Če me sprejmete med se bi se vam rada pridružila.

Danes sem bila pri G na prvem pregledu, in je potrdila mojo nosečnost. V materinsko so mi rok napisali 12.3.09. Na UZ je pa G vidla, da je še tako majhno, in da ne ustreza velikosti 7 tednov ampak 4-5. Zato me je naročila na ponovni pregled čez en teden.  Zdej me je pa malo strah, da ni kaj narobe, da ne raste in se ne razvija tako kot bi se moralo.
Sicer je rekla, da sem verjetno zanosila kasneje kot 14 dni po M, glede na to da sem imela precej neredne je možno, da imam ovulacijo kasneje kot je "normalno". Pravi, da je sicer vse pb in normalno ampak mene je full strah, in komaj čakam naslednji teden, ko bomo vidli a raste in ali sem res kasneje zanoslila, ali pa je kaj narobe.

Drugače me pa boli trebuh v spodnjem delu (kot pred M), imam vrtoglavice, visok pritisk in zvišan srčni utrip. Tko, da je rekla da bom morala slediti in zapisovati pritisk vse do naslednjega pregleda. Potem bomo pa vidli.

No toliko za zdaj, upam da bo moje dete do naslednjega tedna zrastlo in da bo vse OK.

Lepo se rihtajte in veliko se smejte.

Pozdravček

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.7.2008 22:24:56   
Tud jaz se ne bom tožila da mi je hudo mi moj sreče od spredaj in zadajuser posted image user posted image user posted image prav lepo ampak imam pa problemček bi kr jokala imam fulll hude spuščaje na vratu že dva dni in sem bila včer pr zdravniku in mi je dala samo tekoči puder mene pa peče srbi zateguje itd... kr jokala bi res mi je fulll nerodno bo kdo mislil da sem bolanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.7.2008 8:50:50   
Kaja30
michell, pozdravljena. user posted image  

cita, si bila pri osebnem zdravniku? Pa saj kakšno kremo menda lahko dobiš? Če ne druga, poskusi s 100% aloe vero. Je naravna in ne more škodit. Vprašaj v lekarni.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.7.2008 9:39:20   
MAŠKA
Dobrodošla michell in seveda držimo pesti, da bo na naslednjem pregledu vse OK!user posted image

Tudi jaz sem v petem tednu po mojem izračunu, na pregled se še nisem naročila, ker moja G naroča na prvi pregeled šele pri 10 tednih.

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.7.2008 10:12:07   
trezika
ALOALO!
Še ena marčevka je tuuser posted image user posted image user posted image  PDP mam 19.3.
Lep pozdrav vsem in lepo nosečnost... Pri meni je to prvič, sem že vsa na trnih... Bla predvčerajšnjim na pregledu, vse OK, znakov pa nimam (še) nobenih...mogoče to, da sem nonstop lačna....sam to mi 3/4 verjetno psiha dela.user posted image user posted image  Pa komaj čakam na nedeljo, ko imamo piknik in izvejo veselo novičko vsi domači... Joj bo veselouser posted image user posted image

Dajte se oglasit kaj....meni je dolgčas....rabim klepetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.7.2008 12:03:29   
lejca
Dobro jutro,dober dan..

Dans sem kr mal boljs,po vsem tem spanju in likanju  kavca... user posted image .Vceraj mi je bilouser posted image  user posted image . Se mal pa na dopust joj kok bo fajn.
Zelim pozdravit vse nove user posted image pocasi se seznamceksiri in kmalu si bomo imela toliko za povedat,kobodo nase pikice malo zrasle in bodo tu vedno nove informacije.

lep dan Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.7.2008 12:07:21   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03. cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)   26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)    19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Pikica36                         (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      18.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.0920.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08  27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)                28.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     31.07.
user posted image  12.03  michell                            (št. ?  user posted image , št. user posted image ?)    
user posted image   13.03  Dali*                              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   23.03. Zasanjana                       (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)        
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      

Trentno je 37 nosečk!
user posted image  

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
25.7.2008 12:11:38   
Anonimen
Dobrodošli michell in trezikauser posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost!

Spps - Tebi za teden dni predajam urejenje seznama. user posted image

Mi gremo danes ponoči na morje, zvečer imamo še piknik, še vse moram spakirat, zato verjetno ne bo časa za RR.

Ve pa bodite lepo, čim več užitkov ob likanju kavča, čim manj slabosti,... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
25.7.2008 12:15:09   
trezika dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.7.2008 12:16:12   
Kaja30
Punce, dobila sem datum - 11.8. user posted image user posted image user posted image  Komaj sem se uspela dogovorit, ker je moj G na dopustu in so mi dali nadomestnega. Nima veze, samo da vidim majceno pikico. Joj, komaj čakam! user posted image

trezika, dobrodošla tudi ti. user posted image

jjasna, lepo se imejte na dopustu. Ko prideš nazaj, se pa javi kaj. user posted image  In božaj trebuščka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.7.2008 12:16:26   
ada2
dobro jutrouser posted image

nočna je minila dokaj mirno, upam, da še naslednji 2 mineta tako.

slabo mi je še vedno, ampak zdaj vsa že približno vem kaj pomaga, prebavo sem pa uredila (vsa zaenkrat - S toplim donatom in celim žaklom breskevuser posted image )

zdaj pa ne vem ali se naj h kakemu delu spravim, ali naj grem nazaj v posteljouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.7.2008 12:24:32   
michell tudi tebi dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image

jjasna ti pa le uživaj na dopustuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.7.2008 12:39:15   
ajja
Joj, sem jezna!user posted image
Napisala sem skoraj telenovelo pa me zabriše ven.

V glavnem, ada2, ti kar pojdi nazaj v posteljo, delo bo že počakalo.user posted image

JJasna, lepo se imejte na dopustu, btw kam pa greste? Aja, pa ne pretiravaj z likanjem.user posted image user posted image

Trezika, michell dobrodošli!

Kaja30, user posted image user posted image user posted image  za datum!

Pa najbrž sem še kaj pozabila. Lepo se imejte!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 721
25.7.2008 12:39:55   
Zasanjana
Živjo!

Kakšno vreme imate kaj v Slo? Pri nas je danes posijal sonček prvič po skoraj dveh tednih. Kolk je lepo! Bomo danes celo popoldne zunaj.user posted image

Pozdravljene vse nove nosečke!

Jjasna, lepo se imej na dopustu! Mi tudi gremo jutri. Sicer si bomo samo malo podaljšali vikend, pa vseeno dost za dat možgane malo na pašo.

Kaja30, lepo, da si končno dobila datum za pregled. Ga imave na isti dan! user posted image

Evo, pa so se tudi pri meni začeli kazati znaki. Slabosti še ni, imam pa nonstop tisti smotan kovinski občutek v ustih in potem skoz nekaj grickam, da ga prikrijem.

Uživajte!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 722
25.7.2008 13:22:17   
Kaja30
ada, jaz glasujem za nazaj v posteljo! user posted image

Zasanjana, pri nas je sonček. Vroče je. Danes je spet zelo zagrelo po nekajdnevnem slabem vremenu.
Uuu, pol bova pa isti dan vidli svoji pikici. user posted image  Že odštevam. Brez današnjega še 16 dni! user posted image

Jaz grem pa zdaj ribice papcat. Sva danes z možem skupaj naredila kosilo. No, on je ribice spekel, jaz pa vse ostalo. V slogi je moč! user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 723
25.7.2008 13:52:44   
ada2
ada, jaz glasujem za nazaj v posteljo!

ja, saj izglasovana je bila posteljauser posted image

ok, danes se verjetno ne bom več oglasila, ker popoldan grem na en obisk, zvečer v službo, pa ne bo časa, v glavnem čuvajte se, vsem, ki se vam pregled bliža naj vam ti dnevi hitro minejo, bodite pridne....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 724
25.7.2008 14:15:04   
ja nč vidim da pa morem tudi jaz v posteljo grem mal rjuhe po postli likat user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......