|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.7.2008 7:57:38   
spps
andreja,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image ti se kr drži pdp,ker smo na 21.3.,rojeni sami fejst ljudjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 801
30.7.2008 9:11:11   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

punce moj pravi da bi šli v vrsar za vikend k njegovem bratu, kaj ve pravite?ne vem če se lahko kopam, pa tako dolge vožnje... Žan bi bil pa zelo vesel... sej jaz tudi...

Če je vse vedu, če se dobro počutiš, ne vidim razloga, da ne bi šli. Tudi če bo voda čista in ne prehudo mrzla, ne vidim razloga, da se ne bi smela kopat. Kar pojdi še letos na dopust in uživaj, drugo leto bo že bolj pestrouser posted image

Mi gremo pa še enkrat na morje v začetku septembra in že komaj čakam!

Aja, pa dodajam še en podatek:

Prvi pregled imam 22.8.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 30.7.2008 9:12:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 802
30.7.2008 10:03:05   
no pa da se še jaz malo pofočkam danes me pa po vsem kar me muči še trtica boli joj jojuser posted image user posted image andreja čestitke za pregleduser posted image user posted image in vi punce kaj boste kej počele lepega danes??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.7.2008 11:15:49   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: cita

no pa da se še jaz malo pofočkam danes me pa po vsem kar me muči še trtica boli joj jojuser posted image user posted image andreja čestitke za pregleduser posted image user posted image in vi punce kaj boste kej počele lepega danes??
hvala, ali vidim prav da si ti iz Laškega??, no ja poli bi pa lahko skoraj relki da smo sosede... jz sm iz Radeč, včasih sem pa bila iz zid.mosta in je laško bila moja občina... sej jo imam še vedno za svojo... 

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.7.2008 11:17:16   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

andreja,čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image ti se kr drži pdp,ker smo na 21.3.,rojeni sami fejst ljudjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
  jaja sej meni je tudi všeč ta datum, sam dvomim da bom rodila ravno pa pdp, ker je to tako še daleč, jaz bi pa že sedaj šla rodit...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.7.2008 11:36:05   
andreja ja res ja sem preseljena v laško...potem bi lahko rekli da sva skoraj sosedi kk lepouser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 806
30.7.2008 12:20:08   
sasa78

drži kot pribito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.7.2008 13:04:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

drži kot pribito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ne de?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.7.2008 15:32:47   
1hruška
Živjo! Se vam lahko pridružim? Sem tudi marčevka 2009. user posted image    1user posted image   Ne vem še točno, kdaj imam "uradni" rok, ker še nisem bila na pregledu(šele 18.8.)...po izračunih ringaraja pa je 24.3.  Cele dneve mi je slabo in vse mi smrdi...user posted image A ima katera kak recept proti temu user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 809
30.7.2008 15:38:31   
user posted image user posted image hruška dobrodošlauser posted image user posted image

joj vem kako je to ko ti vse smrdi pa ti je slabo ampak tolaži se s tem da si user posted image  in da to spada zravenuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 810
30.7.2008 17:01:48   
Erin
spps - če smem, bi ti pripopala popravljeno to tabelco z linki, ker se jih je v tem času ko sem jo v prvo naredila pa do sedaj veliko spremenilo in če klikneš na določene sploh ne pokažejo tistih stvari ki sem jih originalno hotela pokazati..

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 30.7.2008 17:03:08 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 811
30.7.2008 17:15:04   
spps
erin zlata siuser posted image user posted image user posted image si še kar doma?user posted image user posted image
hvala za poporavljene zadevceuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 812
30.7.2008 17:25:07   
Erin
Še kar ja... mali noče ven, lenuhec...mogoče me jutri zagrabi ko bom spet imela CTG in gin pregled... samo da me čimpreje... da lahko začnemo uživat s štručko v naročju in so bolečine za menojuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 813
30.7.2008 17:31:13   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08.27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     31.07.
user posted image  12.03  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   13.03  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?) €
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   21.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      26.08.
user posted image   23.03. Zasanjana                       (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      22.08
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image    xx.03. 1hruska                          (št.  user posted image  , št.  user posted image    )      18.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)        01.08

Trentno je 37 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

< Sporočilo je popravil spps -- 30.7.2008 17:32:32 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 814
30.7.2008 17:44:03   
Kaja30
Pozdravček!

PERSIDA, tudi mene precej zbada spodaj. Maternica se širi. Te bolečine so prisotne vso nos., včasih bolj včasih manj, vsekakor pa do konca. Vse smo na istem, zato te razumemo! user posted image

andreja, jaz bi šla na morje. Kopaš se lahko, zakaj pa ne? Še koristilo ti bo malo miganja.
In čestitke za pregled! user posted image

1hruška, dobrodošla. Za slabosti čim večkrat po malem jej. Meni je to pomagalo.

Ugotovila sem, da mi čokolada sploh ne paše na želodec! user posted image  A ni to hecno? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 815
30.7.2008 18:04:53   
mama_milchy
Olla,

evo mene, po dveh dneh potepanja, danes je spet delovno;
aja, smo bili v ponedeljek v gardalandu in je bilo super lepo, Žiga je užival in pravi, da gre še user posted image ; včeraj pa smo billi na Hrvaškem, pri Umagu na plaži, smo uživali na sončku;

jutri pa imam prvi pregled user posted image user posted image user posted image  komaj čaka, da vidim, da je vse OK,

drugače kako ste kaj ve? ste že kak kilogram pridobile?

no, pozdravček s sončne user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 816
30.7.2008 19:15:01   
kayica24
Halo nosečkice moje!
Javljam se, ker grem nazaj k februarčicam..Rade volje bi ostala pr vas, ker ste tak prijetne, ampak moj user posted image  je tak pridno zrastel, da smo že v 12t (11t1d)..Na slikici se vidi že glavica,trup,rokice,nogice,pa srčka smo poslušali kak hitro bije..Tako da mi PDP ostaja 16.2.,kot je bilo predvideno na začetku..
Želim vam vsem prelepo nosečnost,sicer pa ne bomo tako daleč narazen z PDP-ji in bomo svoje pikice videle skorajda ob istem časuuser posted image
rada vas imam in pridno klepetajte še naprejuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
30.7.2008 19:19:33   
kayica le javi se še nam marčevkam user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 818
30.7.2008 20:43:54   
chichincheck
ful napisala - pa ful predolgo in me je kvalitetno vrglo ven
pridem nazaj in poskusim znova

chi

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 819
30.7.2008 21:04:35   
chichincheck
hoj

no pa upoštevajmo to, kar so nas učili - če ti nekaj ne uspe, poskušaj tako dolgo in z istim zagonom, dokler ne dosežeš željenega. Malo sem prilagodila po svoje, seveda v pozitvno.

torej

živjo punce - moram se vam opravičiti, ker se dolgo nisem nič javila.
Problem je bil malo čas, malo pa moj čudno izbrani in povsem nenavadni nick chichincheck - kje in zakaj sem se tega spomnila pojma nima - odkrito povedano. Poskušala sem ogromno variant kako sem postavljala črke, da bi se prijavila, a brez uspeha (pač napaka, ker si nicka nisem zapisala in si takega čudnega tudi izbrala). Zdaj je napisan in si ga bomo zapomnili.

Kako sem?
Super, hormonska terapija zaključena. Je bil že skrajni čas, bila sem napihnjena in vsako oblačilo me je dušilo pa če je bilo še tako lahko. Svoje so dodale še tablete proti krčem Buscopan, moj redni spremljevalec, ki me je popolnoma uspaval. Enkrat sem klicala mojega, na poti domov, da naj se pogovarja z menjo po telefonu, da bom prišla domov ok, da ne bom šla dol s ceste - čisto sem bila hin. Tako, da sem potem bila zelo previdna, kdaj in kam bom šla od doma in kdaj bom vzela Buscopan - kar malo strategije je bilo potrebno ampak se je dalo.

Kako dete?
Še bolje, raste lepo se razvija. Aja sporočiti vam moram, da sem uradno februarček in sicer 24.2.009 - hm lepo se vidi tale letnica, kajne? Doma imamo že enega, s tudi lepo, James Bondovo, 007. Kljub temu, da sem februarček ostajam z vami, zakaj pa navsezadnje ne? Mogoče pa kdaj pošpegam tudi h kolegicam.
Prvi pregled je bil 1.7 - zaradi krvavitve, sedaj pa "uradni" 28.7. in potrditvijo da je vse bp - veste, da me je bilo kar pošteno strah glede na krvavitev in predhodnje izkušnje. Ampak dete je borbeno in tako je prav. Nasl pregled ja zdaj NS (18.7), par dni zatem pa redna kontrola.

Jaz se sedaj počutim ful dobro, ni mi nič slabo, nič se mi ne vrti (kot se mi je pri prvem parkrat kar pošteno), kilogrami +1 (torej imam še za 12 fore user posted image  - da dosežem končne kg prve n) - se ne sekiram, ker itak bodo potem šli rapidno dol pa še v minus kot prej. Vidi se mi pač že - sem suhec in tisti ki ve, da imam trebuh vedno raven pogrunta, drugi ne. Počasi sva začela okolico osveščati o tem, da bomo februarja malega nagradili z sestrico ali bratcem, ampak počasi nikamor se ne mudi. 

Malči je super - čeprav mi ga zdaj že par dni biksa z vnetjem ušeska (ki pa se ne razvije v grozno vnetje, je le nekoliko pordeno) in vročino. Je ful živahen in le na podlagi vroče glavice, zmatranih očk in tega da se veliko več stiska in carta, ne bi niti rekel da mu kaj manjka, resnično se lepo igra, raziskuje, dela kozlarije,.... kot se spodobi za skoraj 15 mesečno dete.

Oddam, da se ne ponovi prejšna zgodba.

(odgovor članu chichincheck)
Neposredna povezava do sporočila: 820
30.7.2008 21:10:44   
chichincheck
No torej nadaljujem

.... glede malčija, kontrola je jutri in upam, da nam resnično ne bo potrebno dati antibiotika. Ful nisem za te stvari, razen če je seveda nujno, ker saj veste antibiotik pobije bolno floro telesa in tudi zdravo, zato organizem rabi par tednov, da pride nazaj na svoje prejšno oz. zadovoljivo odpornost.

Zdaj pa bom rekla, da se poslavljam.
Zakaj? Na glavi imam barvo (barvam se) in jo moram izprati drugače ne bo prava - ampak kar nekaj.

Zato lepo se imejte in uživajte sleherni dan nosečnosti, razvajajte se.
Jaz preberem še kaj ste v preteklosti kaj napisale, da vem slediti in se tipkamo.

Lepe sanje in uživajte.

papa
chi

Neposredna povezava do sporočila: 821
30.7.2008 21:31:24   
1hruška
Katja30 hvala za nasvet! user posted image Bom probala...upam da bo pomagalo.

Tudi meni ne paše čokolada, pa sem čokoholik.user posted image

< Sporočilo je popravil 1hruška -- 30.7.2008 21:35:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 822
30.7.2008 21:38:58   
1hruška
Katja30 hvala za nasvet... user posted image Bom probala... Upam,da bo pomagalo.

Meni tudi ne paše čokolada, pa sem čokoholik! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
30.7.2008 22:34:35   
mama_milchy
Punce, meni se ta šiht danes takooooooo vleče, sem že tako grozno user posted image , da komaj čakam 23-to, da slečem to uniformo in grem domov;

jutri pa imam pregled in komaj čakam user posted image user posted image user posted image  vam sporočim kako in kaj seveda;

a je katera izmed user posted image  z obale doma?

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 824
30.7.2008 22:40:02   
mama držim pesti za jutri in seveda sporoči dobre novičke...user posted image user posted image

in kaj pa počneš v službi oz.kje delaš??sej še malo pa bo ura 23 pa greš domov...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!