chichincheck
|
hoj no pa upoštevajmo to, kar so nas učili - če ti nekaj ne uspe, poskušaj tako dolgo in z istim zagonom, dokler ne dosežeš željenega. Malo sem prilagodila po svoje, seveda v pozitvno. torej živjo punce - moram se vam opravičiti, ker se dolgo nisem nič javila. Problem je bil malo čas, malo pa moj čudno izbrani in povsem nenavadni nick chichincheck - kje in zakaj sem se tega spomnila pojma nima - odkrito povedano. Poskušala sem ogromno variant kako sem postavljala črke, da bi se prijavila, a brez uspeha (pač napaka, ker si nicka nisem zapisala in si takega čudnega tudi izbrala). Zdaj je napisan in si ga bomo zapomnili. Kako sem? Super, hormonska terapija zaključena. Je bil že skrajni čas, bila sem napihnjena in vsako oblačilo me je dušilo pa če je bilo še tako lahko. Svoje so dodale še tablete proti krčem Buscopan, moj redni spremljevalec, ki me je popolnoma uspaval. Enkrat sem klicala mojega, na poti domov, da naj se pogovarja z menjo po telefonu, da bom prišla domov ok, da ne bom šla dol s ceste - čisto sem bila hin. Tako, da sem potem bila zelo previdna, kdaj in kam bom šla od doma in kdaj bom vzela Buscopan - kar malo strategije je bilo potrebno ampak se je dalo. Kako dete? Še bolje, raste lepo se razvija. Aja sporočiti vam moram, da sem uradno februarček in sicer 24.2.009 - hm lepo se vidi tale letnica, kajne? Doma imamo že enega, s tudi lepo, James Bondovo, 007. Kljub temu, da sem februarček ostajam z vami, zakaj pa navsezadnje ne? Mogoče pa kdaj pošpegam tudi h kolegicam. Prvi pregled je bil 1.7 - zaradi krvavitve, sedaj pa "uradni" 28.7. in potrditvijo da je vse bp - veste, da me je bilo kar pošteno strah glede na krvavitev in predhodnje izkušnje. Ampak dete je borbeno in tako je prav. Nasl pregled ja zdaj NS (18.7), par dni zatem pa redna kontrola. Jaz se sedaj počutim ful dobro, ni mi nič slabo, nič se mi ne vrti (kot se mi je pri prvem parkrat kar pošteno), kilogrami +1 (torej imam še za 12 fore - da dosežem končne kg prve n) - se ne sekiram, ker itak bodo potem šli rapidno dol pa še v minus kot prej. Vidi se mi pač že - sem suhec in tisti ki ve, da imam trebuh vedno raven pogrunta, drugi ne. Počasi sva začela okolico osveščati o tem, da bomo februarja malega nagradili z sestrico ali bratcem, ampak počasi nikamor se ne mudi. Malči je super - čeprav mi ga zdaj že par dni biksa z vnetjem ušeska (ki pa se ne razvije v grozno vnetje, je le nekoliko pordeno) in vročino. Je ful živahen in le na podlagi vroče glavice, zmatranih očk in tega da se veliko več stiska in carta, ne bi niti rekel da mu kaj manjka, resnično se lepo igra, raziskuje, dela kozlarije,.... kot se spodobi za skoraj 15 mesečno dete. Oddam, da se ne ponovi prejšna zgodba.
|