|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.7.2008 15:55:35   
trezika
Očitno je danes dan za poležavatuser posted image  
Js sam še posteljo vidim tk da se je grem usmilituser posted image user posted image

Aja, mam pa še eno vprašanje. Kaj je katera med vami, zdaj ko ste noseče, izgubila željo po čokoladi?? Meni namreč sploh nič več ne diši... pred nosečnostjo pa bi lahk kr ubijala zanjouser posted image  Mam tu na polici 3 čokolade...že en teden... to se mi še v življenju ni zgodlouser posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.7.2008 15:56:40   
julam
Ojla user posted image e!

Vidim, da pridno klepetate, sploh vas ne dohajam.

Danes sem bila še zadnjič pri G, pred NS, ki jo imam 20.8. Tale naš fižolček se kar malo heca iz nas, danes se je očitno raztegnil in UZ je nameril 8t5d - po tej logiki bi morala imet PDP 1.3.09. Bomo videli, kaj bo prinesel čas.
Sicer pa zdaj razumem, zakaj mi je zadnje dni boljše, nič več hudih slabosti, kavica je nazaj na meniju user posted image , očitno so bili pasji dnevi med 6 in 8 tednom. Torej, Turčija, se vidimo v pon. Čeprav se niti malo ne veselim, ker pravijo, da se lahko segreje do 50stopinj. No, ja, mogoče pa gremo prvič in zadnjič, bomo reskirali.

Torej, jaz sem fajn, energija se vrača, okus je še vedno ogaben, še vedno moram pazit, kaj jem in koliko, da mi ne obleži. Ampak to je to. Pa seveda zgaga, moja zvesta nosečniška spremljevalka.

Punce, držite se!!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.7.2008 18:10:29   
julam ja če imaš pa rok 01.03 potem imava pa isti dan rok poroda...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.7.2008 18:38:46   
Nina00
trezika meni tudi v prvi nosečnosti čokolada in na sploh sladke stvari niso dišale, no zadnje 2 meseca sem jih spet z veseljem jedla, ampak ne toliko kot pred nosečnostjo. Tokrat pa še čakam, da mi čokolada "oddiši" user posted image

jjasna in julam obema lep dopust, pa brez slabosti. Mi gremo naslednji vikend. Že komaj čakam!

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 25.7.2008 18:40:19 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.7.2008 18:44:38   
mama_milchy
Olla,

en dan me ni na RR in ste se naklepetale user posted image ;

Kako ste? Jaz zaspano user posted image ; ko sem bila z Žigcem user posted image , se mi je tudi dosti spalo, ma ne tolko kot zdaj, drugače bruham da ne le pijem več kot običajno in tudi na wc hodim zato večkrat.

Danes sem si šla v eno trgovino tu pri nas kupit ene hlače, ker me vse elastike in pasovi na mojih že motijo pa nima trebuha še ampak sem tako malo napihnjena in pol me moje hlače vse žulijo; še uniformo v službi si bom mogla dat predelat;

Aja, Žiga je boljši, malo še kašlja vendar iz očk se mu nič več ne cedi tako da gre na bolje.

jjasna, uživaj na dopustu; kar se pa tiče vrtca, počakaj še malo in pol boš vidla; jaz ga bom pa najbrž z januarjem izpisala; takrat so hoteli itak zaprti in sem doma, s februarjem grem na porodniško in pol bo lahko z mano doma vsaj do septembra, pol pa ga bom za 4ure vpisala nazaj, da je vsaj malo z otroci.

še dva dni delam, pol pa dva dni sem prosta in gremo malo pohajat.

aja, dobrodošle vse nove user posted image

nas je pa kr veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.7.2008 19:22:06   
michell
Ojla punce,

Hvala vam za dobrodošlico in lepe želje.
Kako ste? Jaz sem danes za user posted image , tolk se mi vrti pa tko čudn se počutim. Ampak bo že. To paše zraven. Skor cel dopoldne sem prespala, hvala bogu, da sem doma. Drugi teden pa ne vem kako bo, ker grem spet v službo. Upam, da se mi ne bo tolk grozn vrtel.
Opazila sem da sem že na seznamu pa naj povem, da je to moja prva nosečnost in da sem stara 28 let.

Mene pa zanima, če ste ve za svojo nosečnost že povedale svojim bližnjim. Midva sva se odločila, da bova še malo počakala, ampak jaz sem tako vesela in neučakam, da ne vem če bom še dolgo zdržala.Zmenila sva se da bova staršem povedala, ko bo tast praznoval RD (avgust) in bo to "darilo" zanj.  Bolj me pa skrbi kako bom povedala v službi.

No vsem, ki se odpravljate na dopust vam želim, da se boste imeli fajn in pa da vam ne bo vreme nagajalo.

Lepo se imejte in veliko se smejte

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.7.2008 19:47:28   
lejca
Ciao

Tak k vceri sem tudi danes cel popoldne prespala,sedaj me pa tolk matra ta user posted image  ,da morm kr pocivatuser posted image . nc mi ne pase,kr neki bi pa ne bi...ja ne vem no. Pa mam se tolk za nardit pred potovanjem..groza.. ne morm stanovanja kr tko pustit. Ampak raj da se ne prituzujem prevec ,se pretezko smo docakali user posted image . Sam da je s pikico vse v redu. Trenutno sem mal zmedena ,ker nisem ziher v kterem tednu sem. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 8.junij ,mislim pa da je bila ovulacija 23.junija. Ce stejem tedne od ovulacije pomeni ,da sem v 4 tednu in 4 dni. Sam zdej ne vem ,ponavad se stejejo tedni od 1.dneva zadnje menstruacije, zato pa je 40 tednov.user posted image  tud na ringarajinem koledarju mi pise ,da sem ze v 7. tednu. Kr neki no, a ma se ktera podobne misli?

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu michell)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.7.2008 19:53:50   
lejca jz sem danes čist isto kot tiuser posted image user posted image kr neki mi je user posted image  pa se mi neki lušta pa se mi nč ne lušta pa sem lačna pa nisem lačna joj joj user posted image user posted image pa je že bilo zdele par dni prav luštno ja user posted image  dela svoje...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.7.2008 20:24:52   
Kaja30
trezika, meni ne diši čokolada, pa sem drugače odvisna od nje! Sem isto misla že vprašat, pa sem pozabila. Na sploh je ta nosečnost kar se hrane tiče čisto drugačna. Prej sem jedla jedla jedla, ker mi je bilo slabo, če nisem jedla. Zdaj pa mi ni tako slabo in čisto normalno jem. S tem, da mi je po čokoladi slabo. user posted image

julam, lepo se imejte v Turčiji. Tam je kaj videt! user posted image  Če bo pa tako vroče, se pa kar pod tuš usedi. user posted image

michell, midva bova staršem povedala po prvem pregledu, ostalim pa po NS.

lejca, šteje se od prvega dne zadnje M tako da ti rr ticker prav kaže. user posted image  Od O pa je starost ploda, ampak G gledajo samo datum zadnje M.

Jaz si bom pa ticker naredila po prvem pregledu. Ne vem, kdaj sem postala tako vraževerna? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.7.2008 20:28:08   
spps
ojla punce!JAZ sem se cel dan potepala,seveda po počitku po kosiluuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz še pa jutr grem v službo,potem sem pa 14 dni fraj in brez obveznostiuser posted image user posted image user posted image
kar se čokolade tiče,se mi je momentalno tudi ustavila,upam,da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image vsaj v času nosečnostiuser posted image user posted image user posted image
Lejca,datum se izračuna glede na zadnjo M,potem pa itak G pove,kakšna so odstopanja po uZ,naprimer sedanja nosečnost je po uz en teden kasnej,glede na zadnjo M.
jjasna,valjda ,da bom v tem času poskrbela za seznamček,ti pa lepo uživaj na dopustu še zameuser posted image user posted image user posted image
Michell,trrezika,dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image
cita,kaj si rihtala pri zdravniku?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.7.2008 21:04:08   
MAŠKA
Jaz pa nisem nič spala, smo šlo malo na kolo, je prav pasalo. Je pa res, da se takoj utrudim, ko malo hriba zagledam.
Ena je pisala, da je izgubila željo po čokoladi. No meni se ja trenutno vsa hrana nekako uprla. Prav všeč mi je, ko moje oči niso več kar naprej lačneuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.7.2008 21:11:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Jaz pa nisem nič spala, smo šlo malo na kolo, je prav pasalo. Je pa res, da se takoj utrudim, ko malo hriba zagledam.
Ena je pisala, da je izgubila željo po čokoladi. No meni se ja trenutno vsa hrana nekako uprla. Prav všeč mi je, ko moje oči niso več kar naprej lačneuser posted image
sam veš kje je še konec nosečnosti?kolk se še v teh mesecih lahko spremeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.7.2008 21:31:23   
Zasanjana
Čau punce!

Jst sem pa danes tud tolk zmatrana, da bom verjetno zaspala kot ubita, samo da pogledam posteljo. Ampak je še ne smem, imam še nekaj malega za spakirat.

Aja, pri meni lahko na seznamček dodate starost-26 let.

Glede čokolade...mene očitno tudi nosečnost ne odvrne od nje. user posted image  Še v nobeni nosečnosti se mi ni zgodilo, da mi ne bi pasala. Posledično se je to tudi hudo poznalo pri kilogramih. Tokrat bom morala malce bolj paziti, ker če spet pridelam 20 kilogramov, bo kriza.

No, sem vas prišla sam pozdravit! Pridne bodite!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.7.2008 21:40:20   
trezika
spps saj to mene najbolj skrbi... glede na to, da je pred menoj še kr nekaj mesecev, js pa že zdaj jem za tri noreuser posted image  to se glih ne bo najbolje končalo. Pozna katera kakšen trik s katerim bi svoj želodec malo pretentala, kr mi skoz javlja, da je lačenuser posted image  No vsaj čokolada mi ne dišiuser posted image  Mi je pa prav zanimivo, kr nimam nobenih drugih znakov...

lejca js sn bla v sredo na pregledu (še preden sem vedela za nosečnost sem menjala ginekologa in me je takrat naročil na ta datum, drugače pregleda tako ne bi mela tako hitro), G mi je rekel, da je mali pikec star 5t in 6d, kar se tudi ne ujema z mojo zadnjo M, ki je bila 6.6. Zdaj pa seveda že komaj čakam na naslednji pregled, da zopet vidim našega pikecauser posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.7.2008 22:10:58   
Naja30
.

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 25.7.2008 22:11:23 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.7.2008 22:28:32   
MAŠKA
Ja spps vem, lahko je že jutri drugače.
V prvi nosečneoti sem bila prve tri mesece pravi požeruh. Do 10. tedna sem pridelala že dobre 3 kg.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.7.2008 7:50:24   
mama_milchy
Dobro jutro zaspanke,

kako ste? Vam kaj user posted image  dela?
No, jaz že delam skoraj celo uro; mi je bla prav muka usta ob 5:3o, bi še spala; zvečer sem pa že ob 21-ih spala; Žigec je namreč ostal čez vikend pri mojih in jaz malo poččivam;

maška, jaz sem se v prvi user posted image  zredila za skoraj 20kg; upam, da pri tej ne bo tako, do sedaj sem se zredila za dober kilogram,

zasanjana, kdo pol pri vas pazi na dojenčke, če imate 3 mesce porodniške?

sončen pozdravček z user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.7.2008 8:28:05   
Jutro,

joj joj tole spanje in to vstajanje za wc ko morem na wc ni več spanja naprej...ko se jaz spomnem prve nosečnosti sem se tud zredila 21 kg upam da se sedaj en bom res pa je da sem imela non stop apetit nikol mi ni blo slabo in vse mi je pasalo razen ćebule sedaj pa mi nč ne pašeuser posted image user posted image in punce moje kaj boste počele???Men je spet neki user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.7.2008 9:01:52   
Kaja30
Dobro jutro.

Včeraj zvečer sem bila čisto hin. Utrujena, slabo, zgaga me je pekla, vrtelo se mi je... A je normalno tako zgodaj, da te peče zgaga? user posted image  Pa nisem nič takega ali veliko jedla. Niti nimam ene hude lakote. Prej manj kot več. V prvi nos. sem se zredila za 16kg. Res sem veliko jedla, predvsem na začetku in zadnji mesec.

Mi gremo zdaj v trgovino, nam je zmanjkalo nekaj stvari. Vreme je lepo, tako da super. user posted image  Uživajte!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.7.2008 10:54:34   
trezika
DanDan!
Kaj sem včeraj rekla, da mi še ni nič slabo? No, očitno se je začelo... dans sploh nisn mogla normalno spat, nonstop sn se neki premetavala... zjutraj pa bruhala ko norauser posted image  zdaj je sicer že OK sam mam pa še vedno neki čuden občutek v trebuhu...

Grem zdaj malo nad cote... obešat, likat... nič kaj prijetno opravilo, ampak kar je treba je treba...

Uživajte

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.7.2008 13:14:04   
lejca
Ciao..

Sem besna kot ris user posted image . Al smo rekli, tasci in tastu, da naj user posted image  ostane se skrivnost. In kaj je blo? Mojmu tastu je zletelu iz ust pred nasim stricem ,da pricakujemo. Pa kaj ne more bit tiho?user posted image user posted image user posted image  Ma nc mu ne mors rect, vedno ko je kaj za tiho biti more stegnat svoj jezik. Sej vem da ni namerno ,ampak jaz sem vseeno besna. Iz uses se mi ze kadi.
Tolk bi mu rada v faco povedala te stvari ,da ne prenesem vec tega, da mu ne morem vec zaupat...pol te pa gleda ko tele v nova vrata ,da se ti sfuzla in da ti je pol zal,da sploh kej reces. Prosim oprostite mi za ta moj izpad  a trenutno nimam nikoga da bi se pogovorila. Ve me zagotovo razumete.

Se mi mora razkadit ta jeza...brrrr sem jezna.

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.7.2008 13:52:09   
trezika
lejca ti kr z besedo na dan... saj si čist upravičeno jezna, sam verjetno res ni blo namerno...včasih pač gredo besede svojo pot, ampak vseeno. Ravno iz tega razloga midva nisva še nikomur nič rekla... čakava na jutri, ko bodo na pikniku zbrani vsi domači: bodoči babici in bodoča dedka ter bodoča strica in tetauser posted image  Bova lepo vsem naenkrat povedala... drugače pa bi bil kdo jezen, ker ne bi takoj zvedel ali pa bi alučajno zvedel od koga drugega... Saj veste kako pravijo, da dober glas seže v deveto vasuser posted image user posted image user posted image  

No upam, da te je jeza že vsaj malo spustila...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.7.2008 13:53:56   
trezika
Aja, sn pozabla še na bodočo prababico, ki bo novičke verjetno najbolj vesela: to bo namreč njen prvi pravnuček ali pravnukicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.7.2008 14:50:22   
spps
ojla punce!eto mene iz službeuser posted image user posted image user posted image in sedaj imam 14 dni mir pred šihtom,ker začenjam z dopustomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdajle kuham kosilo zame in za brata,moj in mala sta pri njem doma,mala taščo jezi,moj pa pridno zidauser posted image user posted image user posted image
in kako ste?vedno več vas je s slabostmiuser posted image
Kaja mene začne zgaga pečt v službi,kjer je slab zrak in vročina,drugače pa nimam teh težavuser posted image v prvi nosečnosti sem imela probleme z zgago zadnji mesec nosečnosti,sem pila donat in je bilo boljše.
mene tud zanima koliko kg,bomo tokrat pridelaliuser posted image user posted image user posted image user posted image v prvi nosečnosti jih je bilo 17+user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.7.2008 15:01:09   
spps kot ponavadi pridna ko črvekuser posted image user posted image  ti greš na dopust jaz pa delat v ponedeljek po dobrih treh tednih sej kaj naj rečem morem malo sem prav tečna že doma...danes pa ima naša tamala rojstni dan in je stara 9 let ufff kk cajt beži pa je rekla mami drugo leto ko bom pa 10 pa ne bom več sama a ne mami...user posted image user posted image sem rekla ne ne...no le pridno počivajte in seveda uživajteuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?