|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.7.2008 20:38:24   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   xx.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image   27.02.  jjasna85 (22)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image    01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    26.08
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08.27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  11.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     31.07.
user posted image  12.03  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   13.03  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?) €
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   23.03. Zasanjana                       (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   25.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      05. ali 12.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)       29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      

Trentno je 36 nosečk!
 user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 776
28.7.2008 20:51:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jaz sem bila te dni čisto uničena od nočnih. Slabo mi je še vedno , ampak se nekako prebijem skozi to. zdaj, ko bi lahko šla spat pa kar naenkrat ne morem , prej, čez dan pa sem zehala kot nilski konj.
ada pa kaj ti še nisi povedala v službi,ker še kar delaš nočne.moja sodelavka je povedala prav iz tega vzroka šefu ,ker je delala nočne,pa saj ni treba da drugim pove,to ostane med vama in ko boš ti pripravljena poveš ostalim-haloooooooooooo

povedala sem že, ampak za julij jje bil razpored že prej napisan, v avgustu nimam več pisanih nočnihuser posted image

pikica36 user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 777
28.7.2008 20:56:37   
snežinka7
ČESTITKE VSEM SREČKAM NOSEČKAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 778
28.7.2008 20:58:29   
Kaja30
pikica user posted image  žal mi je. user posted image

Nina, sigurno boš imela punčko, jaz pa fantka. user posted image  
Meni je ravno do neba in nazaj, kaj bo. Samo da bo vse v redu.

ada, pol pa samo še par dni in julija bo tako konec.

sonček, moram ti povedat, da se je moja tamala zaljubila v tvojega medvedka v tvojem avatarju.user posted image  Sem ravno brala tale forum in pride zraven in miška se ustavi na tvojem avatarju. Je skoz kazala na medvedka in ga gledala in gledala... user posted image  Prav hecna je bila.

Danes bom šla pa kmalu spat, ker sem zelo utrujena. Naporen dan je bil, poln akcije in vsega, tako da kavč vabi, ne kar postelja vabi. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 779
28.7.2008 21:07:46   
ada2

ja in še ves julij sem na prostih dnevihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 780
28.7.2008 21:11:40   
Kaja30
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ja in še ves julij sem na prostih dnevihuser posted image

Aja, saj res. Si že napisala. Pol pa le počivaj! user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 781
28.7.2008 21:15:27   
pikica36user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.7.2008 21:49:53   
PERSIDA
Dober večer.
Pikica vem ,da ti je sedaj  vsaka beseda odveč zato edino kar lahko naredim v tem trenutku je user posted image user posted image user posted image  .Pa čimprej pozabi na slabe stvari in se posveti novim dobrim ,ki te ponovno čakajo na tvoji poti.Držim pestke.
Ostalim ,pa , naj rastejo vaše pikice in pazite nase.Nočko. 

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 783
28.7.2008 22:06:39   
Nina00
Pikica user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Nina, sigurno boš imela punčko, jaz pa fantka. user posted image  
Meni je ravno do neba in nazaj, kaj bo. Samo da bo vse v redu.

Meni je tudi vseeno user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 784
29.7.2008 6:54:43   
spps
Morgen beybeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja,sem poiskala še enga medvedka za tvojo malo,da boš lažje brala forumuser posted image Koliko je pa stara tvoja princeska?user posted image

Zanima me še to,tiste,ki imate otroke,kolikšno imate razliko med vašimi sončkiI?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 785
29.7.2008 8:36:54   
Kaja30
o hvala spps. Zdaj sedi tule z mano in kaže na medvedka in mu pravi "pa pa" user posted image
Stara je pa 19m.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 786
29.7.2008 10:38:16   
ajja
Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Samo da se na hitro javim, sploh mi ne uspe več do računalnika.user posted image  Pri nas je vse o.k., včeraj sem se celo čisto fajn počutila brez tistega biti ali ne biti slabo.user posted image  

Nina, če jaz primerjam to in prejšnjo nosečnost, bo tudi pri nas tokrat ziher punčkauser posted image user posted image . Vse je čisto drugače, slabo se počutim, utrujena sem, tek do čokolade me ni minil, jem ogromno, kar naprej mi nastajajo mozoljčki po obrazu (hujše kot v puberteti)user posted image ... Ampak pustimo se presenetit, je čisto vseeno, kaj bomo imeli.

Aja, še razlika v letih, moj falot je star 18 mesecev, tako da bomo imeli razlike 22 M.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 787
29.7.2008 11:00:41   
Jutro,

še iz moje strani imam danes rekord sem spala so 10:15 sama nisem mogla verjet ampak seveda je bil jutranji wc ampak mi je uspelo nazaj zaspat tudi kaj takega se zgodiuser posted image user posted image user posted image ja nač uživajte in ne preveč delat jaz pa nazaj počivatuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 788
29.7.2008 11:17:31   
MAŠKA
Pozdravček še z moje strani!

Pri meni še vedno, kot da nisem noseča.

Pikica zate user posted image  in veliko sreče v naslednjem poskusu.

Cita ti pa kar pridno počivaj in pazi na svojo pikico.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 789
29.7.2008 13:37:56   
pikica36
hvala punceuser posted image user posted image

vam velikooooo lepih trenutkov vuser posted image user posted image user posted image in seveda zdraveuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 790
29.7.2008 16:07:45   
trezika
pikica36 še z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 791
29.7.2008 20:00:01   
sonček85
sonček, moram ti povedat, da se je moja tamala zaljubila v tvojega medvedka v tvojem avatarju. Sem ravno brala tale forum in pride zraven in miška se ustavi na tvojem avatarju. Je skoz kazala na medvedka in ga gledala in gledala... Prav hecna je bila.
iiiiiiiii kako lepo sem se tudi sama zaljubila vanj-upam da moj ni preveč ljubosumen.user posted image user posted image user posted image

ada2.aha potem pa super,sem vesela zate ,samo skrbim dsa nebi bilo kaj s pikiico narobe-bog nedaj!!!!!

več si poglej na tej strani in bo mala lahko tudi imela medija

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 20:03:20 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 792
29.7.2008 20:01:52   
sonček85
http://www.pageplugins.com/generators/teddy_bear/

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 793
29.7.2008 20:47:40   
Kaja30
user posted image sonček hvala!
Takoj jutri zjutraj ji bom pokazala.

Jaz sem super. Res, razen utrujenosti vse bp. Sem ravno možu razlagala, da ta nosečnost je pa čisto nekaj drugega. Prvič sem že pred izostankom M bila cela boga user posted image , zdaj pa sem kot rožica. Apetit imam sicer malo povečan, ampak zaradi nos.sladkorne prejšnjič, se malo brzdam in pazim pri prehrani. Se lahko ponovi.
Sem pa spala danes. Najprej sem šla s tamalo spat, potem pa še po kosilu.user posted image  user posted image  Zdaj sem pa spet crknjena. user posted image

Ve se izogibate kakšne hrane? kaj pazite?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 794
29.7.2008 21:02:07   
PERSIDA
Dober večer vsem.
Povem vam ,da me je že ponoči zbadalo ,pa danes cel dan v spodnjem delu.Ne vem a moji pikici tako hitro rasteta ,da mi bo vse vtrgalo ali kaj.No saj 1.8. imam G tak ,da bom videla koliko sta zrasli pikici ker to je pa danes groza kaj delata.Sicer še težav  z bruhanjem ali slabostjo nimam .Zanima me ce me bo to celo nosecnost bolelo.Kakšne izkušnje imaste ve?To mi je jasno da če bo vse ok mi bo maternica zrastla na velikost lubenice ,a nisem še do sedaj slišala ,da bi to bolelo celo nosečnost.Ker danes se moram prav pazit kako se vležem,še vedno imam bolezen zaspanost.Nočko vsem,se tipkamo.

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 795
29.7.2008 21:16:46   
trezika
En dober večer še z moje strani....

Kar se tiče utrujenosti, sem tudi jaz po novem v tem klubuuser posted image user posted image  Že tretji dan sem popoldan zaspala kot ubita, s tem da zjutraj spim do kakšnih devetih.... groza, to poležavanje sploh ni v moji navadi, pred nosečnostjo sn bla vedno polna energije, mela dost 7 do 8 ur spanca, zdaj pa sn čist adijo... drugih znakov pa nimam, razen malo povečanega apetita, ampak sn se že naučila malo brzdat.... brez skrbi, ne stradam pikecauser posted image user posted image  Sn pa opazila, da mi meso sploh ne diši. Včeraj je moj čevapčiče zunaj pekel in se mi je kr želodec začel obračat ob tistem vonju... kakšna druga hrana pa me (zaenkrat) še ne moti.

Tako, zdaj pa moram it nazaj počivatuser posted image
Nočko

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.7.2008 6:46:35   
spps
ojla punce!kako ste?ste se naspale?user posted image user posted image user posted image user posted image
a tiste,ki imate jutri pregled,a ste že kaj nestrpne?pa saj bo teden hitro naokol,pa boste na vrsto prišle tudi tiste,ki ga imate naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina,kako si pa ti opravila pregled?

< Sporočilo je popravil spps -- 30.7.2008 6:47:57 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.7.2008 7:16:14   
trinity22
ojla nosečke ...

mi smo nazaj s potovanja, počutim se OK le slabosti nočejo in nočejo izginit, pa sem mislila da ko bom na domačih tleh in domači hrani pa kar vse minilo, pa ni čist tko ...

komi čakam, prvi pregled, da vidim če je vse OK ( upam da bo)

pridne bodite in čim manj slabosti vam želim

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.7.2008 7:22:11   
sonček85
trini :dobrodošla,sedaj pa lepo uživajte doma in seveda klepetaj z nami.user posted image user posted image kako je pikica?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.7.2008 7:45:02   
_andreja_
pikica moje sožalje, in srečno v novih bojih

no sem vam pozabila povedat da sem imela pregled že včeraj in da je vse vredu s pikico je že 6 mm velika. user posted image  edino upam da ne bom več krvavela, sem pa do 28.8 v bolniški poli pa upam da bo vse o.k. in da bom lahko šla v službo. pa kri sem danes že nesla, oz. jaz sem se peljala drugi so mi jo pa vzeli. user posted image  naslednji pregled imam pa 26.8 ker je do takrat moja ginekologinja na dopustu.  aya pa uradni PDP sem dobila 21.3.2009 prvi pomladni dan, upam da bom tudi rodila dejansko na ta dan. lep pozdrav do prihodnjič...

punce moj pravi da bi šli v vrsar za vikend k njegovem bratu, kaj ve pravite?ne vem če se lahko kopam, pa tako dolge vožnje... Žan bi bil pa zelo vesel... sej jaz tudi...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

TAŠČA
nataly33

Ali se razumete s taščo?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!