|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.10.2008 12:52:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps, ma kje si ti. Tudi jaz sem se dostkrat spomnila nate in ko je jasna javila, da si ok, sem bila full vesela.

no, ti še kr pejd na kak obisk k tašči in se nam javi. Upam, da je selitev potekala čimmanj stresno.
user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sem vsak dan- ker še nimam svoje kuhinje-jo dobim čez kak tedenuser posted image user posted image
sej zdaj bo boljše,ko bom imela več časauser posted image user posted image user posted image ,ker sem večino stvari zarad selitve že porihtalauser posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.10.2008 12:53:39 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
23.10.2008 12:54:13   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

TLF.....kdo si, kaj si......hitr pokaž pasuš

Kaj sm js edina ki ni razumela tega sporočila?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
23.10.2008 12:54:47   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                            (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image   +3 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (223)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 91cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., ?

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 56 presenečenj

Trentno je 71 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
23.10.2008 12:57:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Kaj sm js edina ki ni razumela tega sporočila?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image me je naprej tud blo čudn,pol sem pa vidla ,da ta TLF prebira marčevkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
23.10.2008 13:03:08   
helimaša

user posted image user posted image user posted image  zaradi takih in drugačnih pridejo potem vn take bedarije.....nej pokaže pasuš....pa jo bomo že me ocenile kam paše.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
23.10.2008 13:06:44   
spps

user posted image user posted image user posted image  zaradi takih in drugačnih pridejo potem vn take bedarije.....nej pokaže pasuš....pa jo bomo že me ocenile kam paše.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  kaj če se nam pa želi pridruži ,pa si zdaj ne bo upala?user posted image user posted image user posted image
kar se pa anonimnih izjav tiče-ma ne se sekirat,če tista oseba nima jajc,da se predstavi-favšija kaj pa drugega....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
23.10.2008 13:20:58   
Nina00
No, pa se pridružujem vsem tistim, ki imate "malo/zelo čudno" G. V torek sem imela pregled - vse ok, le glede na rezultat NS, ki je po mojem mnenju zelo dober in ga je kot dobrega komentirala tudi G, je v naslednjem stavku začela govorit o AC. Mi je po moje brada do popka padla od začudenja. Sem najprej rekla, da na AC pa nisem mislila it. Pa me je začela spraševat, če res ne bi šla, pa če sem prepričana o tem. Na vprašanje, če se ji zdi to res potrebno glede na rezultat NS, le ena in ista pesem dalje brez jasnega odgovora in tudi brez kakega pojasnila o tveganjih AC. Mi je dala podpisat, da odlanjam AC. Potem pa, da bi pa lahko šla vsaj na trojni hormonski test,... Pa sem si rekla, ok, ker to ni invazivna preiskava in tako sem včeraj opravila še to - dobim izvid čez 2 tedna. Saj bo tako ali tako ok. Mi je bilo včeraj že neumno, da sem šla, a če ne bi, bi me verjetno ves čas malo glodalo, ker me je uspela pošteno šokirati.
Mi je žal, da je nisem zamenjala že pred začetkom te nosečnosti. Če bo še kaj čudnega, jo bom kar med nosečnostjo, čeprav kao to ne priporočajo.

Tako, sem se morala malo izpihati, sedaj, ko sem že malo prišla k sebi od šoka. Pa pravijo, da smo nosečke panične user posted image  Ni čudno, če pa mene, ki sem totalni antipanik, uspe G takole spanicirat user posted image

No, sedaj grem pa malo za nazaj prebrat in pokomentirat.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
23.10.2008 13:21:25   
MONIKQ
Pozdravljene, blebetate sto na uro, lepo lepo. Jaz sem bila včeraj na pregledu, vse je super vredu, naslednji pregled z UZ imam 10.11. to bo kmalu, komaj čakava z dragim da vidiva skupaj malo bitjece. Sem brala da ste včeraj imele debato o vozičkih, jaz sem že zadnjič spraševala o vozičku Pegperego Skate, a si ga res nobena ne ogleduje user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
23.10.2008 13:28:21   
MONIKQ
Nina00 če mene kdo vpraša, so ti pregledi vsi kot en dvorezni meč, saj si noben ne upa napisat na izvid, da je neka bolezen izključena in da ni prisotna,... meni sploh G ni komentirala izvidov ne na NS, včeraj na pregledu pa mi moja ginekologinja spet ni nič rekla na te izvide, samo da je vse vredu, nič pa ni pokemntirala, mislim pokasirali pa so, jah kaj čemo,....

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
23.10.2008 13:32:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MONIKQ

Nina00 če mene kdo vpraša, so ti pregledi vsi kot en dvorezni meč, saj si noben ne upa napisat na izvid, da je neka bolezen izključena in da ni prisotna,... meni sploh G ni komentirala izvidov ne na NS, včeraj na pregledu pa mi moja ginekologinja spet ni nič rekla na te izvide, samo da je vse vredu, nič pa ni pokemntirala, mislim pokasirali pa so, jah kaj čemo,....
pa nikjer tud nič ni 100%,da opraviš vse možne preglede,da je potem z bebico vse ok. 

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
23.10.2008 13:37:19   
Naja30
spps, kilce grejo gor, seveda. Saj morajo. user posted image  Oglasi se kmalu še kaj.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
23.10.2008 13:45:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

spps, kilce grejo gor, seveda. Saj morajo. user posted image  Oglasi se kmalu še kaj.
bom ,bom-ob priliki vse za nazaj nadoknadimuser posted image user posted image user posted image lepo se imejteuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
23.10.2008 13:45:46   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image me je naprej tud blo čudn,pol sem pa vidla ,da ta TLF prebira marčevkeuser posted image user posted image user posted image

Hahahahahahaha... zdej sm se pa narežala ejuser posted image user posted image user posted image user posted image ... prow vidim helimašo kako bi zgledala kot carinik  user posted image   (pa to ni mišljeno kot žaljivka!! ampak mi je bil res fajn stavek!!user posted image )

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 23.10.2008 13:49:37 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
23.10.2008 14:04:51   
mihaela01
Pozdravljene marčevke:)

Sem tudi marčevka 09. Odločila sem se, da se vam pridružim v vašem klepetu in sicer po zasligi Dali.
Zasledila je, da vas redno prebiram in me pozvala, da se vam pridružim...in evo mene.

PDP: 4.3. 2009
kg: +3,8
cm: 85
Rodila bom v porodnišnici Ptuj
Naslednji pregled= MF 19.11.
1. nosečnost
starost 27 let
spol ?

To je to za enkrat o meni in se vam javim...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
23.10.2008 14:09:55   
petrcaK
Dali, hvala za seznam knjig!

Sem tudi jaz prebrala Moje skrivnosti in se nasmejala zraven, prav vživela sem se vanjo. Super za sprostitev.

Čestitke za preglede!

Cita, vem, da ti je hudo, ampak to glede kg je še najmanj. Ne sekiraj se, se ne splača. Misli si svoje.

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
23.10.2008 14:15:09   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Pozdravljene marčevke:)

Sem tudi marčevka 09. Odločila sem se, da se vam pridružim v vašem klepetu in sicer po zasligi Dali.
Zasledila je, da vas redno prebiram in me pozvala, da se vam pridružim...in evo mene.

PDP: 4.3. 2009
kg: +3,8
cm: 85
Rodila bom v porodnišnici Ptuj
Naslednji pregled= MF 19.11.
1. nosečnost
starost 27 let
spol ?

To je to za enkrat o meni in se vam javim...

user posted image Dobrodošla!!! user posted image  Sem full vesela, da si se opogumila. Te bom hitro dodala na seznamček.

Vse ostale pa hitro na dan z ažurnimi podatki, pregledi, kg... user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.10.2008 14:24:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3741
23.10.2008 14:23:26   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image   +3 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (223)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 91cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.,

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
23.10.2008 14:36:42   
mediuhec
komentirala izvidov ne na NS, včeraj na pregledu pa mi moja ginekologinja spet ni nič rekla na te izvide, samo da je vse vredu, nič pa ni pokemntirala, mislim pokasirali pa so, jah kaj čemo,....

Nina00, kaj za en rezultat za NS si pa imela? tko slabo al kaj? moja G tud ni povohala rezultatov, dokler ji nisem sama namignila- potem pa je govorila da bi mi AC pripadala če bi bila pod 1:600 (pa sploh ni res - je meja 1:300). no nauk zgodbe je: pobrigaj se sam. ta test ti škodil ne bo, tko da ne se sekirat.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
23.10.2008 14:49:49   
Dali*
Ja ja, kot helimaša sem tudi jaz opazila, da na TLF in milči spremljata.

No, upam, da se bosta opogumili in se nam pridružili. Saj, zdej so nas pa že tolk prebrale, da so videle, da smo same fejst punce. No, vse to velja, le če so marčevke 2009.user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
23.10.2008 15:11:29   
buksi
Ojla!
Se vidi, da sem na bolniski in imam preveč časa.
A ve čutite brcike čisto vsak dan ali samo ob določenem delu dneva?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
23.10.2008 15:14:30   
Anonimen
Aaaaaaaaa ste naklofale... pa moram it vse od začetka brat, ker tud ne razumem TLF in podobnih kratic user posted image Drugače pa mene fejst boli križ - ampak imam pa kuhinjo pospravljeno, sem zglancala do najvišjega sijaja kar ej možno hladilnik in zamrzovalno omaro. Ne moreš verjet kolk ledu se naredi. Pa dala zamrznit brokoli in cvetačo, tko da smo čez zimo preskrbljeni s tem. user posted image

Čestitke vsem za MF in preglede! user posted image user posted image user posted image

materinska šola - lj - Jaz tokrat ne bom šla, ker ni dolgo nazaj kar sem vse poslušala. Sem pa hodila v staro porodnišnico, enkrat januarja (rok sem imela sredi marca takrat). Edin skrbi me, ker sem že pozabila kako se diha med popadki?

jadrnica - Tudi jaz sem si dala neko mejo kolk se smem zredit, no če bo šlo več gor pač bo, ampak ni ravno fajn, ker sem že od prej na plusu in višku kil. Sem pa rekla, da tam nekej med 8-10 kg bi bilo več kot dovolj. Zaenkrat mi gre dobro, ker sem še na nuli, ampak imam izkušnje iz 1.user posted image , ko je šlo zadnjih 9t gor 10kg, tko da... Bomo počakali in videli.

obveščanje o rojstvu - Kot je že pocka povedala smo me imele seznam souser posted image (ne samo 2 punci, ampak jih je bilo kar okoli 10-15) in potem si pač eni poslal SMS za katero si vedel, da ne rojeva pravkar, ampak da je že rodila ali pa je imela rok šele dolgo za teboj.

pocka - Potrdilo za naše drage velja 5 let, ampak plačat morajo pa zopet, če želijo biti prisotni pri porodu.

jjasna85 - user posted image Me je pa komentar Pupe7 tolk nasmejal. user posted image user posted image

Naja30
- Ponavadi je ravno tako, da takšne, ki imajo rok konec meseca rodijo prej in obratno. user posted image Jaz se samo tolažim s tem, da te več kot 14 dni čez PDP ne pustijo, tako da bom do najkasneje 17.3. že drugič srečna mami.

janaja - Jaz sem šla rodit s +16kg, pa sem tudi zatekala, pa sem iz P prišla z -3kg (pa je samo otrok vagal 3,5kg). user posted image

spps - Ooooo, le prišla do compa! user posted image user posted image user posted image Dej večkrat pejd k tašči na obisk! user posted image

Helimaša - user posted image user posted image user posted image Sem mislial,d a je spet kakšna fora al pa meni neznana kratica tale TLF. user posted image

Mahaela01 - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
23.10.2008 15:19:14   
Nina00
mediuhec mene tudi nekateri kar čudno pogledajo, ko zvejo, da normalno delam. Kokr, kaj mi je, da delam. Pa lepo povem, da je z mano vse ok (razen utrujenosti) in da, dokler bo tako, bom delala user posted image  
Nosečniške hlače sem si kupila kar take, da so mi sedaj prav. Material pa vsebuje nekaj elastana, tako da računam, da bodo malo "rasle" z mano.

tasa_m jaz sem pri prvem imela 20 tetra plenic. Je bilo dovolj, čeprav je kdaj kaka šla direktno s stojala spet v uporabo (nimamo sušilnega stroja). Če imaš sušilca, je to več kot dovolj. Sicer pa če boš vidla, da ti je to premalo, ti tudi potem lahko kdo prinese še 10 komadov - mož, mama, sestra - tu nima kaj falit pri nakupu.
mkkl ja bom v LJ rodila. Hej, mogoče bova pa še cimre user posted image  Kar se pa PDP-ja tiče, upoštevam tistega, ki sem ga zračunala glede na zadnjo menstruacijo. Na NS datum ni toliko odstopal, da bi uradno PDP spreminjali. To ponavadi naredijo le, če je razlika več kot en teden.
Ja sem bla zadnjič pametna glede nakupov. Pa sem po tem šoku pri G šla sebi eno nosečniško jopo kupit v H&M. Jope nisem dobila, sem pa šla potem mimo oddelka za dojenčke in kot bi se hotela pomirit, da bo vse ok, sem kupla par bodijev in žabic.

jasna mene so po kuri z Detralexom manj bolele noge. Tistih prav velikih, ven izstopajočih krčnih žil pa na srečo (še) nimam.

Lolita23 mene bi tudi motilo, če bi bil že dojenček stran od mene obrnjen, a naš voziček je tak, da lahko športni del obrneš v ali proti smeri vožnje. Malo povprašaj.
Kar se pa veselja tiče, si ga kar privošči! Naj te strah ne ovira!

lejca saj zdaj bodo brce vedno močnejše in tudi vedno bolj se bodo čutile čez trebuh, tako da bo tudi ati prišel na svoj račun user posted image  Pa čestitke za morfologijo!

pikapoka12345 lepo počij, da boš čim prej zdrava!

_andreja_ seveda se bo stanje kar se tiče krčnih žil po porodu izboljšalo. A če imaš težave med nosečnostjo, ti to napoveduje težave v kasnejših letih, tako da jaz bo takrat daljnega leta 2010 naredila eno kuro user posted image

trezika, novo in monikq čestitke za pregled!
Pa Persida čestitke za dvojno morfologijo! Pa čestitke za morfologijo tudi buksi, Grahec in spps!

Grahec mi imamo rdeč voziček in fanta. Pa kaj je narobe, če ima fant Ferarija? user posted image  Kar se pa tiče spraševanja, a je punčka, je pa pri nas skoz na sporedu, tudi če je brez vozička in povsem v "fantovske barve" oblečen, ker ima zelo skodrane lase. Sicer so pa moji prijatelici za punčko v roza oblekici rekli: Joj kako luštkan fantek. user posted image  Tako da se jaz ne sekiram več.

KOKICA32 jaz sem že napisala, da košare ne v prvo (je decemberček) ne sedaj ne bomo imeli.
buksi mi imamo voziček Freestyle 3xl comfort od Quinnija in smo zelo zadovoljni. Se da naslonjalo povsem v vodoraven položaj, tako da nismo imeli košare. Pa športni del se lahko obrne v smeri vožnje ali v nasprotni smeri. Super je za vse terene. Pomankljivosti sta edino nekoliko večja teža (a se da) in da zavzame kar nekaj prostora v prtljažniku. Vendar bi se še enkrat odločila za ta voziček.
Pri prvem smo imeli takoj posteljico. Drugi bo pa na začetku v sposojeni zibki zaradi prostorskih razlogov.
Na materinsko šolo v LJ porodnišnici kar prideš. Greš le po nalepke v sprejemno ambulanto. Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu. Kako je drugod pa ne vem.

Dana jaz bi počakala do tik pred zdajci. Mogoče bo že tako toplo, dan kombinezona ne boš rabila.

Cita tvoja G je pa res za en drek! Vem, da te je prizadelo user posted image . Koga pa ne bi! Pa še user posted image  smo bolj občutljive. Ampak tele njene izjave in način več povejo o njej kot o tebi, tako da kar glavo gor pa user posted image  za pogum. Ne daj se! Če pa imaš možnost, jo pa vsekakor zamenjaj.

Pocka mislim da potrdilo iz MŠ za moža velja 5 let, nisem pa čist 100%.

Naja upam, da bo Tija že jutri ok!

Mihaela01 dobrodošla! Kar pridruži se klepetu.

Pa še za seznam: naslednji pregled 18.11., pri kg pa že +4 kg.

Kar se tiče mojega pregleda. Mi je povsem jasno, da ni nič 100%. Ampak v medicini obstajajo smernice in običajne poti in postopki, tako da se zajame čim večji delež primerov,... Seveda pa vedno obstajajo odstopanja in posamični "čudni" primeri, kjer se je treba pač po najboljših zmožnostih, večkrat tudi po posvetu z več kolegi itd odločit kaj naredit. A moje mnenje je, da kot zdravnik moraš znat vsak svoj postopek in svoje razloge za določeno preiskavo, še posebno, če je ta invazivna, znat tudi utemeljit. Ne pa, da je mojo G strah, ker pri verjetnosti za DS 1:7500 seveda obstaja možnost, da se rodi otrok z DS, in me zato pošilja na AC, kjer je verjetnost splava 2-3% (če imam pravi podatek). Ker 2-3% pomeni 2-3 splave na 100 opravljenih AC. Meni se to sliši veliko. In zato tudi svetujejo AC pri verjetrnosti 1:300 ali še večji verjetnosti, kot je napisala mediuhec.
Pa sem se spet preveč razpisala. Saj mi oprostite, a ne user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
23.10.2008 15:30:31   
mihaela01
Vidim, da veliko klepetate tudi o vozičkih.
Tudi z mojim sva že nekaj gledala vzičke in nama je najbolj všeč Buzz 3- quinny ali babe comfort.
Ima mogoče katera izkušnjo z vozičkom Buzz 3, ker mislim, da je že kar tri leta na tržišču??
Drugače pa bova midva definitivno vzela košaro, ker je fajn, da je otrok prve mesece v povsem vodoravnem položaju.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
23.10.2008 15:39:27   
Pupa7
hojla pupe moje,

sm vas komaj utegnila prebrati, tolko ste spet spisale.

Veste kaj me skrbi, naša lejca se ni še nič oglasila, morda katera kaj ve, je bla njena AC kul? (mogoče sem spregledala)
upam, da je naša marčevka ok!!!

zdaj pa šibam na tortico z bivšo sošolko s faksa , spotoma pa še v milesnino pogledat za otroške sobice.

bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 3749
23.10.2008 15:42:01   
Dali*
Lejca se je javila. Ma pa nek izpit je napisala in da se mora učit....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!