|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.10.2008 21:11:04   
NOVO sem ti poslala ZS!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
22.10.2008 21:12:31   
Aja pozabla sem povedat naslednji pregled imam 12.11 kilogrami moji strašni pa 9kg ampak od zatekanja tudi kr nekaj ampak moja G me ne posluša bo že....user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
22.10.2008 22:21:21   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                            (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +3,5kg, 85cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) ?, LJ, user posted image   +3 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (223)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 91cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., ?

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 56 presenečenj

Trentno je 71 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
22.10.2008 22:22:26   
Dali*
cita, drži se in se kar jokaj, da gre ven iz tebe. Trebušček pa le božaj in se z malčkom pogovarjaj.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
22.10.2008 22:59:33   
jadrnica
Cita - dzizs, kako G pa imaš, tole je pa res brezobzirnost in nestrokovnost, saj naj bi G kako mirili že tako zaskrbljene nosečnice, ne pa da te še tako ošvrkne, ko si že tako prizadeta, daj ti se kar izjoči tle na netu, me marčevke smo tle zato, da si delimo lepo in hudo, pa bo, kajne. Pa poskušaj se kaj gibat (če je to mogoče) in veliko pit vode, pa boš imela manj apetita in morda bo telo manj zatekalo. ti se samo pomiri in pocartaj sebe ter dete, pa saj veš, močne moramo biti, saj bomo mame, kajne user posted image user posted image otroc nas bodo pa gledal.user posted image user posted image

rdeča barva za fantke -  meni je cool, saj tudi veliki fantje  - moj mož - nosijo rdeče majce, pa srajce in puloverje. tko da jaz celo razmišljam (sicer kako čakamo deklico) pa mislim rdeče voziček nabavit, ker je kako univerzalen.

jasna85 - mega darila, no se je vsaj malo splačalo tam odgovrjat na vpršanja o istospolnih straših, kajne user posted image user posted image user posted image še zdaj ne morm verjte, kakšna vprašanja dajejo, jaz pomojem bi kar full nazaj kaj zabrusla, pa bi blo njim nerodno za njihova vprašanje, na pa diplomacija in to....saj mama mora jasnopovedat otrokom kaj si misli o določenih stvareh, kajneuser posted image

buksi - kolkr jaz vem, se moraš sam prijavit na materinsko šolo, ampak nisem zihr, mamice dajte povedat, kako je s tem. drgač pa jaz ne bom imela zibke pa tega ampak kar direkt posteljico in jo bomo postavili na visoki nivo, tako da se ne bo treba sklanjati (tako da bo jogi bolj proti vrhu. če razumeš)

Materinska šola - ljubljančanke
, kam boste ve šle - jaz sicer nisem iz LJ ampak spadam v Lj tako da se priporočam za info, katera šola je taka fina, po vaših izkušanjah.hvala že vnaprej

POCKA - koliko pa pride približno poštnina preko spletne strani kikiwelt, glede na to, da je to izven nemčije (Slovenija namreč?) sicer glede na težo pravijo, samo roemer lupinice so pa za 70 EUR cenejši kot pri nas (pač brez poštnine) zato firbcam.user posted image user posted image

jaz imam MF v petek in sem kar mal živčna, pa ne vem zakaj, tko mal me skrbi, da je vse v redu. še dobro, da je zjutraj pol pa v bušija v BTC pokakšne hlače, ker sedaj pa res ne morem več pajkic nosit. cau se beremo.pa cartajte se. aja pa še v kiko na celovško grem pogledat, končno prvič, pa da vidim, če je res tko mega kot pravite.

a se še kateri ne da 2x na dan mazat po celem telesu? jaz sem se že malo naveličala...ampak nočem imet strij, pa da vidmo kaj bo.......

Lolita - ja cene vozičkov so kar za pogledat...jaz sem zračunala če enega Per Perego kupim a cca350 EUr pa se da v čeležeči položaj , pa pol še lupinico od Roemerja ali pa maxi cosi samo za v avto in okol nosit ( ne pa za na voziček), kar stane cca 150 EUR, je tako skupaj še vedno ceneje kot kompletni sistemi.....jah denar  denar....raje šparam za zobarja za dete user posted image user posted image user posted image kaj veš mogoče se pa že z  zobki rodi user posted image user posted image g apa milim it kupit v ITa ali pa preko spleta, ker so cenejši, sploh pa mi je groza ker sem se jaz v 2 urah odločla kateri voziček bomo imeli in kar nekako n eznam cele znanosti iz tega delat..upam, da sem se prou odločla....

Dali  - za seznam napiši meni porsim nove mere : + 5 kg, pa 88cm obseg, se pridno redim, ni kaj, aj smo že na pol poti user posted image user posted image user posted image moj cilj je cca 10-12 kg plusa maximalno, pa vidim, če se da imeti te zadeve pod kontrolo. se mi zdi, da sedaj ko sem doma se lepo redim, potem ko grem v sluzbo me pa apetit mine in ni časa in pol nič ne jem...kar ni najbolj cool za dete.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
22.10.2008 23:02:35   
jadrnica
ups, sem se pa mal razpisala in s tem najverjetneje izgubila s tem na preglednosti, bom bolj jedrnata drugič.....drgač pa DALI -  a ti bereš samo knjige o negi ali si že kakšno fino o vzgoji našla, tko da mal povpršam, ker sedaj imam čas, pa še lohk mal berem na zalogo, če n ebom vsega do takrat že pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
22.10.2008 23:38:45   
yania
CITA grozno kako se res ene G prismuknjene....no sej če se katera spomni, ko sem jaz začela malo kramljati po RR in se včlanila, sem imela tudi en problem...moja G mi je namreč pri 13ih tednih poslušala user posted image in se ni slišal...vsa prestrašena sem bila do naslednjega UZ, kaj če je kaj narobe....se mi zdi da so ene res ene koze, in se res ne zavedajo kako smo ženske občutljive v tem času ko nam hormoni delajo100 na uro...a ni res no? Ma da znoriš no...ej naj te tele pripombe ne strejo....pač misli si svoje, pij veliko in res manj soli da ne boš zatekala...sama sem tudi v 1.user posted image proti koncu kar fajn, no zdaj tudi že opažam ko zvečer dam dol nogavice, da je kar buhtelj pod enastiko, tako sem ziher da se to tudi na teži pozna...ampak, važno je , da je vse ok z user posted image ...božaj bušija, se pogovarjaj, in seveda, tudi z nami...rade te poslušamo, pa ne samo tebe, konec koncev, zato pa je tale forum, a ne, da si malo svetujemo, pojamramo in user posted image .....
Jutri imam tudi jaz MF....moja 4letna pupa gre  z mano in moj možek tudi...se prav veselimo...bom vam poročala, seveda..upam da nogice ne bodo spet tako skupaj, kot na zadnjem UZ:.....

Sem se pa danes pošteno ustrašila...smo šli v trgovino, in potem na pijačko, zvečer,,,no in jaz hočem zajeti sapo bolj pošteno, se zravnam, in me tako zašpika v trebuhu da mi je kar slabo ratalo...moj oče in mož sta se tako ustrašila, hitro sem se usedla, in čakala, kaj bo...ma ne vem  kako je z vami samo moj trebuh je res tako špičast, pa trd, proti večeru še bolj, ko se mi zdi da je poln hrane....se mi zdi da kar bolj plitko diham...grozno..jutri moram prav povedati moji G kaj misli p tem...je pa čez kakih 10 minut po tej mega brci, al kako naj rečem, končno začelo nekaj spet brcati in mi je odleglo da je kul...ja jaz sem mislila, da se je predrl mehur, ali pa da se je mali, kaj vem , kot bi nekaj nategnil mi noter v trebuhu...res neprijetno no....v 1.user posted image res ni bilo tako...

Ok...jutri pa pišem kaj več o mojemu user posted image in merah itd...

pridne bodite....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
22.10.2008 23:53:24   
Anonimen
jjasna85 a je to ta, ko se je v enem šovu BAR al Big brother z enim hopsala?

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
22.10.2008 23:55:21   
Anonimen
Ja Matjaž Marušič je pa očka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
23.10.2008 8:23:44   
_andreja_
joj cita tako se mi smiliš, jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za celih beri in piši 27 kg in s strani moje ginekologinje nisem nikoli slišala nobene takšne osladne pripombe ... in tudi na račun zatekanja, ker sem bila grozno fejst zatečena, domov sem prišla s +14 kilami, ki so mi na žalost ostale ... (se bom s tem obadala, ko se bom odločila, da ne bom več rojevala... user posted image ) je bilo pa tudi pri meni, ko sem šla enkrat na ctg in me je potem predstojnik oddelka, ki je bil takrat ravno dežuren, pogledal in me vpraša koliko sem se zredila in ko sem mu povedala je kr z glavo zamajal... ampak v življenu sem se naučila, da nam je mati narava dala dva ušesa levega in desnega, in da moramo znati uporabljati oba.. enega za noter drugega za ven.. ne se preveč sekirat in jaz bi na tvojem mestu menjala ginekologinjo ni ena in edina...  veliko poguma in sreče ti želim...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
23.10.2008 8:27:22   
Pupa7
ti anonimni, pogumni-a pa kaj tebe briga kdo je ona in kaj je počela v preteklosti! Pa kdo je oče itd... Ti verjetno imaš sveto preteklost in fotr tvojga otroka je Jožef (torej itak ni pravi fotr)....
Če maš tukaj kaj za povedat se pokaži kdo si....

CITA - menjaj G ni druge, tud jaz sem imela slabe izkušnje z G ki mi je delala nuhalno (ker moj G je ne dela) in sem šla na morfologijo ravno zarad tega raje na samoplačniško in mi ni žal!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
23.10.2008 8:28:27   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čisto mimo konteksta... jjasna85 tudi ti imej dva ušesa... ker si se razkrila, lahko pričakuješ še več takšnih in drugačnih izpadov ljubosumja... tudi ti imej dva ušesa levega in desnega, za noter in venuser posted image  aya na tvojem mestu bi nik menjala in malce več intimnosti obdržala zase, pa srečno...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
23.10.2008 8:29:44   
tasa_m
pozdravljene user posted image kako smo kaj? Jaz sem danes po dolgem času prespala doma pri starših in moram rečt komaj čakam da pridem nazaj v Mb. v svojo posteljo. Nič se nisem naspala..brat in sestra sta tak "rogovilila", ko sta zjutraj šla v šolo, da sem bla že gor ob 6. user posted image
Zdaj pa bi šla na eno dobro user posted image pa vse kolegice delajo, tak da si jo bom morala sama skuhat. Pride kira, da kakšno rečemo?

Aja, sem brala še druge forume pa sem glih premišljevala: ko greš v P. in rodiš, komu pa to sporočiš da javi na RR? Al kakšni kolegici ali kaj? Vidim da v večini kar Janja27 (če se ne motim ima tak nick) piše na RR in sproti javlja ali so že nopočeneni strši ? user posted image

Lepo bodite, si grem zajtrk naret pol pa iskat plašč in čevlje za poroko v soboto..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
23.10.2008 8:29:46   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

ups, sem se pa mal razpisala in s tem najverjetneje izgubila s tem na preglednosti, bom bolj jedrnata drugič.....drgač pa DALI -  a ti bereš samo knjige o negi ali si že kakšno fino o vzgoji našla, tko da mal povpršam, ker sedaj imam čas, pa še lohk mal berem na zalogo, če n ebom vsega do takrat že pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejla,

Jadrnica na seznamu so tudi knjige o vzgoji. Bom poiskala seznamček in ti jih obarvala z drugo barv, namesto viola.

Sam vam povem, da sem mal ustavila branje teh knjig in sem si sposodila knjigi Čudež v ravnovesju in Le kako ji to uspe?, kjer tudi opisuje nosečnost in materinstvo skozi dejansko izkušnjo ženske, matere. Full dobre knjige. Dejte si jih prebrat. Da ne bomo samo unih dojenčkastih premlevale.

Naja30 - enkrat si napisala, da bereš eno fajno knjigo in da se zreven full nasmeješ. Kako je naslov?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
23.10.2008 8:32:22   
Dali*
Teh 5 moraš obvezno prebrati, gre se o materinstvu, karieri... Sodoben roman za se nasmejat.

- Dnevnik varuške
- Njami mami
- Trije v postelji
- Le kako ji to uspe
- Čudež v ravnovesju 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.10.2008 8:35:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.10.2008 8:34:25   
Dali*
Da ne boste pozabile brati...

SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE 

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost
14. Dojenček - navodila za uporabo
15. Malček - navodila za uporabo
16. Igrajmo se z dojenčkom
17. Miselni razvoj dojenčka in malčka

18. Velika knjiga o dojenčku
19. Nosečnost - vprašanja in odgovori
20. Leksikon imen
21. Moj otrok
22. CD Lovely Baby prenatal
23. Zdrav dojenček in otrok
24. Mati in otrok
25. Hura, očka bom
26. Le kako ji to uspe?
27. Moj prvi dojenček
28. Njami mami
29. Spi, dete, spi
30. Trije v postelji
31. Dnevnik varuške

Print in v knjižnico...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
23.10.2008 8:39:27   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, sem brala še druge forume pa sem glih premišljevala: ko greš v P. in rodiš, komu pa to sporočiš da javi na RR? Al kakšni kolegici ali kaj? Vidim da v večini kar Janja27 (če se ne motim ima tak nick) piše na RR in sproti javlja ali so že nopočeneni strši ? user posted image

tasa_m - mal prej,  ko bomo me na vrsti se bomo po mojem nekako tko zorganizirale, da bomo določile 2 punci in jima poslali na zs tel. št. kamor bodo potem vse marčevke javljale svoje srečne dogodke. Vsaj jst si tko nekak predstavljam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
23.10.2008 8:44:29   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

čisto mimo konteksta... jjasna85 tudi ti imej dva ušesa... ker si se razkrila, lahko pričakuješ še več takšnih in drugačnih izpadov ljubosumja... tudi ti imej dva ušesa levega in desnega, za noter in venuser posted image  aya na tvojem mestu bi nik menjala in malce več intimnosti obdržala zase, pa srečno...

Ou, ma res. Od kod so se pa ti dve Anonimki "usjali" k nam marčevkam.

Anonimna 2x - niste dobrodošle in ne sprejememo vas v našo družbo niti v pogovor, ker ste ga že tko slabo začele. Lep pozdrav...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.10.2008 8:45:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3693
23.10.2008 8:54:07   
tasa_m

[/quote]

tasa_m - mal prej,  ko bomo me na vrsti se bomo po mojem nekako tko zorganizirale, da bomo določile 2 punci in jima poslali na zs tel. št. kamor bodo potem vse marčevke javljale svoje srečne dogodke. Vsaj jst si tko nekak predstavljam.
[/quote]

Dali* hvala..saj sem si jaz tudi mislila da bo nekako tak ampak sem vseeno raje vprašala. Ker ne vem kira moja kolegica bi šla na RR, ker ko se slišimo pa rečem da sem na rač. mi prvo izstrelijo a si spet na RR?user posted image
Midve imava tako enak rok a ne-18.3 ? men je sicer na NS spremenila rok za 5 dni ampak mi je pol moja G. rekla da bo kr lepo na 18. ostal, ker je to posledica nerednih menstruacij. Meni je prav. Takoj ko bo user posted image razvit bomo šli pa naj bo to 18 ali 23 :)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
23.10.2008 8:58:22   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dali* hvala..saj sem si jaz tudi mislila da bo nekako tak ampak sem vseeno raje vprašala. Ker ne vem kira moja kolegica bi šla na RR, ker ko se slišimo pa rečem da sem na rač. mi prvo izstrelijo a si spet na RR?user posted image
Midve imava tako enak rok a ne-18.3 ? men je sicer na NS spremenila rok za 5 dni ampak mi je pol moja G. rekla da bo kr lepo na 18. ostal, ker je to posledica nerednih menstruacij. Meni je prav. Takoj ko bo user posted image razvit bomo šli pa naj bo to 18 ali 23 :)

Ja, pol pa imam pa čist isto PDP. Moja G mi je na prvem pregledu določila 23.3. na NS pa 18.3.2009. Enkrat vmes je bil na UZ velik celo za 16.3.. Ja, kaka fora, da imama čist enake PDP-je. Moje M so bile redne, amapk kratki ciklusi, tko da mislim in upam, da bo pred 23.3.user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.10.2008 8:59:09 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
23.10.2008 9:02:41   
buksi
Dali: jaz imam tudi čisto enake datume!!! Isto najprej 23., potem 16. in na koncu pa je obveljalo 18. 3.
REs zelo zanimivo, da smo že tri.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
23.10.2008 9:06:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dali: jaz imam tudi čisto enake datume!!! Isto najprej 23., potem 16. in na koncu pa je obveljalo 18. 3.
REs zelo zanimivo, da smo že tri.

No, zgleda da smo vse tri user posted image na dan državnosti 25.6. in bomo povile prave zavedne slovenčkeuser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
23.10.2008 9:08:09   
pocka
jutro, se še jaz na hitro javim

knjige - jaz pričakujem pošto te dni, sem si naročila knjigo ABC odlične vzgoje, baje je dobra, bom poročala,ko jo dobim in preberem. Pride pa v poštev potem, ko so otroci malenkost večji in že razumejo kaj bi radi od njih.

anonimne - če že nekaj pametujete, pol imejte pa še toliko poguma,da se odkrijete, ne pa,da se skrivate pod anonimnimi, tale foušija je pa hudič, ni kaj.  Dejte se raje s čim bolj pomembnim ukvarjat, mislim, s čim se vse tale narod danes ubada, jao jao...pa ne več smetit tukaj na tej temi, prosim...

cita - user posted image user posted image user posted image , ne joči, pa ne se sekirat zaradi takih nesramnežev kot je tvoja G, če pa le imaš možnost, jo zamenjaj...da se boš bolje počutila, pa ti tudi jaz, kot so ti že nekatere svetovale, predlagam,da greš sama nekam samoplačniško na morfologijo.

jadrnica - točno se ne spomnim koliko smo dali za poštnino (tko malo se mi sanja, da bi lahko bila okoli 20-30, ampak ne vem), vem samo, da smo dali za voziček (teža cca.15 kg) in zimsko vrečo s poštnino vred 260€, pri nas bi za isto stvar dali takrat 100.000 sit. Mislim,da je kar dobra računica, ne. Če te zanima, jim pošlji mail, lahko tudi v angleščini, mi smo se tako vse dogovorili brez težav, pa lahko še za okvirno poštnino vprašaš.

obveščanje o rojstvu
- me smo pri marčevkah07 določile 2, katerim se je pol poslalo sms ali pa je kar možek napisal na forum ,ko je prišel domov.

vprašanje - a katera ve kako dolgo velja potrdilo iz materinske za možeke, midva sva hodila tja pred 2 leti, saj nam ni treba spet,ali se motim?

grem malo pospravit...

< Sporočilo je popravil pocka -- 23.10.2008 9:10:17 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
23.10.2008 9:10:22   
tasa_m
hehe, ja pa res smo že tri. Jupi. Naj samo pridno rastejo pa bo vse ok. Jaz sem nekako pripravljena na 18., Če bo vse vredu lahko kak dan prej user posted image . Imata mami in ati 25.let poroke in mislita naret neko čago, tak da..zakaj pa jima nebi za darilo dala prvega vnukca oz. vnukinjo?
Mene je sicer na NS ful sprestrašla in na srečo sem imela čez 2 dni pregled pri G. in sem ji pač povedala da mi je rekla da je premala, pa me je potolažla da je dovolj velika-nekateri so manjši drugi večji ampak je še vse v mejah normale, saj sem tudi po tabelah in grafih v zlati sredini.
Vso noč sem jokala po NS, pol pa se pogovarjam z kolegicami in sestrično (katera me zna potolažit v nulo, tak da user posted image za njo ) in mi povedo, da so njihove princeske bile še manše kot naša pikica, pa so zdaj že vse prave babe in žive kot user posted image . Heheuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
23.10.2008 9:26:36   
jjasna85

Khm... sej sploh ne vem če bi komentirala ta neumen komentar ampak vseeno...
Če ti šteješ nedolžno poljubljanje PRED KAMERAMI za hopsanje potem sem se hopsala ja...
In če si že tako močno informiran/a bi lahko vsaj vedu/la, da to moje ''hopsanje'' ni blo izvajano z Matjažem, ki je izpadu takoj v 1. tednu in bi blo to RAHLO nemogoče...

Mi je pa res smešno, da si upaš take pametne komentarje spuščat samo ko si anonimen/na... ponavadi so to ljudje, ki se bojijo sami sebe in so zakompleksani sami s sabo.. sej .. svoje frustracije je najlažje na druge prenašat... SVAKA ČAST!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?