|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.10.2008 16:07:28   
lejca
Ciao,eco sem tle....
sem mogla prebrat kaj ste pisale, vceri res nisem mela casa ker sem se ucila za danasnji izpit ,ki sem ga tudi opravila. Zdej si vzemem kak dan dva preden se pripravim za naslednjega.
Hvala,ker ste mislile name.
Vceraj sva z mozem dobila eno lepo novico,da jer nas user posted image  zdrav in krepak fantek.user posted image  Po AC me je res skrbelo. Hvala,da ste drzale pesti

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
23.10.2008 16:43:18   
trezika
mi smo pa dans na polovičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa preležala sn cel popoldan, ko je tako čudno vreme, zdaj se pa z mandarinami mastimuser posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
23.10.2008 17:06:48   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao,eco sem tle....
sem mogla prebrat kaj ste pisale, vceri res nisem mela casa ker sem se ucila za danasnji izpit ,ki sem ga tudi opravila. Zdej si vzemem kak dan dva preden se pripravim za naslednjega.
Hvala,ker ste mislile name.
Vceraj sva z mozem dobila eno lepo novico,da jer nas user posted image  zdrav in krepak fantek.user posted image  Po AC me je res skrbelo. Hvala,da ste drzale pesti

lp Lejca

Ciao bieda piccirieda, heh.

Najprej čestitke za super rezultat na AC in čestitke za super opravljen izpit.

Ta dva dni, pa nam le kaj napiši, predno se spet zakoplješ v knjige.

Na Siciliji imate ziher fajn vreme. Tle sem pa gledala za CE, da v sredo ponoči napovedujejo SNEG z 60% verjetnostjo in - 5 stopinj. Joooooojjjjj neeeeeee

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
23.10.2008 17:50:07   
babyg
Pozdravljene nosečke!

Morem vam sporočit,da je naš bodoči očka pravkar občutil eno konkretno brciko!!!user posted image user posted image  Je rekel,da je pa vsaj nečesa deležen,čeprav brceuser posted image

Pa nekaj me zanima,kje merite obseg trebuha nad ali pod popkom,ker so mere različne??

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
23.10.2008 18:19:36   
mkkl
babyg bravo, super vprašanje, jst se tud s tem ukvarjam:) bravo za vašga očita...naš še ni nič začutil...je pa naša pikica danes zjutraj dvakrat pošteno brcnila, prej pa še ni bilo tako močno,a bo zdej skoz tak?? :)))) hihi sej ves čas neki malega čutim, sam se mam skoz občutek ničesar konkretnega, da bi lahko rekla, ja brca:):) no, pa sej bo...

moram vam povedat, da se mi trebušček že malo pozna, je 2cm večji obseg:) ampak pod pokom...kg pa poooočasi, po gramih naraščajo:)

komaj že čakam MF, pa je še tak dolg do takrat...

aja, pa dali, če mi boš spreminjala cm, dej mi še spremni leta, k tak stara(223) pa res nisem;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, lep večer vsem!!!
papa, lubčke na trebuščke:)

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
23.10.2008 18:26:35   
mkkl
ieijejej...nosečniška pozabljivost:):)

imela sem vas namen vprašat če ktera hodi na telovadbo za nosečnice v lj...če ja, kje in kdaj, kolk stane, pa če je fajn...js bi hodla...tak da prosim za info:)

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
23.10.2008 18:43:53   
babyg
mkkl-brcike niso vedno konkretne,samo včasih,tako,da smo imeli srečo.

Glede cm-zmerila sem pod popkom-102cm(uf,prej sem jih mela 90!!!)

Lp

Dante Alighieri

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
23.10.2008 18:57:49   
Dali*
Ma jst si merim obseg okrog popka. Nevem pa kako je pravilno. Je pa res, da sem si izmerila tudi od sramne kosti do popka (tako baje merijo G) in mi kaže 20 - kar naj bi pomenilo, da sem v 20. tednu, kar tudi sem. torej, poskusite še druge, pa da vidmo, če je to to.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
23.10.2008 19:08:34   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 102 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.,

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
23.10.2008 19:54:41   
jadrnica
LOlita - mene tudi taki strahovi prevevajo, odvisno od razpoloženja, mogoče zatro mal čakam na MF, pa se bom pol vrgla v šoping.... tko da bova skupaj poslušali izkušnje mamic, ki že zibajo....se mi zdi, da bom mirna šele, ko bom dete rodila.....in privila k sebi....do takrat pa pač čakam... mislm, da bo terba kar Najo poslušat, pa pregnat take črne misli 

jjasna85 -
tisti anonimni hopsarji pa najbrž bolj malo hopsajo, ker si take stvari zapomnijo, no, me smo vsaj 1x uradno, no ene že večrat glede ne število jao, da dol padeš kva folk zanima.

mediuhec -
ah ne se sekirat zaradi barve, mene je mami tud enkrat za polet bolj na kratko postrigla ko sem bila mala, pa so mi pol rekl eni enkrat: ja fantek mali.....jao...sem jim rekla, da sme taka bolj športnica, pa da mi je mami za potapljat lase postrigla, da si ne bom ušes prehladila na vetru, pa jim je blo kr nerodno pol

pr meni bo kar moj dragi javil na RR,
saj itak vsake tlk firbca,kva ste kajnapisale, pol bo mogu pa še sam nekinapisat...no upam, da mu bo ratal

spps -
aja ti si še živa sem mislila, da po poroki te pa tvoj možek tolk razvaja, da RR sploh nič več ne rabiš

lejca -
čestitke za in uspešno AC, pa za izpit seveda

no glede mene pa je stanje tako, da me je zjutraj glava bolela, pa sem neki jedla, pa nekako ni bilo dobro, saj sem šla po 1 uri fino bruhat, pol sem pa sam neke čaje in vodo pila , pa je šlo vse ven, tako da sem šele ob 1500 prežganko jedla...joj,upam,  da je pa sedaj tega res konc, pa glih jutr ko imam MF, kva mi bo pa rekla, da nisem pri sebi, da tako bruham??' no nekako bo, bomo videli,kako bo z bolniško. imam jo še naslednji teden .....samo da je s pikico pokico vse ok.

DALI -
ti pa že s snegom strašiš, daj ne no, pa saj sploh še ni biloprave jeseni, take lepe za sprehajat in polne sonca.....jaz imam rajš poletjein koplake, kot pa 10 kap in šalov...v CE sneg z 60 % verjetnostjo  pol bo pr meni na Noranjskem s 100 % brrrrr.....še dobr, da ne rodim pozimi......pol bi mi mleko v ledenih svečah teklo....sem bolj zmrznjena, tko da zime pa res še ne bi imela

babyg - obseg trebuha jaz merim direkt v višini popka, ne vem pa če je to pravilno.

no lepo se imejte, pa cartajte se ..grem še mal posodo pomit

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
23.10.2008 20:01:12   
babyg
jadrnica-no o tem se sprašujem,ker v višini popka imam pa 94cm??
Ah,samo,da raste,pa se ne bom sekirala. Pa sej cela "rastem" (ha,ha,ha)

Dante Alighieri

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
23.10.2008 21:07:35   
Dali*
babyg - ma kaj ti potem raje spremenim na 94, ker si najbrž vse tko merimo. Ti pa sploh ko si taka suhica.

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
24.10.2008 0:42:25   
matejchi
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 24.10.2008 0:43:35 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
24.10.2008 7:17:19   
helimaša
jutro!

en user posted image ......jst ga že pijem....Maša gleda risanke....jst mam učke komi u luft.....tooook sm zaspana.....k bo šla v vrtec bom šla še mal odrnjohat....pol pa je treba mal pospravt da mi jutr ne bo treba....

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

TLF.....kdo si, kaj si......hitr pokaž pasuš

Kaj sm js edina ki ni razumela tega sporočila?!?! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image me je naprej tud blo čudn,pol sem pa vidla ,da ta TLF prebira marčevkeuser posted image user posted image user posted image

Hahahahahahaha... zdej sm se pa narežala ejuser posted image user posted image user posted image user posted image ... prow vidim helimašo kako bi zgledala kot carinik  user posted image   (pa to ni mišljeno kot žaljivka!! ampak mi je bil res fajn stavek!!user posted image )

a pol si me predstavljašuser posted image user posted image .....ta bi bla huda fora, ja.....

nč pupe jst grem bejbo uštimat za v vrtec....pol pa mojga zbudit....

se tipkamo kasneje...
papa

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.10.2008 8:31:06   
Pupa7
jutro user posted image

no mi smo dans dosegli magično polovico nosečnosti user posted image še enkrat tok pa bo svet lepši za enga user posted image user posted image user posted image

mam pa en kup enga dela, tko da vas samo na hitro pozdravim in zaželim čudovit sončen dan in prijeten začetek vikenda user posted image

papa pupe moje

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.10.2008 8:58:50   
babyg
Dobro jutro vsem!!

Dali* ti si res en tolažnik,ampak verjemi,da sem se kar lepo poredila.Saj viiš po kg.Zgleda še mogoče ne tak hudo,samo jaz to vidim. Ja 94 se lepše sliši,ne??

Dante Alighieri

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.10.2008 9:01:06   
dana
Hojla,

jaz sem bila včeraj na dopustu ker je tamali fasal en virus in je najprej bruhal, potem je pa še driskal. Je kar teklo od njega cel dopoldan. No popoldan se je k sreči oboje umirilo in je že kako stvar tudi pojedel. Zvečer je pa že skakal kot da ni nič. Danes ga ima pa tašča, tako mi ne bo treba bolniške jemati.

Cita - dobra si da prenašaš tole svojo G. A nimate pri vas nobene druge? Pa če že nočeš oz. ne moreš menjati, pojdi pa vsaj na kak pregled samoplačniško, da boš občutila veselje ob pregledu.user posted image

Rojstvo naše/ga bo sporočil kar mož po mojem pooblastiluuser posted image

Tečaj MŠ traja 5 let, edino za potrdilo moraš reči, da ti izdajo novega.

Krči v trebuhu - meni se rado zgodi popoldan ali proti večeru ko sem že utrujena, da če samo bolj na veliko zazeham me takoj špikne v trebuhu. Ali pa ko kihnem.

Že zdaj moram pa tudi gledat kako jem. Ne smem preveč naenkrat pojesti, ker me potem vse tišči v trebuhu. Po malo in po malo. Kaj šele bo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.10.2008 9:12:44   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

pocka - Potrdilo za naše drage velja 5 let, ampak plačat morajo pa zopet, če želijo biti prisotni pri porodu.

Khm.. malo se mi je zataknilouser posted image  a plačat morjo za bit pri porodu?!?! To prvič slišim (je pa res, da se nism lih še kej preveč pozanimala glede tegauser posted image ) ... ma kolko pa pride?? in zakaj more plačat? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.10.2008 9:17:14   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=
jjasna85 - user posted image Me je pa komentar Pupe7 tolk nasmejal. user posted image user posted image

A tisti o Jožefu, k je njegov/njen (od anonimne/ga) foter?? user posted image
Ja ja.. fajn so me branle te moje marčevke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.10.2008 9:22:32   
Naja30
Čao!

Kako kaj danes?
Jaz sem se naspala, zajtrk je že padel, zdaj pa mala gleda Nodija in potem greva malo ven. Punce, je še katera tako utrujena ali zdaj v drugem 3-mesečju vse blestite?? Mislim no, jaz sem še vedno vsako popoldne ko ožeta cunja. Če po kosilu malo zadremam, je kao malo boljše, pa ne vedno. Pa še elevit jemljem zdaj, ko vsi pravijo, da daje energijo. user posted image

mihaela01, pozdravljena. Več čvek, bolj je veselo! user posted image

Dali, če imaš še kakšne fajn knjige na zalogi, jih napiši prosim. In če se da še avtorja. Ravno končujem tole knjigo, pa grem v kratkem v knjižnico. Aja, mogoče že danes. Čez vikend bo tamala na kratkih počitnicah in bo čas za branje. user posted image
Kaj pa sneg - je zapadel tam doli pri vas? user posted image

jjasna, kako ti rata pri malem otroku in nosečnosti glancat do najvišjega sijaja? user posted image
In ne me strašit, da bom prej rodila - tega se namreč najbolj bojim. user posted image

jjasna85, prisotnost partnerja ni treba povsod plačat, mislim da v Izoli ni treba, no.

Brcike - pri meni so tudi čisto spodaj. Hehe, se bo treba počasi gor dvignit, ne?

Oh punce, ne se sekirat za to kdo vse nas bere. Te, ki jih ve naštevate, so vsaj prijavljene. Koliko jih je še "outsiderjev" user posted image  ki pridejo ali resno brat, ker jih resno zanima (ker so noseče), in koliko jih pride firbcat, ker katero poznajo in pač nimajo drugega dela kot vohat za drugimi. Mene ful ljudi bere, pa briga me. Sej nimam kej skrivat.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.10.2008 9:22:46   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

Tale je tud mal sumljiva, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.10.2008 9:24:30   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mkkl

aja, pa dali, če mi boš spreminjala cm, dej mi še spremni leta, k tak stara(223) pa res nisem;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahaha... kako sem se pa zdej narežala user posted image user posted image

Lejca čestitkeeeeeeeee user posted image  pa user posted image  maš... marca jih bo res fuul...

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.10.2008 9:30:56   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna85, prisotnost partnerja ni treba povsod plačat, mislim da v Izoli ni treba, no.

Fiu!! user posted image  hvala!

Čuj.. kaj pa kej naša user posted image ?? Js jo že nestrpno čakam user posted image
Pa upam, da je tvoja mičkena tudi kej boljša..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.10.2008 9:31:58   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image

Tale je tud mal sumljiva, ne? user posted image user posted image

Haha... ja ne vem... js lih nism razumela njenega sporočila user posted image

dejmo vsi malo zaploskat user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.10.2008 9:34:58   
Jutro,

danes sem že malo boljša sej sva se z mojim odločila da bova šla na en samoplačniški UZ ker tole pr moji G ni nč od nč tak odnos ne vem kaj naj rečem vsakomur ko povem mi ne more verjet da je to možno...ampak sem doživela če bi jo lahko menjala bi jo sej sem sestri pr G tudi povedala da nisem zadovoljna no takole da bi bil to moj prvi otrok se ne bi nikoli več odločila za drugega res nikoli ker bi bila že prvič popolnoma na podno dobro da sem drugič nosečka in imamo res še samo tole našo pikico in potem imamo dva otročka ko nam bosta nagajala in razveseljevala...Naša tavelika že komaj komaj čaka...

Pokomentirala ne bom nč ker sem tk vse pozablauser posted image user posted image user posted image  ...zajtrk za mano dietni sem si šla včeraj nekaj nabavit za papcat dietnega ko je to drago ko žafranuser posted image user posted image pa še nekako okusno ni ne vem kaj ampak ok če res koristim otroku pol je vredu ampak pojezi me to ker ni tle nek problem naša pikica ampak moja grozna G ki me je imela tko grdo...

Vidim da že pridno nakupujete tudi mi bomo počas začeli ampak smo čakala morfologijo in sedaj smo na istem kot pred njo nč ne vemo vemo samo to da ima otroček dve roki dve nogici in da ima obrazek in tle se konča pa mogoče vemo spol ampak ni nč sigurno ker je rekla sej se nč ne vidi ker ste ......

No mal sem se razpisala pa hvala za lepe besede punce sem se kr mal potolažila ko ste me tko na objemčkaleuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!