|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.10.2008 9:29:21   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jjasna85 a je to ta, ko se je v enem šovu BAR al Big brother z enim hopsala?

Ja Matjaž Marušič je pa očka!

čisto mimo konteksta... jjasna85 tudi ti imej dva ušesa... ker si se razkrila, lahko pričakuješ še več takšnih in drugačnih izpadov ljubosumja... tudi ti imej dva ušesa levega in desnega, za noter in venuser posted image  aya na tvojem mestu bi nik menjala in malce več intimnosti obdržala zase, pa srečno...

Ehhh... zaradi enih takih Kekcev pa že ne bom menjala nicka.. js sm jjasna85 in to bom tudi ostala...
moreš vedet, da sem takih debilov navajena in me niti najmanj ne prizadanejo... ponavadi so to kakšni smotkoti, ki nimajo svojega življenja in MISLIJO, da ga s takimi komentarji grenijo drugim...

js sm srečna s svojim življenjem in moja preteklost je del mene... in tako bo tudi ostalo... noben (še posebej anonimen) komentar ne bo tega spremeniluser posted image

Drugače pa hvala vsem, ki me branite!! user posted image user posted image
To so moje marčevke!! user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
23.10.2008 9:30:30   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

a se še kateri ne da 2x na dan mazat po celem telesu? jaz sem se že malo naveličala...ampak nočem imet strij, pa da vidmo kaj bo.......

Meni rata samo 1x na dan.. ooops user posted image  
pa še to kakšen dan, ko sm preveč out spustim - tako da se v povprečju na teden namažen 5x - 6x po moje...
neki vseeno je nouser posted image

CITA tebi pa en močen močen močen user posted image user posted image ... eni so res debili nimaš kaj... vem, da je težko, ker nisi nič vidla na M... jaz sem šla ravno tako razočarana domov, čeprav brez neumnih pripomb od G... boš dala tudi to skozi, boš vidla... samo ne pustit, da ti njena zloba pride do živega.. BOŠ PREBRODLA TUDI TO!!user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 23.10.2008 9:32:33 >

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
23.10.2008 9:38:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jjasna85 a je to ta, ko se je v enem šovu BAR al Big brother z enim hopsala?

Ja Matjaž Marušič je pa očka!

Khm... sej sploh ne vem če bi komentirala ta neumen komentar ampak vseeno...
Če ti šteješ nedolžno poljubljanje PRED KAMERAMI za hopsanje potem sem se hopsala ja...
In če si že tako močno informiran/a bi lahko vsaj vedu/la, da to moje ''hopsanje'' ni blo izvajano z Matjažem, ki je izpadu takoj v 1. tednu in bi blo to RAHLO nemogoče...

Mi je pa res smešno, da si upaš take pametne komentarje spuščat samo ko si anonimen/na... ponavadi so to ljudje, ki se bojijo sami sebe in so zakompleksani sami s sabo.. sej .. svoje frustracije je najlažje na druge prenašat... SVAKA ČAST!!!user posted image

Bravo Jasna. Dobro si napisala! Sicer pa kaj bi se spuščali na nje-o/-govo raven. Ni vredno!!
user posted image  

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
23.10.2008 9:55:43   
Lolita23
Živjo!!!

Jasna85 user posted image user posted image user posted image

No končno smo našli voziček,ki nama cenovno paše. Potem, ko sva ugotavljala, kaj nam več pomeni, drag voziček ali pa urejeno stanovanje, predvsem še vse kaj morava kupit za malega, je prevladala zdrava pamet. Raje manj za voziček, pa več v vlaganja v otrokovo prihodnost.

Vprašanje za tiste, ki ste že mame. Jaz sem prvič noseča, pa no sem nova v tem. Vas je bilo, kdaj strah, kot da se vam lahk ta srece izmakne- otrok?Mogoče nisem razumljivo vprašala, naj pojasnim. Včasih me preplavi strah, kot da se ne bi smela toliko veseliti in čeprav mi notranji glas pravi, da me nima za kaj biti strah mi ta strah vse pokvari. Recimo kot vceraj ko sva izbrala voziček, mi je po glavi hodilo, kaj pa če tega vozička nobeden ne bo uporabljal.Upam, da razumete, kaj me zanima.

lp

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
23.10.2008 9:58:37   
Naja30
Hojla punce.

Naša tamala je doma, ker je ponoči zakuhala. Sicer sumim zobke, ker je zdajle že čisto ok, pa bo vseeno doma. Tukaj na obali je tako lepo vreme in toplo, da res upam, da ne bo imela popoldan vročine in bomo šli na sprehod.

cita, oprosti ampak jaz bi tole G kar zamenjala na tvojem mestu. Saj nimaš nič od nje. Da se tako grdo obnaša do tebe, to je pa res bedno. user posted image  Božaj bušija in ne misli nanjo. Zarad kil se ne sekiraj, kaj pa njo briga to.

Materinska šola - pri nas se ni treba prijavit. Mogoče se je treba kje, kjer je gužva. user posted image

yania, kot bi brala o sebi tole o špikanju. Včeraj sem komaj vstala s kavča, tako me je zategovalo v spodnjem delu trebuha. Kot da me vezi ne pustijo, da vstanem. user posted image  Kakor sem se obrnila, me je zabolelo.

Sporočanje o rojstvu - predlagam, da vsaka ki bo rodila, pošlje sms kakšni, ki ima rok konec marca. Ker vse, ki bodo prej rodile, ne bodo imele toliko časa za rr na začetku. No, jaz imam rok 31.3. user posted image  Lahko sporočam.

Dali, naslov knjige je Moje skrivnosti. Nima veze z  user posted image  ali user posted image , taka za možgane na off je. Od tvojega seznama sem prve 3 prebrala. No, na tak način. Drugi dve sem si pa zapisala, hvala! user posted image

Lolita, proč s takimi mislimi. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
23.10.2008 10:09:21   
janaja
CITA - moram najprej tebi odpisat, jaz bi na tvojem mestu zamenjala gin, tudi jaz sem jo v 18 tednu, ker je bila nemogoča zaradi kilaže in vsega skupaj
          v celi 1user posted image  sem se zredila 14 kg in iz porodnišice priška že z -9kg ( po porodu sem sam lulala,da niso vedli od kod toliko vode)ne sekiraj se in res zamenjaj gin al pa saj na morfologijo drugam pejd samoplačniško če imaš možnost, če bi šla v popoldanskem času v lj lahko ti lahko priporočam najboljšo gin pa uz ima samo 35 eur in si res čas zate vzame...

jjasna 85-  full dobra darila res noro, res si bla dobra ( pa k si rekla da si mogla kr naenkrat se spomnit uspavanko sem si še jaz zamišljala pa mi ni nikakor na pamet padla ) vglavnem vsaka  ti čast. Kar se pa tiče takih bednih anonimnih komentarjev pa najbolje da jih vse izignoriramo. Te ljudje so mentalno ....
in nevzgojeni, nezreli v odnosih in.... blabla sej veš kaj mislim

dali- točno tako taki anonimneži sploh niso povabljeni k nam

lolita 23- sem na 145 strani pisala od speedeya pa smo dobile nek forum na nemški strani pride cena z košaro dreami samo 378 eur ( men se res zdi dobra cena) pa sem jim pisala mail kolk bi prišla poštnina v slo ( ti povem ko dobim odgovor)

janaja

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
23.10.2008 10:32:55   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Sporočanje o rojstvu - predlagam, da vsaka ki bo rodila, pošlje sms kakšni, ki ima rok konec marca. Ker vse, ki bodo prej rodile, ne bodo imele toliko časa za rr na začetku. No, jaz imam rok 31.3. user posted image  Lahko sporočam.

Naja30 to se mi zdi super ideja!
Js mam PDP čisto na začetku in bi ti z veseljem sporočila, da sm rodila...
ki to kar si napisala je čisto res: mislim, da bo redkokatera našla čas v prvem mescu za RR.. še prve 3 dni si v bolnici, pol ko prideš domov pa po moje itak ne dojemaš kaj se je zgodilo user posted image
Tako da... kar s številko na dan.. pa kar sem JAVNO jo objavi, da ti bojo kakšni pametni anonimneži lahko pisali, če tudi ti kej hopsašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
23.10.2008 10:35:40   
Grahec
cita user posted image , ma katastrofa, da je bila ginekologinja taka! Samo je več takih smotk ali smotkotov. Ma, ne se sekirat!!!  Saj boš dobila zase najnaj user posted image  in bo vse pozabljeno, boš videlaČe pa te skrbi, ker se ni videlo (debelost žal ni edini razlog za slabšo vidljivost, lahko je tudi kak slabši razlog, da je tako, čeprav te nikar ne mislim strašit) pa  zahtevaj naj ti da napotnico, da greš delat MF še kam drugam.  Če imaš pa možnost pa zamenjaj ginekologa.  
Drugače pa moja mama je tudi prejokala še pa še med nosečnostmi, ker so bili ful nesramni do nje zaradi teže, pa kaj si misli, da hoče imet tolk otrok in take fore... pa smo se vsi (5) srečno rodili zdravi... tako, da ti kar pogumno!!! Sem pa tudi sama med bolj bajsikami in sva se z ginekologom dogovorila naj malo pazim, da ne bi šla za več kot 10 kg gor med celo nosečnostjo in zaenkrat mi zelo dobro gre. Zadnjič me je pohvalil, včeraj ni pa nič komentiral. On je videl na MF kar je hotel videti, čeprav se mi zdi da se res ni videlo ravno odlično, ampak je tudi skakal sem in tja , premikal tisti nastavek in gledal sem in tja tako, da je bilo težko sledit in če ne bi povedal, kaj je na ekranu, za marsikaj ne bi vedela kaj gledam.
jjasna85 ti pa itak veš, da ta prave marčevke smo s tabo, taki anonimneži pa ne morjo nič spremenit. Sicer pa se mi itak zdiš ena taka močna ženska. user posted image

Jupiiii, danes greva morda kupit vozek! A mogoče katera ve kako je s tem, ga kar dobiš ko vplačaš, ali je treba čakat nanj...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
23.10.2008 10:36:12   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Vprašanje za tiste, ki ste že mame. Jaz sem prvič noseča, pa no sem nova v tem. Vas je bilo, kdaj strah, kot da se vam lahk ta srece izmakne- otrok?Mogoče nisem razumljivo vprašala, naj pojasnim. Včasih me preplavi strah, kot da se ne bi smela toliko veseliti in čeprav mi notranji glas pravi, da me nima za kaj biti strah mi ta strah vse pokvari. Recimo kot vceraj ko sva izbrala voziček, mi je po glavi hodilo, kaj pa če tega vozička nobeden ne bo uporabljal.Upam, da razumete, kaj me zanima.

lolita23 jaz sicer še nisem mama, ampak te točno razumem kaj hočeš povedat. mene sicer ni strah, da se ne bo rodilo detece... mene bol preganjajo misli, da se bo rodil s kakšno ''napako'' ... gluh, slep bla bla bla... sicer imam teh paranoj vedno manj ampak vseeno...
in jaaaa... vem, da morem mislit pozitivno, ker se čene vse prenaša na otrokauser posted image  sej sem že bol pridna!! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
23.10.2008 11:02:14   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

knjige - jaz pričakujem pošto te dni, sem si naročila knjigo ABC odlične vzgoje, baje je dobra, bom poročala,ko jo dobim in preberem. Pride pa v poštev potem, ko so otroci malenkost večji in že razumejo kaj bi radi od njih.

meni je tudi ta o.k.
vam pa priporočam še eno OTROK čustveni in vedenjski razvoj vašega otroka tudi o.k. od samega začetka do treh let

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
23.10.2008 11:06:02   
Lolita23
Hvala vsem.user posted image

Imate prav, je treba to pregnat,je pa zanimivo, kako moški take stvari doživljajo, moj je prav jezen če na take stvari pomislim.

Drugače pa je tule prav žalosten deževen dan in ker sem do zdaj pospravljala, grem zdaj malo počivat, potem pa kosilo, danes pečenice z kislim zeljemuser posted image .

caw

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
23.10.2008 11:15:59   
mediuhec
joj, kako nečloveški so eni G! sram naj jih bo. tko mimogrede te zasekirajo. saj meni tudi 1x ni slišala srčka, pa ji na pamet ni prišlo, da bi rekla, da je to normalno ali pa dala na UZ. potem pa prideš domov pa študiraš same traparije. na splošno jaz vidim da si vzamejo premalo časa zate. sem se že odločila, da če slučajno ne bom zadovoljna z MF, bom šla pa še samoplačniško.

jaz sem danes zelo slabo spala. noben položaj mi ni utrezal za spat, skoz me je nekaj zategovalo, pa kakšen špik pri jajčnikih. vidim da nas je več takih, da nas spet špika (torej vse normalno). najbolj mi je bilo noro, ko sem včeraj pojedla japko, pa mi je trebuh otrdel, pa vsaj eno uro to ni popustilo. če bi si takrat merila obseg bi lahko kar takoj popravili našo tabelo.
kaj šele bo z našimi buščki proti PDP!

lepo se imejte.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
23.10.2008 11:18:57   
mediuhec
še glede barv: moj je zadnjič srečal sosedo z vozičkom, tamali z vozičkom vred ves v roza (baje). pa vpraša, ja kaj pa mate? ona ga je pa vsa besna nazijala, ja kaj ne vidite da je punčka. moj je včasih res zblojen, tko da če bomo imeli fantke v rdečih vozičkih lahko pričakujemo ista vprašanja.

glede obveščanja o rojstvih: jaz bom kar mojemu naročila, da napiše na forum

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
23.10.2008 11:25:54   
janaja
user posted image  te na o baby.de pa rabjo za odgovor

še zdej nič novega o znesku poštnine za voziček....

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
23.10.2008 11:31:25   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

še glede barv: moj je zadnjič srečal sosedo z vozičkom, tamali z vozičkom vred ves v roza (baje). pa vpraša, ja kaj pa mate? ona ga je pa vsa besna nazijala, ja kaj ne vidite da je punčka. moj je včasih res zblojen,

user posted image user posted image user posted image  ga prav vidim, kako je ostal šokiran po tem, ko je dobil odgovor user posted image
sej moj bi bil po moje isti... sej včasih sploh ne vejo kaj prašat, pa kr neki bleknejo...user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
23.10.2008 12:19:14   
spps
ojla babnice!
držim obljubo in se javljam s taščinega netauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem se šla danes naročit k ortopedu-pa imam prvi pregled komaj decembrauser posted image
nisem vse za nazaj prebrala,ker je veeeeeeeeeeeeeliko in si moram vzet časuser posted image
vćeraj sem imela morfologijo in je vse ok.

in kako ste ostale?
vidim ,da se na veliko pogovarjate o vozičkih,jaz pa nimam še blage veze kakšnega bomo imeliuser posted image

jjasna85 čestitke za uvrstitev med prve triuser posted image user posted image user posted image
cita,poišči si drugo G,ker boš ti zarad svoje G,še znorela do konca nosečnosti.
=jasna= hvala.ker si puncam sporočila,da sem okuser posted image

še podatke za tabelco -naslednji pregled  3.12

kilce= +6,5

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
23.10.2008 12:20:07   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Naja30 to se mi zdi super ideja!
Js mam PDP čisto na začetku in bi ti z veseljem sporočila, da sm rodila...
ki to kar si napisala je čisto res: mislim, da bo redkokatera našla čas v prvem mescu za RR.. še prve 3 dni si v bolnici, pol ko prideš domov pa po moje itak ne dojemaš kaj se je zgodilo user posted image
Tako da... kar s številko na dan.. pa kar sem JAVNO jo objavi, da ti bojo kakšni pametni anonimneži lahko pisali, če tudi ti kej hopsašuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal sem pa mogla, ne, če sem pa user posted image ! user posted image user posted image
Ej, ne se sekirat za tiste izjave. Sej veš - če faušarija bi gorela...

Sej glede številk se bomo še zmenile, seveda na zs.

Glede MF - tudi jaz bom šla samoplačniško, če ne bom zadovoljna. Kaj pa je tistih nekaj fičnikov, da si pomirjen.

mama_milchy je pa na dopustu, a ne? Pa za spps sem tud hotla že vprašat, pa je včeraj jjasna povedala, kako in kaj. Lepo jo pozdravi. user posted image

Evo, najedla sem se, zdaj pa počitek.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
23.10.2008 12:20:49   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla babnice!
držim obljubo in se javljam s taščinega netauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem se šla danes naročit k ortopedu-pa imam prvi pregled komaj decembrauser posted image
nisem vse za nazaj prebrala,ker je veeeeeeeeeeeeeliko in si moram vzet časuser posted image

in kako ste ostale?
vidim ,da se na veliko pogovarjate o vozičkih,jaz pa nimam še blage veze kakšnega bomo imeliuser posted image

jjasna85 čestitke za uvrstitev med prve triuser posted image user posted image user posted image

kilce= +6,5

No evo, mi o vuku, vuk iz šume. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
23.10.2008 12:25:25   
tasa_m
punce dajte mi pomagat. Sem brala že vse na netu pa nikjer ne najdem enega lepaga verza, katerega bi lahko napisala v voščilnico za poroko! Nebi rada da je predolg pa ne čist kratek. Na natu ni nič pametnega..sami brezvezni (vsaj tile ki sem jih brala). Poročita pa se najina najboljša kolega, tak da..
Prosim pomagajte mi, če ma kira kak izviren verz. Hvala vam. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
23.10.2008 12:29:51   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla babnice!

in kako ste ostale?

kilce= +6,5

No evo, mi o vuku, vuk iz šume. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako si kaj ti? pridno nabiraš kilce?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
23.10.2008 12:31:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

punce dajte mi pomagat. Sem brala že vse na netu pa nikjer ne najdem enega lepaga verza, katerega bi lahko napisala v voščilnico za poroko! Nebi rada da je predolg pa ne čist kratek. Na natu ni nič pametnega..sami brezvezni (vsaj tile ki sem jih brala). Poročita pa se najina najboljša kolega, tak da..

jaz sem se mesec nazaj poročila pa nimam nič pametnega v voščilnicah napisanouser posted image user posted image user posted image
morala bi it preverit na drugo stran.do kdaj pa rabiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
23.10.2008 12:32:48   
helimaša
kok ste se razpisale....pridne.....sm rabila en lep cajt da sm vse prebrala....
jst zdele hitim kuhat ker morm popoldne k zdravniku....spet....sm mogla it dons še kri pa vodo dat....tko da samo letanje....popoldan pa mamo z vrtcem en pohod.....pa sploh ne vem kaj bo.....neki je kislo vreme....sicer ne pada....upam da očitu uspe pridt domov da gre z nama....
glede materinske šole....midva sva hodila v Ljubljano....v porodnišnico....in je blo ful dobr....tko da jst sm bla zadovolna.....zdej pa ne bova šla.....me pa zanima če katera ve a je treba za očke še enkrat plačat, al še velja....eni so rekl da velja kao 2 leti.....tko da me zanima.....
za jjasno85 pa samo user posted image user posted image  ker si tko fajn povedala....očitno da zdej lahko komentira vsak kuser posted image  k ma pet minut cajta.....pa kok je bedn folk....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
23.10.2008 12:38:48   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Evo dečva... tle maš en link, pa upam, da ti bo kej pomagalo...
js na tej strani ponavadi najdem fajn verze no...
http://e-verzi.si/verzi/porocni-verzi/1/

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
23.10.2008 12:41:36   
helimaša
TLF.....kdo si, kaj si......hitr pokaž pasuš

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
23.10.2008 12:49:18   
Dali*
spps, ma kje si ti. Tudi jaz sem se dostkrat spomnila nate in ko je jasna javila, da si ok, sem bila full vesela.

no, ti še kr pejd na kak obisk k tašči in se nam javi. Upam, da je selitev potekala čimmanj stresno.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?