|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
24.10.2008 9:50:27   
pocka
Jutro, jaz se pa ravnokar mastim z zajtrkom, sem bila že v trgovini in mi je tako zapasala mortadela, da sem si kar en sendvič privoščila.user posted image

jjasna85 - v Izoli se plača, vsaj pred letom in pol se je plačalo. Je bila pa epiduralna takrat zastonj, zdaj je pa še to plačljivouser posted image . Prisotnost partnerja pri porodu pa je stala takrat okoli 20€ sem mi zdi.

mihaela01 - dobrodošla

=jasna= - ti si pa pridna, ko tako pucaš, a te že kaj gnezdenje daje?user posted image Joj, kdaj bo mene prijelo,da neredim eno generalko po bajti.user posted image

naja30 - mene je utrujenost minila, ampak, če sem pa s tamalo cel dan sama doma, me pa še vedno prime, da sem ko cunja, ja dzaj so glih v tisti fazi, ko je treba imet vsakih par minut novo idejo kaj bi počeli...to bo še pestro marca, hehehe

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Tečaj MŠ traja 5 let, edino za potrdilo moraš reči, da ti izdajo novega.

mi smo dobili ene katrončke, kjer so vsak obisk v MŠ podpisali, da smo bili tam, drugih potrdil pa nismo dobivali??user posted image

ooo, pa mi smo tudi že skoraj na polovici nosečnosti user posted image , aja, dali, prosim popravi mi PDP, si pred časo, ko sem ti napisala spregledala,da imam spremenjenega, pa te vedno pozabim spomnit, novi PDP je 20.3., hvala.

cita - user posted image , ne se sekirat, vidva lepo pojdita na samoplačniško MF in to čimprej, pol boš pomirjena in tudi mala pikica se bo boljše počutila, ker boš ti boljše volje.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.10.2008 9:52:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, kako ti rata pri malem otroku in nosečnosti glancat do najvišjega sijaja? user posted image
In ne me strašit, da bom prej rodila - tega se namreč najbolj bojim. user posted image

Ah ja, kar je treba je treba in če se že lotim pospravljanja naj bo do konca čisto. Sem ravno včeraj zvečer delala mazaik za okvir za sliko našega piškota, ki ga že imamo in za pikico, ki prihaja, da bom imela v spalnici. In pol to danes razlagam mami, pa mi reče, če ne bi bilo bolj pametno zvečer spat. user posted image
Glede prezgodnjega poroda te pa nisem mislila strašit, ampak nikoli ne veš kaj te čaka. Al pa boš čakala 14 dni čez rok, da se te usmilijo in končno sprožijo porod. No, tudi ta varianta mi ni ravno ljuba. user posted image Sem pa včeraj čekirala na nedonošenčkih mejo, ko že imajo šanso preživeti - joj, kaj dela ta medicina... baje ej najmanjši nedonošenček v Slo, ki je preživel imel 22t. Gor na Nedonošenčkih pa so tudi punce, ki so rodile v 24t. Me kr stisne, če pomislim da sem jaz v 22t, pa da bi čez 14 dni že rodila. Ne, ne... bomo kar marec počakale.user posted image

Kar se pa tiče utrujenosti sem pa tudi jaz bolj na svoh z energijo popoldne in se prav paše usest ali pa uleč na kavč.

Oh punce, ne se sekirat za to kdo vse nas bere.

No, tudi s tem se strinjam. Sicer pa mislim, da vsaka kdaj prebere kako kaj s februarčicam. Pa rada berem tiste, ki so tik pred koncem, ko odštevajo dneve in obujam spomine na marec07, ali pa te nove nosečke,... je zanimivo kdaj prebrat ko se ubadajo z istimi vprašanji kot me par mesecev nazaj. Sicer pa je forum javna zadeva in me pišemo javno, tako da lahko vsak vse prebere.

cita - Želim vam en lep UZ, da bosta tudi tvoja dva videla malo pikico. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.10.2008 9:56:03   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
jjasna85 - v Izoli se plača, vsaj pred letom in pol se je plačalo. Je bila pa epiduralna takrat zastonj, zdaj je pa še to plačljivouser posted image . Prisotnost partnerja pri porodu pa je stala takrat okoli 20€ sem mi zdi.

Ma kr neeekiii... sploh ne vem kaj majo pa to za zaračunavat... za epiduralno razumem (čeprav je 190 € res malo... khm!!) da zaračunajo, ker majo pač stroške (nobena zdravila valda niso zastonj)... ampak kaj pa partnerju zaračunavajo? Za zrak ki ga vdihuje v porodni ?!?!user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.10.2008 10:01:23   
pocka
ja, pa to,da jim še pomaga na koncu, moj jim je prišel zelo prav pri prvem porodu, ker ni bilo skoraj žive duše tam, tako,da ima že skoraj narejen tečaj za babico user posted image ...groza

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
24.10.2008 10:01:43   
janaja
Oj klepetulje

se vam malo javljam da ne boste mislile da sem pozabila na vas...

Mam gužvo v službi, se tipkamo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
24.10.2008 10:02:08   
Aja pa še nekaj nekje sem zasledila da mi ena priporoča eno dobro G iz Lj.da si vzame čas za mamico in da ni hudo drago ne vem nekje sem brala tle al pr februarčicah...pač user posted image  sklerozauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
24.10.2008 10:12:06   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11, CE, user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ, user posted image +0 kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +3,8 kg, 85 cm 
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image
+6,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image  +6 kg 
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)11.11., MB,user posted image user posted image +4,8 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj, user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11., ?, user posted image  , +5 kg  

15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image  +7 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image +4kg

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO, user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +5kg, 88cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+8 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ, user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 93cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR, user posted image  
-0,3 kg,108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)  
Irena 83                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)    

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11.,

user posted image  - 11 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - 57 presenečenj

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
24.10.2008 10:51:18   
Grahec
jjasna85 - ja prisotnost partnerja pri porodu se plača, oziroma plača se njegovo sterilno opravo (so pol taki zelenčki - pajacotiuser posted image

Vozička včeraj nisva kupila, me je spet glava bolela, tako da sva šla bolj pozno malo naokrog in je postalo prepozno... Sva šla pa počekirat trgovine z rabljeno otroško opremo (Smrkolin in Šparovček), pa sva bila kar razočarana in nas ne bodo najbrž več videli not.

Sicer pa super, da je petek user posted image  in še lep dan se kaže... bo treba izkoristit in se naužit lepih jesenskih barv in pozabit vse nosečniške togobice in skrbi, vam vsem želim res ene lepe  trenutke!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
24.10.2008 10:53:55   
pikapoka12345
Živjo user posted image ,

sem kar ornk obležala... Dons sem vsaj toliko,da sem šla malo na net pogledat kaj pišete. Hvala za vse pozdrave. Angina - nekaj takega. Zdravnica mi je rekla nja poskusim brez antibiotikov... Dva dni je bilo grozn, dons pa sem malo bolje. Sedaj se mi čistijo pljuča in nos... vse imam zabasano. Samo, da bo bolje.
Sem pa zamudila službeno potovanje na Irsko. Res škoda.user posted image

Ve ste bile tako zgorvorne... 
O porodu že razmišljate... sej gre res hitro... ampak... ja. Tudi jaz sem bolj na koncu, tako da lahko sporočam. Seveda, si je treba na nek način zamenjati telefosnke.
Vozičke sva midva gledala na netu, naju je je Chico (ne vem če sem vse c in h pravilno vpisala) S3 fasciniral. Vse troje sva gledala na netu za 500 €. Te ceneuser posted image . ALi ima katera izkušnje s tem vozom?
Materinska šola - jaz mislim kar v porodnišnico it, vendar ne vem kok zgodi... kdaj boste vi šle...?
Telovadba - hodim v Lj, ZD Fužine... je sicer kar precej gužva... za nekaj časa je omejila vključevanje, ampak, mislim,da ga bo kmalu sprostila. je pa brezplačno. Fino je... sami trebuščki smo... user posted image
brcike - tudi jaz sedaj že bolj pogosto čutim ena premikanja... sicer ni še močno... ampak premika se. Je bolj nežno - mogoče je punca?user posted image
Ginekologi - eni res niso ok, ali pa imajo slab dan. Midva sva šla na Ns v Domžale, pa naju je pol praktično prisilila da greva še na krvne preiskave, čeprav je bil rezultal ok. Pa sva se malo opirala, potem pa je kar rekla, a je problem 30 €, ali kaj... boste pa ja vse naredili za otočka... Te znajo! Tko,da sva bila kar razočarana. Pa saj ni problem denar, ampak odnos. Imam srečo, da je vsaj G. uredu. Sicer ne pove veliko, je pa strokovnjak, tako da ji zaupam in vem da sem v dobrih rokah. Pa ne komplicira. TO mi ful veliko pomeni.
Vse, ki niste zadovoljne, zamenjajte, saj imate to pravico, saj si sam izbereš ginekologa. Le pogumno. Ni vredno,da te G. spravi v slabo voljo na vsakem pregledu.

Tok ste še pisale... pa se ne spomnim...
Vidim, da se nekatere tudi tako osebno poznate... Ali se tudi družite tako osebno ali samo preko neta?

Pozdravčke.. prav malo bolje se počutim... user posted image Upam,da bom kmalu tolk, da spet kaj ven na sonča, pa v službo in telovadbo, pa na tortico... normalno življenje... vse me boli od ležanja....
Čau

p.s.: vse nove dobrodošle in vsem čestitke za zdrave user posted image  ali user posted image  ali user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
24.10.2008 10:58:13   
Pupa7
Cita pokliči v Septum (G pride iz postojne, full prijazna, zraven komentira, se smeji, videti je prav tako navdušena ko vidi user posted image v trebuščku kot bodoči starši) RESNO TI TOPLO PRIPOROČAM!!!

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 24.10.2008 10:59:33 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
24.10.2008 11:49:21   
dana
pikapoka1234 to si mogla bit pa ziher pri Strahovi. Ona vem, da tako rada ponuja še to krvno preiskavo.
Meni moja sploh ni omenila te krvne preiskave.

< Sporočilo je popravil dana -- 24.10.2008 11:50:22 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
24.10.2008 12:10:53   
buksi
ojla!

tudi jaz sem danes ze zacela pospravljati po stanovanju, da bova jutri imela frej dan.
Me pa zanima lai tudi katera sedaj obcuti manj brcik? nekje sem prebrala, da je v teh tednih možno, da nekaj časa ne ćutiš brcik, četudi so že bile.  Ali jih še katera ne? Jaz sem jih, zdj pa že kak dan ne, saj mislim da ne.
Se mi zdi kar čudno, glede na to, da je bilo v torek na pregledu vse ok.

pozdravček.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
24.10.2008 12:30:31   
pocka
Punce, a ste že kaj razmišljale o 3D UZ, bo katera šla? Jaz sem se danes naročila v ZD Dravlje, cena je sicel olala visoka, ampak verjetno bomo šli vseeno. Prvič smo bili in je res ful lepo.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
24.10.2008 12:56:20   
pikapoka12345
Ja, ja..pri dr. Stgrahovi je bilo.
Kok so kaj ti 3d-UZ?

pozdrav

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
24.10.2008 13:08:05   
Anonimen
pocka - Ja, mal pa me res gnezdenje matra. user posted image Sem zadnjič nesla poletne stvari od Jureta na podstrešje in sem zagledala škatlo na kateri piše št.56 in 62, se pravi cunjice prav ta najmanjše, pa sem se morala ornk zadržat, da jih že nisem prinesla na plano. Na 3D UZ pa ne bom šla... vsaj zaenkrat sva takšnega mnenja.

jjasna85
- Meni so razložili zakaj morajo partnerji plačati pri porodu... Nam krije zavrovalnica ta tečaj oziroma obiske materinske šole, očetom pa ne, zato plačajo če želijo biti prisotni pri porodu, poleg tega pa se iz tistega zneska plača tudi una zelena halja in tisto kar dajo na copate (da jim fino drsi user posted image ).

cita - Jaz sem bila na prve samoplačniškem pregledu v Domžala v Kalliste (kilik) in sem bila full zadovoljna. Morfologija pri njih znaša 72€.

pikapoka12345
- Fino, da ti je malo bolje! V mat. šolo sem jaz šla januarja (sem pa imela takrat rok 15.3.). Kar se pa tiče NS in ginekologinje, sem pa se v prvi nosečnosti tudi sama odločala medPušenjakom in Strahovo, pa sem slišala, da sta oba dobra, le s to razliko, da je dr. Strahoa kakor ima dan. Da zna biti zelo žaljiva (sploh če imaš kakšen kg preveč) in te krvne preiskave ti zelo rada ponuja kakor jih je tebi. Koliko stanejo #D UZ ne vem, sem pa šla v Kalliste v Domžale na njihovo stran pogledat, pa jim piše samo 4D UZ, ki stane 85€.

< Sporočilo je popravil =jasna= -- 24.10.2008 13:09:26 >

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
24.10.2008 13:16:23   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

jjasna85, prisotnost partnerja ni treba povsod plačat, mislim da v Izoli ni treba, no.

Fiu!! user posted image  hvala!

Čuj.. kaj pa kej naša user posted image ?? Js jo že nestrpno čakam user posted image
Pa upam, da je tvoja mičkena tudi kej boljša..

No zdej pravi pocka, da je treba plačat. user posted image  Očitno je to novo, ker ko sem bila cca 2 leti nazaj na predstavitvi P, je bilo rečeno, da ni treba plačat. Ne vem, pozanimaj se.

Uh, moja mičkena je od takrat že drugič imela vročino. user posted image  Zdej poačakamo na mamo_milchy in se zmenimo, ok?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
24.10.2008 13:25:07   
pocka
3D UZ stane med 80 in 100€user posted image

Glede plačila za partnerja pri porodu v Izoli
- mi smo plačali, moraš pokazat račun, če hočeš priti notri (partneruser posted image ), najboljše je že prej plačat in imet račun v materinski knjižici, jaz sem tako naredila. Ko sem hodila gor na CTG, sem videla očkote, ki so jih pošiljali dol plačevat, on pa celi panični, ker je bila njihova že v porodni...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
24.10.2008 13:29:02   
Naja30
cita, na kakšni dieti pa si?

pocka, tvoja tamala je stara toliko kot moja. Tako da te čisto razumem. user posted image  Glede utrujenosti. Zato sem toliko bolj vesela, da je v vrtcu, ker glede na svojo rizično nos. ne bi sfolgala cele dneve z njo. Kakšen dan že gre, pa še to sem zvečer sam za na kavč.
Še to - koliko pa je 3d UZ, če ni skrivnost? In kdaj je najbolje it, da se lepo vidi?

Sam nekaj glede tega plačila pri porodu me zanima - zakaj pa ni povsod plačljivo? Baje v Celju ni in vem, da v MB ni. user posted image  Kaj so te zelene halje v Izoli ali Lj boljše kot drugod? user posted image user posted image  No, jaz sem rodila v Lj, pa vseeno nisva plačala. Verjetno jim je bil moj tak simpatičen, da so mu pogledali skozi prste. user posted image

pocka, zgleda da istočasno piševa. user posted image  No tole, da je treba račun pokazat, je pa mal mimo. Groza in pol se ona muči s popadki in je že v porodni, on mora pa še račun plačevat? user posted image  V Lj je tako, da lahko plačaš tudi kasneje.

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 24.10.2008 13:30:39 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.10.2008 13:39:55   
Dali*

Še to - koliko pa je 3d UZ, če ni skrivnost? In kdaj je najbolje it, da se lepo vidi?

Sam nekaj glede tega plačila pri porodu me zanima - zakaj pa ni povsod plačljivo? Baje v Celju ni in vem, da v MB ni. user posted image  Kaj so te zelene halje v Izoli ali Lj boljše kot drugod? user posted image user posted image  No, jaz sem rodila v Lj, pa vseeno nisva plačala. Verjetno jim je bil moj tak simpatičen, da so mu pogledali skozi prste. user posted image

Pravjo, da na 3d je najbolš it okrog 30-32 tedna.

Baje, da je v CE plačljivo in sicer 17€. to sem nekje ujela, pa nevem kje. bom vprašala eno, ki je glih rodila in vam sporočim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
24.10.2008 13:49:32   
pocka
evo en link glede 3D UZ, če bo kateri pomagal http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=110.

naja30 - ja, tudi jaz tebe zelo razumem, če ne bi bilo vrtca, ne vem kako bi folgala, tudi jaz zvečer kar dol padem. No danes je en tak dan, ko moj dela cel dan, upam,da vreme zdrži, da bova lahko šle vsaj na igrišče popoldne, da se malo zdivja.

grem še malo na kavč, pol pa po našo pupo v vrtec...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.10.2008 13:56:55   
Dali*
Plačilo v CE porodnišnici - preverjeno
V CE je treba plačat prisotnost partnerja, in sicer 17 eur, dobiš pa položnico po pošti domov, pribl. kak mesec po porodu jo šele pošljejo. Ta denar pa naj bi šel v opremo porodnišnice...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.10.2008 14:00:01   
Naja30
No, pol imam pa res stare informacije. user posted image  Jih ne bom več širila. Pardon vsem. user posted image

pocka, ti si z obale, ne? Seveda bo vreme zdržalo. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.10.2008 14:05:36   
Dali*
Naja30, ma sej se skoz neki spreminja. Veš, da danes je kr težka, da ne bi bilo kej za plačat. To je pa sploh super za kasirat, sej hoče bit skor vsak ati pri porodu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.10.2008 14:10:54   
pocka
dali - sory ker težim,ampak si me pozabila zbrisat pod 16.3 na seznamčkuuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.10.2008 14:15:49   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

dali - sory ker težim,ampak si me pozabila zbrisat pod 16.3 na seznamčkuuser posted image

jah, me že daje nosečniška pozabljivost....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?