|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.6.2008 22:02:23   
vaney
triš, wauuuuu, kako ste se imeli lepo, se vam kar foušuser posted image user posted image user posted image user posted image  Žan je pa itak prava facauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.6.2008 22:02:32   
łiłi
ojla
no evo se mene po dolgem casu.
tale vrocina je prava katastrofauser posted image

ursalara cestitke ob svetem krstu
vaney tale punca na sliki je pa moja soseda,no ni glih isti blok,pac zraven zivimo,sej se tudi poznamouser posted image ,ja pa zlo lepa nevesta.cestitke za poroko in veliko srece v zakonu

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.6.2008 22:02:41   
Golobček
dober večer še od mene!

Jaz pa moja družina pa se že dva dni kr po piknikih potikamo. Vam povem da sem se menda za dve kile zredila, upam da bo tega poletja čimprej konc, ker drugače bom na 70-ki pristalauser posted image user posted image user posted image , sicer mi še kr nekaj manjka do tja, sam je še pa velik piknikov do konca poletja.

Vsi se bahate da imate prve zobke moja Nina je pa začela klicat mam, mam sploh takrat ko hoče na vsak način priti k meni v naročje.

Lara Larisa čestitke ob sv.krstu,
meni je bilo ime Larisa vedno všeč, sem želela dat punčki takšno ime pa me je moj prepričal da ne-je bolj starokopitn se vidi da je 10 let starejši od mene.  user posted image user posted image
No ampak saj sva se potem skupaj odločla za Nino.user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.6.2008 22:03:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Bravo Triš popolna foto dokumentacija, zelo ste luškani, ampak oprosti, se mi zdi, da ne rabiš še gobice, raje porabi tud kaj  zase user posted image user posted image user posted image

No sej mogoče me pa mine user posted image Mal me jutri poklič pa bova mal skupaj premislileuser posted image

Vaney slikice vem da si že dala gor,ampak takrat te še nisem poznala in sedaj jih gledam bolj s srčkomuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
29.6.2008 22:06:49   
vaney
łiłi, moja priča živi na 36 številki, zraven podhoda. No, zdaj, ko si videla slike, sem ti kaj bolj znanauser posted image  slike so pa drugače že stare skoraj 1 letouser posted image  pa hvala za lepe želje, bodo tudi po 1 letu še kako prav prišleuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 605
29.6.2008 22:10:57   
łiłi
vaney nism vedela ampak vseeno cestitam.ja poznam jo,mislim da se te spomnim ja,znana si mi .a si hodila v smihel v osnovno solo.tale tvoja prica se druzi z mojo najboljso kolegico sanelo.

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 606
29.6.2008 22:15:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Vsi se bahate da imate prve zobke moja Nina je pa začela klicat mam, mam sploh takrat ko hoče na vsak način priti k meni v naročje.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO kako lepoooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 607
29.6.2008 22:16:07   
vaney
łiłi, ja, v Šmihel sem hodilauser posted image  Njabrž poznaš tudi moji sošolki iz OŠ Sanjo Prodanovič in Dijano, pa Heleno Kobe..., ja, no, vse smo bile v istem razredu. Itak nas je bilo pol iz Slavke in Šegove. Pa Sanelo tudi poznam, itak, saj sva bile že na večerji za Danijelin (moja priča) rojstni dan skupajuser posted image  A ni ona zdaj v Nemčiji? Ali je šla čez poletje v Bosno?  Ja, vidiš, kako je svet majhenuser posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
29.6.2008 22:17:46   
mala pikica
triš vi ste pa res prav uživali danes user posted image Jaz moram prav razmislit, če je kje tukaj naokrog tudi kaj podobnega. Si mi prav lušte naredila user posted image Moram pa povedat, jaz se še kar ne morem vaše Lane nagledat, meni je to detece tako luškano user posted image Kateri je starejši, Matic ali Lana?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 609
29.6.2008 22:19:58   
vaney
joj, ženske, jaz moram it spat, ker bo naš plavalec kmalu lačen, pa bo treba spet vstatuser posted image  Lepo spite in držite pesti, da se nam jutri alergijski testi čimbolj izidejouser posted image

łiłi, ti pa mi lahko na ZS pošlješ št., pa se bova slišali za kakšno kavico, itak sem večkrat v Nm, da vidimo, če se poznamo ali neuser posted image

lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 610
29.6.2008 22:24:14   
ursalara
Punce da ne omenjam vsake posebaj še enkrat hvala za čestitke Lari Larisi ob prejemu njenega prvega zakramenta!
Aurora čestitke za prvi zobek!user posted image user posted image user posted image Ter hvala za čestitko!

Alfabeta user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 611
29.6.2008 22:27:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Moja pa pravi "ADA", in je slišati kot AJDA, tako da se vedno smejemo, da opozarja nase, da ne bi kdo pozabil da jo imamo ob sebi.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 612
29.6.2008 22:28:09   
Alfabeta
Ursalara, vračam user posted image . hvala!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 613
29.6.2008 22:35:18   
łiłi
vaney itk da jih poznamuser posted image user posted image .ja sanela pa je zdej v nemciji.kar ze nekaj casa.sej jaz ne zivim vec v n.mestu.zdej sem v skofji loki.sej  ce bi me vidla bi vedla kdo sem.evo sem prlimala slikico gor,sam prej sem bla crnauser posted image
zdej nevem kdaj bom prsla v n.m.enkrat po dopustu ,no pa ti bom javla pa se bomo zmenile za kavico

TEO PEJIĆ 26.1.2008

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.6.2008 22:37:48   
klepetka
DOBer večer

TAko, naši vsi spijo, jaz naj bi pa še cunje zložila in jožice zalila.Pa spet tle bluzim.
Za nami je prečudovito popoldne;danes je bil namreč prvi dan oratorija in tudi Maruša gre tako kot vsako leto.In za spremembo je bilo letos prvi dan za vse, tudi za starše.Prav luštno je bilo.user posted image
katee, spet sem ga malo polomila tole s čestitko.user posted image Amapk sem cel dan mislila, da smo 30-tega.Pa nima veze, bolje dvakrat  izreči  čestitko kot nobenkrat.user posted image

nana, GH gre zaenkart kar vredu po grlu v želodček.Upam da tako tud ostane.
A tud ti praviš, da večkart ne vidiš mojih prilimanih slikic?
PA tako se zmeraj potrudim, da najdem res ta lepe.
A pa to se zraven izpiše sorry al kaj se vidi?Ker res ne vem, kaj zdaj to  nekja nagaja,  ker jih vedno vidim, tud če grem za nazaj pogledat.
aurora, čestitke za zobek user posted image

vaney, tud ti ne padaš več na fore user posted image .Jaz tudi ne. Anže je pa mali uživač pod klobučkom gobice.Pa  zelo LEpa nevesta si bla.user posted image

triš , iz slikic je razvidno, kako ste uživaliuser posted image .Super

alfabeta, nič se ne sekiraj, važno da je z Ajdo vse ok.Buške pa itak spadajo kot sestavni deli otroštva.Verjamem pa, da si se ustrašila, ti bogicauser posted image .

mala pikica,upam da se Gašper pocajta in da preženete  vročino.user posted image

golobček in mala Nina,user posted image  za mam mam user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.6.2008 22:40:10 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 615
29.6.2008 22:46:54   
baby_08
Lepo pozdravljene,

Najprej se moram zahvaliti Štajerkam za zelo prijetno druženje v petek pri Treh ribnikih- res ste vse full full vredi, vaši sončki so pravi cukrčkiuser posted image user posted image . Upam da kmalu to ponovimo.
Aurora6- čestitam za 1. zobekuser posted image

vaney-
čudovita nevesta si bila

Alfabeta-user posted image user posted image
ne sekiraj se. Samo da se ni Ajdi nič zgodilo. Res moramo zdaj vedno bolj paziti na naše sončke, saj so vedno bolj živi.

Mala pikica-
upam da Gašperju čimprej mine vročina in pokuka ven 1. zobek.

Triš- Kako lepo ste se imeli danes. Zelo luškane sončke imaš.

Naša Lana se je pa včeraj slikala za osebno in se je tako lepo nasmehnila- bo mela zelo lepo osebno izkaznico.user posted image Ker je bila tako pridna sma ji v BC kupila bazenček Gobico. Bazenček bo lahko sprobala šele čez slabi mesec na morju- bo že morala potrpetiuser posted image .
Zdaj grem pa mal za likalnik- me cela gora perila čakauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 616
29.6.2008 22:50:30   
baby_08
jupi 2. zvezdico sem dobilauser posted image user posted image user posted image - prava čveka sem žeuser posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.6.2008 23:39:08   
nana35
katarinas,jaz sem kupila tisti rumen obroč s hlačkami,Fredov pa morda drugo leto.

aurora,user posted image za prvi zobek.

vaney,vidim da se ni samo Anže imel super ampak tudi mamica.

Alfabeta,če je vse vredu,se ne sekiraj,vem,da je bil najprej šok,potem pa je vse minilo in če tvoji punčki nič ne manjka,potem ni panike.Zakaj bi ti kdo kaj rekel?Pa veš,da nisi edina,ki se ji je to zgodilo.Moji prijateljici se je že večkrat, zdaj pa je kupila stranico za posteljo,da ne pade na tla.

mala pikica,upam,da bo zjutraj Gašper že boljše!

triš,ti pa itak veš,da delaš super slike.Vsi ste zeloooo lepi.

klepetka,ja ,vidim slikice,kjer piše sorry,pa nekako tako,da je zaščitena in da moraš najprej nekaj narediti,potem pa lahko slikico nalepiš...nekaj v tem smislu.

baby,vidim da je zaleglouser posted image in imaš nov avatar!user posted image Čestitke za zvezdico.

Grem naprej likat,sem se odločila,da bom vse zlikala,pa če mi okice skupaj padejo.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 618
30.6.2008 6:59:49   
mala pikica
Jutro vsem!

Pri nas je vročina čez noč padla, zdaj pa je spet 39.1 v ritki. Sem mu spet dala sirup. Zdaj je nazaj zaspal, pa revček cel čas v spanju nekaj jamra. Upam, da ni kakšna uhica, se od časa do časa prime za desno. Če ga pa jaz, pa nimam občutka, da bi ga bolelo. Bova jutri šla k P, če ne bo boljše.

baby lepo, da si se spet oglasila. Tudi tebe je bilo lepo spoznati user posted image Si pa res prava klepetulja user posted image

nana ne vem, če ni ta rumen obroček od 1.leta naprej. Pazi, da ti Klemen kam ne pobegne user posted image

Sva mislila iti z Gašperjem malo v toplice. Je babi zadnji dan na fizioterapiji. Pa bova verjetno kar šla, seveda ne bom Gašperja kopala, bom pa sama malo plavala. Gašper bo pa v senčki pankal user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 619
30.6.2008 7:00:52   
majra
Dobro jutro!
Bom prva? user posted image

Sem že včeraj mislila vprašati, pa sem pozabila, kot po navadi. Ko delate doma razne kašice, ali vse samo fajn z vilico pretlačite ali uporabljate palični mikser ali kakšno podobno zadevo?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 620
30.6.2008 7:02:57   
majra
Mala pikica, si pa hitra in prehitra user posted image
user posted image  za Gašperja, pa upam da niso ušeska

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 621
30.6.2008 7:34:40   
ursalara
Majra jaz samo še dobro pretlačim z vilicouser posted image !No vidiš pa so zmagali španci!user posted image user posted image
Mala Pikica upam da ni ušesek in da vročina pade user posted image !Če pa gresta z Gašperjem v toplice se pa imejta kar se da lepo!user posted image
Klepetka tudi jaz vidim samo napis sorry ter enega medvedka!user posted image
Baby čestitke za drugo zvezdico!user posted image
Triš vidim da ste uživali!Super slikice!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 622
30.6.2008 8:58:54   
martinca
mala pikica, juter bi prišli midve z nano k tebi na obisk. seveda če imaš čas in še tvoje povabilo vedno velja?
zdaj pa moram hitro it hišo pobrisat, Patrika pa bom tačas dala stričeku v posteljo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
30.6.2008 9:27:29   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

moram pa povedat, jaz se še kar ne morem vaše Lane nagledat, meni je to detece tako luškano user posted image Kateri je starejši, Matic ali Lana?

Ja Lana je res nekaj posebnega,pa ne samo zato ker je moja ,ampak se res kar obračajo zanjouser posted image user posted image user posted image kaj šele bouser posted image user posted image user posted image ampak plačujem pa jaz to ceno ,ker je zelooooooooooooo zahtevna,čeprav ni scrkljana zahteva velikooooo pozornosti.Pa saj zato jih pa imamo da se jim posvečamo,kajne.Lana je stara 5,5 let matic pa 9,5 let

Vaney držim pesti za Anžeta da so testi dobriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
30.6.2008 9:32:10   
katarinas
Dan! Smo se vstali ob pol devetih, je kar pasalo malo potegnit v posteljiuser posted image
Mala pikica, ja rumen obroč je od enega leta naprej, samo ene imajo user posted image  tudi v tem obroču že prejuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Dobro jutro!
Bom prva? user posted image

Sem že včeraj mislila vprašati, pa sem pozabila, kot po navadi. Ko delate doma razne kašice, ali vse samo fajn z vilico pretlačite ali uporabljate palični mikser ali kakšno podobno zadevo?

Jaz vse delam: kuham in miksam v enem aparatu od Vorwerka in je super - nobene packarije tako kot s paličnim mešalnikom. Men je ta Vorwerk super, ga uporabljamo tudi za ostalo kuhanje, pa še recepte za otroke sem zraven dobilauser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Krči
Siana

Ima vaš dojenček krče

Da (32%)

Ne (68%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!