vaney
|
evo še mene o spanju sploh več ne bom razlagala, ker se itak zbujamo 2-5x na noč, bo 1x že minilo triš, za Matica in zate katee, jaz sem bila tudi pri frizerju, sem dala podaljške odstranit, da lasje čez poletje in na morju malo zadihajo, pa sem šla kar malo jezna od frizerke, ker mi pred odhodom rekla, da se bo zdaj zelo teško navadit na "življenje brez podaljškov" in se bom pač morala sprijazniti z s svojimi naravnimi lasmi, da najboljše, da čez poletje kar čop nosim, če pa kam grem, pa natupiram lase, halooo ja, madonca, saj nisem plešasta, imam pač bolj tanke lase...pa če sem 23 let normalno živela z lasmi brez podaljškov, bom pa menda tudi zdaj preživela...no, jutri se grem pa dopoldne še pobarvat k sosedi, ker zdaj imam pol glave blond, pol pa rjave, ker se 1 leto nisem barvala. kakšno frizuro boš pa ti imela zdaj? slikica? bazen; sem takoo jezna včeraj sem v BC lepo vprašala, če bo zdaj kakšen bazenček v akciji, ker je pač stara akcija že potekla, nam pa se tudi ni tako mudilo z bazenom in mi je rekla, da ne, da bodo v akcji izvensezonske stvari. ok, kupim bazen za 18€, danes pa dobim BC novo akcijo in noter naš bazen za 10€ madona, najbrž bi bankrotiral, če bi mi rekla, naj ga pridem rajši danes kupit....uf, vsi samo služijo, ja, je, kar je štajerke, uživajte na čveku zvečer bo pa najbrž dež padal, ne moj mali spi, Grega je popoldne v službi, jaz pa grem napolnit bazen z vodo, sem skoraj izdahnila, ko sem ga napihovala