|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
10.9.2008 23:31:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

vanili - a elmex je kao zelo dobra? Jaz sem jo enkrat kupila Andražu v DM-u.

Janja, zakaj kao? Kaj ni vredu al kaj? Hitro mi povej prosim, da se bom lažje odločila katero kupit.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
10.9.2008 23:34:31   
mehurčica
Janja, ja, sem res hvaležna atiju, da mi kdaj pomaga. Ampak na žalost včasih za kako stvar mama ne sme zvedet, ker bi bil seveda ogenj v hiški. In ker jaz seveda nočem nič vzet in prosjačit(sem raje brez hrane cel dan, kot da jima bi kaj rekla...no, seveda si pri njih doma kar vzamem - sedaj bo lažje, ker bota dve plači pri naši hiši), mi potisne v roko kdaj kaj malega. In sem mu resnično hvaležna za vsak cent. Pa mu bom seveda enkrat vse povrnila - pa ne v obliki denarja(razen če bo potrebno), ampak drugače....ljudje se pač staramo in seveda mlajši proti koncu skrbimo za starejše.

Pandica, naša šefca je pa
user posted image user posted image
. Res, najboljša. Ne vem, če obstaja boljša. user posted image

Grem zdaj perilo obesit in spat. Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
10.9.2008 23:37:25   
VANILI
mamčice, io vado a posteljauser posted image

lahko nooooooooooč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.9.2008 23:37:58   
mehurčica
Zobna pasta: zaenkrat še niti zobne ščetke nimauser posted image - grem kupit še ta teden za maladva biserčka. David je imel Weleda zobno pasto, ki tudi ni nič narobe, če jo pogoltne. Sedaj ima pa že otroško z mentolom. 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.9.2008 23:57:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Sem imela čas poslikat - da ne bomo spet kregane, ker ni slikic,

user posted image
Še vedno čakamo na njih   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.9.2008 0:16:08   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: janja

vanili - a elmex je kao zelo dobra? Jaz sem jo enkrat kupila Andražu v DM-u.

Janja, zakaj kao? Kaj ni vredu al kaj? Hitro mi povej prosim, da se bom lažje odločila katero kupit.

kao...nisem nič negativnega mislila. Če vanili pravi, da je dobra in da ji jo je priporočila še pediatrinja, pol očitno je v redu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.9.2008 0:22:00   
janja
Grem v mižule. LAHKO NOČ user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.9.2008 0:31:19   
Pandica
Janja  aha, hvala.

Pa lahko noč in sladke sanje user posted image

Jaz bom tut šla počasi v mižule.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.9.2008 6:55:49   
*kinnie*
Dobro jutro

Oh ja, zdaj se en malček nisem nič javljala....sem kar malo slabe volje zaradi "nadrejenih" v hiši. Mi požrejo vso pozitivno energijo....kolk so eni freh in nesramni, da glava boli....
...sem mogla mal pojamrat, mogoče mi bo pomagalouser posted image ....
...in tako iz dneva v dan...
imam pa to srečo/smolo, da kakorkoli bi se sedaj odločila reševati stanovanjski problem, bi si naredila samo finančno štalo,....ker nama potem ne bi zneslo čez krajši čas obnoviti hiške.....tako da prav moram prenašati sve tole zaj***, ker morava varčevatuser posted image .

nič, vrtec kličeuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.9.2008 7:58:11   
nova10ka
sanwebdra - ma Jujila pa kar že govori!! ful je carica. jaz sem filmčke obdelala v Windows Movie Maker-ju. ful enostaven program.

drobižek - trudim se igrat, ne znam prav dobro. sam nisem tolk zgodaj začela ko tjaša user posted image

zobna pasta - tjašina zobozdravnica je zobno pasto odsvetovala do njenega 3 leta. mi je priporočila zobne ščetke curaproks ali jordan.

denar - vas vse štekam kar ste napisale in se podpišem. mi smo tudi tam tam, na povprečnih plačah za uni, obadva v javni upravi in se veselo šlepava na starših. sam jaz mislim, da imava kar srečo... Pandica ti si carica, da kljub vsem tem problemom ohranjaš pozitivne misli in dobro voljo. resno, ful te občudujem

kozarček - kupila sem kozarček od Tommee Tippee-ja in ga je direktorca Tjaša odobrilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.9.2008 8:13:44   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sem imela čas poslikat - da ne bomo spet kregane, ker ni slikic,

user posted image
Še vedno čakamo na njih   user posted image

vendar zdaj čakam, da se baterija fotoaparata napolni, da jih bom lahko dala gor!

user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.9.2008 8:14:52 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.9.2008 8:15:54   
*kinnie*
Sem mal prebrala za nazaj....pa vidim, da res nimam samo jaz "takih" okoli sebe...

Pri nas jaz niti v najlepših sanjah ne bi upala pomisliti, da bi mi tast/tašča kaj podarila....posodila.....Čisto drugo nasprotje pa je moja mami. Dala mi je vse, kar ima....boga reva še sama nima kaj dosti, pa stalno razmišlja, kaj bi komu podarila.....saj vem, da se ne merijo odnosi z materialnimi dobrinami....pri nas vse opeša tudi na osebnostnem področju....
Mehurčica, pri meni je podobno kot pri tebi glede varstva....in jih nikoli več niti ne prosim....in ja v petek greva v Italijo.....in moji sončki spet ne bodo šli v babi servis, ampak k njuni botrci.....saj to vse pove a ne.

Kaj naj rečem, sploh nisem človek ki bi od koga kaj zahtevala, pričakovala....pa sem vseeno razočarana...

Ojoj, ko preberem, kaj pišem, šele vidim, kako sem sesutauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.9.2008 8:43:43   
sanwebdra
kinnieuser posted image , saj imamo vsi takšne ljudi okrog sebe, eni/ene bližje oz. vsakodnevno, drugi/druge pa občasno ... glavo gor, imajo pa tvoji otroci botrca servis, kar je včasih še bolje ...

denar pa, itak je sveta vladar - popolnoma razumem vse uni/vs izobražene s povprečno plačo, ki pravijo, da se ne da preživet. Jaz moram z VII. stopnjo sploh iskat službo in to že sedem let (to mi je nagrada za redno opravljanje izpitov v roku in diplome pri 22-ih), kjer sem ponavadi plačana slabše kot nekdo s srednješolsko izobrazbo! Hkrati pa mi je uspelo nabrat komaj nekaj čez dve leti delovne dobe ... Tako da, če ne bi imela pomoči staršev in če ne bi znala skromno živet, adijo mare! Ker denarna socialna pomoč ni dovolj niti za en pošten nakup v trgovini z živili. In potem si privošči otroka - jaz se zelo dolgo nisem odločila zanj ravno zaradi finančne nesigurnosti. Kako naj skrbim za otroka, če pa še za svoje potrebe ne zmorem. Pa ne, da ne bi hotela. Samo delati mi pustite. Da si lahko zaslužim dovolj za "normalno" življenje. Da ne bom za vsak nakup preštevala euričkov, da bo moj otrok lahko jedel originalni Fruchtzwerge in ne tistega iz diskontnih prodajaln, da ji bom lahko sama (no, skupaj s partnerjem) omogočila, da se bo normalno razvijala, da bomo celo lahko šli na kak izlet ipd. Da bi imeli višjo kvaliteto življenja, kot pa vsak dan razmišljati o tem, koliko položnic me še čaka, ker je prejšnji mesec nekaj crknilo in fonda za nenapovedane stroške enostavno ni. Ker bi rada imela novo sedežno, takšno, na katero se bi lahko stisnili vsi trije in uživali v majhnih trenutkih sreče. In še je takih želja. Največja pa je, da ne bi živeli za: "Takrat ko bom pa imela službo ...." Mogoče pa tokrat bo uspelo, si mislim in še enkrat grem na pošto in oddam ponudbo za zaposlitev.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.9.2008 8:47:49   
sanwebdra
Evo, še obljubljene slikceuser posted image :

http://sanwebdra.shrani.si/

poišči mapco Srečanje 10-09-2008

Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.9.2008 8:52:18   
Klaudia
evo, da izpolnem obljubo. Slike in film iz Benetk. Film je dolg 10minut, da se ne boste ustrašle.. se mora prej naložit.

denar - uf... pereča tema. Trenutno z delom pri sestri zaslužim več, kot bi v svoji stari službi. Pa ji malo pospravim po stanovanju in nakupim stvari po trgovinah. Ampak tako so plačane gospodinjske pomočnice na črno. Nekatere še veliko veliko več. Toliko o naši državi, kjer za skoraj 12h delavnik dobiš komaj en roza most (v ralago:500€)

varstvo - moja mama pravi, da bo ona še uživala in ne bo pazila na tuje otroke user posted image , medtem ko bi tašča z veseljem nanjo popazila, ampak živi 60km stran user posted image . Vrtca pa valda, da ni. Obljubljajo neke nove enote, medtem ko izvajalci o tem nimajo pojma user posted image

zobna pasta - samo zmočim ščetko in umijem. Zobnih past ne priporočajo dokler otrok ne zna izpljunit

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.9.2008 9:13:39   
suzanamai
zobna pasta - samo zmočim ščetko in umijem. Zobnih past ne priporočajo dokler otrok ne zna izpljunit

se strinjam

Naju na srečanje danes ne bo, saj ima Zoja še vedno vročino. Pa še težka noč je za nama, saj se je zbujala vsake 1/2 ureuser posted image .

Kasija hitro mi naroči copatke do danes zvečer, saj naročam za štajerke in so mi dovolile dodati še par copatkuser posted image .

Če še katera želi copatke, hitro naročilo na zs. Nepreklicno sprejemam samo danes do 20h.

Sedaj pa rabim mnenje. Za svojo dejavnost imam najet prostor, ki sem ga že dosedaj plačevala preveč, sedaj mi pa želi dvigniti najemnino.
Kot strela z jasnega, pa se je včeraj prikazal sosed z idejo o sodelovanju - partnerstvu. On ima prostor jaz pa ostalo. Delala bi oba. Kaj mislite?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.9.2008 9:18:25   
suzanamai
Klaudia super slikce in videouser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.9.2008 9:27:24   
tave
No naš Tej je že v vrtcu in danes bo sam do kosila. Upam da ne bo kaka štala.
Ja baby servis. Jest mam tud včasih filing da tašča večx priskoči na pomoč kot pa moja mama, kar se tiče varstva. Me kr stisne ko pomislim na to. Pol se pa spomnem kako drugače bi bilo če bi bil še moj oči živ, ker jest sem bila itak njegova princeska in sem mu pomenila vse na tem svetu. No evo pa mam že solzne očiuser posted image .
Ma se tipkamo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.9.2008 9:45:05   
Kasija
Dobro jutro!

Sem zdajle zbirala copatke - suzanamai imaš zs /havla hvala hvala/ - in je moj mali že čisto na koncu z živci. Noče več bit sam...

Tako da samo poven, da midva greva na kodeljevo in bova tam cca 10.30 in potem vas čakava. Tako da vabljene.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.9.2008 10:07:24   
Jenny Anny
Mi smo tud že v vrtcu, nam gre kar OK. Včasih spi tudi po 2x.

Kar se plač tiče, smo res svetovna država, mamo evropske cene in balkanske plače. Midva sva kupila sedaj stanovanje, full so nama pomagal njegovi starši, pa še do abrahama sva se zakreditirala (beri 20L).

Babi servis, moja mami bi jo mela kadarkol, skoz fehta, kdaj jo bom pripeljala, sam kaj ko je 100km dalečuser posted image , tašča servis pa ne obožujem preveč, saj jo popazi, sam potem ko jo pridem iskat, dobivam same take na krožnik kot ti sanwebdra  iz vrtca - je dosti na rokah, je to, je ono, je preveč živa, je preveč radovedna, vse hoče vidt, ja valjda da hoče, saj je še majhna in vse česar še ne ve in ne pozna jo zanima. Tako da tud jaz z njo ne grem preveč rada tja, no če smo zunaj še gre, če smo pa not pa skoz poslušam Lana ne to, Lana ne ono, Lana tega pa ne smeš.......
No to je bil že bolj taščin kotiček, boljš da uživam še preostale dni na porodniškiuser posted image user posted image

V sredo namreč štartam tud jaz.

A ma katera kje na prilki link za copatke (pls), bi tud jaz še ene manjše naročila.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.9.2008 10:33:03   
*kinnie*
Jaz bi tudi prosila, če ima mogoče katera link za copatke, bi tudi jaz naročilauser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.9.2008 10:40:10   
*kinnie*
No, evo sem sem kar malo potolažila...ko sem videla, da je skoraj povsod isti šmorn glede varstvauser posted image .

Pri nas je npr. tašča v 17 mesecih oba pazila točno 1,5 ure...pa še takrat je bila potem štala....mene najbolj boli, ker tast dela v šoli in bi lahko ta večjo on peljal in jo oddal (ista stavba, 2 min dela, ker vse naredi sama), pa je rekel, da je to vsak dan 15 minut dela in da on tega ne bo. Ker imamo samo 1 avto(moj hodi z njim v službo), bom vsak dan zjutraj ob 6h hodila  1 km v dežju in snegu ( če ga bo kajuser posted image ) peš....on pa bi usput peljal....joj kako bi sedaj rada zaklelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.9.2008 11:09:21   
pingi
http://stores.ebay.com/Littleoneshoes_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZQ2d999QQftidZ2QQtZkm

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.9.2008 12:07:21   
*kinnie*
ooo Pingi, hvala!!!!!!!user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.9.2008 12:19:05   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

saj ima Zoja še vedno vročino. Pa še težka noč je za nama, saj se je zbujala vsake 1/2 ureuser posted image .

Pri nas je bilo tudi danes pestro....Anja se je jokala, da jo je strah....mali se je nekajkrat dojil....pa še sama sem slabo spala, sem se spet "žrla" zaradi tasta, čeprav bi morala biti povsem flegma....
Zjutraj smo bili pa vsi čist narobe.....user posted image

...user posted image user posted image user posted image za Zojo

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?