VANILI
|
oj amčice! klaudija, kako zapeljiv in čdovit nasmeh ima Lia! Še dobro, da ma ušesa, drugač bi ji še glavica se okol obrnila . saj res - si dobila moj denar??!! stari starši:moj pokojni tast je bil krasen človek, vem, da bi oba otroka z veseljem čuval, jima pripovedoval zgodbice... žal je umrl, ko je bila Živa še majhna pikica v mojem trebuhu . Tašča ju sicer pazi, a nikoli jima ne kupi kakšne čokoladice, lizike... moj celo margarino, kakav in vse, kar Živa poje, nosi tja. Ona pa, ko je enkrat naročil domač kruh, za svoj žur za rd za žlahto - ona mu ga je pa ZARAČUNALA... moji bi pa vse dali za svoje otroke, moj oče pomaga z elektriko in drugimi ročnimi deli, finančno sta nama ful pomagala, mama npr. prie in kuha kosilo... in zna objet otroke, se valat z njimi po tleh... ampak, je že prav tako, ne? ludje so različni, otroci imajo pravico komunicirat z ludmi, jaz nič ne manipuliram z njima, naj si vsak ustvari svojo sliko... suzanamai, upam, da je Zoji zdaj že bolje kinine, zakaj pa tvoj malo ne zarobanti?? mislim, saj je cel dec, pa naj ... vsaj titem delu, ko imata toliko čez tebe zapovedat curaprox zobne đščetke, Živa jo porablja za čiščenje kočnikov. tudi njej nisem dajala zobne paste, dokler ni znala pljuat, se strnjam z