|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
11.9.2008 12:24:03   
Pandica
Hej mamčice,

na hitro, da vas malo "obdelam" user posted image user posted image , ker greva z malo ven na sončka user posted image

nova10ka    hvala ti user posted image   za lepe besede. Res mi je lažje, ko mi katera napiše, da me razume.

Štajerke - slikice  full so lepe, itak, tak kot vedno user posted image

Alina_alin  a Tjaška ima on zelen PP voziček? Kaj ima novega? Je pa že full zrastla odkar sem jo jaz nazadnje videla.

Klaudia   tut lepe slikice in filmček user posted image
Men je tak lepo v Benetkah user posted image   upam, da bom lahko šla čimprej spet kdaj z mojo malo.

Suzanamai  kako je Zoja? user posted image   za njo.

Joj, mogla bom končat, ker mi Zala non stop hoče ugašat rač. user posted image   Kr pritiska on gumb, pa on del za cd-je mi je že odprla user posted image

Aja, pa po novem cele dneve govori: " Ja" user posted image user posted image

Eh, grema ven, težko pišem, če je na rokah, ker mi tolče po tipkovnici

By

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.9.2008 12:28:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sedaj pa rabim mnenje. Za svojo dejavnost imam najet prostor, ki sem ga že dosedaj plačevala preveč, sedaj mi pa želi dvigniti najemnino.
Kot strela z jasnega, pa se je včeraj prikazal sosed z idejo o sodelovanju - partnerstvu. On ima prostor jaz pa ostalo. Delala bi oba. Kaj mislite?

Hmmm kaj vem. Odvisno v kakšnih odnosih ste.....
...jaz sem se ene 2x že pošteno nasankala in se po mojem bojim še zvite vrviuser posted image ....če govorim iz svojih izkušenj,...jaz bi si drugje poiskala prostor s cenejšo najemnino, k sosedu bi šla pa na kavicouser posted image user posted image user posted image ...

...edino ti dejansko veš, kaj bi to pomenilo za tvoj posel, ali bi pridobila "samo" prostor....ali tudi na ponudbi...prodaji....
pa odvisno koliko ti pobere najemnina.....

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.9.2008 13:45:28   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Sedaj pa rabim mnenje. Za svojo dejavnost imam najet prostor, ki sem ga že dosedaj plačevala preveč, sedaj mi pa želi dvigniti najemnino.
Kot strela z jasnega, pa se je včeraj prikazal sosed z idejo o sodelovanju - partnerstvu. On ima prostor jaz pa ostalo. Delala bi oba. Kaj mislite?

Hmmm kaj vem. Odvisno v kakšnih odnosih ste.....
...jaz sem se ene 2x že pošteno nasankala in se po mojem bojim še zvite vrviuser posted image ....če govorim iz svojih izkušenj,...jaz bi si drugje poiskala prostor s cenejšo najemnino, k sosedu bi šla pa na kavicouser posted image user posted image user posted image ...

...edino ti dejansko veš, kaj bi to pomenilo za tvoj posel, ali bi pridobila "samo" prostor....ali tudi na ponudbi...prodaji....
pa odvisno koliko ti pobere najemnina.....

Se podpišem ...

Koliko pa bi oba pravzaprav delala? A on bi to 50-50% ali kako drugače ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.9.2008 17:43:26   
janja
A mi lahko ena, ki je naročila copatke velikost 6-12 m zmeri dolžino? Ker na e-bayu piše, da so dolgi 14 cm - pa to ne more biti res, ker so za velikost 12 - 18 m dolgi 14 cm (sem zmerila).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.9.2008 17:54:24   
majoli
Janja, dolžina je13 cm.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.9.2008 18:08:20   
majoli
Copatki

18-24m  -  152mm
12-18m  -  140mm
06-12m  -  127mm

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.9.2008 18:09:42   
janja
majoli - hvala!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.9.2008 20:19:55   
*kinnie*
Dober večer.
Jaz sem si HB izborila spet malo časa za RRuser posted image .
Kaj pametnega tako nimam za napisat, ker smo prav padli v to novo rutino...in kar gre,...torej začetek poglavja vrtec, je zaključen.

In v torek služba.....kako na hitro sem se sprijaznila....no saj kaj drugega mi itak ne ostaneuser posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.9.2008 20:42:14   
Pandica
Oooo Kinnie  zdravo user posted image

Kako zatišje je danes tu gor, ne? Kje pa ste vse?

Jaz pa sem zdaj pojedla 2 kosa kruha z pašteto, zdaj pa malo spravljam spat. Mi je že spala, pa se je zbudila.

Pa zadnje dni se full na veliko "pogovarja"  user posted image user posted image
A vaši tut? Kr čeblja cele dneve, pa, ko sma recimo z vozičkom na sprehodu mi VSE kar vidi kaže z prstekom user posted image   in pol ji jaz razlagam kaj mi ona kaže user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.9.2008 20:56:53   
nova10ka
suzanamai - imaš ZS

Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.9.2008 21:05:40   
Pandica
Kinnie   zs  user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.9.2008 21:10:55   
miska1
srečanje - dons je blo spet lepo...zadnjič, predzadnjič user posted image  Imam predlog, če bi se še naslednji čet zmenile, potem rajši v Koloseju, da bodo lahko mirno kobacali naokoli. Tole dons mi je blo muka ga skoz pazit in mirit, ker bi on odhlačal po travi. Še dva tedna in delat.

Pošiljam user posted image za vse bolančke! Veliko pozitivne energije, da bo hitro minilo!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.9.2008 21:18:11   
*kinnie*
Pandica....me je kar nekaj vleklo nazaj na desetkeuser posted image user posted image ...imaš ZS

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.9.2008 21:19:31   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa zadnje dni se full na veliko "pogovarja"  user posted image user posted image
A vaši tut? Kr čeblja cele dneve, pa, ko sma recimo z vozičkom na sprehodu mi VSE kar vidi kaže z prstekom user posted image   in pol ji jaz razlagam kaj mi ona kaže user posted image

Pri nas je ful živahen, se smeji, tak zadovoljen dojenčekuser posted image ...se vidi, da ni nič zobkov na obzorjuuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.9.2008 21:34:02   
suzanamai
Copatki so naročeni.user posted image
Pa še novica, od tega naročila dalje, bom uradni zastopnik, copatki bodo večinoma na zalogi in jih boste naročale kar pri meni user posted image . Cena bo za vas special, za ostale smrtnike pa.....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
11.9.2008 21:38:38   
*kinnie*
Suzanamai, supercauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.9.2008 21:40:51   
Pandica
Suzanamai  jeee, bravo user posted image  user posted image
Opa, uradni zastopnik user posted image   to pa ni kar tako user posted image
Zdaj pa tak veš kak te bomo gnjavle user posted image user posted image user posted image   z obutvijo za naše user posted image

Tak, zdaj pa letim pod tuš.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
11.9.2008 21:40:54   
VANILI
suzanamai, pa ti si taglavna, šefica!!!user posted image  a obstajajo še kaki rugi copatki oz. obutev v tej "tvoji novi" (user posted image )firmi??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 4618
11.9.2008 21:41:06   
VANILI
oj amčice!
klaudija, kako zapeljiv in čdovit nasmeh ima Lia! Še dobro, da ma ušesa, drugač bi ji še glavica se okol obrnilauser posted image . saj res - si dobila moj denar??!!

stari starši:moj pokojni tast je bil krasen človek, vem, da bi oba otroka z veseljem čuval, jima pripovedoval zgodbice... žal je umrl, ko je bila Živa še majhna pikica v mojem trebuhuuser posted image . Tašča ju sicer pazi, a nikoli jima ne kupi kakšne čokoladice, lizike... moj celo margarino, kakav in vse, kar Živa poje, nosi tja. Ona pa, ko je enkrat naročil domač kruh, za svoj žur za rd za žlahto - ona mu ga je pa ZARAČUNALA...user posted image
moji bi pa vse dali za svoje otroke, moj oče pomaga z elektriko in drugimi ročnimi deli, finančno sta nama ful pomagala, mama npr. prie in kuha kosilo... in zna objet otroke, se valat z njimi po tleh... ampak, je že prav tako, ne? ludje so različni, otroci imajo pravico komunicirat z ludmi, jaz nič ne manipuliram z njima, naj si vsak ustvari svojo sliko...

suzanamai, upam, da je Zoji zdaj že boljeuser posted image

kinine, zakaj pa tvoj malo ne zarobanti?? mislim, saj je cel dec, pa naj ... vsaj  titem delu, ko imata toliko čez tebe zapovedatuser posted image

curaprox zobne đščetke, Živa jo porablja za čiščenje kočnikov. tudi njej nisem dajala zobne paste, dokler ni znala pljuat, se strnjam z user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
11.9.2008 21:41:53   
*kinnie*
Pandica, a si dobila?user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
11.9.2008 21:42:16   
VANILI
jaz grem pa nama z možekom sladoled naštimat. Je reku, da bi on čsit mal - super, bo zame več ostalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
11.9.2008 21:46:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
kinine, zakaj pa tvoj malo ne zarobanti?? mislim, saj je cel dec, pa naj ... vsaj  titem delu, ko imata toliko čez tebe zapovedatuser posted image

direktno nič ne rečeta čez meneuser posted image , sploh pa mojmu ne, ker drživa skupaj 100/uro...me brani, svoj zakladuser posted image user posted image
drugače pa jaz ne dovolim, da se krega z njimi, nenazadnje so njegovi starši.....pa tudi kregancije   ne maramuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
11.9.2008 21:47:32   
sanwebdra
Copatki so naročeni.user posted image
Pa še novica, od tega naročila dalje, bom uradni zastopnik, copatki bodo večinoma na zalogi in jih boste naročale kar pri meni user posted image . Cena bo za vas special, za ostale smrtnike pa.....

Oh, Yeah!!!user posted image user posted image user posted image  

A rabiš partnericouser posted image user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.9.2008 21:48:40 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4623
11.9.2008 21:48:03   
*kinnie*
aja pa še mnenja sem, da se dobro vrača z dobrim, slabo pa s slabimuser posted image .....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
11.9.2008 21:48:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica, a si dobila?user posted image

Ja, hvala user posted image
Zdaj pa res letim pod tuš user posted image

Pa daj VANILI  a nam moreš delat lušte z sladoledom? user posted image  
Jaz si bom šla tut pol po njega, ko pridem izpod tuša.
Ajde, zdaj pa letim.... me že ni več...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.