Alina_alin
|
Pandica, ja tega, ki je v akciji. Dolga štorija nakupa: šla sem v BC na Tržaško gledat PLiko P3- modele. Pa mi prijazna prodajalka pokaže ta model, ko je v akciji, ki ga dobim za isto ceno, ima več funkcij, zimsko vrečo, dežno prevleko, da se obrnit kontra- da otrok gleda tebe (ok, sedaj več ni aktualno- ampak vseeno...). In se takoj segrejem za zelenega. Rdeči druga opcija. HOčem dat Tjašo not- ni paskov za zapet. Prodajalka vzame pas iz rdečega in hoče zašraufat- ni šlo- torej ne morem kupit zelenega. Prosim, da pokliče v druge enote- in v Tušu Bc imajo še zelenega -rezervira. Letim tja s Tjašo, Špelo in pridruži se še mož. Špela itak že čist naveličana čakanja ob meni, ki gledam in testiram vozeke. Ko pridem tja, mi prodajalka pripelje zelenega, jo vprašam al je vse v vreči (dodatna oprema), potrdi. Preverim- valjda ni bilo.. Torej poišče zimsko vrečo, dež prevleko... No končno smo kompletni. Grem na blagajno-potegne kodo - polna cena "355, prosim". Halo, rečem, da je v akciji. Potegne kodo še enkrat, ne gre - polna cena. Rečem, da to ni možno -imajo v prospektu ta vozek, na spletu, v salonu - povsod kot da se dobi po klubski ceni 249. Kliče šefico, šefica ji ne odobri, da se mi da po ceni, ki jo reklamirajo. MOj pritisk na 200. Halo? Zahtevam, da mi pokliče šefico na telefon- ji dam jasno vedet, da če mi ga ne proda po ceni, po kateri ga ponujajo, ji pokličem inšpekcijo- saj to gre za zavajanje kupcev...In reče, ok. Pridite jutri, pa bova pogledali, kak pa kaj, reče. In sem ji hotla res inšpekcijo poklicat. Je imela srečo, da nisem imela časa na internetu si poiskat kak pa kaj se v takih primerih ukrepa- kje se poda prijava itd. In sem zato ob 9.00 poklicala tja, jo vpr po telefonu, če ga danes proda po ceni, ki jo reklamirajo... In je pritrdila. Sem šla pred srečanje po vozek, se ji zahvalila za vso prijaznost, za opravičilo (ki ga itak ni izrekla ) in šla na srečanje oktoberk, v prijetno družbo spit kavico in izpraznit moj spomin - ker sem bila res jezna ko en dan prej. Zelena barva - ti je odgovorila Sanwebdra.