|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
11.9.2008 21:49:49   
VANILI
drživa skupaj 100/uro...me brani, svoj zaklad
user posted image user posted image user posted image

če moj ne bi držal z mano, bi verjetno že šla

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.9.2008 21:57:47   
Alina_alin
Čeeer, še spet jaz štempliram kartico.
Tjaška spi v spalnici, itak da na zakonski postelji, ki smo jo pred 2 letoma dni dali premerit (spalnico) glede sevanja. In takrat smo prestavili posteljo k steni, kar pomeni, da jaz že 2 leti plezam čez rob (tisti pri nogah) da pridem do postelje. (se da samo z ene strani vkrcat).

eto tjaša spet. se javim pozneje

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.9.2008 22:05:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

drživa skupaj 100/uro...me brani, svoj zaklad
user posted image user posted image user posted image

če moj ne bi držal z mano, bi verjetno že šla

ma jaz tuduser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.9.2008 22:07:05   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
aja pa še mnenja sem, da se dobro vrača z dobrim, slabo pa s slabimuser posted image .....

Ta stavek sem uporabila takrat, ko sem še študirala v Ljubljani in najdem pri Bavarcu žensko denarnico z dokumenti, nekaj tisočakov je blo noter ipd. Saj veste, da so ženske denarnice mali zakladi. Skratka, sem se hotela odpeljat z busom do gospe na/v Dolgi most, pa nisem imela toliko časa, ker se mi je mudilo na vlak in v MB. Pa laufam na glavno pošto, napišem prijazno pisemce s tem stavkom, v kuverto vtaknem denarnico, se podpišem samo z imenom in napišem da sem študentka na tem in tem faksu.
Skratka, dva tedna kasneje, brez kakršnihkoli pričakovanj, me na domačem naslovu v MB pričaka paket prav te gospe, ki mi je v zahvalo poslala enega zelo lepega plišastega medvedka (pliškoti so bili nekoč moja strast - le kako je to vedela) in 10.000sit. Fora pa je v tem, da ji jaz nisem dala naslova, pač pa je kontaktirala faks, od koder so mi zadevo poslali oni (zaradi varnosti osebnih podatkov ji naslova niso smeli povedati). Skratka JA, dobro se vrača z dobrim. Sva se kasneje še slišale, tako da imam zdaj vezo na nevrološkem oddelku v kliničnem centru LJ.user posted image

Kar se pa tiče slabega - za vsakogar se šiba najde - slejkoprej!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.9.2008 22:12:30   
VANILI
sanwebdra - ful lepa gesta od tebe! kakoje šele gospa bila srečna, a??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.9.2008 22:18:15   
Pandica
Evo me, stuširana, zdaj pa se bašem z sladoledom user posted image  user posted image   VANILI   ti si kriva, ker si mi lušte naredla. Pa še en on kapučino z mlekom sem si naredla, da bom še lahko malo tu na RR visela user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.9.2008 22:24:11   
Pandica
Sanwebdra  hitro, hitro daj na radio Center user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.9.2008 22:25:49   
Alina_alin
gospodična se je pocartala in evo mene.
torej- postelja je ravno sedaj na mestu, kjer je ok za spat. tak da...
Naša GH- sem včeraj rekla, da bo danes lepo jedla, kaj? Aha, malo morgen. Danes, ko je videla žlico , se je sam stran obračala in odkimavala. Niti ene žlice ji nisem mogla poturit, kljub animaciji in kaj še vse. Zjutraj sem ji 2x delala mlečno kašico, ki jo je ponavadi jedla- tokrat NIČ. Sem ji skuhala bučke s polento in kislo smetano. Nič. čisto nič. Sem skuhala piščančjo juhico - spet nič po žlici. Razen v kosu v usta, ko ji z roko dam - mesek in potem sem ji kar še knedle zdrobove z roko devala. user posted image pa jih je celo nekaj pojedla. Popldne sem ji hotela spet dat juhico - nič. Sadje-nič. Proti večeru je  spet malo meseka, makarone - seveda vse v celem.
Nato sem šla na sestanek v vrtec (sem imela danes za obe s polurnim razmikomuser posted image ), moja mami je pa čuvala obe prinčipesi. Ta čas nič ni hotla jest. KO sem prišla domov je hlipala še 10 min, kljub temu, da se je že smejala. Baje je bila pridna, sicer že malo slabe volje. Ko je pa prišel ati domov, pa v totalni jok. Pol ure za njim pridem jaz in joook stok sem slišala že na cesto. Mama mi je rekla, da kot da je začela jokat, ko je prišel moj domov - kao: zakaj pa ne mami, kje je mami. Bi se strinjala, ker ko sem jaz prišla, sem jo samo v roke prijela, se je stisnila k meni (nič dojenja, nič hrane, nič drugega) in takoj nehala jokat, samo še 10 min je še hlipala od joka prej.

joj, sem skrenila s poti.
No, zvečer spet naredim mlečno kašico- NIČ.

In pomislim: to noč je jokala 1 uro skup (kar je samo 1x, ko so bili zobki na pohodu), z nosa ji je začelo tečt - voda (to je bilo isto pri zobkih), še tisto, kar je jedla -ni več jedla (ko so bili zobki na pohodu)- sedaj enako. Torej: zobki?

Vročine ni, nimam občutka čez dan, da jo kaj boli...

Evo, sem pojamrala za danes. Saj to noč bo bolje. Itak. Slabše tak ne more bit. user posted image
grem vas zdaj brat za nazaj.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.9.2008 22:28:47   
janja
Pandica - dej mi povej, kam vse to hrano daš. Jaz mam takoj kilo gor, že ko samo berem kaj vse poješ. Pa ob taki uri! user posted image

sanwebdra - to je bilo pa zelo lepo od tebe. Res ni veliko takih ljudi na svetu (so pa še!). user posted image

suzanamai - čestitke k novemu jobu. Pa še enkrat hvala.user posted image user posted image user posted image

srečanje LJ - no danes smo bile bolj v malem številu, a je bilo toliko bolj prijetno. Je pa res, kot je napisala že miska1,  da se počasi začenja vlaga, ki ostaja v zemlji,  zato le ta ni več toliko primerna za plazenje naših malčkov.  Tako, da naslednjič bi bilo res najbolje, da se dobimo že v Koloseju.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
11.9.2008 22:28:55   
pingi
Čer!

Evo, javljam se na dan najine 4. obletnice poroke. Pa da ne boste mislile, da zdaj vsa raznežena praznujevauser posted image  Sem pa dobila darilce: zimske rokavice za kolesarituser posted image  V službo se namreč vozim deloma tudi s kolesom, tako da bodo še veliko v uporabi. Proslavila bova pa kar skupaj z Jakatom; bomo šli v soboto verjetno v Atlantis, pa potem kaj dobrega pojestuser posted image

Ok, da malo poročam, kako je pri nas, če se že srečanja nisva mogla udeležit.

Služba- je delovno, pestro zaradi vseh mogočih"afer" (Patria...), pa vsi že razmišljamo kaj bo po volitvah (beri: če bom še imel službo...)
Domov šibam takoj, ko le morem, tako da mi v povprečju rata pridt domov okrog 17huser posted image

Jaka in babici - so se navadili en na drugega in mislim, da se ima prav fino pri obeh. Ko grem se ponavadi že zagleda v kakšno zadevo in kaže ter govori "to, to", dokler mu ne poveš kaj to je user posted image  Ko pa pridem nazaj, me je pa vesel in se potem celo malo postiskava (ker ponavadi mu to ni tolk fajn)

Življenjski standard, stroški, službe, želje... - napišem, ko bom imela kaj več časa (pobožna želja)user posted image  

Alina_alin - a to, ko napišeš, da je pri Tjaši alarm in greš k njej, pomeni, da jo moraš spet podojit, da zaspi? Kaj bi se pa zgodilo, če je ne bi podojila?
Verjetno je res lačna... Pa če ne je toliko GH, potem mora malo nadomeščat. Ali pa je že toliko navajena, da na ta način zaspi.
Jaz se pri Jakatu prav trudim, da zvečer poje dovolj, ker sem opazila, da se bistveno prej zbudi, če poje bolj malo.
Je pa v zadnjem tednu bistveno popravil spalni vzorec: spat gre prej kot včasih (ponavadi okrog 20h) in spi brez večjih zbujanj do ene 3h, potem je ponavadi krizica, kjer pomaga duda, včasih pa ga je treba še malo v naročje vzet. In potem se mogoče zbudi še ene 2x (ga potem vzamem k sebi in podojim). Danes sem ga ob 6.20 kar sama vzela k sebi in ga priklopilauser posted image , ker je bilo treba v službo.
Mogoče je pa 1 leto res neka prelomnica za spanje?

Suzanamai - hvala! Pa superca za nov biznis.user posted image  Tule na RR boš imela zveste kupkeuser posted image

Sanwebdra - kakšna služba na vidiku? Se dostikrat spomnim nateuser posted image

Jutri je pa petek, potem pa vikend!!!

Uživajte zadnje dneve doma; prehitro minejo.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.9.2008 22:37:14   
Alina_alin
Suzanamai- a vidve sta se tudi na pol ure aufale... torej nisem bila edina. upam, da bo to noč bolje. Tudi jaz bi pri sosedu raje kavico. Ala stil - tudi z možem ne v isti službi, če se le da.
pandica,ja  midve sva bile včeraj važički, z novim vozekom.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.9.2008 22:43:30   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Ja, super Tjaška, da si mami nažicala za nov vozek user posted image user posted image
To imaš PP Pramette, ki je zdaj v BC v akciji al Pliko P3?
Kak pa to, da si vzela zeleno barvo?

Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.9.2008 22:45:54   
Pandica
Sem pa takoj opazla, da je en nov vozek na srečanju, čeprav me včeraj ni blo tam, ne? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.9.2008 22:48:08   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Sanwebdra - kakšna služba na vidiku? Se dostikrat spomnim nateuser posted image

V sredo imam RAZGOVOR za tisto službo, ki jo hočem!user posted image Pa hvala, da se spomniš!

Pa seveda čestitke za 4-ko!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.9.2008 22:49:51   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, super Tjaška, da si mami nažicala za nov vozek user posted image user posted image
To imaš PP Pramette, ki je zdaj v BC v akciji al Pliko P3?
Kak pa to, da si vzela zeleno barvo?

Se vidi, da nisi bila pri njej doma, ko je tam blo srečanje - ker ZELENA rulauser posted image ! Tudi pri meni!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.9.2008 22:50:34   
Pandica
Janja  saj jaz se tut sprašujem kam to vodi user posted image   Če pa samo jem, non stop sem lačna, resno. Še, ko sem bila noseča nisem tak jedla. Evo, pa zdaj me že spet ma, da bi vzela ven iz predala ono Milko, ki je not. Tak se ji nem mogla upret user posted image  user posted image ker samo roko stegnem in je po njej user posted image  
Jao, še malo pa bom taka   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.9.2008 22:53:51   
sanwebdra
nič, babe, postelja kliče, lahko nočuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.9.2008 22:53:52   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Se vidi, da nisi bila pri njej doma, ko je tam blo srečanje - ker ZELENA rulauser posted image !

Ne, res je, nisem bila, ker sma si takrat z Zalo rit namakali v morju   user posted image

Alina_alin   kdaj bo spet kakšno srečanje pri tebi doma?  user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.9.2008 22:55:30   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

nič, babe, postelja kliče, lahko nočuser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.9.2008 23:07:56   
Alina_alin
Pandica, ja tega, ki je v akciji. Dolga štorija nakupa: šla sem v BC na Tržaško gledat PLiko P3- modele. Pa mi prijazna prodajalka pokaže ta model, ko je v akciji, ki ga dobim za isto ceno, ima več funkcij, zimsko vrečo, dežno prevleko, da se obrnit kontra- da otrok gleda tebe (ok, sedaj več ni aktualno- ampak vseeno...). In se takoj segrejem za zelenega. Rdeči druga opcija. HOčem dat Tjašo not- ni paskov za zapet. Prodajalka vzame pas iz rdečega in hoče zašraufat- ni šlo- torej ne morem kupit zelenega. Prosim, da pokliče v druge enote- in v Tušu Bc imajo še zelenega -rezervira. Letim tja s Tjašo, Špelo in pridruži se še mož. Špela itak že čist naveličana čakanja ob meni, ki gledam in testiram vozeke. Ko pridem tja, mi prodajalka pripelje zelenega, jo vprašam al je vse v vreči (dodatna oprema), potrdi. Preverim- valjda ni bilo.. Torej poišče zimsko vrečo, dež prevleko... No končno smo kompletni. Grem na blagajno-potegne kodo - polna cena "355, prosim". Halo, rečem, da je v akciji. Potegne kodo še enkrat, ne gre - polna cena. Rečem, da to ni možno -imajo v prospektu ta vozek, na spletu, v salonu - povsod kot da se dobi po  klubski ceni 249. Kliče šefico, šefica ji ne odobri, da se mi da po ceni, ki jo reklamirajo. MOj pritisk na 200. Halo? Zahtevam, da mi pokliče šefico na telefon- ji dam jasno vedet, da če mi ga ne proda po ceni, po kateri ga ponujajo, ji pokličem inšpekcijo- saj to gre za zavajanje kupcev...In reče, ok. Pridite jutri, pa bova pogledali, kak pa kaj, reče. In sem ji hotla res inšpekcijo poklicat. Je imela srečo, da nisem imela časa na internetu si poiskat kak pa kaj se v takih primerih ukrepa- kje se poda prijava itd. In sem zato ob 9.00 poklicala tja, jo vpr po telefonu, če ga danes proda po ceni, ki jo reklamirajo... In je pritrdila. Sem šla pred srečanje po vozek, se ji zahvalila za vso prijaznost, za opravičilo (ki ga itak ni izrekla ) in šla na srečanje  oktoberk, v prijetno družbo spit kavico in izpraznit moj spomin - ker sem bila res jezna ko user posted image en dan prej.

Zelena barva - ti je odgovorila Sanwebdra.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.9.2008 23:08:48   
Alina_alin
Pandica, nova slikica - lepa!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.9.2008 23:21:29   
Pandica
Alina_alin  joj, si pa imela res pestro pri nakupu vozeka  user posted image   no, saj glavno je, da si ga na koncu dobila po ceni, ki je v akciji, ne? user posted image
Pri meni pa je bilo ravno obratno user posted image   , jaz sem pa hotla imet rdečega ( bubbles red ) pa so imeli v BC samo bubbles green, rdečega pa samo onega, ko je komplet vse, z jajčko in naveto. Pa je tut bila tak prijazna, da mi je poklicala okrog, ampak ga nikjer niso imeli in mi ga je pač pol naročila od dobavitelja iz Italije pa sem ga tut pol dobila čez 2 al 3 dni user posted image  
Kak pa to, da si se še odločla zdaj za nakup tega vozeka?
A zato, ker je bil v akciji? user posted image user posted image Je, pa full fajn vozek, ne? user posted image   Kako si zadovoljna z njim? Meni je 1A, res je prva liga user posted image   Edino kaj me "moti", da ga z eno roko malo težko potiskaš, če recimo telefoniraš al pa ješ sladoled. Samo tu doma jaz tak vedno vzamem onega "terenca", ki še ga imama in je super za tu po njivah in koruzi user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.9.2008 23:24:06   
teka
oj!

suzanamai, user posted image za novi biznis! ti pa si podjetja, takoj izkoristila tržno nišo user posted image bravo

vrtec: max zgleda da vendarle ne bo v ponedeljek začel nove kariere v vrtcu. sva bila namreč danes naročena pri P na pregled in seveda naj bi dobil potrdilo za vrtec, ko pridem tja in P od danes do srede v bolniškem staležu! nadomestne P ni! ne dobim potrdila - ne more v vrtec! še dobro, da sem itak do 6.10. še doma, sicer ne bi bilo najbolj prijetno...pa tak sem računala na proste dopoldneve, ko bi popucala to našo malo luknjo...

zara pa se je kar dobro uvedla v vrtec, celo spi po kosilu, kar doma ne počne že dobro leto user posted image le kdo bi to razumel user posted image ko bo začela še meso jest, me bo pa itak kap user posted image

finance: tudi mi2 na slabem povprečju, za nekaj let zakreditirana za 47 kvadratov in drugi avto user posted image tako da o čem večjem (bog-ne-daj hiški!) lahko samo sanjava...igrava pa loto! user posted image user posted image user posted image še dobro, da so najboljše stvari brezplačne, a ne vanili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.9.2008 23:26:30   
Pandica

Pandica, nova slikica - lepa!

Ja, hvala  user posted image
Na tej slikici mi je tako luškana, da jo imam doma pripravljeno za v okvir user posted image
Samo slika se nebo sama dala v okvir in na steno, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.9.2008 23:31:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: teka

ko bo začela še meso jest, me bo pa itak kap user posted image

A Zara je vegetarijanka? Kaj sploh nič ne je od mesa?
Mogoče pa kmalu pade kakšna sedmica teka, kaj pa veš user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?