|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
10.9.2008 21:24:53   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, kako je Zala?
Lane31, tudi tebe danes ni bilo...hitro pisno opravičilo na dan.

uvajanje vrtec- malčica je danes prespala brez problema in tudi že z veseljem hodi v vrtec. upam, da pri tem ostane in ne bo kakšne zapoznele krize. Jutri pa imam sestanek v vrtcu za njo in za Tjašo. In ob isti uri.user posted image Bi se rabila za jutri klonirat.

Me res veseli da je tako sprejela.......zdaj pa še ta micena pa bo user posted image ....ma saj veš prevoz ,pa srede so mi najmanj naklonjene ,ker takrat mož ,če ni ravno fraj dela vedno zjutraj in gre z avtom ,da lahko gre pol po otroke......in pol sprožim celo serijo kolobocij ...

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.9.2008 21:30:08   
VANILI
joj spet moje nakladanjeuser posted image
torej ko sem dobila Živo, sem prvič zakapirala, da se moram zresnit lede denarja in potem sem hitro ugotovila, da kaj prida našparat se pač ne da.
In se mi2 večx pogovarjava, kam gre ta najin denar. Oba solidno zasluživa - pa vseeno premalo: na koncu meseca semže vesela nove plače, ker ničear ne prišparam. Kaj kupujem? Sebi za oblečt zihr ne, čeprav bom morala tudi to že takoj pri zadnji porodniški..., predvsem za otroka, pa ne kar neki, ampak potrebščine. Priznam, imata preve igrač, ampak zadnje čase tudi ne dobita od naju preveč, razen ob kakih priložostih - no razen kinder jajčkov npr. ali slikic, ki jih Živa zbira.
Kaj me žalosti: dejstvo, da je vse, kar hočem, živeti v ljubezni in miru, si privoščiti normalne stvari za jest (nobeno preseravanje s kakšno eksotično hrano), it tu pa tam v restavracijo z možem in seveda s familijo, kupit za oblečt, kar rabimo in za dušo, si privoščit tudi kak nakup za dušo (knigo, malenkost za stanovanje...), it na kak tečaj (hb sem začela hodit na jogo!!) in it obiskat moje starše v Ljubljano, pa  hodit na potovanja, počitnice in koncerte in kakšne predstave, pa meti čas tudi zase, poleg za familijo. Imeti dober avto (zaradi varnosti, smo veliko na cesti). Večino od naštetega je neizvedljivo brez denarja. No in zraven vsega rihtava staro hišo, zdaj sva v novem prizidku, moj ima 8 letni kredit, čez 2 leti pa se bova lotila še drugega dela hiše - vse to je mogoče, ker ima tudi moj še svojo firmo, preko katere tudi dela, tako da... poznam to, da ima malo časa za nas, da ne govorim o tem, da ga nima zase nič, zato mu prioarjam, da bi spet začel na košarko hodit, vsaj nekaj.
In, kje sem od zgoraj naštetega?
hrana: gledam na ceno in včasih bi si kupila kako sadje, ki ni ravno sezonsko, pa si ga ne, ker je predrago. Kupim raje za otroka fruchtzwerge actimel in za naju ene navadne jogurte. Velno kupujem meratorjevo znamko, ki je cenejša. Plenice kupujem v Muellerju, ne Pampers. Za otroka kupujem v H&M, ker je bombaž, ne pa v benetonu, kjer imajo lepe pastelne in močne žive barve. No, za čevlje dam veliko denarja, ker se mi zdi pametno imeti dobo obutev. Zase zaradi tega ne kupim veliko čevljev ampak jih mam malo.  Knjige so ful drage, vseeno sem si od J.Juula kupila za 30 evrov. Drugega razvajanja ni, ker sva nabavila pojstlo in se spet zakreditirala. Vsaka pot v Lj in nazaj stane bencina, zato hodim le 1x na teden ali hodimo s službenim svtom. Bi pa šla še večx, pa ne morem, ker je predrago. Kakšne fensi restavracije si že dolgo nisva privoščila, večino gremo v pizzerijo ali kar v šparovo. potovanja?? jojuser posted image .Včasih sem veliko po svetu hdila, zdaj nam znese do umaga poleti, sicer moj gleda, da gremo vsake toliko časa kam za vikend, ampak vedno kake ugodne variante. Na kak koncert bi tudi šla, ampak če res ni ful nekaj posebnega, ne grem, spet zaradi denarja. Avto tudi nimamo dober, no na srečo bo moj dobil dobrega službenega.
v glavnem, nismo reveži in kdo bi rekel, da sem zafnana, a v primerjavi z bolj razvito evropo smo na dnu, itak. Standard zelo nizek.
mah, saj nisem povedala, kkar sem hotla, ker mi je moj prinesel sladoled in mi je prekinil rdečo nit.
V glavnem, ko mi je hdo, ker si česa ne morem privoščiti, se spomnim, da smo pa zdravi pa radi se imamo  -to pa je nekaj, česar se ne da kupit in zaradi tega sem bogata.user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.9.2008 21:33:31   
VANILI
lane31, jaz sem uspela nekaj viedt, pa mi ni blo nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da še pokomentiram kaj sem uspela prebrat:
bolančki: hitro se pozdravit, pošiljam veliiiko pozitivne zdravilne energije preko mojga računalnika direkt v vaše...... vijuuuuuuuuvijuuuuuuuuuuuuu......

nova 10ka, bravo za korakceuser posted image user posted image !! ful so mi luštni filmčki!!
sanwebra - tudi za julijikouser posted image user posted image user posted image , ma tale princeska bo že omehčala trdo varuškino srce!!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.9.2008 21:37:27   
VANILI
alina_alin, no vidiš, da je bolje!!user posted image user posted image

Živa pa pride iz vrtca vsak dan s kako buško

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.9.2008 21:40:39   
mehurčica
Hej mamike!

Danes sem se pripeljala domov z modrim Polotom.user posted image Fajn mašinca. Pa malo manj fajn občutek ob moji mami.... Je čisto besna, ker nama je moj ati šel za 3 mesece na roko s kreditom, dokler ga jaz ne morem vzeti, ker še pač nimam nobenih plačilnih list. No comment....

Pa še malce slab občutek, ker je danes pojamrala, kako je utrujena, pa če še more jutri tudi Eni imet. Pa sem rekla da ja in če bi še v petek lahko, pa je rekla, zakaj je ne bi  user posted image imel. Tako da UPAM, da jutri končno dobim pogodbo, da jo nesem v vrtec, da jo vpišem za drug teden. Če ne, ne vem kako bo.

Mi je pa šefica danes ob mojem skorajšnjem mastitisu predlagala uro odmora za dojenje - da grem Eni vmes domov podojit. Samo to jo bo po moje samo zmedlo. Jaz bi raje zjutraj šla eno uro pozneje v službo, da še zjutraj spije, pa je pol ok. Ker danes ponoči se je recimo(prvičuser posted image ) dojila samo ob 1:45. Pol pa si predstavljajte mojo levo joško ob 15h!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, morem zdaj dol....pa vas pol še prečekiram.

Aja, filmčki so ful luštni!user posted image Teo pa itak LEPOTEC!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
10.9.2008 21:43:27   
VANILI
mehurčica! dojenje eni: zakaj pa je ne podojiš preden greš?? če maš vseeno poln jošk, pa si nesi s sabo črpalko, ali pa  pejdina wc in si iztisni mlo ven, ker ne bi bilo fajn, da fašeš mastitis zdaj!! Saj sebo telo samo kmalu reguliralo, ampak vseeno, če te ful tišči, si iztisni malo ven.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.9.2008 21:49:09   
VANILI
mamčice, ampak ko sem že zašpehala in zatežila s financami, v razmislek tole:
najboljše stvari v življenju so zastonj:
  • user posted image  z osebo, ki jo ljubiš
  • ko te mali oktobrček in njegova sestrica objameta
  • ko vidiš, da so tvoji najbližji srečni
  • ko ti mož prinese na kavč pred tv skodelico sladoleda
  • ko se vležeš v travo z user posted image  in gledaš, kako hitro potuje velik, masten bel puhast oblak
  • ko poslušaš ptičje petje in se zaedaš, da OBSTAJAŠ
  • ...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.9.2008 21:51:09   
sanwebdra
Oj, punce ...

Štajersko srečanje je, kot vedno, super uspelo. Jaz sem bila tam že drugič sama, pa mi je kar pasalouser posted image . Sem imela čas poslikat - da ne bomo spet kregane, ker ni slikic, vendar zdaj čakam, da se baterija fotoaparata napolni, da jih bom lahko dala gor! Zala in Neo sta se prepustila radostim peskovnika, Lan je preizkušal cigaretne ogorke, Max se je zaljubil v Zalino odejo, Tjaša pa je namesto kašice jedla velike koščke sadja. Skratka luštno.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.9.2008 21:52:13   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pa malo manj fajn občutek ob moji mami....

user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.9.2008 22:05:23   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mehurčica! dojenje eni: zakaj pa je ne podojiš preden greš??
Če pa spančka in je nočem samo zato budit. Sem mogla na bus že ob 6:15. Pa tudi sedaj, ko bom šla ob 6:40 od doma z avtom, bo še spala. Ob 7h se z Davidom zbujata ali še malo pozneje. Tisti teden, ko delam ob 8h, pa jo bom komot podojila, preden gre v vrtec. Bom jutri rekla šefici, ker je v bistvu vseeno kdaj si jaz to uro za dojenje vzamem. Edino pač bi zdaj morala kar nekaj ur nabrat z vožnjami s kombijem, kot sovoznica, ker bom kmalu že invalide vozila.

Ja, če bom še kdaj imela tako polne, si bom šla iztisnit. Ampak mi gre tako težko, če mi Eni pred tem ne sproži izcejalnega refleksa. Si pa črpam z roko.

Lepo si napisala o stvareh, ki so zastonj. Sem si prav predstavljala nas 4, kako ležimo v visoki dišeči travi in gledamo oblačke.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.9.2008 22:26:47   
Alina_alin
Vanili, lepo mi je bilo brat tvoj špeh ali kako si ga imenovala že, še lepše pa tiste sladke stvari,ki so zastnoj,predvsem ono o oblakih in travi in ptičje petje in naše obstajanje...user posted image
Zakaj prihaja Živa z buškami? Si vprašala... ejej. Ni fajn občutek.
No, glede standarda se podpišem pod večino od Vanili. In ja, tudi jaz sem med tistimi, ki se sprašuje, zakaj neki imam končan magisterij, plačo pa za uni izobrazbo, al pa še to ne. In izbira službe - pa saj to je nemogoče - lahko si srečen, če sploh kaj dobiš, ne pa, da bi se odločal, kaj bi ti delal, kaj te veseli. In za piko na i: večino časa v življenju smo v službah - koliko ljudi pa je zadovoljnih s službo, delom, sodelavci, odnosi....? eh...potolažim se podobno kot VAnili in si zmerom mislim: glavno, da smo zdravi in imamo za sproti. Kam gre denar - jaz vodim evidenco - vse račune vpisujem pod nekaj kategorij kot so: stroški hiša, prehrana, avto, Tjaša, Špela, outfit, zdravstvo. In sprva sem bila šokirana, ko sem videla, kako se naberejo malenkosti, in postalo mi je jasno, kako plača izgine.

Ja, zelo sem vesela, da je Špela bp v vrtcu. Šlo je gladko, saj bi ostala verjetno že prej cel dan, vključno s spancem, samo sem jaz rekla, da bom postopoma, počasi.
Evo, tjaša spet kliče...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.9.2008 22:44:09   
Alina_alin
Evo, sem nazaj. Naj mi nekdo pove prosim rešitev za situacijo: Tjaša zaspala ob 20.30, spi do sedaj 3 ure, jaz bila pri njej 3x. In to se ponavalja in ponavalja do jutra, dan za dnem. Vsak tretji dan pa se zbuja malo poredkeje.

mehurčica, nič ti ne zavidam situacije z mamo. Mah, jaz je res ne razumem.. Zateuser posted image user posted image
lane31, pa bi lahko prestavili na četrtke, če ob sredah ne moreš...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.9.2008 22:53:12   
janja
Alina_alin imaš user posted image user posted image user posted image user posted image - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vanili - ful si dobro napisala. Se ti pridružujem! Žalostno je to, da imamo z UNI izobrazbo komaj povprečno (ali pa še te ne!) plačo. Saj me ne mika študirat naprej. Za koga - plače mi itak ne bodo dali višje, če pa ne delaš na svojem področju, pa z leti stvari tudi pozabiš. Raje namenim več časa moji družini. Itak bom še 2x hodila v šolo (za oba mulca). Ampak tisto travico in oblačke si pa živo predstavljam - ja bi se morali večkrat na travo vleči in gledat oblačke - bi bili bolj pomirjeni - zastonj terapija.

kasija, nova10ka - potem velja za petek. Jaz bi šla že kar dopoldne - enkrat po 9.uri. Ker se kar zamudiš. Popoldne bi bila pa raje doma.

tave - hvala za pecivo! Punce, spekla je tako dobro pecivo, da sem si še eno uro prste oblizovala.

mehurčica - lahko si srečna, da ti je oče pomagal glede kredita.user posted image   Za mamo se pa ne sekiraj! Jaz na moje starše ne morem čisto nič računat. Me pa najbolj boli, ker imajo denar, pa mi ga ne bi niti posodili, če bi jih prosila. Sem zadnjič, ko smo šli gledat eno hiško, samo omenila, če bi mi posodila za aro, da si jaz zrihtam kredit, pa me je kar grobo zavrnila, da ona (mama) pa tega denarja že ne bo dvigovala iz banke. Še vedno sanja, da si bo kupila kako hiško - samo dejstvo je, da ima za to pa še veliko veliko premalo denarja. Itak je pa že v teh letih izgubila veliko denarja (denar je bil od prodane nepremičnine, ki bi bila danes vredna, še enkrat toliko!). Po drugi strani pa sem lahko srečna, da so starši od user posted image vse življenje mislili na svoja otroka in temu primerno večali svoje premoženje. In rezultat tega je, da sva midva dobila stanovanje v LJ veliko 70 m2, njegova sestra pa dobi enako veliko stanovanje v katerem živita trenutno tašča in tast (no, sestra ima trenutno rešen stanovanjski primer - ji bo pa prišlo prav za njeno hčero!). Tako, da kljub vsem napakam tasta in tašče, sem ju lahko vesela. Ju pa občudujem, da pri svojih penzijah še vedno dosti prišparata. Ja, stara šola, zlata vredna.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.9.2008 22:53:31   
VANILI
alina_alin, kaj pa,če je tjaša lačnauser posted image ? to me je zdaj prešinilo. Ker teo se tudi zbuja po 3x na noč in vsakič je kot da že celo noč ne bi jedel, ne pa samo 2 uriuser posted image . tako da ga bom probala bolj nahranit z gh.

finance in kariera: tudi meni je grozno, da včasih naša ravnateljica reče okakem elavcu, naj bo srečen, da sploh ima službo. žalostno.
žalostno je tudi,da bi šla jaz rada na specializacijo, a traja 3 leta, vsak semester pa okoli 2000 evrov.

no še bolj žalostno pa je, da so nekateri ljudje, ki bi šli radi študirat in bi bili izvrsni študentje, pa nimajo denarja za tak izdatekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.9.2008 22:57:07   
janja
Kaj zdaj, jutri bo srečanje LJ?
Vidim, da se je nova10ka že pofočkala. Pa jaz bi tud prišla. Kaj pa Kasija, miska1...? A pridete?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.9.2008 23:01:55   
VANILI
kak izgovor naj si najdem zdaj, ko si grem pripravit en sendvič?user posted image

janja - zdaj ti grem zs napisatuser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.9.2008 23:06:26   
VANILI
janja, maš zs, jaz pa mam sendvičuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.9.2008 23:08:51   
Pandica
No, da se še jaz potačlam danes user posted image  user posted image

Nova10ka  in Sanwebdra  full lepi filmčki user posted image

Alina_alin  hvala, Zala je bila danes vredu, ni imela več vročine. Samo vseeno nisem prišla na srečanje, da me nebi katera pol po strani gledala. Sem pa vas pogrešala in mislila na vas user posted image

Mehurčica   saj to pa je super sefica, da si komaj začela delat in ti da eno uro fraj za dojenje user posted image   bravo za njo, ziher je vredu ženska, ne?

Denar  sveta vladar  user posted image   in vedno ga je premalo.
Tut jaz ne smem nič kaj preveč zapravljat, da pridem iz meseca v mesec user posted image   Pa še sama sem za vse, ker z Zalinim atijem nisva skupaj.  Zato res komaj čakam, da dobim službo, grem delat, bo ziher malo lažje kot je zdaj.
Štajerke, če ve katera za kakšno delo zame bi bila zelo, zelo vesela user posted image   mogoče kje preko kakih vez lažje kaj dobim.

user posted image    Aja, tiste, ki umivate svojim user posted image   zobke a že uporabljate zobno pasto? Če ja, katero?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 10.9.2008 23:10:04 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
10.9.2008 23:13:57   
Alina_alin
Pandica, zobna pasta Nenedent iz lekarne.
Vanili, ko bi ti vedela, kako jaz Tjaški ponujam vse možno od gh. Ko je pa tak neješča. Pa pride kak dan, pa lepo je- potem pa spet ne...Sem ji tudi flaško že pripravila  za po dojenju, in jo je zavrnila. mah ne vem. jutri bo pa lepo spet jedla, ko danes ni, pa ko se sedaj pritožujem. Danes sem jo na srečanju pohvalila, da mi je zadnje 2 dni lepo jedla- eto, danes pa zanemarljivo malo.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
10.9.2008 23:14:45   
VANILI
oj pandica! vidiš, da je zala ok, super!
pasta, ki jo uporabljam za Živo od začetka in je primerna od 1. zobka, pa je elmex (za otroke, ker imajo tudi za odrasle), prodajajo jo v Muellerju,  taki prizmasti škatlici, oranžna črta na škatli, se mi zdi. Po priporočilu neke prijateljice farmacevtke. Živa ima vse zobke zdrave, s tem da pereva samo zvečer in včsaih zjutraj

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
10.9.2008 23:14:48   
Alina_alin
janja, uuu, pa res. Bravo jaz čveka čvekasta.
Pa mirno nočko!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4571
10.9.2008 23:16:23   
VANILI
alina_alin, kaj pa, če ji ne paše položaj postelje? to je meni živa delala. pa smo pojstlo prestavili in je bilo bolj.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
10.9.2008 23:23:41   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, zobna pasta Nenedent iz lekarne.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pasta, ki jo uporabljam za Živo od začetka in je primerna od 1. zobka, pa je elmex (za otroke, ker imajo tudi za odrasle), prodajajo jo v Muellerju,

Katero pa naj zdaj kupim? user posted image

Jaz pa se spet bašem z kikirikijem user posted image pa 1,5 l vode že imam tu v plastenki, ker pol bo pa grozna žeja user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4573
10.9.2008 23:28:45   
janja
Alina_alin - jaz mu dam zdaj zvečer pred spanjem še flaško mleka (poleg večerje), pa mi spi skoraj neprekinjeno vso noč. Prej se je pa ene 3x zbudil ponoči, ker je bil žejen.

vanili - a elmex je kao zelo dobra? Jaz sem jo enkrat kupila Andražu v DM-u.
Maš ZS.

Zdej pa grem zložit perilo - je že piskal, pol pa spat.

Aja, pa še to sem pozabila (oz. nisem, pa me je takrat vrglo ven) . Sanwebdra, nova10ka ful cool filmčki. Tile pupe pa niso tako neumne. Že vejo na katero struno je treba igrat. user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
10.9.2008 23:29:37   
Pandica
Alina_alin   joj, ne vem kaj bi to bilo z Tjaško, da se ti vsak dan tak zbuja ponoči? user posted image
Ok, saj ne rečem, da se tu in tam, samo vsak dan user posted image   katastrofa.
Ja, jaz sem tut zadnjič probala dat Zali mlečni riž za večerjo po flaški, pa ni šanse, da bi jedla. Zvečer noče nič druga kot ziziko. Pa ne vem, če ji je samo to dovolj?
Probaj res prestavit Tjaški posteljo, kot ti je predlagala VANILI, saj izgubit itak nimaš kaj user posted image
Močno stiskam pesti, da se vama to čimprej porihta user posted image
Aja, pa bravo user posted image   za 4 user posted image  
uuuhhh, jaz pa bom jih kmalu imela že 5 user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?