|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
19.6.2008 8:37:01   
Rožica*
Živjo!

Samo da se javim.

Hvala bogu za sonce, čeprav mi zaradi vsakodnevne vožnje v bolnišnico sploh ne paše, pa še klime nimamo.
Maleg pa imam tudi vedno zravenuser posted image , nimam ga komu pustit, pa še brat se ga tako razveseli, da ga včasih že zjutraj kliče, in ga sprašuje če pride na obisk.....

lep dan pa brž vem na sončka

papa

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.6.2008 8:39:58   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

NaiLA...tudi ti si full pridna. user posted image user posted image Magisterij končuješ! Super! A temo za nalogo imaš že zbrano. Kateri magisterij pa zaključuješ? Kaj pa delaš? Jaz sem full razmišljala, da bi šla na FDV naredit kadorvanje, pa sploh nevem. Imam namreč narejeno visoko v Kranju in univeritetno sociologijo na FDV - kadrovski management.

Ne, teme še nimam. Sem pa na EF sedaj smer računovodstvo, na dodiplomcu sem pa bla podjetništvo. In mi tole računovodstvo nič ne diši. Na to smer sem šla, ker so mi to v službi plačali, drugač bi si zbrala smer podjetništvo, al pa management. Računovodstvo je blo res zadnje, kar sem si misnla, da bom delala. No, zdej imam samo še magistrsko, tko da nimaš kaj. MI je pa ful butasto pisat zdej o računovodstvu, ker me nič ne vleče in sploh ne vem kaj naj pišem. Ima kakšna kakšen predlog?
Ja, če se ti da študirat, kar pejt naprej. Je pa tko, da sem si jest rekla, ko sem šla na podiplomca, da sedaj se pa ne bom sekirala tako kot sem se prej za vsak izpit. Pa ni blo nič boljše. Vse sem naredila takoj, razen tale statistika mi je ostala, pa še to, ker sem zanosila in ni zneslo. Sem tak človek, da me ful mori če nimam stvari pošlihatane in tako kot si jest zamislim in pol se raj cel dan učim, samo da naredim izpit. No, ta zadnji je bil izjema. Mi je pa tvoje kadrovanje tud ful zanimivo. Bi tud delala kaj takega, samo v šolo se mi pa ne da večuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.6.2008 8:42:43   
NalLa
joj, Rožica jest ful velikrat pomislim nate. Kako ste? Je brat o.k.? Ja, jest sem tud Lana peljala k bratu na onkološko, ker ga je bil ful vesel, pa čeprav so mi vsi težili, da je brezveze. Včasih, ko mi je hudo zaradi mojega brata potem pomislim da ti prestajaš podobno situacijo in upam, da se pri obeh srečno reši!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.6.2008 8:50:01   
lemavrica
Ojla,

mi smo še doma, jaz imam še neke opravke pol pa gremo.

Helena, Sandra a sta za kako kavico ko bomo glih na obali?

Tianna upam da kmalu dobiš gladiatorke.

Sandra a tebi pa niso bile všeč ko si jih probala?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.6.2008 9:17:03   
Anonimen
Jutro!
Končno sonček!!!!!! Celo jutro sva bla zunaj! user posted image  Super je! Zdaj spančka prvo rundo. V postelji seveda, v vozičku mi nikakor ne zaspi. Noč je bla ok, samo že ob 5h se je zbudil in ni več zaspal nazaj. user posted image  Kot, da bo kaj zamudil, če bo spal do 7h. user posted image  

Babyrok: Lepo se imejte na dopustu! user posted image

Bonci: Lepo, da si se oglasila. In bravo za mere! user posted image

NaILa: Čestitke za opravljen izpit! user posted image user posted image user posted image

AAA Lemavrica vi greste tudi na lepše! user posted image  Uživajteeeeee!!!

Pokanje v sklepih: Nič mu ne poči.

Fiziološka: Ne ulivam mu jo, če nosek ni zamašen.

Fen: Ne.

Buškica: Tudi vi uživajte na morju! user posted image  In super, da je v RA vse ok!!! user posted image

Moram poslati, da mi ne napiše We are sorry user posted image ...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
19.6.2008 9:28:13   
Anonimen
Annie: Do 1 leta mislim dojiti. Če bo le želel in če bo mleko seveda. user posted image  Septembra itak ne grem v službo in se mi ne mudi z odstavljanjem. Čez dan se doji le za uspavanje in ponoči 1x do 2x. user posted image

Sandra: Tudi meni je žal, ker jih ni. user posted image  Ja očitno mi res niso usojene. user posted image  user posted image  user posted image Jaz pa sem si kupila ene tako lepe hlače, ki pašejo na gladiatorke. user posted image  user posted image  Ah... Hvala vseeno. user posted image  A v Pitarellu imajo gladiatorke iz Promoda al ene ki so pač podobne tem? V Torriju nisem bla. Pa user posted image  za nakup! Si vsaj ti zadovoljna! user posted image  user posted image  user posted image

Sonce78: Nimaš službe? Sem mislila, da greš delati v ta staro? Sem očitno neki pomešala. Kakor koli... Upam, da jo najdeš! user posted image

Nena80: Tudi vi uživajte na morju! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa kaj vse septembrke greste na morje?! user posted image  Ti tudi Lina. user posted image  user posted image  user posted image  Uživajte!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
19.6.2008 9:52:15   
Anonimen
user posted image  A gre katera na Brač? Kaj priporočate? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
19.6.2008 11:25:41   
CUKRČEK
no, pa je pri Klari pokukal še drugi zobek..torej.19.6.2008user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.6.2008 11:32:21   
annie
Ojla,

prejle je nik zelo jokal, ker je trdo kakal user posted image , pres**** banana user posted image . Šele zdaj sem ugotovila, da ga resnično zapere, pa če tudi je ful malo pojeuser posted image Zgleda, da mu jo bom mogla za nekaj časa ukiniti, čeprav jo ima ful rad. Zdaj spi, ker sem ga takoj podojila in je ubošček zaspal...oh, to kakanjeuser posted image

Moram ga pohvaliti, da se je danes prvič spuzal naprej user posted image user posted image , sem bila tako ponosna, da sem takoj dragega v službo poklicala , on pa je vedno žalosten, da je spet zamudil en napredek user posted image user posted image

Punce vse, ki boste v kratkem odšle na dopust uživajte user posted image . Mi bomo šele v začetku avgusta šli na dopust, se pa nam še niti približno ne sanja, kam bomo šli user posted image .

Tianna baje je na Braču zelo lepo, vsaj tako mi je lani sestrična govorila, pa baje je tudi peščena plaža user posted image Bi jo mogla malo zaslišati, samo je trenutno na službenem potovanju v Nemčiji in ne vem kdaj pride nazajuser posted image

Rožica in NaIla user posted image user posted image , da bi se pri obeh vse dobro izteklo!!!

Uživajte, midva greva potem na sončka, popoldan pa še malo v shoping...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.6.2008 11:32:54   
annie
user posted image KLARA za zobka!!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.6.2008 11:46:40   
annie
Aha, tole sem pozabila vprašati, user posted image Ali katera že uporablja tiste pleničke, ki so kot hlačke? Vem, da jih papmers ima, samo se mi zdi, da so nekje od 11kg naprej. Sem pa zadnjič v DM-u videla takšne pleničke in so že od 9kg naprej. Me mika, da bi jih sprobala user posted image , še posebej zato, ker se postavlja na noge in bi mu jo takšno najlažje gor namontirala user posted image Jih je že kera slučajno sprobala?? Najverjetneje pa jih nimajo na prodajo še ne vem kako dolgo...

< Sporočilo je popravil annie -- 19.6.2008 11:48:43 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.6.2008 12:10:51   
sandra85
dobro jutro!
naša noč je bila spet obupna-upam da je samo luna kriva ali pa un zobek, ki tako počasi vn leze...user posted image zbudil se je že ob 2h in to z takim jokomuser posted image al je kej sanjal, al pa ga je zobek bubal, pol se je zbudil še ob 6h, sem ga spet podojila in ob 8h sta z dragim ustala, js pa spala do 11h user posted image

LINA user posted image lep avatar!!! hlače v promod so prav user posted image tako so vse široke, da sem izgledala kot oblečen okostnjakuser posted image sicer niso vse take vrečaste, ampak une, ki sem jih na spletu gledala in so mi bile tako všeč-une so res grde
trma nimam beseduser posted image Enej je tako trmast, da ne more vrjet no!!! če mu rečem ne, je užaljen ali pa bo še z večjim zadovoljstvom prav tja šel...ko treba spat, je dretje-uspavam ga na najini poteji, ko mine pol ure in končno zaspi, ga dam v posteljico in je tak jok, da je joj. postopek včasih tudi 3x ponovim! v kar se zapiči, mora dobit, če ne je jok, užaljenost in jezauser posted image ...v glavnem je tako trmast in razvajen da je prav hudo včasihuser posted image

lemavrica seveda!!!!!!!! pokliči me!!! ne, meni gladiatorke niso všeč user posted image
tianna v pitarellu jih po moje imajo-po moje ne od promod. jutri gremo v koper v uno trgovino, pa te pokličem če bo kej
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image za zobka!
annie user posted image user posted image user posted image za puzanje!!! pampers halčne pleničke-jih imam js doma (št 4 ker sem jih kupila že kr en cajt nazaj), se mi zdijo kr ok, imam pa made in poland, ker germany niso imeli-zato se mi zdi, da so mal slabše, ker se naredi ful vlka bula spredaj ko se polula.imamo pa pampers let`s go

vse ki greste na dopust UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 19.6.2008 12:11:37 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.6.2008 12:17:58   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

IZVIRNO SPOROČILO: december06

NeILa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!! No, pa je že en manj. Kolk še?

Noben večuser posted image . Samo še magistrska!

Pridna, pridna, pridna. Pa veliko veselja pri pisanju.

LINA medve pa sva iste stroke. Tudi jaz sem kadrovnik. Jaz tudi razmišljam o magisteriju kadrovanja, pa zaenkrat nimam prave motivacije. Oz. če bi mi v službi plačali in ponudli boljše del.m., bi bla kr dobra motivacija. Pa ne zgleda nič kaj blizu temu.

trma sem opazla, da je začel trmarit oz. se dret, če mu kaj vzamem oz. rečem da  ne sme. Samo ga skušam s čim drugim zamotit in zaenkrat kar gre. Pa tudi zelo močno upam, da ne bo preveč trmast.

Ali katera že uporablja tiste pleničke, ki so kot hlačke? Ne uporabljamo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.6.2008 12:23:15   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

nena80 najprej to!!!!!! TE NE SMEJO SKENSLAT!!!!!!!!!!!! jaz imam danes sistematski, pa bomo čez par dni stari 10mesecv!!!!!!! pa ja t ene bodo pustili do 12 meseca brez kontrole?????????? Zbuni se in se naroči......

Sem dobila potem datum 30.06. ampak samo zato, ker še ni bil cepljen in jim bom takrat zatežila, da bo joj,... S tem da sem se na prejšni termin naročila dva meseca prejuser posted image , ....še sami so mi dali datum malo kasneje, da bodo lahko kao združili sistematiko in cepljenje v en pregled, pol pa takole,user posted image

Jaz prihajam na primorsko, ti pa odhajašuser posted image , pa sem ti hotela ravno pisat za št. mobitela, če boš slučajno za kakšno kavico...

Sandra, če bo v naslednjem tednu kakšno srečanje na obali mi sporoči, bomo pa v Ankaranu, a gre še katera tja???

No moram še nekaj povedat: včeraj sem bila v službi in me je šef prepričeval, da naj pridem z julijem že delatuser posted image user posted image user posted image , sem bila čisto "paf" ko sem ugotovila, da misli resno, sem mislila, da se zafrkavauser posted image , baje imajo totalno gužvo in sploh niso dobili nobenega nadomeščanaj za mene, so si morali kar malo porazdeliti....
mali se je zbudil,.....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.6.2008 12:53:35   
dreamz
Ciao punce!user posted image

Včeraj smo se vrnili s počitnic. Vreme je bilo katastrofa, kopali smo se le 2krat. user posted image Sedaj se je izboljšalo, ampak smo se naveličali in končali prej. Itak kopamo se lahko v Umagu. user posted image

Za nazaj ne bom brala ker je preveč. user posted image
Če je bilo kaj takega, prosim, če mi kera na hitro napiše... user posted image user posted image

Sebastien se je začel postavljat na noge ob kaki opori... tipo ležalnik na plaži.user posted image user posted image
Drugače nič novega.

Služba, bila sem izbrana v drugi krog, smo imeli 4 urno testiranje... zdej čakam, da me pokličejo, če sem izbrana v še ožji izbor. Mah, prav upam da ja...

Uživajte!!! user posted image
Jaz grem pa naprej pucat... imam enih 6 strojev cunj za oprat user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.6.2008 13:17:42   
december06
dreamz dobordošla nazaj. Ne glede na vreme, ste se malo spočili ustaljenih rutin. In uživali vsi trije skupaj. Ja, zdaj ti pa verjamem, da maš cote za prat, no, zdaj bo vsaj lepo vreme in se bo sušilo.user posted image Pa user posted image za vstajanje. Pa seveda želim, da bi bla zbrana za službo.

nena80 ah ja to zdravstvo, včasih moraš kar res zatežit, ker če si tiho, pol kr skoz padeš, saj če si zdrav ni problema, če pa ..... A vi tudi grete na dopust? Ke lepo. Mi bomo v Ankaranu od naslenje sobote dalje (od 28.6.) za en teden, kaj boste še tam? Ja, tole s službo, pa bodo že počakali, če so tako dolgo lahko brez zamenjave bodo pa še zdaj, pa ponavadi čez poletje ni take gužve. Pol boš itak skoz v službi. Tako, da ti svetujem, da še kar doma ostani, seveda če je izvedljivo.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.6.2008 14:15:11   
helenav
Pa smo ga dočakali tudi miuser posted image user posted image user posted image user posted image NAŠ PRVI ZOBEK!!! Smo pa bili, tudi na sistematskem..kjer je vse BP....

Sandra mere za seznam:
kLARA 10 MESECEV: 7200 G IN 69 cm
prvi zobek: 19.6.user posted image user posted image

In naj mi še kdo reče, da materino mleko ni nehranljivo, al pa da ne more bit vodeno....Naša je sedaj en mesec na flaški in v tem mesecu je pridelala celih 500 g, pred tem pa v treh, le bogih 400g.....Tako, da hmmm , nevem, če je pametno solit mama  dojenje dojenje dojenje..čez da mleko mamino je vedno zakon...sej je....polno vitaminov, ma če otrok ne napreduje ...
Boga moja miška....je bila lačna....ni čudno da je jokala in se dojila na uro in pol, max dve...

Lamvrica...upam, da si še tu.....no...še jutri sem za kako kavico..pol pa me ni..nena80 škodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

BRAČ. ... Mi gremo na Brač...sicer gremo v mesto Povlja, ker imam tam 3/4 žlahte.....drugače pa je mesto Supetar fullllllllllll lepo....peščena plaža....pa Sumartin....skratka meni je dol zakon!!!!!!!!!!!!!!

Se grem depiliratuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.6.2008 14:17:17   
helenav
Pridejo SESTRE v lekarno kupovat  kondome.
Emperatriz reče: A mi lahko daste take, ki imajo oznako  Ferarrija?
Daphne dahne: Jaz bi pa take z oznako Mercedesa .
Marlena vzklikne: Najboljši so z oznako BMW-ja!
Prodajalka pa hladno odvrne: A veste kaj, fantje, za v blato je najboljši
Jeep!

user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.6.2008 14:44:47   
helenav
To sem še pozabla napisat.....
-
kreme za klope...komarje..itd...lahko uporabljamo, ker se itak sedaj dobi že ful naravnih snovi
-pa malčke v vodo je priporočljivo dat, ko ima voda 24 in več....

seveda po mnenju mojega P....

Kje pa ste vse???
Jaz kar v barvah pišem..se vidi, da se že full veselim dopustauser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.6.2008 15:30:29   
sonce78
helenav TI SI PRAVA FACA!!!! si me kar v dobro voljo spravila, ker vidim, da kipiš od pozitivne energije user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.6.2008 15:48:32   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

helenav TI SI PRAVA FACA!!!! si me kar v dobro voljo spravila, ker vidim, da kipiš od pozitivne energije user posted image user posted image user posted image

user posted image   to pa ti Klara pošilja

user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.6.2008 20:28:12   
sandra85

Pa smo ga dočakali tudi miuser posted image user posted image user posted image user posted image NAŠ PRVI ZOBEK!!! Smo pa bili, tudi na sistematskem..kjer je vse BP....

Sandra mere za seznam:
kLARA 10 MESECEV: 7200 G IN 69 cm
prvi zobek: 19.6.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dreamz dobrodošla nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! kdaj gremo na sprehod? se zmenimo eno jutro, da gremo skupaj v lucijo na kavico in en sprehod-ko še ni vroče???

Enej spančka, je že ob 7h40 zaspal in upam da bo spal do jutra (seveda z 1 ali 2 dojenji ali pa celo 3)

helena, js sem opazila, da Eneja moje mleko ne nasiti, saj če ga zgodaj zjutraj (ob 6h ali 7h) podojim, poje že ob 8h 200 ml zajtrka
js ga dojim zato, da zvečer lažje zaspi in da se malo cartava. ponoči pa vem da je samo cartanje ali žeja in ne lakotauser posted image

ma kje ste vse user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 19.6.2008 20:30:50 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.6.2008 20:28:30   
helenav
ma ma ma kaj zdej to??????????????????????

kje steuser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.6.2008 20:31:45   
sandra85

ma ma ma kaj zdej to??????????????????????

kje steuser posted image user posted image

tut meni ni jasno...zadnjo objavo si dala ti in to pred 5 uramiuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.6.2008 20:44:35   
NalLa
evo mene!

Sva bila z Lanom cel dan vzunaj, razen seveda takrat ko je spal. Je prav luštno zdej, ko je lepo vreme. 

Helena kaj ti greš na morje? Hm, potem pa ne vem kako bo kaj z našo kavico. Sem mislila mojega nafehtat da bi prišla naslednji vikend na morje. V sredo dobim nečake in bi jih malo kopat peljala. Letos reveža ne bosta šla s svojimi starši nič na morje, ker ima brat kemoterapije. Pa jih mora mal teta okrog peljat. Mi je ful zakon, ker sta maladva ful navezana name in ful rada k meni prideta. Smo ko sta bila majhna še skupaj v isti hiši živeli in sem ju ful velikokrat čuvala, pa itak jih vlečem s sabo vsepovsod kamor grem. Ta starejiši pa Lana obožuje. Ga tako porihta, kot kakšna mamica. Preobleče, nafutra in to mu sploh ni treba rečt, ampak kar sam to naredi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?