|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
18.6.2008 10:31:44   
Anonimen
CUKRČEK: Tudi jaz bom probala ta tvoj recept iz bučk. Sliši se dobro. user posted image

December06: Bravo! user posted image  Zdaj se je začelo a. Tudi naš bi rad non stop stal. Ampak se mu full drsi. Danes dobi copatke in upam, da bo bolje. user posted image  Ga pa zdaj učim kako se pravilno spustiti nazaj na vse 4. Včeraj v stajci se je kar vrgel nazaj. user posted image

Helenav: Kar se tega tiče nimam pojma. Vprašaj na forumu "dojenje". Sigurna sem, da boš dobila veliko odgovorov. Upam, da bo vse ok. user posted image

Guppy: Super, da je z učki vse ok. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
tianna pa je kr naenkrat izginila user posted image user posted image

Magari. user posted image  Ne, full je grmelo, pa sem morala vse izklopiti.

Lina31: Ti pošljem ZS s številko. Prosim, pošlji tudi ti meni tvojo. Če mi jih slučajo Sandra zrihta, da ti sporočim, da mi jih ne bosta obe kupili. Ok? Hvala!!! user posted image  Pa itak, da bo vse ok v RA! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Punce naš tavelik fant danes praznuje 4 leta, meni pa se zdi, kot bi ga šele včeraj rojevala.

user posted image user posted image user posted image  Vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
18.6.2008 10:35:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Pri nas poteka proces odstavljanja od dojenja in uvajam allernovo. Počasi, počasi bo šlo, čeprav mu nič ne zamerim, da allernove ne pije z užitkom, ker ima okus podoben kot, da bi v vodo namočila šraufe, repe od kač in stare štunfe user posted image . Zdaj ima moj dragi novo zadolžitev, da ga zvečer "podoji" z allernovo.

Kakšna primerjava. user posted image  A boš nehala dojiti al kako?

IZVIRNO SPOROČILO: sonce78
tianna ja, ja, ja pridi k nam user posted image . Sem hitra auser posted image , ma nisem nič bila na RR, ker sem peglala cele večere, ker gremo za vikend v Izolo na poroko moje sestrične in komaj čakam, da se malo naplešem in sprostim. Bravooo za krst!

A me bo čakala torta? user posted image  Ma zadnjič je blo kar tako na hitro, nenapovedano, zato nisva šla z njim. Ko pridem/o, ti sigurno sporočim par dni prej. user posted image

Pa lepo se imejte na poroki! Uživajtaaaaaa! Jaz bi šla tudi plesat.. user posted image

Lina: Imaš ZS. user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
18.6.2008 10:52:09   
taček
Hojla!

Sandra, hvala za opozorilo! Sem že popravila! Očitno sem zamešala datume!user posted image user posted image user posted image Grda jst!
Nena80, hvala tudi tebi! Jst sem zadnjič iskala v Celju, ampak niso imeli! Ma, grem še danes enkrat in bom vprašala!

Naj se malo pohvalimuser posted image user posted image user posted image ! Včeraj sem dobila poganjalca za Staša!
Tegale: KLIK
Ma full sem zadovoljna in Staš tut!

Helena, tut jst sem nehala dojit in meni mleko še kar teče in tudi prsi imam še napete!user posted image user posted image user posted image Upam, da se mi bodo čimprej zmanjšale!

Uživajte!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 18.6.2008 19:43:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.6.2008 10:57:08   
Anonimen
Taček: Super za poganjalec! user posted image  A je sonček zadovoljen?

Lina31: Do popoldneva me sigurno ne bo nič na RR-ju, tako da te prosim, če mi kar pošlješ sms, da bom imela tvojo cifro. Če lahko no. user posted image  Računam, da bo Sandra do 13h že sigurno vedela, če so v Trstu al ne. user posted image

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
18.6.2008 10:58:07   
Anonimen
Uf, sem prehitro brala. Šele zdaj sem opazila, da si napisala, da je Staš zadovoljen. Sorry. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
18.6.2008 11:18:26   
lemavrica
Ojla,

noč je bila kar ok, 1 je jedel, spali smo do 9.30.Je fino ko ima lubi dopust in ni unega bujenja ko gre on v službo. Zdej je šel pa delat, tko da to je bolj delovni dopust. Tolk bi šla ven pa spet dež pada, da bi šla pa po trgovinah se mi pa ne da, ker vse imamo in tudi sita sem jih.

Guppy user posted image  da je z Majinimu učki vse ok.

Sandra dober shopping

Tianna upam fa le dobiš gladiatorke

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.6.2008 11:49:45   
sonce78
Grrrrrrrr sem napisala cel roma in mi ni objavilo user posted image user posted image user posted image .

tianna Ja, smo se po doooolgem premisleku, za dobro vseh nas odločili, da preneham dojiti. Sicer pa je odstavljanje cel prosec in bo verjetno trajalo. Odločila sem se ker:
  • Vasja je že sedaj obseden z joško, on bi se lahko samo dojil in nič drugega jedel. Se mi zdi, da starejši kot so, bolj so obsedeni in težje jih je odstaviti, seveda z razliko tistih, ki se lepo sami odstavijo, ampak taki otroci tudi kažejo veliko zanimanje za drugo hrano. Mislim, da se bo zdaj lažje odstavil, kot pa kasneje, ko bo več razumel in bo že znal povedati. Rada bi se izognila, da me vsepovsod vleče za majco in vidi samo dojko, dojko, dojko.
  • septembra gre v vrtec in ne vem kako se bo uskladilo dojenje in vrtec. Rada bi mu prišparala dva šoka hkrati, če se slučajno ne bi izšlo.
  • Vasja se ponoči še vedno doji na 2. uriuser posted image . Jaz nisem spala več kot tri ure skupaj že 9 mesecev. Septembra grem jaz v službo in bova morala oba ob 6h vstati, oba bova nenaspana, utrujena, slabe volje.

Začela sem uvajati allernovo zjutraj okoli 9h in zvečer pred spanjem. Zaenkrat jo kar dobro sprejema, sicer pa se mora on še navaditi iz flaške piti, ker ne zna.

Torta te bo čakala 10000000%... komaj čakamuser posted image .

taček lep poganjavček. Mi imamo podobnega in jaz Vasjo v slabem vremenu in ko ima napade tečnitisa, kar po stanovanju furam.user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.6.2008 12:36:31   
škorpion
Lep pozdrav sem skupaj!

Končno mi je uspelo priti do računalnika, da vam malo spet naredim luštov.user posted image  Danes sem imela UZ in se vidla mojo malo pikico. Lepo se razvija, velik je 540 g, za spol pa ni nič rekla čeprav ima jaz kar občutek da bo user posted image . Nikoli se pa ne ve. Močno me že brca in moram reči da je tako lepo spet čutiti nekaj v  sebi.  

Drugače pa moj drugi sonček že veselo plazi in se postavlja na noge. Vse je šlo tako hitro da ne morem verjti. Čeprav je že kar precej aktivna moram reči da je tudi zelo pridna, saj se večino časa igra sama. Tako da lahko jaz malo počijem. Kot da bi vedela.

No zdaj pa šibam, ker se mi že spte mudi

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.6.2008 14:03:19   
sonce78
Zanimivo prebrati, tudi sama opažam, da je na veliko izdelkih ocena v nemškem jeziku:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15033

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.6.2008 14:31:21   
Anonimen
Lemavrica: Tudi jaz upam, čeprav slabo kaže. user posted image  Sandra ni nič sporočila. Verjetno jih niti v TS ni. user posted image  Ah no... Očitno mi res niso usojeni, al pa imam res tako smolo. user posted image

Si zadovoljna s copatki? Iz kakšega materiala so?

Sonce78: A tako torej. No upam, da vama bo uspelo. Seveda bo! user posted image  user posted image  user posted image

Škorpion: Bravo za UZ! user posted image  Super je brati tako lepe novičke. user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
18.6.2008 14:42:02   
lemavrica
Tianna copati so usnjeni, danes mu jih bom dala gor.

Zdele je pojedel in šibava ven dokler še ne pada dež. Greva mal v LJ, potem se dobiva z lubijem pa grem malo v ZAro pogledat za kako bolj fino zadevo za razgovore. Sem danes toliko prošenj poslala da kak razgovor bo pa že padel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.6.2008 15:15:46   
lemavrica
AAAAAAAAAAAAAAA user posted image  dež, hočva it ven pa začne padat. Pa meni se bo kar zmešalo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.6.2008 15:22:48   
CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Punce naš tavelik fant danes praznuje 4 leta, meni pa se zdi, kot bi ga šele včeraj rojevala. In tako vidim, kako čas leti. Objemite vaše user posted image , ker kmalu bodo šibali okrog, potem pa mamice niso več na 1. mestu, no vsaj večino časa ne user posted image user posted image .

čestitam dečkotu za 4 letauser posted image Vem kako je to, ko otroci prehitro zrastejo. Naša tastarejša ima pa v soboto 4 leta in je tudi ravnokar bila mala. Zdaj je pa že taka baba, da je kaj. Tik tak bomo dedki pa babiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.6.2008 15:54:52   
babyrok
Evo, končno smo dočakali. Že od ponedeljka se odpravljam na morje in jutri gremo sigurno. Vreme je končno napovedano lepo in upam, da bo res tako.

Bodte fajn in uživajte. Se beremo in pišemo čez 10 dni.

lp

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.6.2008 18:43:07   
bonci
Hoj!
Ta teden smo šli k dohtarci za Klemena, pa se je odločila, da naredi kar pregled za "9.mesecev". Tako sporočam naše mere,...

8,5 mesecev
Klemen: 8010g in 69,5cm; 1.zobek 8.6., 2.zobek 11.6.
Karmen: 8760g in 72cm; 1.zobek 12.6., 2.zobek 14.6.

Naš Klemen bi samo hodil in plezal; Karmen pa se zelooo hitro kotali.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.6.2008 19:02:48   
NalLa
punce: NAREDILA SEM IZPIT!!!

Sicer sem dobila komaj 6, ampak nima veze!

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.6.2008 19:35:40   
zvezda71
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečka!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.6.2008 19:52:10   
LINA31
NaiLA...BARVO ZA IZPITuser posted image .
lemavrica....a pri vas ste imeli dež. Mi pa že od 14.00 naprej fulllll sonceuser posted image user posted image .
Žan že spi, jaz grem pa še mal na vrt klepetatuser posted image .

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.6.2008 20:31:56   
CUKRČEK
Sandra, za seznam...Klara 1.zobek 18.6.2008user posted image

Je pa danes koooončno vsaj približno lepo vreme...smo bili celo pop.zunaj. Pašeeee!user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.6.2008 20:34:08   
ana b
Večer!

user posted image  že spi, tavelik fant se še z nama po kavču valjauser posted image .
smo imeli roditeljski sestanek in so nam povedali, da bodo verjetno 2 najstarejša otroka iz naše skupine preselili in seveda to pomeni tudi našegauser posted image . user posted image Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. ALi naj gremo takoj težit enemu svetovalcu v vrtcu, ki to ureja ali naj počakam do avgusta, ker mi res ne želimo, da našega preselijo. Komaj smo se vsi navadili na dieto, tudi vzgojiteljice, pa še user posted image  bomo uvajali septembra in jaz res ne bi še tavelikega.

Nenapovedan obisk. Pridem nazaj

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.6.2008 20:38:08   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

punce: NAREDILA SEM IZPIT!!!

Sicer sem dobila komaj 6, ampak nima veze!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!!! user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.6.2008 20:51:05   
lemavrica
Čer,

jaz pakiram, jutri gremo na morje. Računam da bomo tam cca. do naslednjega vikenda, tako da uživajte.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.6.2008 20:51:15   
aljab
Bravo Naila!user posted image user posted image user posted image

Cukrček mi pošlješ geslo od albuma na ZS, prosim... jaz bi vas tudi videla!!!user posted image

Aja  Sončece se vidimo jutri na roditeljskem? Kaj ti prideš sama?

< Sporočilo je popravil aljab -- 18.6.2008 20:53:10 >

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.6.2008 21:14:26   
helenav
čer

naILa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.6.2008 21:16:37   
ana b
Nadaljujem:

NaILa: user posted image  čestitke za opravljen izpit, za ocene kasneje nihče ne vprašauser posted image

Lemavrica: uživajte

CUKRČEK: čestitke za zobek

Zvezda: hvala za inštrukcije glede stolčka, sedaj lepo sedi. Hvala.

Večerja kliče....

< Sporočilo je popravil ana b -- 18.6.2008 21:18:22 >

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?