|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
19.6.2008 21:41:48   
helenav
NaIlauser posted image user posted image user posted image user posted image . RES ME NE BOuser posted image user posted image user posted image

Ampak smo pa čveke danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem počivat..jutri me čaka toliko opravkov..pol pa odklop.....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
19.6.2008 21:42:17   
Naty 76
Čeeer po zelo zelo dolgem času. Sem slišala, da ste na malo pogrešali. Saj sem tudi jaz vas, ampak ni bilo časa za RR. Bom morala bit zelo pridna, da bom prebrala malo za nazaj.

Pri nas je bilo pestro, ko je Jan prebolel angino smo šli na kratek oddih, potem je zbolel še dragi in zdaj izkoristimo in bomo izkoristili vsak trenutek zunaj ... končno imamo spet sonček. 

Dopust. Naš glavni bo šele septembra, ampak mi je uspelo user posted image  prepričat, da gremo še prej malo. Kako sva se dobro zmenila, on je zrihtal apartma prek firme, jaz pa bom financ minister. Me sploh ne moti, samo da gremo. Lokacija mi ni najbolj všeč - Červar, se bmo pa zapeljali do Umaga ali pa kam drugam, da bo bolj ustrezno za malčke. Šibamo 4.7 za 10 dni. Komaj čakam.

19.6. smo dobili dva zobka. Žan 7 zobek, Tia pa 2. Moram prav slikat malo kako se važi s prvim zobkom. 
Sandra za seznamček. 

Vsak dan sta bolj navihana. Z Janom sva gledala njegove slike ko je bil dojenček in se je spomnil, da imamo še njegov dirkalnik - hojico. Uporabim jo samo ko npr kuham kosilo, ampak Žan je že pravi dirkač. Pride povsod, vse doseže, odpira predale in čeprav se tudi uščipne ga ne izuči, no pa tudi sicer bi bil najraje samo na nogah. Tia bo pa prvakinja v rikverc vožnji. Zdaj ploska bravo bravo tudi Žan, Tia vsakemu ko ga vidi dvigne roko za živijo, Žan ko vidi uro reče - tika-taka, ... je preveč stvari za pisat.

Ker me toliko časa ni bilo, moram prebrat malo za nazaj, ker se tudi pri vas veliko dogaja. Za zdaj pa pa ... se pa kmalu spet oglasim.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
19.6.2008 21:50:58   
Anonimen
Dober večer!

A sem sama? user posted image

Dreamz: Welcome back! user posted image

Čestitke vsem za zobke! user posted image

Naty: O lepo, da si se oglasila. Smo te pogrešale!!! user posted image

Sem ga dala spati. Buden je bil že od 15h. Sej popoldne je bil full priden, ma zdaj zvečer... Cel halo! user posted image  Do 15h je torej spančkal, potem sva se igrala itd. Po 18h sva šla na sprehod, ker ni blo več takšne vročine. Fajn je blo! Mi je pa šele zdaj zaspal. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
19.6.2008 22:00:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Vsak dan sta bolj navihana. Z Janom sva gledala njegove slike ko je bil dojenček in se je spomnil, da imamo še njegov dirkalnik - hojico. Uporabim jo samo ko npr kuham kosilo, ampak Žan je že pravi dirkač. Pride povsod, vse doseže, odpira predale in čeprav se tudi uščipne ga ne izuči, no pa tudi sicer bi bil najraje samo na nogah. Tia bo pa prvakinja v rikverc vožnji. Zdaj ploska bravo bravo tudi Žan, Tia vsakemu ko ga vidi dvigne roko za živijo, Žan ko vidi uro reče - tika-taka, ... je preveč stvari za pisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej točno ve kaj je tika taka-vedno pogleda proti stenski uri, ko ga vprašam, kje je tika taka, ampak da bi rekel tika takauser posted image
pa bravo za zobke!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 429
19.6.2008 22:01:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Ja bravo res! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
19.6.2008 22:03:21   
sandra85
aja še to sem pozabla...po moje res velja, da se eni prej motorično razvijajo, drugi pa prej govorijo...
Enej bi že hodil, večkrat kar nevede stoji brez opore par sekund, ampak govori pa še vedno samo baba, dada, tata, teta, mama-in to tako brezveze v praznouser posted image

tianna, jutri grem v koper! te pokličem če kej najdem-sam ful dvomimuser posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 431
19.6.2008 22:08:45   
Anonimen

tianna, jutri grem v koper! te pokličem če kej najdem-sam ful dvomimuser posted image user posted image

Ok. Sej če ne bo, pač ne bo. Jaz bi take, kot so v Promodu. In dvomim, da jih bom kje drugje našla. user posted image  Ah, sej sem dragega prepričala, da gremo konec meseca, ko je na dopustu, malo v shopping do Udin in stare Gorice! user posted image user posted image user posted image Pa upam, da bom tam kej našla. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 19.6.2008 22:09:19 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
19.6.2008 22:20:00   
sandra85
meni je prodajalka v trstu rekla, da lahko pokliče in preveri, kje v italiji (v promodu) imajo te št 38.) sam sem rekla, da ne rabi, ker sem mislila, da ne boš šla. no, upam da dobiš!!! bom pa jutri pogledala. kako pa to, da se jih dobi samo v promod? user posted image ma pejdi v torrija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
19.6.2008 22:24:06   
Anonimen

meni je prodajalka v trstu rekla, da lahko pokliče in preveri, kje v italiji (v promodu) imajo te št 38.) sam sem rekla, da ne rabi, ker sem mislila, da ne boš šla. no, upam da dobiš!!! bom pa jutri pogledala. kako pa to, da se jih dobi samo v promod? user posted image ma pejdi v torrija!

V Udinah ni Promoda. user posted image  Mislim, da je še v Venecii. user posted image  Kakor koli... Sigurno se še kje drugje dobi gladiatorke, samo drugi model. Meni pa je ta všeč. user posted image  No, bomo videli. Mogoče pa se bom zaljubla v kakšen drug model. user posted image

Sploh se še nismo odločli za morje. Al gremo nekam na Makarsko riviero (Brela, Tučepi...) al na Brač. Iščem kakšen pameten hotel, ma so cene kar zasoljene. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
19.6.2008 22:50:16   
Anonimen
Grem spati... Ni nobene za čvek. user posted image

Sandra kar izgineš... user posted image  ?

Mirno noč vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
19.6.2008 22:55:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra kar izgineš... user posted image  ?

user posted image
sem sama

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
19.6.2008 23:55:38   
december06
Čer. Že vse spite? Pridne. Vidiš, Helena, prehitro si odšla. user posted image

Helena, kaj mi pošlješ na ZS tvoj gsm, če se bomo kaj po Izoli sprehajali, za kakšno kavico. Bomo na obali, ne zdaj ta teden, ampak naslednji, se že vrnete?

Uh kaka sprememba vremena, danes kr naenkrat full vroče, prej pa v jaknah.... Saj mi paše da je lepo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.6.2008 0:05:38   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: december06

..... A vi tudi grete na dopust? Ke lepo. Mi bomo v Ankaranu od naslenje sobote dalje (od 28.6.) za en teden, kaj boste še tam? 29. se vračamo, a boste v prikolicah??? namreč mi gremo tjauser posted image
Ja, tole s službo, pa bodo že počakali, če so tako dolgo lahko brez zamenjave bodo pa še zdaj, pa ponavadi čez poletje ni take gužveRavno v moji stroki je gužva čez poletje (gradbeništvo) user posted image user posted image , ampak sem se odločila, da pred kolektivnem oduser posted image  ne grem delat, potem pa lahko, če jim pride kaj prav, ker se mi zdi da ni pravično do user posted image , da bi ga dajala drugim ljudem v varstvo in si zasluži biti z mamico ali pa očijemuser posted image

BRAČ. ... Mi gremo na Brač...sicer gremo v mesto Povlja, ker imam tam 3/4 žlahte.....drugače pa je mesto Supetar fullllllllllll lepo....peščena plaža....pa Sumartin....skratka meni je dol zakon!!!!!!!!!!!!!! 

mmmmmmuser posted image user posted image user posted image  res je zelo lep uživajteuser posted image
in Klara user posted image  za prvega zobka (moram pa še povedati, da mi je ime Klara fajn všeč in zelo zelllloooo lepo in je bil prvi na seznamu, če bi imeli punčkouser posted image user posted image )

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.6.2008 0:06:32   
sandra85

Helena, kaj mi pošlješ na ZS tvoj gsm, če se bomo kaj po Izoli sprehajali, za kakšno kavico. Bomo na obali, ne zdaj ta teden, ampak naslednji, se že vrnete?

user posted image kaj pa po portorožu???

Neposredna povezava do sporočila: 439
20.6.2008 0:07:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

in Klara user posted image  za prvega zobka (moram pa še povedati, da mi je ime Klara fajn všeč in zelo zelllloooo lepo in je bil prvi na seznamu, če bi imeli punčkouser posted image user posted image )

prišparaj user posted image boš mogoče še rabila

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.6.2008 0:13:15   
nena80

user posted image user posted image user posted image

sam imam občutek, da bom imela samo fanteuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.6.2008 0:15:09   
nena80
Sandra, a boš ti drug teden hodila kaj po Kopru ali Ankaranu, pa gremo na kavo, eno 2x se bomo šli v Žusterno kopat zaradi malegauser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.6.2008 0:17:01   
sandra85

sam imam občutek, da bom imela samo fanteuser posted image

sej mi bomo tut še enga pobiča meli user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.6.2008 0:17:46   
sandra85

Sandra, a boš ti drug teden hodila kaj po Kopru ali Ankaranu, pa gremo na kavo, eno 2x se bomo šli v Žusterno kopat zaradi malegauser posted image

ma se lahko zmenimo...ankaran mi je kr dalečuser posted image do kopra pa lahko pridem, čeprav je kr dolga zdaj poleti po tej gužvi (sigurno pol ure)

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.6.2008 0:19:42   
december06

user posted image kaj pa po portorožu???

Ja, verjetno, da bomo tudi tja kaj prišli, samo tvoj gsm že mam. Mojmu Portorož ni preveč všeč, ker je prevelka gužva in nimaš kje prkirat. Se bomo že slišali.

nena80 daj mi posreduje še ti gsm na ZS, mogoče bi se lahko kaj srečali v kampu v soboto 28.6. zvečer.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.6.2008 0:20:45   
december06
Ma jaz pa bi mela kakšno punčko, čeprav tudi mene nek občutek daje, da bo še enkrat fantiček. Sem že za tega imela full občutek da bo punčka, še sreča da je G rekla da bo fantek, ker jaz bi kr neki roza že kupvala. user posted image

< Sporočilo je popravil december06 -- 20.6.2008 0:21:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 446
20.6.2008 0:25:44   
sandra85

Ma jaz pa bi mela kakšno punčko, čeprav tudi mene nek občutek daje, da bo še enkrat fantiček. Sem že za tega imela full občutek da bo punčka, še sreča da je G rekla da bo fantek, ker jaz bi kr neki roza že kupvala. user posted image

js pa si trenutno kr še enega fantka želim (tako potihem....) ma to pomoje zato, ker mi je ful lepo, ker je enej ful name navezan in se večina samo meni stiska in k meni rokice steguje...sej k očkotu tudi samo ne tako. vedno k meni roke stegne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
20.6.2008 0:26:56   
sandra85
joj kolko je ura user posted image grem pod tuš, pa še pol kej pokomentiram-če bo kejuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 448
20.6.2008 0:34:00   
december06
Ja, kako smo sebične mame. Kako na potihem paše, da so tako navezani na nas. Pa saj so punčke tudi. Pa lahka bi jim lepe frizurce delala. Veš kaj, bom takole zaklučla. Ni važno kaj bo samo da bo zrav/a in vsaj tako priden/a kot je naš zdajle. Moj bi rekel: Saj ni važno kaj je samo da stoje ščije. Al pa: Saj ni važen kaj je, sam da bo pob zdrav. Malo za šalo malo za res.

Grem tudi jaz spančkat, ker me čaka jutri ogromno stvari za spakirat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa smo kupli večji avto, pa ne vem če bo šlo vse not. user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 449
20.6.2008 0:34:27   
december06
Aja Sandra imaš nov avtar. Čedno, čedno.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?