|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
20.6.2008 0:36:22   
december06
Sem se vrnila, ker sem pozabla povedat, da smo se danes zopet strigli, samo se je jokal. Takšne krokodilje solze. Bil je pa miren, samo se je jokal. Ni bil razpoložen, nekaj je že prej bil siten oz. zaspan. Sandra vi ste že bli pri frizerju?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.6.2008 0:36:46   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: december06

Ma jaz pa bi mela kakšno punčko, čeprav tudi mene nek občutek daje, da bo še enkrat fantiček. Sem že za tega imela full občutek da bo punčka, še sreča da je G rekla da bo fantek, ker jaz bi kr neki roza že kupvala. user posted image

user posted image user posted image user posted image
js pa si trenutno kr še enega fantka želim (tako potihem....) ma to pomoje zato, ker mi je ful lepo, ker je enej ful name navezan in se večina samo meni stiska in k meni rokice steguje...sej k očkotu tudi samo ne tako. vedno k meni roke stegne user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image

ti pa pošljem kak SMS ko bomo šli kaj v Koper, v Portorož pa vrjetno tokrat res nebomo šli, ravno zaradi parkingovuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.6.2008 0:38:15   
nena80

Ja, kako smo sebične mame. Kako na potihem paše, da so tako navezani na nas. Pa saj so punčke tudi. Pa lahka bi jim lepe frizurce delala. Veš kaj, bom takole zaklučla. Ni važno kaj bo samo da bo zrav/a in vsaj tako priden/a kot je naš zdajle. Moj bi rekel: Saj ni važno kaj je samo da stoje ščije. Al pa: Saj ni važen kaj je, sam da bo pob zdrav. Malo za šalo malo za res.

Grem tudi jaz spančkat, ker me čaka jutri ogromno stvari za spakirat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa smo kupli večji avto, pa ne vem če bo šlo vse not. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja in pod tole se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 453
20.6.2008 0:39:20   
sandra85

Ja, kako smo sebične mame. Kako na potihem paše, da so tako navezani na nas. Pa saj so punčke tudi. Pa lahka bi jim lepe frizurce delala. Veš kaj, bom takole zaklučla. Ni važno kaj bo samo da bo zrav/a in vsaj tako priden/a kot je naš zdajle. Moj bi rekel: Saj ni važno kaj je samo da stoje ščije. Al pa: Saj ni važen kaj je, sam da bo pob zdrav. Malo za šalo malo za res.

user posted image user posted image user posted image moj je pa pravu: saj ni važno kaj bo, sam da bo pobič
. pa še prav je imel. ma v drugo si bo pa po moje kr eno punčko želel (da bo njegova mazica, že če je enej mamina)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 454
20.6.2008 0:40:50   
sandra85

Sem se vrnila, ker sem pozabla povedat, da smo se danes zopet strigli, samo se je jokal. Takšne krokodilje solze. Bil je pa miren, samo se je jokal. Ni bil razpoložen, nekaj je že prej bil siten oz. zaspan. Sandra vi ste že bli pri frizerju?

nismo......sam sem študirala, da ga bom kr js, saj si vidla, da ima tako redke laske in mu samo par lask spredaj dol po čelu visi, tako da nima smisla a k frizerju peljat....pa bravo za novo frizurco!!! ja Maks ima kr goste laske

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 455
20.6.2008 0:43:05   
sandra85
ok, nena, si pišemo!!!!!!! upam da se vidimo!!!!!! pa december s tabo tut!!!

zdaj pa res grem-ker jutri sem js na vrsti za ustat user posted image danes je dragi ustal z enejem, js pa sem smrdela v postelji do 11huser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.6.2008 0:52:05   
nena80

Mi tudi zbiramo pogum za frizerja, pa se ne moremo odločit, ker ima mali tako lepe kodre in mi jih je kar malo škoda postričiuser posted image , pa tudi dedi je rekel, da  zaradi tega, če ga ostrižem, mu ne bo nič maj vročeuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 457
20.6.2008 7:59:10   
LINA31
Jutro,

sem spet prva na user posted image ? Zadnja kava na RR-ju pred dopustomuser posted image user posted image . uf, sem vesela, pa še tako lepo vreme bo.

Jaz sem bila včeraj zvečer na bowlingu s sodelavkam. Super je bilo, danes me pa noge bolijouser posted image user posted image . Je bila pa taka vročina, včeraj, da se me je kar en glavobol prijetuser posted image .

sandra85...lep aavatoruser posted image .
dreamz....welcome backuser posted image .
december06...mi imamo tudi kar dolge laske, ampak ga še nismo postrigli. Bom še mal počakala. Čeprav ima kar goste lase. Saj mu jih s fenom sušim, pa še to se ne posušijo takoj.user posted image
NaiLA...pridna, da tako skrbiš za nečake. user posted image

Tudi moja sestra je fulllll navezana na Žana in vem, da če se nama kaj zgodi, da bi rada vidla, da je Žan z njo. Groza takih misli, ampak taka je realnost in škoda si je zatiskat oči, raje zdaj povem. Saj mislim, da je nekaj časa nazaj že ena tukaj spraševala o tej temi.
Rožica*..zgleda, da je tvoj brat boljeuser posted image  Sem zelo vesela, večkrat pomislim na vas.user posted image

zdaj pa grem pod tuš in šepogledat, če je kaj za oprat preden vse spakiramuser posted image .

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 458
20.6.2008 8:16:52   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Tudi moja sestra je fulllll navezana na Žana in vem, da če se nama kaj zgodi, da bi rada vidla, da je Žan z njo. Groza takih misli, ampak taka je realnost in škoda si je zatiskat oči, raje zdaj povem. Saj mislim, da je nekaj časa nazaj že ena tukaj spraševala o tej temi.

Dobro jutro

Ja jest sem tud mojga spraševala h komu bi šel Lan, če se nama kaj zgodi. Pa je moj dragi tak, da o tem sploh noče debaterat. Mi gre to ful na živce, ker je res tako kot si rekla, to je realnost. Sicer imava oba brata in sestro, ampak meni ne bi blo vseeno, da se potem kregajo kje bo Lan in da se šeta od enega k drugemu. Mah sej še sama ne vem kje bi mu bilo bolje.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 459
20.6.2008 8:20:52   
NalLa
Sandra stalno te lovim na msn-ju pa te nikoli niuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 460
20.6.2008 8:38:11   
ana b
Jutro!
Spet ste bile pridne čvekiceuser posted image user posted image .
Rožica: lepo te je bilo spet brat in tvojemu bratu user posted image

Dreamz: dobrodošla spet pri čvekah

Vsem, ki greste na dopust: maksimalno uživajteuser posted image

Novi zobki in podvigi: čestitamuser posted image user posted image user posted image

Naš pa odkar plazi naprej stalno hodi za mano in govori mammmm, mammmmmmmmmm, občasno mu celo rata mamauser posted image

Striženje: pri nas še ni potrebno

Sandra: lušten avatar

Vsakič, ko katera avatar zamenja, se spomni, da še vedni nimam programa, s katerim bi obdelala slikeuser posted image .

Zdaj pa se zrihtamo in šibamo na sončeeeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
20.6.2008 9:08:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra stalno te lovim na msn-ju pa te nikoli niuser posted image

ja res jeuser posted image ker skoraj da ni cajta razen zvečer ko gre enej spat...zdaj sem priklopljena user posted image

evo, pijem kavico
naša noč je bila super!!! zaspal je ob 19h40 in vse do 4h pol pa nevem zakaj se je zbudil čez 2 uri (ob 6h in ob 8h30 smo ustali) no, dobro-on je sigurno naspan, js pa niti ne, ker sem šla pozno spatuser posted image

vse, ki se odpravljate na dopust-UŽIVAJTE ŠE ZA VSE NAS!!!!!!!!!!!!!!!
js nestrpno čakam, da me fant od sestre pokliče user posted image danes ima PDP (jo pa itak jd skozi klicarim in gnjavimuser posted image )

grem, ker mi je Enej vse knjige iz police dol zmetal user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
20.6.2008 9:47:22   
škorpion
Dobro jutro oz dober dan

Kako zavidam tistim ko že greste na morje oz ko ste že šle. Mi pa gremo julija v Čiovo. Ali je mogoče že katera bila? Mi gremo letos prvič pa me je kar malo strah ker je kolegica rekal da je brez veze dol. Ne vem upam da se nismo nahecali.

Drugače smo pa mi danes podrli rekord v spanju. Neja danes spi že do 8.30 pa do zdaj se še ni zbudila. Vmes smo pa samo 1x jedli, komaj čakam da se zbudi da grem malo na sonček ko je pa tako lepo vreme.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 463
20.6.2008 9:53:24   
Anonimen
Jutro!
Kuham kafe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se mi katera pridruži? user posted image

Kako lepo se je zbuditi v tak lep dan, kajne? Zbudila sva se ob 6h, vstala ob 7h, pomalicala in se malo poigrala ter šibala ven na sprehod. Čudovito je! In zdaj spančka prvo rundo... user posted image

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
20.6.2008 11:00:32   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Dobro jutro oz dober dan

Kako zavidam tistim ko že greste na morje oz ko ste že šle. Mi pa gremo julija v Čiovo. Ali je mogoče že katera bila? Mi gremo letos prvič pa me je kar malo strah ker je kolegica rekal da je brez veze dol. Ne vem upam da se nismo nahecali.

Mi gremo na Čiovo, ampak tudi prvič. Vem pa, da je surya bila velikokrat tam. Upam, da se kaj oglasi, ker je ona zasedena, ker je že začela s službo. Sicer smo pa mi iskali kraj, kjer bi bilo bolj mirno in "brez veze"user posted image , ker ponočevali itak ne bomo, pomembno nam je, da je plaža dokaj blizu apartmaja, da je senčka in kakšna lepa potka za vozičkanje.

Upam, da se kaj po Celju vidimo, da kakšno rečemo. user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 465
20.6.2008 11:04:01   
Anonimen
Zatišje... user posted image

Čmrljček še vedno spančka, jaz pa likam... Zunaj je že full vročina. Blagor Primorkam, se lahko ohladite v morju. user posted image  Že zadnjič sem te spraševala, Sandra, pa si me kot ponavadi ignorirala user posted image , če si se že kopala v morju?! Jaz komaj čakam, da zaplavam. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa še vedno ne vemo kam bomo šli. Cene so res... user posted image  user posted image  user posted image  Sem izračunala 1800€ za 8 dni. Plus 1000€ s sabo oz. tekoči stroški... user posted image  Ne vem, ne vem...

Sonce78: Včeraj sem te klicala... user posted image  Pa je zvonilo v prazno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
20.6.2008 12:01:43   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čmrljček še vedno spančka, jaz pa likam... Zunaj je že full vročina. Blagor Primorkam, se lahko ohladite v morju. user posted image  Že zadnjič sem te spraševala, Sandra, pa si me kot ponavadi ignorirala user posted image , če si se že kopala v morju?! Jaz komaj čakam, da zaplavam. user posted image user posted image user posted image  Sicer pa še vedno ne vemo kam bomo šli. Cene so res... user posted image  user posted image  user posted image  Sem izračunala 1800€ za 8 dni. Plus 1000€ s sabo oz. tekoči stroški... user posted image  Ne vem, ne vem...

Sonce78: Včeraj sem te klicala... user posted image  Pa je zvonilo v prazno... user posted image

tianna mi smo za ta denar lahko cel mesec na morju. Kaj pa gledaš da je tako drago? Mi smo dobili apartma 50 m od plaže za dobrih 400 eur. Turistična taksa je tu že vključena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
20.6.2008 12:15:33   
škorpion
Sonce tebe pa res nič več ne vidim. Kaj si zbežala na Primorsko? Kdaj pa greste na morje in kam. Mogoče se kaj vidimo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 468
20.6.2008 12:49:56   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

tianna mi smo za ta denar lahko cel mesec na morju. Kaj pa gledaš da je tako drago? Mi smo dobili apartma 50 m od plaže za dobrih 400 eur. Turistična taksa je tu že vključena.

1800 ta je res krutauser posted image  no vsaj za mene,....mi bomo sedaj dali 150eur za prikolico + hrana, pa če gremo vsak dan ven jestuser posted image , pol glavni dopust, pa še nevemo, ampak več kot 600 eur ne dam za apartma!!!! Meni je glavno, da grem od doma v drugo okolje in si nafilam baterije, ter poležavam pod borovciuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 469
20.6.2008 13:33:00   
Anonimen
Kruto je ja... Gledam pa hotel na Braču, superior soba... Zdaj grem še en hotel prečekirati, če je kaj cenejše. Hope so! user posted image

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
20.6.2008 14:00:25   
NalLa
hm, nama so ponujal (sicer apartma s petimi zvezdicami) v nekem naselju pri makarski (ne spomnim se kje točno) in za 4 osebe, v največji sezoni in je blo nekaj čez 1000 eur. Men se je to zdel ful preveč. Tko, da pomojem, bi mogla pa v hotelu dobit še ceneje. No, sicer izbira je itak vajina, ampak jest za hrvaško za 1 teden ne bi nikoli dala toliko denarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
20.6.2008 14:09:16   
dreamz
Ciao!

Je vroče user posted image
Tudi jaz nimam več toliko časa za net, ker smo full naokoli, pa je kej treba delat...
Hvala vsem za dobrodošlico nazaj!!

Tiste, ki ste in greste na dopust: UŽIVAJTE MAKSIMALNO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra: Lahko kafe v Luciji ni problema. Ma drugi teden. user posted image

Striženje: Moja mama je Sebastiena že drugič s strojčkom obrila na kratko po celi glavi. Full mu hitro rastejo lasi in mi je lepši s kratkimi, ker je fant.

Kaj sem kaj pozabla?? Booo, sem full nahitro preletela. user posted image  

Aja, ta vikend je v Izoli fešta oljk, rib in vina!!! Tiste ki pridete na obalo za vikend, pejte pogledat, ker je lepo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 472
20.6.2008 14:11:13   
dreamz
Še to:
Naša nogometna evforijauser posted image user posted image :

user posted image

Danes Hrvaška:Turčija user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 473
20.6.2008 16:40:32   
LINA31
Pri nas imamo fulllll naliv. Primorke ali je dol lepo vremeuser posted image
Grem zdaj v trgovino, pol pa pakirat za morje.
Uživajte in se tipkamo julijauser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 474
20.6.2008 20:38:25   
december06
dreamz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober je mali in pravi navijač. Tudi ti spremljaš nogomet, al je bolj ata tisti?

Kje pa ste vse? A se pozna, da so lepi dnevi.

Naš falot je začel nekaj protestirat in zvečer, pred spanjem sploh noče več mleka pit??? Je jedel kosilo nekaj čez 14. uro, res da je full pojedel, pol je pa popoldne pojedel en keks in pol frukcwerga in zdajle ob 20. uri je čisto malo mlekca popil, ampak še to na silo. user posted image Zdaj je že par dni ista zgodba, z razliko, da popoldne okrog 18. ure še kar nekja poje. Možno, da ni lačen al je pa tako zaspan, da noče jest, ker pa zdaj po novem spimo le čez opoldne dve do tri ure. Pol se mi pa ponoči zbuja za jestuser posted image .

Grem še jaz pakirat in se še pol kaj oglasim.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?