nena80
|
hej čvekice danes sem bila tako jezna na tole naše zdravstvo, da sem čisto pop**** ....smo bili 5.6. naročeni na sistematiko pri 9. mesecih in nakar me pokličejo en dan prej, da P ni, je odsoten tisti dan,...no vredu, vprašam za naslednji termin in mi reče sestra, da dobim obvestilo po pošti za datum pregleda in čakam in čakam in tako danes pokličem, da pošte ni od nikoder, pa mi reče sestra, da so imele gužvo oz ni bilo prostih terminov in da zato niso pošiljale in da tudi sedaj ne morejo malega vzeti, ker gre P na dopust in vpraša kdaj je dopolnil 9. mesecev in ko ugotovi, da jih bo 30. dopolnil že 10. mi reče "ja pol vam pa sistematika pa odpade, ker je pa že prestar,...." HAAALLLOOO! Ker nimajo prostih terminov nas lahko kar tako skenslajo in ne bodo niti pregledali, niti kri nam še niso nikoli vzeli niti vode , tko sem jezna, da je joj,...in pol mi le da termin 30.6. ampak samo zato, ker še ni bil 3. cepljen, za sistematiko se bodo pa še kao odločili, če mu bojo sploh delali , kaj bom pop*** ko bom prišla tja.... se opravičujem, ampak sem se morala skašljat IZVIRNO SPOROČILO: sonce78 Imam nekaj vprašanj: Ali tudi vašim poka v sklepih? ne da bi opazila Ali jim še vedno vlivate fiziološko v noske, mislim za čas, ko niso prehlajeni? ne, razen če vidim, da ima kakšno motečo muco v nosku Ali jim laske sušite s fenom? Jaz mu jih, ima pa moj fen funkcijo, da lahko dam na hladno (mlačno) pihanje. Jaz tudi Izgleda skoraj kot domača naloga škorpion za brcike, to je bilo meni nekaj najlepšega Buškica lepo za napredovanje in uživajte na dopustu....pa lemavrica tudi in vse ostale ki se odpravljate na dopust ...mi gremo tuuuuddddiiii in to v ponedeljek.... Sandra za nakupe ,....nedrčke si bom morala pa tudi jaz manjše kupit no ratala ena dolga klobasa
|