|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
18.6.2008 22:01:09   
sonce78
aljab koooooončnouser posted image . Sem te pogrešala, pa tudi po Celju te ni na spregleduser posted image . Jutri se seveda vidimo, pridem z dragim. Ti? Kako je Janina?

NaILa bravoooo user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 376
18.6.2008 22:04:56   
PBJ
skorpion, lepo je brati tole o brcikahuser posted image

sonce, naša ima tudi izredno rada nočno dojenje, tam po eni uri se začne

7. zob: 17.6.2008user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.6.2008 22:09:30   
sonce78
anab ti kar pojamraj svetovalcu v vrtcu, pa omeni alergije. Izgubiti nimaš kaj. Upam, da ga ne premestijo. user posted image user posted image user posted image

Imam nekaj vprašanj:

user posted image user posted image user posted image Ali tudi vašim user posted image poka v sklepih?
Mojemu večkrat na dan poči v sklepu (rama, koleno), predvsem, ko ga nosim. Ali je to nevarno?

user posted image user posted image user posted image Ali jim še vedno vlivate fiziološko v noske, mislim za čas, ko niso prehlajeni?
Jaz mu že kakšen mesec nisem, pa me zanima, če narobe ravnam.

user posted image user posted image user posted image Ali jim laske sušite s fenom?
Jaz mu jih, ima pa moj fen funkcijo, da lahko dam na hladno (mlačno) pihanje.

Izgleda skoraj kot domača nalogauser posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 378
18.6.2008 22:11:43   
buškica
Pozdravljene,

Lemavrica, uživajte na morju. MI gremo v soboto in se vrnemo šele 7.7.08. Komaj čakam, rabim odklop in SONCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danes smo imeli razvojo ambulanto pri 9 mesecih. Zdravnica je bila več kot zadovoljna, saj se naša Gaja zelo lepo razvija. Težki smo 7400g in veliki 72,2 cm. Kar se teže tiče smo malo prelahki, vendar je rekla,da ima Gaja dovolj podkožnega mišičevja, da mi ni treba skrbeti.
Domov sem prišla pomirjena in zelo vesela, da  naša pupa tako lepo napreduje. Verjetno bom dobila tudi podaljšanje porodniškega.

Moram pa povedati, da hodiva z Gajo tudi na individualnom telovadbo za  otroke. FUll dobro je. Naša na fizioterapiji vedno joka, tu pa se smeji. Se pozna, da tu delajo vse skozi igro.

Verjetnose ne bom več javila, tako da se imejte lepo, se vidimo po dopustu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 379
18.6.2008 22:12:29   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Pri nas je ista pesem. Kako ti to prenašaš? Jaz vse slabše, sem čisto izmučena, ko bom v službi bo pa še slabše. user posted image

lemavrica in buškica  uživaaaajte user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 18.6.2008 22:16:32 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 380
18.6.2008 22:16:58   
123a
Čer čveke...

Najprej...

NaIla-čestitkeuser posted image user posted image

tianna
-si dobila gladiatorke?Mene še niso nič klicaliuser posted image

aljab-si se le oglasila...nič te ni na RR????te pogrešamuser posted image

škorpion-iiii kako lepo za brcike...in da je vse ok

sonce78-boste prišli kaj do nasuser posted image user posted image

Zoja še vedno ni dobila zobkov in jo zelo mučiuser posted image .Končno se je danes naredilo lepo vreme,da smo lahko šli malo na potep.Drugače pa se ponoči še vedno prebuja in kaj me čaka danes ,ko je polna lunauser posted image ajoj.Jaz sem tudi razmišljala,da bi jo nehala dojiti...no pa saj Zoja se doji samo ponoči,drugače si pa zvečer stisnem melko,ker ga tako nimam dosti.Je pa res ,da ga je vedno manjuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 381
18.6.2008 22:23:16   
ana b
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Pri nas je ista pesem. Kako ti to prenašaš? Jaz vse slabše, sem čisto izmučena, ko bom v službi bo pa še slabše. user posted image  

Sem mislila, da je samo pri nas takouser posted image user posted image user posted image . Od polnoči naprej vsaki 2 uri na joški ali pa se dere za ponoret.
Prenašam težko, čeprav me vsi hvalijo, da mi ni videtiuser posted image . Upam, da se od septembra izboljša.
Sonce: kako vam je uspelo uvesti flašo. Naš je sploh ne zagrabi, ker če bi jo hotel, bi se že zdavnaj poslovil od dojenja
In sedaj se v zadnje pol ure že četrtič dereuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sva se ob osmih dojilauser posted image

< Sporočilo je popravil ana b -- 18.6.2008 22:27:21 >

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 382
18.6.2008 22:29:30   
aljab
123a in Sonce jaz tud vedno gledam kje sta kaj, pa se očitno ravno križamo....no sedaj sva bile na primorskem, potem pa je bla še bolna (šesta). Danes sem končno spet videla Savinjo.user posted image
Jaz še ne vem,.... nimava varstva, tako da bom verjetno sama. No se vidimo!

Aja domača nalogauser posted image user posted image :moji sicer ne poka v sklepih, je pa to baje zato, ker ko kosti spremenijo lego potegnejo sklepno ovojnico not...ne znam razložit, ma ortoped na vajah nam je rekel, da ni nič hudega. Laske ji sušim s fenom, ona pa zraven oponaša brnenje. S fiziološko je pa ne mučim ....razen, če je prehlajena.

Škorpion mal sem pa ti fouš.user posted image
Buškica super slišat, da lepo napredujete!!! Pa uživaj morje!

< Sporočilo je popravil aljab -- 18.6.2008 22:35:05 >

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.6.2008 22:29:37   
december06
NeILa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!! No, pa je že en manj. Kolk še?

lemavrica in buškica uživajta na morju. Mi tudi gremo v soboto user posted image user posted image . Res komaj čakam. Za en teden v Crikvenico, potem pa še v Ankaran.

sonce upam, da bo tole prenehanje dojenja kmalu uspelo in da boste spali celo noč. Si kar ne morem predstavljat teh neprespanih noči. Čeprav se je naš zopet nekaj začel ponoči zbujat in bi jedel, ker seveda gospod zvečer nima časa jest, ker pol ve da mora it spat al kaj? Aja, pa bi res bil že čas da se kaj vidimo, pa mislim, da ste vi na vrsti za obisk, pa ne vem če se ne bomo že prej selili. A si že dobila službo, ko omenjaš, da greš septembra delat?

Pa še domača naloga:
Ali tudi vašim poka v sklepih?
Mojemu večkrat na dan poči v sklepu (rama, koleno), predvsem, ko ga nosim. Ali je to nevarno?
Našemu full škrta v kolenih, ampak res full. Prav kot da bi mu koleno ven skočlo in to ko sedi in naredi nek čuden gib s stopalom. Saj ne skozi, je pa res moteče. Se mu dogaja že par mescev in ga zato sploh nisem nič na noge postavljala, zdaj se pa že sam in mene tudi skrbi, da nebo kaj narobe. Pediatrinja pa je rekla, da ima šibke vezi in da se bodo že utrdile. ??? Očitno bo tako držalo in ne rabimo skrbet.

Ali jim še vedno vlivate fiziološko v noske, mislim za čas, ko niso prehlajeni?
Jaz mu že prej nisem in je čisto vredu oz. zdrav.

Ali jim laske sušite s fenom?
Ne, ga vedno kopam zvečer in potem gre v posteljo. Je pa res, da imate vi full dolge in goste laske, mislim, da ni nič narobe. Po moje mu prav paše?

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.6.2008 22:32:50   
annie
Večer,

mi pa smo se danes lepo imeli v prlekiji pri mojih starših, sta naju bila vesela user posted image , pa še lepo vreme je bilo za vozičkanje in je prav pasalo user posted image

Pa da najprej odgovorim na vprašanja:

user posted image Ali tudi vašim poka v sklepih?
Ne.

user posted image Ali jim še vedno vlivate fiziološko v noske, mislim za čas, ko niso prehlajeni?

Mu drugače sploh nisem vlivala, samo ko je prehlajen.

user posted image Ali jim laske sušite s fenom?
Ne, čeprav ima že spet kar dolge (je že bil pri frizerju), se mu hitro posušijo.

NaIla, čestitam za izpit user posted image user posted image

Škorpion user posted image za brce...kako lepo user posted image

Buškica super za lepo napredovanje user posted image . Pa lepo uživajte na morju...enako lemavrica!!

Dojenje:
se mi zdi, da sem še tukaj edina, ki dojim, no z izjemo tianne, sandre, še kera???  user posted image Tiste, ki še dojite, ali jih mislite pred enim letom odstaviti?? Jaz imam namen kar dolgo časa dojiti, dokler mu bo pravzaprav volja oz. če seveda mleko še bo user posted image . Sicer pa si tole lahko privoščim zaradi tega, ker me bo po preteku porodniške zaposlil moj mož in bo delo v domači pisarni, tako, da bo imel mali joško kar na voljouser posted image . Je pa res, da GH kar rad je in če mu čez dan dojenja ne ponudim, ga niti sploh ne pogreša, pa pred večernim spanjem se še ful redko rad podoji user posted image ., ponoči pa se še 1-2x dojima.

< Sporočilo je popravil annie -- 18.6.2008 22:35:41 >

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.6.2008 22:43:21   
sandra85
ufffff, grem po vrsti

anab vse najboljše za tvojega tastarejšega sončka!!!!!! želim mu vse lepo in najlepše!!!
user posted image
bonči super mere in bravo za zobke!!! zanimivo, da je Karmen večja in težja od Klemnauser posted image
škorpion user posted image user posted image user posted image fullll te je lepo brat!!!
NaILa bravo, bravo, bravo za opravljen izpit!!! user posted image
buškica user posted image user posted image user posted image za pregled! lepo se imejte na dopustu!!!
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image za zobek-pa ga ma tut Klarauser posted image
PBJ user posted image user posted image user posted image za 7. zobek!
123a js upam, da Zoji hitro zobek pokuka. koliko časa pa jo že to matra???

zdaj pa tianna...fulll mi je žal user posted image imeli so zadnji par in to št 40 user posted image vprašala sem prodajalko, kje bi jih lahko dobila in je rekla, nej grem pogledat v pitarello-in SAMO ZATE  sem tudi šla. in ker je bila ura 13.20 je bilo že prepozno, saj imajo deljen urnik (od 9h-13h in od 15h-21h) user posted image user posted image user posted image sem bila prav jeznauser posted image jutri ( enkrat ta teden bom šla v koper, kjer se je baje odprla ena ful velika trgovina z čevlji-tam kjer je bil včasih family shop in bom prav pogledala. so pa bile v promodu PRAV TE ker sem po sliki primerjala in so IDENTIČNE. js sem si za hec probala visoke in...user posted image

-----------------------------------------

v promod sva bile z kolegico skoraj 2 uri in user posted image user posted image user posted image tako sem razočarana!!! probala sem vse hlače, ki so mi bile na spletu všeč in so vse user posted image res!!! groza!!! no, kupila sem si eno jakno-fulll hudo, ene kapri hlače, eno krilo, 2 majčki in oblekico za na poroko (od kolegice, ki se poroči avgusta) sem prav vesela! zdaj si moram kupit še ene lepe japonke, 2 modrca (ker so se mi joške za skori 1 št. zmanjšale od pred user posted image user posted image user posted image user posted image ) in ene fajn kopalke. pa bom imela do jeseni mir user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.6.2008 22:45:16 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.6.2008 22:48:38   
sandra85

Imam nekaj vprašanj:

user posted image user posted image user posted image Ali tudi vašim user posted image poka v sklepih?

user posted image user posted image user posted image Ali jim še vedno vlivate fiziološko v noske, mislim za čas, ko niso prehlajeni?
Jaz mu že kakšen mesec nisem, pa me zanima, če narobe ravnam.

user posted image user posted image user posted image Ali jim laske sušite s fenom?

1. poka mu samo v križu ko ga dvignem user posted image
  2. ne vlivam mu fiziološke, razen če je buban
  3. laske mu samo obrišem z brisačo, ker ima ful tanke laske in dokler ga oblečem so že laski suhiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.6.2008 22:49:51   
sonce78
anab glede flaške je to pri naši hiši že cela znanost. Kupila sem že skoraj vseh firm, najbolj se obnese Nuk-ova in Chicco. Flaško s sokom ali vodo mu ponujam že kar nekaj mesecev, pa se ni obneslo, zadnja dva dneva mu ponudim Allernovo in spije okoli 60ml, kar je mnogo premalo, da bi se najedel. Pričakujem, da bo odstavljanje trajalo kar dolgo časa, ker mora osvojiti pitje iz flaške, sprejeti okus adaptiranega mleka in kar je najtežje, se odvaditi dojke. Mu jo pa vztrajno dvakrat dnevno ponudim tudi, če ne spije ničesar. Danes zvečer, ni spil niti mililitra, se drl zraven, ampak ne bom obupala in jo jutri zjutraj zopet dobi.

Vse najboljše tvojemu sinkotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aljab moramo se kaj dobiti user posted image pa Janino bi rada videla!!!! Upam, da se bomo našle jutri, če bo več kot 110 ljudi na sestankuuser posted image

december nimam še službe, upam, da jo do septembra najdemuser posted image . Kdaj se selite v novo stanovanje?

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 18.6.2008 22:57:33 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.6.2008 22:51:17   
annie
Anab, pa sem prejle ves čas imela občutek, da sem nekaj pomembnega pozabila user posted image

...vse najboljše tvojemu sinku za 4.leta  user posted image   user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 389
18.6.2008 22:53:43   
sandra85
dojenje : ga mislim dojit dokler se ne bo sam odstavil (ma mislim da max. do 15.m) ker mi je dojenje res ena lepa stvaruser posted image dojim ga pa samo pred spanjem in ponoči ali zgodaj zjutraj

tianna v torri d`europa si bila? tam jih imajo 100000%. če ne dobim čevljev v kopru, grem mogoče v torrija

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.6.2008 23:06:15   
nena80
hej čvekice

danes sem bila tako jezna na tole naše zdravstvo, da sem čisto pop****user posted image user posted image user posted image ....smo bili 5.6. naročeni na sistematiko pri 9. mesecih in nakar me pokličejo en dan prej, da P ni, je odsoten tisti dan,...no vredu, vprašam za naslednji termin in mi reče sestra, da dobim obvestilo po pošti za datum pregleda in čakam in čakam in tako danes pokličem, da pošte ni od nikoder, pa mi reče sestra, da so imele gužvo oz ni bilo prostih terminov in da zato niso pošiljaleuser posted image user posted image  in da tudi sedaj ne morejo malega vzeti, ker gre P na dopust in vpraša kdaj je dopolnil 9. mesecev in ko ugotovi, da jih bo 30. dopolnil že 10. mi reče "ja pol vam pa sistematika pa odpade, ker je pa že prestar,...." HAAALLLOOO!  Ker nimajo prostih terminov nas lahko kar tako skenslajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  ne bodo niti pregledali, niti kri nam še niso nikoli vzeli niti vodeuser posted image , tko sem jezna, da je joj,...in pol mi le da termin 30.6. ampak samo zato, ker še ni bil 3. cepljen, za sistematiko se bodo pa še kao odločili, če mu bojo sploh delaliuser posted image , kaj bom pop***user posted image ko bom prišla tja....

se opravičujem, ampak sem se morala skašljatuser posted image

Imam nekaj vprašanj:

ne da bi opazilauser posted image

ne, razen če vidim, da ima kakšno motečo muco v nosku user posted image

Jaz tudiuser posted image

Izgleda skoraj kot domača nalogauser posted image

škorpionuser posted image user posted image user posted image  za brcike, to je bilo meni nekaj najlepšegauser posted image

Buškica lepo za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image  in uživajte na dopustu....pa lemavrica tudi in vse ostale ki se odpravljate na dopustuser posted image ...mi gremo tuuuuddddiiii in to v ponedeljek....user posted image

Sandra user posted image  za nakupe user posted image ,....nedrčke si bom morala pa tudi jaz manjše kupituser posted image user posted image user posted image

no ratala ena dolga klobasauser posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.6.2008 23:09:25   
december06
ana b tudi jaz čestitam tvojemu sinku za rojstni dan. Ja, res čas leti. Pa tudi tebi, sem prej pozabla.

škorpion  ke lepo slišat ponovne občutke brcik.

buškica  res lepo slišat, da lepo napredujete.

sandra user posted image user posted image user posted image za uspešen nakup. Verjamem, da je blo naporno, ampak je tudi pasalo.

sonce selimo se avgusta, pol pa delat. user posted image Ko se bomo ravno selili v večje stanovanje, pa nas ne bo nič doma. user posted image Hitro še enega. Želim ti vso srečo pri iskanju zaposlitve. Si tudi jaz iščem kaj bližje, pa ni nič meni ustreznega razpisanega. Kaj pridete kaj na izlet v Velenje? Al boš zdaj poleti, kar na morju al bo Savinja tudi vredu? user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.6.2008 23:11:04   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

dojenje : ga mislim dojit dokler se ne bo sam odstavil (ma mislim da max. do 15.m) ker mi je dojenje res ena lepa stvaruser posted image dojim ga pa samo pred spanjem in ponoči ali zgodaj zjutraj

Meni je tudi čudovito dojiti, pa zmeraj se za roke drživa, ko ga dojim in  je čisto poseben najin trenutek ampak te neprespane noči in obsedenost z dojko so me prisilile, da reagiram. Saj verjetno bomo ravno do 15 meseca prišli, če bo šlo s takim tempom naprej, da se bo pa sam odstavil .... to bi bil že čudež, ker on bi lahko živel samo od dojke, druga hrana ga sploh ne pritegne. Tudi pri GH so borbe že več mesecev, šele zadnja dva tedna kaže boljše.

december pridemo še pred avgustom, obljubim. Savinja, savinja od kod lepote tvojeuser posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 18.6.2008 23:16:22 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.6.2008 23:29:55   
december06
Nas boš mogla dat kar v plan, ker je to že in samo naslednji mesec in še vikende imamo bolj zasedene, tako da planirajte čez teden. Pa saj se slišmo. Ja Savinja, Savinja................

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.6.2008 0:15:32   
sandra85
sonce te razumem in v takem primeru bi tut js nehala dojit, ko se mi je začel ponoči zbujat (namreč je spal celo noč od 3.-7.m), sem govorila, da še malo pa bom nehala dojit. zdaj pa sem se navadila-sam se zbudi samo 1x, redko tudi 2x na noč

zdaj pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.6.2008 7:14:25   
LINA31
Jutro,
grem lepo po vrsti.
Noč...ni omembe vredno. začetek je bil čudovit, sem ga ravno hvalila, pol se je pa začelouser posted image .
Daj mi povejte, ali so vaši user posted image  tud kej trmasti ratal? Žan je ratal obupen. 20X rčem, da nekaj ne, on se pol pa dere, da ti gre vse čez ušesa.

NE.

Včasih mu, če vidim kakšno mačko, pa ne gre venuser posted image

Jaz mu jih.

user posted image user posted image user posted image Dojenje? Jaz sem nehala slab mesec nazaj. Kar namenoma, ker sem bla že utrujena od tega, da je skos hotel joško. Noči so se malenost izboljšale.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.6.2008 7:24:58   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: december06

NeILa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!! No, pa je že en manj. Kolk še?

Noben večuser posted image . Samo še magistrska!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.6.2008 7:32:35   
LINA31
Sem nazajuser posted image ...Žan je šel spat. Že od 5.00 naprej sva na pol budna oz. ob 6.00 sva vstala in je bil že zmatran od norenja.
Kje sem ostalauser posted image  Aja...trma....v naročju se kar odriva od mene, če mu kej ne paše, pa samo hodil bi in če ga ne držiš za roke, se bo priplazil do osebe, se prijel za noge in dvignil ter želel v naročje....jao. res prihajajo naprni tedniuser posted image .

buškica, december in lemavrica....uživajte na morjuuser posted image . Mi gremo tudi v sobotouser posted image .

BRAVO za vse nove zobkeuser posted image !

Sandra85....kaj pa je bilo narobe s hlačami v Promodu? A so modeli bedni????

NaiLA...tudi ti si full pridna. user posted image user posted image Magisterij končuješ! Super! A temo za nalogo imaš že zbrano. Kateri magisterij pa zaključuješ? Kaj pa delaš? Jaz sem full razmišljala, da bi šla na FDV naredit kadorvanje, pa sploh nevem. Imam namreč narejeno visoko v Kranju in univeritetno sociologijo na FDV - kadrovski management.

Upam, da nisem še kaj pozabila napisat ali odgovortuser posted image . Grem zdaj še jaz mal počivat. Aja....še prej me čaka perilo v pralnem strojuuser posted image .

user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.6.2008 7:49:47   
helenav
jutroooooooooooooooo

nena80 najprej to!!!!!! TE NE SMEJO SKENSLAT!!!!!!!!!!!! jaz imam danes sistematski, pa bomo čez par dni stari 10mesecv!!!!!!! pa ja t ene bodo pustili do 12 meseca brez kontrole?????????? Zbuni se in se naroči......

dojenje in flaška ana b_ naša je flaško zagrabla,kar en dan med dnevom....ko sem ji ponujala v nadmestilo za joško je ni hotela,pol sem jo pa večkrat čez dan..tudi ko ni bil čas joške in je en dan sprejelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu....

Vam pa morem povedat, da odkar smo se nehale dojiti se s Klaro dosti več cartamo..prej se ni nikoli tako stiskala k meni....user posted image user posted image user posted image user posted image Prej ko sem jo hotela stiskat, se je stran obračala, verjetno je mislila da bo joška,pa je ni vedno hotela imet....ko pa ji dam flaško, se lepo vsedemo na kavč,se stisnemoko dve muckein pol pije in me gleda s tistimi veliiiiikimi očkami..jaz pa v nebesihuser posted image user posted image

sonce-sončeceuser posted image user posted image user posted image Fiziološko še vedno uporabljam vsak dan-zjutraj, pol ji pa z narhinelom povlečem ven ''kakuke'' ki s enaberejo čez prejšnji dan in noč...na ta način sem jo tudi navadla, da je to nekaj vsakdanjega in sedaj že lepo sodelujeuser posted image user posted image ni več joka. Fen sedaj ne uprabljamo več, ker je toplo, ji samo fajn z brisačko potrgnem, dokler se ne oblečemo do konca,pa so že suhi....a ste prebrale koliko fen sevauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sedaj še toliko bolj mirkam. V sklepih nič ne poka.. 

buškica bravo za lep pregled..pa super za porodniško..jaz čakam odločitev, ki bo verjetno negativnauser posted image user posted image user posted image user posted image

sandra bravo za nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako..sedaj pa se grem zrihtat..malo na kafe, pol pa k zdravnici..jutri pa pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.6.2008 7:49:56   
ana b
Jutro!

user posted image  je odpeljal tavelkega fanta v vrtec, user posted image  se pripravlja na prvo rundico, mami pa user posted image user posted image user posted image .

Punce hvala za čestitke meni in našemu Nejcu!

NE. Nisem še opazila.

Mu nikoli nisem, bom pa ko bo v vrtcu vsak večer, tako kot delamo pri tavelikem fantu.

Jih ima tako malo, da ni potrebno.

user posted image user posted image user posted image Dojenje? 
Dojiva se samo zvečer, ene 100x ponoči in zgodaj zjutraj. No ene 2-3x v času mojega spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trma: je kar trmast in zelooooooooooo vztrajen. Ta velik se ni, ta se nam bo pa ziher po tleh metal.

Mož je prišel nazaj domov, zdaj pa sledi borba za računalnik. Si bom še želela, da ne bi bil na dopustuuser posted image user posted image  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?