|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
8.7.2008 9:26:46   
sandra123
Jutro souser posted image ...tale ohladitev pa res prav pašeuser posted image ...še spala sem dobro, sem samo 1x morala na wcuser posted image ....
Ja, saj res, kaj se pa zdaj dogaja z namiuser posted image
MajaT, upam, da si še 2v1, drugače pa upam, da bo porod čim lažji in čim hitrejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Zoja Miša, mislim nate, upam, da boš še nekaj časa 2v1, pa naj ti čas v bolnici čim hitreje mineuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anita...kaj ga sračkašuser posted image Čuvaj se in svojo pikico, pa HB, da je vse okuser posted image user posted image
Nell, user posted image user posted image user posted image user posted image za kopalnico, pa upam, da vam uspe še tisto tvojo bano spravit v kopalnicouser posted image
Tatly, lepa slikca in lepa bodoča mamica user posted image
Mishel, upam, da se čimprej kaj javiš in nam poročaš, kako se imate kot novopečena družinicauser posted image
Pablouser posted image , samo, da si še 2v1, pa upam, da niste imeli hujših težav z neurjemuser posted image
Gajka, jaz ti še ne dam odpustniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , je še eno srečanje na sporeduuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
8.7.2008 9:32:06   
MATEJKA_
jutro!

Maja T- držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

nam so pa ravno iz BC jogi (dormeo) in blazino za dojenje dostavli user posted image user posted image user posted image . pa mi ni bilo jasno, ko sem videla, da je jogi vakuumsko zapakiran in zrolan user posted image  upam, da bo vseeno ok.

jaz sem prejšnji teden bolj ali manj vse (razen stvari iz lekarne) nakupla, ker me je v sanjah panika zgrabla, da bom prej rodila... no, pol pa vidim, da prav pri avgustovkah že gre tudi zares...user posted image  

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
8.7.2008 9:38:17   
ANA_P
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image Maja T, kaj je zdaj to?user posted image user posted image  Tudi jaz upam, da so lažni in še en čas z nami ostaneš 2v1.

tatly - ob 8.20 imam pregled. Pa ti? Se bova srečali?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
8.7.2008 9:40:14   
mishel
zdraaaaaaaaaaaaaaavoooooooooo!!!!!!!!!!!

Hvala vsem za čestitke in lepe želje, pa za pohvale mojega user posted image . Res je zlat in mi stoji ob strani bolj kot sem si sploh lahko želela.

Najprej se moram pohvalit, da smo iz bolnišnice odšli že en dan prej, se pravi v nedeljo. David se počuti odlično, le mamica in ati sta rahlo utujena od vstajanja ponoči. Je pa zelo priden in večino dneva prespi. Mleka imam dovolj, vendar ga  bom nekaj časa hranila s  svojim mlekom po steklenički, ker pri dojenju porabi preveč energije in potem namesto da bi se redil, hujša user posted image . To je bil tudi eden izmed vzrokov, da smo bili malo dlje v porodnišnici. Zdaj pa zelo lepo napreduje in je pravi mali požerušček. Seveda pa se vseeno pocartama. Lump točno ve, da ima mami še nekaj drugega razen stekleničke in kadar je siten to tudi odločno zahteva. Skratka prva dva dneva sta minila in povedati vam moram, da je čudovito biti mami in pestovati malega angelčka v svojem naročju!!!! Brez strahu (kot je že moj napisal) prihaja najlepši čas vašega življenja.

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 2004
8.7.2008 9:47:02   
sandra123
Pozdravljena Misheluser posted image , me veseli, da ste vsi trije ok, predvsem pa to, da mali David dobro napredujeuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
8.7.2008 9:50:04   
anita goitan
mishel čestitke!!! Super da si se oglasila!user posted image
Kako se pa ti počutiš, kašen je bil porod?

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
8.7.2008 9:55:30   
andrejaboris
Jutro!

Kaj zdaj se pa že vsem nekam mudi? Ne še! Malo še mormo počakat! Če pa že ne gre drugače pa samo, da bo vse O.K.!!!

Maja T. upam, da so samo lažni popadki in da boš še naprej vsaj kaka dva tedna nosečka!

Tamy 30 meni so se pri Lanu tut začeli popadki kar na 5 minut, plodovnica pa mi ni stekla, so mi mogli kasneje v P. mehur predirat.

MIshel lepo se cartajte, jaz bi se tut že samo bo treba še malo počakat! Daj lupčka Davidu še v našem imenu!!!

Za mano pa je neprespana noč in zdaj sem ko mesečnik. Ne vem kaj je blo Lanu da ni in ni hotel zaspat pol pa se je čez uro zbudil in sma bla spet ur in pol pokonci, ker je imel neke sanje čudne, pol pa čez tri ure spet je nekaj jamral, vmes pa sem šla še 10 x na WC pol pa je bil že ob pol osmih pokonci! Samo ga bo upam da potem zmanjkalo in grem kar zraven njega dremuckat!

NIč se kasneje še kaj javim! Lepo bodite!!!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 8.7.2008 9:57:13 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2007
8.7.2008 9:59:08   
mishel
Jaz se počutim odlično, že prvi dan po porodu sem bila v primerjavi z nekaterimi v dobri kondiciji - na srečo. Porod je potekal brez posebnosti. tudi bolelo ni prehudo, razen zadnje pol ure, po tistem, ko mi je babica predrla mehur in mi je odtekla voda. Ampak pol ure hitro mine in čisto prav imajo vsi ki pravijo, da takoj ko primeš angelčka v naročje, takoj pozabiš na vso bolečino in trpljenje. Mi je pa zelo veliko pomenilo, da je bil moj ob meni. Masaža hrbta mi sicer nikakakor ni pasala, me je pa božal po laseh in me spodbujal in opominjal na dihanje. Med popadki pa sem vedno glavo stisnila k njemu in takoj je bilo bolje. Tako zdaj pa moram k Davidu!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
8.7.2008 10:09:38   
bambi14
Jutro babike,

spali -uffff je blo fajn. In seveda prvo kaj je ko se zjutraj zbudim,....kavica in sveže pečen kruhek z marmelado in RR in kaj vidim------------ejte ženske ni še naš čas, smo komaj 8.07. in ne 7.08. Nič še ne dobite potnega lista za prestop meje!
Maja- si še 2v1,...ali se že cartlate. Javi in se kaj slišimo.
Kolegiga je rodila 1 mesec prej in je mala imela 2600g in velika 47 cm in sta šle 3 dan domov, tako da se ne rabiš bat kako in kaj. V Mb- porodnišnici vaju bodo že porihtali. drži se.
koš za plenice- mi2 sva kupila Angelcare- če pa je ok pa bomo vidli( v tega se je moj dragi vpičo in sem mu pustila veselje, ker tako nisem vedla keri je boljši).

Hvala za copy- paste.user posted image user posted image sem jih zašila- hihi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
8.7.2008 10:10:36   
gajka
Evo, za vse firbčne avgustovke... user posted image  Najnovejše novičke od Maje T.: trenutno je odprta 3 cm, popadki so se malo zmanjšali. Ne ve še, ali bo rodila danes, jutri, ali mogoče celo kasneje. Voda ji še čisto nič ne odteka, menda mehur še močno drži. Kot kaže, pa bo v vsakem primeru hospitalizirana. Je pa ful polna optimizma in mi je delovala zelo skulirano. Držimo pesti, Maja! user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
8.7.2008 10:14:54   
ANA_P
Mishel, lepo se cartajte in napredujte.user posted image user posted image user posted image

Maja T, če že mora biti zdaj pa naj bo hitro in čim manj boleče.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
8.7.2008 10:17:17   
sandra123
OJOJ.............pri  MajiT gre pa zaresuser posted image , upam, da bo čimprej rešena in ji pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, še en avgustovček je na poti...

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
8.7.2008 10:19:11   
naty13
Mishel lepa, da si se javila. user posted image  Smo mislile nate. user posted image  David vidim, da je priden fantek. Jojjjjjjjj si mi naredila skomine, ko si napisala, da je David pravi mali požerušček. Sem kar solzice dobila v oči, ko sem se spomnila, da je bil Nejc tudi požerušček. user posted image  Važno, da ima tvoje mleko, pa naj papa pri tebi ali po flaški. Tudi sama sem ga velikokrat spumpala ven in mu ga dala po flaški, da sem sploh videla koliko poje. user posted image  Tvoj user posted image  je pa res zlat. user posted image

Gajka hvala za inf-. od Maje T.

Maja T. drži se. Meni se je vleklo to s 3cm par dni. Popadki so se pojavili in nehali. Upam, da mala user posted image  zdrži še kakšen teden. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
8.7.2008 10:25:57   
naty13
Maja T. user posted image user posted image user posted image  in čimmanj bolečin ti želim, če boš morala že danes na porodno. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
8.7.2008 10:27:57   
tatly
ojjj...joj maja hitro se resi ce gre res zaresuser posted image .ANA_P-jaz imam pa 9.10.zdaj sem gledla po materinski knjizici in vidla da nisem imela nikol pregleda popoldanuser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
8.7.2008 10:28:26   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jutro babike,

spali -uffff je blo fajn. In seveda prvo kaj je ko se zjutraj zbudim,....kavica in sveže pečen kruhek z marmelado in RR in kaj vidim------------ejte ženske ni še naš čas, smo komaj 8.07. in ne 7.08. Nič še ne dobite potnega lista za prestop meje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi zgleda, da bo 7.8. že 3/4 avgustovk cartalo.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
8.7.2008 10:29:33   
Julija08

Hojla, souser posted image

zdaj ko sem doma se komaj prebijem do interneta tolk imam enega dela user posted image user posted image user posted image .

Drugače vse po starem, komaj sem dočakala dež, ker sem že res umirala od te vročine.
Tudi jaz razmišljam, da bi kupila koš za pleničke, pa ne vem katerega? Ima katera kakšne izkušnje?

Iskanje, mene je strah poroda, ja. Ravno zato sem se odločila za Ultivo v Kranju. Še katera?
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tudi jaz sem že razmišljala o Ultivi, pa še nisem ziher.  A si šla ti na tisto posvetovanje v Kranj?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
8.7.2008 10:41:16   
MATEJKA_
mene pa je ravno patronažna sestra obiskala... sem kar malo debelo pogledala in jo vprašala, če je ziher, da mene išče. pa je rekla da ja, da je hotela še pred porodom malo prit pogledat in kaj povedat, ostalo pa se bomo tak zmenle, ko bo otrok tukaj... pa malo je povedala, kaj naj kupim in  kaj ne ipd... user posted image user posted image  user posted image za mb patronažne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
8.7.2008 10:52:54   
tatly
aja kaj ultiva je za plačat?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
8.7.2008 11:12:46   
ozziebo
Mishel, samo da ste vsi v redu in se lepo cartete, pa kar počivajte še vsi skupaj, boste že kmalu okrog laufali. Pa user posted image  za Davida, da tako pridno je!!! Mi imamo tudi Davida, ki bil pravi mali požerušček!!! In pa user posted image  za tvojega moža, da nas je tako lepo obveščal.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
8.7.2008 11:13:46   
ozziebo
Julija, preberi ene 2-3 strani nazaj (78,79), so debate o košu za plenice.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
8.7.2008 11:18:13   
Erin
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se tudi končno naspala po  kakih 2 tednih. Se je tako prijetno ohladilo..uf..paše....
naty - za petek ne vem, bom vedela povedati zadnji dan, saj veš kako je pri meniuser posted image
sayuri - user posted image user posted image user posted image bravo za dobro kriuser posted image user posted image user posted image Sedaj greš pa lahko rodit user posted image user posted image user posted image Že premišljuješ o datumu ali ti bodo tokrat ga pa oni določili?

cicmic - sem vohala pa ni vonja po mandeljihuser posted image Tudi umirilo se mi je vse skupaj tako da upam da bomo zdržali do naslednjega pregleda čez en tedenuser posted image Hvala za nasvet. Kako je bilo danes na G pregledu? Si dobila antibiotike? Mala pa lepo pridobiva na teži, malce počasneje ampak dobiva pa...me zelo veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zoja Miša - ne vem če boš to brala ampak želim ti vse dobro, tebi in pikici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem od katere razpredelnice si govorila, mogoče si opazila tisto drugo na katero sem dala punce ki so se javile le 1x ali 2x, tja te pa ne damo, kvečjemu na ROdili so se user posted image user posted image user posted image Srečno!!!!
čipka - sliko koša sem prilepila le nekaj strani nazaj, opisat ga pa ne znam. Poglejte si na kako spletno stran npr.   www.baby-center in poiščite koš za plenice, jih je nekaj vrst pa boste same najbolje preučile kateri je najboljši.
Jaz ga ne bom imela. Sem si kupila male vrečkice v DM in bom pleničke dajala tja in nato v večjo vrečo ki jo bom imela v navadnem zaprtem košu na balkonu, da se nebi vonjave širile bom pa dajala elastiko čez.
sandra - kako si ti danes? A so te počakale srajce a? Možeki bi kar pustili da visijo tam celo večnost, potem te pa zagrabi in raje sam narediš kajne? Samo ne pretiravaj obljubi mi!user posted image
ANA_P - meni raje ne sporočajte ko boste rodile, po pravici povedano ne vem koliko bom sploh potem zmogla viseti tu in urejati vse sezname plus da bi še to. user posted image Želim biti malce bolj previdna ker pravijo da po porodu čimmanj branja, računalnika, tv-ja... Upam da razumete. Bi bilo pa fajn da se javi kaka ki ima PDP šele proti koncu avgusta, jaz sem pri tistih ki ga bomo  otvorileuser posted image
*zvezdica* - seveda je možno da te podzavestno skrbi...se taki dogodki tudi meni dogajajo in to ko je najmanj treba-beri največ problemov. V takih primerih si skuhaj čaj, posedi na kakem hladnem prostorčku, globoko dihaj in počakaj da mine. Takim napadom se reče panični napadi in jih lahko izzovejo stresne situacije lahko pa tudi kake grde sanje. Bo vse ok -ti iz lastnih izkušenj povem.user posted image
Maja T. - kaj to bereeeeeeeeeeem???? Popadki??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pišuka!!! Sej ne vem ali naj skočim sedaj do zadnje strani ali post za postom spremljam kaj se dogaja....sem vsa nervozna sedaj.. Vsekakor pa držim pesti da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image
naty - ej eeeeeeeeej...kaj pa moja odpustnica?user posted image user posted image user posted image Imam tudi samo še 22 dni po zadnji M oz zadnjem UZ.
anita- samo da je vse dobrouser posted image Mene tudi mali zadnje čase straši ker je tako miren ampak premika se pa tako da me pomiri. SEm ga pa kregala in je v zahvalo popolnoma premetal moj trebuh včeraj zvečeruser posted image user posted image user posted image
mishel - dobrodošla doma!user posted image user posted image user posted image Še enkrat čestitam za malega princa! Berem da se imate lepo in je vse uredu..user posted image Super. Sedaj nas pa le počakaj da se začnemo zbirati na nasledni temi- dojenček. Pa le večkrat se oglasi da nam boš postregla s kako inf. glede malega,...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image MAJA DRŽI SEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
8.7.2008 11:20:51   
ozziebo
Anita, zdaj pa malo počivat, da še tebe kaj ne prehiti!!! Čuvaj se.user posted image

Zdaj sem si pa res pripravila torbo za P, pa še sobico za user posted image , postlala posteljico pa košek... Tako, vse pripravljeno, čeprav pričakujem, da bom šla še kaj na razprodaje (2v1) user posted image

Danes pa imava z mojim user posted image  8. obletnico poroke user posted image . Kako to hitro gre! Moram se zdaj lotit torte, da se potem malo pocrkljamo!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
8.7.2008 11:22:13   
Erin
ozziebo - čestitke za 8 obletnico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
8.7.2008 11:23:32   
andreja***
No danes je moje počutje veliko boljše. Zjuraj sem šla še po zadnjih nakupih ki sem jih nemaeravala včeraj ampak sem jih zaradi slabost preložila na danes. Zdaj grem pa skuhat pa se kasneje oglasimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?