|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
7.7.2008 21:14:56   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Tista ki pravi da bo vsak večer odnesla ven kao in ji ne bo smrdelo, naj povem da se user posted image  pokaka tudi do 8 krat na dan če je dojen,vsaj naš se je na začetku in te plenice smrdijo ko user posted image , na začetku pa nimaš ravno časa vsako posebej dol nesti, ker šparat do večera in prenašat tisti smrad,....

No, naš je bil tudi dojen, pa je na srečo kakal na 4-5 dni, tako da res nismo rabili koša, poleg tega pa dokler je samo dojen tisto ni smrdelo, veselica se začne, ko začneš drugo hrano uvajatuser posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.7.2008 21:25:01   
ozziebo
Sayuri, user posted image  za kri!!!

Cicmic, lepo uspevajte!
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tatly, ful si lepauser posted image !!

Uf pri nas tudi ful grmi, se bom odklopila
Mirno nočko vsem!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.7.2008 21:43:51   
tatly
joj mene je ze malce strah kak grdo grmi pa bliskauser posted image user posted image user posted image ana_p ob klkih imas 11.7 pregled?upam da se srecava

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.7.2008 22:44:41   
Zoja Miša
Hvala vam punce za vse te dobre besede, ki tako pašejo!user posted image
Zdaj grem spat, jutri pa novim zmagam naproti!
Vas obveščam kako in kaj sva midve!
Pazite nase!
Pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
8.7.2008 0:53:45   
*zvezdica*
Živjo punce!

Jaz sem pa že 1 uro spala, potem me je pa na lepem totalna panika zagrabla...sploh nevem zakaj in kako, ampak srce mi je bilo ko zmešano, totalno sem se potila, drisko sem fasala, pa kar tresem seuser posted image ...pa kar nekja me je strah. Sem si sedaj skuhala ta velko šalco melisinga čaja pa ful meda in upam, da se mal pomirim. Sploh ne vem kaj mi jeuser posted image . Zdajle je mal bolš, sam kar ne upam it spat, da ne bo pol isto. A je možno da me podzavestno tko skrbi, al kaj?

Zoja Miša držim pesti, da bo vse Ok s tabo in da se ti čas v porodnišnici ne bo preveč vlekel.

Sayuri, super da se ti je kri tako izboljšala...je takoj boljši občutek. Zdrži še malo!

Naty, čestitke za opravljeni izpit. Pa se ti je odvalil en velik kamen od srcauser posted image

Sandra, pa so te le srajce premamleuser posted image ...o te očitno prelepo gledale dol z obešalnika in se jim nisi mogla upretuser posted image

Adaptiranega mleka jaz ne bom kupovala. Če je že v porodnišnici kriza in ga nimaš ti ga itak oni dajo, potem pa če bo treba ga bo že možek skočil kupit. Imajo pa v DM-u pakiranje za 1 porcijo, pa se mogoče tisto splača samo tako za rezervo imet doma.

Palčka zavijalčka(koša) tudi nimamo. Bomo kar sproti drekce dol nosili. Dokler otrok ne je goste hrane drekec sploh nima takega groznega vonja...no, za pol pa tega ne morem več rečtuser posted image

Sem pa prav vesela, da je moja mami sedaj doma. Živimo v isti hiši (mi zgoraj) in ima sedaj počitnice (prosveta). Vesela sem, ker me glede Marcela ful razbremeni, pa tud tako me kar razvaja. zadne čase nisem več prav sposobna pucat in čistit in je rekla, da bova skupaj generalno stanovanje pospravle preden grem rodit...počasi pa temeljito. Sem prav vesela, da bo naša pikica prišla v lepo.

No, zdej sm se mal skulirala..grem probat mal zaspat...upam, da mi uspe.

Marcel in Zarja

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
8.7.2008 4:41:38   
Maja T.
Jutro user posted image

So-user posted image kaj naj rečem, popadki so se začeli iz nič na 5 min. user posted image
Hmmmm..., sva oba zelo mirna in bova še malo počakala, sem se že stuširala, oprala glavo, ne se mi smejat, še perilo sem dala prat, ker sem čisto brez sp.hlač, v nedeljo namreč nisem prala na 60 user posted image .

Zdaj ravnokar jem sendvič, ker sem full lačna in sem šla malo na RR user posted image user posted image user posted image

Čisto vse čutim v križu, nič v maternici, naša mala še veselo brca in kolca, buši pa je še zelo visoko...user posted image

Namreč sem 35t. 4//7, pa jo lepo prosim, da naj bi bili to lažni popadki in naj še bo malo z mano na toplem, bomo pa videli, kako se bo odločila user posted image .

Gajka, Bambi vaju bom obvestila, kako in kaj je z nama, Sayuri ne bom zdaj motila, glede na to, da je tako sama v P.

Imejte se lepo, mogoče, pa se že danes kaj pišemo user posted image user posted image user posted image in ni nič, jaz upam, bi rada, da bi bila saj 37 t, če se je že naša user posted image odločila, da pride malo prej.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
8.7.2008 7:17:55   
tejkaz
Kaj se to zdaj dogaja?! Nič prehitevanja. Še skoraj 100 julijk je pred nami.

Dobro jutro user posted image

Zgornji stavek ni bil mišljen tako napadalno, ampak vseeno. Upam da vse zdržimo do 37T. Mislim, da lahko Gajki že odpustnico napišemo?

Zoja Miša user posted image user posted image Če že ni drugega, boš tam na varnem. Dr.Jurca je res štručko in se nimaš kaj bat. Zdaj je menda od 14.7.-25.7. na dopustu ampak mi je ravno včeraj rekel, da v Trbovlje bo prišel še kaj pogledat. Te bom pa prišla en dan obiskat, ko bomo šli v Velenje. Obveščali te bomo pa tudi. Pridno počivaj.

Maja T, tudi ti misliš med julijke uiti? Mogoče so pa popadki lažni in boš zdržala še do 37T.

Naty, jaz 100% pridem na srečanje. Če bo šla še Cebrca, bom šla z njo, drugače pač pridem sama. Pridem pa zares.

Pa še user posted image user posted image za vse zaspanke. Danes jo prvič jaz kuham.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
8.7.2008 7:41:56   
naty13
Jutro.

Tejka hvala za user posted image . Danes je bilo tudi zelo prijetno spati. user posted image  Škoda, ker Nejc ne bo mogel ven, če bo še dež padal. user posted image

Tejka ne vem, kaj se to dogaja. Mulčki bi kar ven radi prihajali. user posted image user posted image user posted image

Zoja MIša user posted image user posted image user posted image . Se strinjam s Tejko. V P boš na varnem s svojo  user posted image . Saj kakšen teden te bodo pustili otri, ko pa ne bo več rizika te bodo pa domov spustili - vsaj mislim.

Maja T. kar tako na hitro popadki. Tvoja mala naj tudi še mal notri ostane. Odpustnico dobiš šele čez en teden.

Odpustnice: Pablo, Gajka, Muklla
A je prav Tejkauser posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
8.7.2008 7:45:39   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
8.7.2008 7:46:37   
naty13
Sem zdej vidla, kako čvekamo, ko sem mogla seznam za nazaj iskat, pa včeraj zjutraj je bil obnovljen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
8.7.2008 7:57:14   
tejkaz
Sem se spomnila, da sem pozabila odgovoriti na eno vprašanje.

Košu za pleničke se reče Sangenic in je od Tommy Tipeea. Kaseta stane okoli 8 Evrov, od začetka jo menjuješ na 14 dni, kasneje na en mesec.

A toliko jih že dobi odpustnico? Zdaj bomo pa res lahko vsak dan samo čakali na novičke.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 8.7.2008 7:58:19 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
8.7.2008 7:57:23   
ozziebo
Maja T, kaj je zdaj to??? Sporoči, ko boš lahko. Vse držimo pesti zate, da se vse umiri!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
8.7.2008 8:06:56   
Krysia
Pozdravljene, souser posted image !

Kaj se zdaj to dogaja?

Maja, počakaj še malo, no. Držimo pesti, da je bil lažni alarm, pa sporoči nam čimprej, da si še 2v1.

Zoja Miša, kot so ti punce že napisale - verjetno boš kakšen teden v P, potem te pa spustijo domov. Držimo pesti zate, da zdržiš vsaj do 37t.

Mleko: Tudi jaz ga ne bom kupovala, bo že oči skočil po njega, če ga bomo rabili, ampak jaz iskreno upam, da bo mlekarna delovala user posted image

Koš za plenice: zaenkrat ga ne nameravam kupiti - že tako nimava veliko prostora in se ravno ubadava s tem, kje bova  user posted image kopala ... Ni panike, se bova že znašla ... ampak je ravno zadnjič moj ugotovil, da je naredil premajhno kopalnico user posted image .

Naty13: jaz za petek ne morem 100% obljubit - mi nekaj moj obljublja, da greva že v petek na morje (planirala sva pa v ponedeljek ...). Ampak vse je odvisno od pregleda v četrtek - če mi bo G sploh dovolila morje. Mislim, ... itak greva samo do Izole (tako, da je P blizu user posted image ), ampak zadnje čase me izcedek matra, pa tam spodaj me vse boli - kosti, mišice in kaj jaz vem, kaj še vse ... se tolažim, da je to samo raztezanje, ampak ... kaj pa vem. Do PDP je pa še več kot mesec in pol, tako da bi raje še malo počakala ...

Tejkaz, hvala za kavico ... paše ...

gajka, hvala za info o barvah - so že kupljene - bela in oker, ker imava spalnico v lesu pa bele stene, samo še za vzorec se nisva odločila ... ampak, če bomo tako mečkali, bomo morali na koncu kar na hitro v belo prebarvati in bo to vse ...
Sayuri, čestitke za izboljšanje krvne slike user posted image user posted image

Vem, da bi morala še ene par stvari pokomentirat, pa sem bla spet lena in nisem zapiskov delala ... tako da bi bilo to za zdaj vse ... Pridne bodite in izkoristite današnji dan, ker ne bo tako vroče - jaz sem že navsezgodaj zjutraj likala ... (rajši ne bi o tem, kakšen kup me je čakal ...)

Se tipkamo, pa nič prehitevanja - ne po levi ne po desni, kar lepo po vrsti, so še julijke pred nami, a ne?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
8.7.2008 8:07:53   
*zvezdica*
O hudooo..MajaT a že kar popadki??? A bomo danes proslavljaliuser posted image . Sicer bi res mala lahko še malo ostala na toplem, ampak tudi če rodiš je sedaj že vse OK. Takoj ko katera kaj izve naj prosim sporoči!

Danes je pa dež....meni prav paše malo ohladitve, edino za Marcela je bolj prikladno sonce...zunaj se takoj kje zamoti, notri ga je pa ves čas treba motivirat, drugače so takoj traparijeuser posted image

Moja "nočna panika" se je potem pomirila. Očitno je čajček prijel, pa k user posted image sem se stisnila in je bilo bolje. Res ne vem kaj me je pičilo. Me je pa kar strah, da me ponoči spet zagrabiuser posted image , ker je res totalno neprijetno.

Marcel in Zarja

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
8.7.2008 8:08:35   
Nevaeva
Dobro jutro!
Danes je prav osvežilno, tako da spet lahko diham in ponovno lahko ločim prste na nogah user posted image

MajaT - upam da je vse ok in da si še vedno 2v1.
Naty13 - sem si v petek uredila da bom lahko prišla v Kranj, upam samo da se ne bom izgubila, ker sem bila v Qlandiji samo enkrat user posted image
Zoja Miša - bolje da si v P na opazovanju in da je vse ok, kot pa da bi te pikica presenetila prehitro. Držim pesti da bo vse v redu.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
8.7.2008 8:35:20   
gajka
Ja kaj pa je zdaj to? Kar na vsem lepem bi vse po levi prehitevale... Cccccccc! Najprej je na vrsti še cel regiment julijk, potem pa šele pridemo me na vrsto. No, mogoče pustimo sayuri, da kakšno julijko prehiti, ampak vseeno ne preveč.

Zoja Miša - tvoje novičke ni bilo prav nič lepo brati. Tole je bilo pa kot strela z jasnega... user posted image  Drži se in seveda pričakujemo same lepe novice od tebe. user posted image

Maja T. - popadki?!? Uf, upam, da si imela samo lažni alarm in se user posted image  še nikamor ne mudi. user posted image Pa ravno čez 1 mesec imaš rok...

tejkaz, naty13 - kakšna odpustnica neki? Sicer je res, da imam še samo 3 tedne do PDP, ampak nekako odpustnice še ne bi imela. user posted image  Bi raje kar na 1. ali 2. avgust počakala, da bo user posted image  res orng zrel. No, pa predvsem jaz 100% pripravljena na veliki podvig... Nimam še časa, ker še gnezdim in nakupujem! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.7.2008 8:37:06 >

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
8.7.2008 8:47:36   
anita goitan
jutroo,
uf ste se napisale, men se je pa včeri nekja dogajalouser posted image
cel dan sem delaal, belila, prala une posode, po tleh na to pucala, vse pospravila, potem šla še v trgovino, pridem domov in moje pikice nisme nič čutila, še nikol ni blo tako, neki pojem, gor dol-nič, šit ej, pride moj domov alo takoj klicala v KR in v 20min sva bla že v porodnišnici na CTGju, uf me je blo strah, ma takoj ko me je prijazna babica priključila je srček razbijal user posted image uf mi je kar odleglo. Potem sem 30 min bila priključena, vmes poslušala eno hitro stokanje in jok otročkauser posted image full lepo, me pride še 1x babica pogledat-vse ok, vmes se tudi popadki pojavljajo, ampak da je to normalno (to je tist občutek kot da boš menstruacijo dobil, ampak zelooo blag), potem pride še dr.Blejec in je zaključil vse super, okuser posted image user posted image če bi pa kadarkoli se to pojavilo TAKOJ nazaj, jaz sem sicer čakala od 13ih do 18ih (nisem vedela kaj naj naredim, vedno je tako živahna, krivila sem pa sebe ker sem delala kot nora).
Tako punce, lepo se imejte, sem vsaj 1x  bla na tem CTG, še nikol prej, jah bliža se nam, res je, juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
8.7.2008 8:49:34   
anita goitan
zoja miša user posted image user posted image user posted image v P boš v varnih rokah, ne skrbi vs ebo dobro!
sayuri bravo za kri, ejla ma kdaj se bosta tvoja user posted image user posted image odločila pridet na ta svetuser posted image ?? Hecam se, sej se ne mudi.
tatly lepa si, pa ful lepo zagorelauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
8.7.2008 8:54:55   
Tamy30
Jutro punceuser posted image
pa mamo koncno malo osvezitve. Jupi kak to meni prijauser posted image  . Grem malce v mesto, po obveznostih. Edino kaj ne maram, je iskanje parkplaca. Toti Maribor je poln modrih con, ki so ponavadi vsa polna, ce pa so fraj placi, pa je to sam Europark, ki pa je kar neki za hodit, pa se dezuje.
Zoja Miša drzi se, dosti pocivaj v bolnici, pa ves da vse mislimo nateuser posted image user posted image user posted image

Maja T. si pa pohitelauser posted image a plodovnica ti ni nic odtekala, gleda na to da si imela popadke na 5 min? 

Zelim vam lep dan, pa dost pocitka.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
8.7.2008 8:56:42   
Tamy30
jupi user posted image nisem niti videla, da sem pridobila se eno user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
8.7.2008 9:03:41   
gajka
Punce, Pablo sporoča, da je že 5 dni večinoma brez interneta in zaradi posledic neurja tudi občasno brez elektrike in se zato nič ne javlja. Je pa še vedno 2v1, čeprav jo občasno dajejo razni znaki. Vsem avgustovkam pa pošilja lepo pozdravček! user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
8.7.2008 9:06:41   
gajka
Uf, če se ne motim, se nam je tudi mishel spet pridružila na RR! user posted image  Povej malo, kako je kaj zdaj z vajino štručko, pa počutje, občutki...?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
8.7.2008 9:06:42   
nell
Dobro jutro čvekice!

ste pa že aktivne na vse zgodaj...js sem spala danes k top, čeprav me je blo včeri mal strah, k je tok fejst bliskqal in grmel...no sem mela vsaj čas zase, da preberem kako knjigo, napišem dnevnik za tamalga...moj lubi je šel namreč na luštno s prijatelji.

maja T. - o kr ne mlorem verjet kaj berem...popadki??? Upam, da te je tvoja pikica poslušala in bo še malo počakala, če se je odločila nasprotno ti pa želim vse dobro in čim lažji porod. Pričakujemo novičke od tebe.

Gajka - sem se nassmejala ko si napisala da nimašm časa, da še gnezdiš...tud men vsak reče ufff ti boš šla pa prej rodit, ker ma btw res ogromen trebuh. Pa vsakmu rečem, da nimam časa, da je še ogromn stvari za uredit, ko bo pa to, bi pa še en teden počivala, pol pa lahk grem - heh.

Včeraj zvečer sem se kljub vsemu malo spravila k pospravljanju, sej če moj ne bi šel ven, sigurn ne bi šlas...sm bla lena.
Danes drage moje, pa me čaka čiščenje kopalnice...ampak to bom delala z užitkom (moj mi bo pa pomagal z malo manj užitka). Tok sem dolgo čakala na tole kopalnico in zdej so ploščice gotover, danes popoldan nam namontira bide, wc (hvala bogu za tole) in radiatorje. Drugi teden pa bodo prinesli gor še bano in tuš, pa še kp. blok. Bana je namreč prevelika, bo treba vhodne vrate razbijat...ampak js se ne obremenjujem več...sem se že dovolj s tole kopalnico. Če nau šla gor, jo bova pa prodala.

No zdej pa grem lubiju skuhat kavo, ker pri nas smo vsi veliki zaspanci.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1998
8.7.2008 9:06:47   
nell
Dobro jutro čvekice!

ste pa že aktivne na vse zgodaj...js sem spala danes k top, čeprav me je blo včeri mal strah, k je tok fejst bliskqal in grmel...no sem mela vsaj čas zase, da preberem kako knjigo, napišem dnevnik za tamalga...moj lubi je šel namreč na luštno s prijatelji.

maja T. - o kr ne mlorem verjet kaj berem...popadki??? Upam, da te je tvoja pikica poslušala in bo še malo počakala, če se je odločila nasprotno ti pa želim vse dobro in čim lažji porod. Pričakujemo novičke od tebe.

Gajka - sem se nassmejala ko si napisala da nimašm časa, da še gnezdiš...tud men vsak reče ufff ti boš šla pa prej rodit, ker ma btw res ogromen trebuh. Pa vsakmu rečem, da nimam časa, da je še ogromn stvari za uredit, ko bo pa to, bi pa še en teden počivala, pol pa lahk grem - heh.

Včeraj zvečer sem se kljub vsemu malo spravila k pospravljanju, sej če moj ne bi šel ven, sigurn ne bi šlas...sm bla lena.
Danes drage moje, pa me čaka čiščenje kopalnice...ampak to bom delala z užitkom (moj mi bo pa pomagal z malo manj užitka). Tok sem dolgo čakala na tole kopalnico in zdej so ploščice gotover, danes popoldan nam namontira bide, wc (hvala bogu za tole) in radiatorje. Drugi teden pa bodo prinesli gor še bano in tuš, pa še kp. blok. Bana je namreč prevelika, bo treba vhodne vrate razbijat...ampak js se ne obremenjujem več...sem se že dovolj s tole kopalnico. Če nau šla gor, jo bova pa prodala.

No zdej pa grem lubiju skuhat kavo, ker pri nas smo vsi veliki zaspanci.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1999
8.7.2008 9:10:56   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva  100%

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?