Krysia
|
Pozdravljene, so ! Kaj se zdaj to dogaja? Maja, počakaj še malo, no. Držimo pesti, da je bil lažni alarm, pa sporoči nam čimprej, da si še 2v1. Zoja Miša, kot so ti punce že napisale - verjetno boš kakšen teden v P, potem te pa spustijo domov. Držimo pesti zate, da zdržiš vsaj do 37t. Mleko: Tudi jaz ga ne bom kupovala, bo že oči skočil po njega, če ga bomo rabili, ampak jaz iskreno upam, da bo mlekarna delovala Koš za plenice: zaenkrat ga ne nameravam kupiti - že tako nimava veliko prostora in se ravno ubadava s tem, kje bova kopala ... Ni panike, se bova že znašla ... ampak je ravno zadnjič moj ugotovil, da je naredil premajhno kopalnico . Naty13: jaz za petek ne morem 100% obljubit - mi nekaj moj obljublja, da greva že v petek na morje (planirala sva pa v ponedeljek ...). Ampak vse je odvisno od pregleda v četrtek - če mi bo G sploh dovolila morje. Mislim, ... itak greva samo do Izole (tako, da je P blizu ), ampak zadnje čase me izcedek matra, pa tam spodaj me vse boli - kosti, mišice in kaj jaz vem, kaj še vse ... se tolažim, da je to samo raztezanje, ampak ... kaj pa vem. Do PDP je pa še več kot mesec in pol, tako da bi raje še malo počakala ... Tejkaz, hvala za kavico ... paše ... gajka, hvala za info o barvah - so že kupljene - bela in oker, ker imava spalnico v lesu pa bele stene, samo še za vzorec se nisva odločila ... ampak, če bomo tako mečkali, bomo morali na koncu kar na hitro v belo prebarvati in bo to vse ... Sayuri, čestitke za izboljšanje krvne slike Vem, da bi morala še ene par stvari pokomentirat, pa sem bla spet lena in nisem zapiskov delala ... tako da bi bilo to za zdaj vse ... Pridne bodite in izkoristite današnji dan, ker ne bo tako vroče - jaz sem že navsezgodaj zjutraj likala ... (rajši ne bi o tem, kakšen kup me je čakal ...) Se tipkamo, pa nič prehitevanja - ne po levi ne po desni, kar lepo po vrsti, so še julijke pred nami, a ne?
|