cicmic
|
Kuku punce! Še sem v enem kosu juhuhu! Sem danes zopet iz porodnišnice, mala zelo počasi raste je nekaj pod 10 percentilo po teži, kar pomeni, da ima 1500 g- 32 teden. Izvidov iz amniocenteze še vedno nimam in bojo najbrž šele naslednji teden. Joj se mi ful vleče. Jutri moram iti pa k svoji G, ker so mi v urinu našli ful preveč bakterij in mi hoče zdej dat antibiotik, se pa nalivam z brusničnim čajem. Vidim da nisem osamljena pri krčih, mene tudi dnevno dajejo in to zoprno boleče otrdevanje trebuha. Sandra, me veseli, da si še 3v1, ti še kar zdrži še vsaj 2 tedna al pa več! Glede adaptiranega mleka: tiste, ki želite res imeti vse pripravljeno za vsak slučaj, lahko kupite majhno pakiranje Aptamila 1, ki je samo za enkratno oz. dvakratno dozo, mislim da stane okoli 1 evro, prodajajo pa ga v DM. Dobro pa je, ker je zdej tok vroče, da pakungo hranite v hladilniku. Koš za plenice: jaz ga pri prvi nisem kupila, ker se mi bolj obnesejo navadne plastične vrečke (take kot za sadje v trgovini), ko pokaka, ali polula, vsako plenico posebej zavijem, pol pa 1x na dan itak moj odnese dol v smeti. So pa take vrečke ful pocen- mislim da se jih da dobiti za okol 2.5 evra 5oo kosov. Erin, glede tvojega prozornega izcedka-bodi pozorna da ni plodovnica. Poskusi povohati- če ima vonj kot npr po mandeljnih gre za plodovnico! Sicer ni panike če čisto počasi odteka, ampak pregled je pa v tem primeru vseeno nujen. Aja, Anaya, glede morja- če ti res ful paše iti, potem pojdi in poslušaj svoje telo. Jaz sem šla v prejšnji nosečnosti na datum predvidenega poroda na morje (sicer samo za čez dan) v Izolo plavat v zaliv in mi je tako pasalo, da sem 4 dni kasneje, ko sem rojevala, ful podoživljala ta dober občutek, ko sem plavala v vodi. No, naj bo tok dovolj zaenkrat od mene. Lepo preživite preostanek soparnega dneva, jaz grem mal počivat.
|