bella02
|
andreja***, dobrodošla!!! Lepo dober mesec z nami čvekami ti želim ! naty13, me veseli, da je fešta uspela. Si pa predstavljam, kako si bila urtujena. Mi smo bili v nedeljo popoldne na pikniku, pa so mi noge kar lepo otekale. Pa sproti smo šli Evo pogledat. Kak cukrček! Tjaša bi jo kar pojedla, je vsa navdušena. Vzela je pa ne bi, pravi, da imamo mi svojega . Kolk so pametni! Pa za izpit! Zoya Miša, za uživanje na morju!!! Smo te pogrešale! Kak lep sončni zahod!!! Vidim, da moraš v bolnico. Drži se, punca! Erin, jaz imam občutek, da se mi je buši spustil, sam zato nič lažje ne vstajam. Najhuje je ponoči, ko ležim na desnem boku in me na fertik na wc, jaz pa se moram prevrnit še na levo stran, da vstanem, pa mi skoraj vedno nekaj v križu poči. Sej križ me heca že celo . No, takrat upam, da se bom skobacala še do časa do wc-ja, pa imam le 5 korakov. Sam da jih naredim, kar malo traja, da se križ razmiga . Sej čez mesec bo to za mano . čipka, tudi jaz imam podobno bolezen, ki ji rečemo lenoritis. Vsak dan nekaj malega naredim, pa bo, nisem pa za kake velike akcije. Le včasih pride kak tak dan, sam jih je zelo malo . mishel in David, dobrodošla doma in ponovno med nami! Ti si rešena, zdaj bomo šle v akcijo počasi še ostale. Maja T., držimo pesti! Nja čimhitreje mine in čimmanj naj boli! tejkaz, ne boš verjela, sam res še vedno berem, s tem, da sem vmes eno uo manjkala, je prišla mala iz vrtca vsa sitna, pa še kosilo smo pojedli. Na koncu pa pozabim copy, pa dobim pop ozziebo, vse najboljše za 8. obletnico ! mleko: bom kupila, ko bomo rabili. Moje mlekarne kljub veliki kapaciteti pri 1. niso zadostile povpraševanju : tudi pri nas mamica nekaj štrajka, kar ne paše in to že celo . Pa bo oči potrpel, je bil v 1. tolk bolj deležen . Če gledamo po tem, bomo imeli fanta, je čist kontra kot 1. plenice: kupila sem Pampers 2, pa sestra mi bo dala ene pampers 1, ker jih je po pomoti odprla. Kasneje bom poskusila s tistimi iz Hoferja in Lidla. Pri Tjaši so se obnesle, samo smo jih imeli sam za ponoči. koš za plenice: ga v prvo nismo imeli, pa ga zdaj tudi ne bomo. Nimam posebnega razloga, samo enostavno se mi zdi odvečen strošek. Je pa res, da bi mogoče drugače razmišljala, če bi živela v 4. nadstropju, tako smo pa v hiši in se bomo malo sprehajali. Drugače smo uredu. HB je vročina popustila in mi ni treba napol naga okoli skakat . Tudi spi se krasno! Samo kaj, ko bo spet vroče. Za imam zdaj vse razen kozmetike. Zdaj moram zlikat še za Tjašo, kar sem dobila od prijateljice. Pa kar odlašam. Torbe še ne pripravljam, čeprav ko berem o Maji T., bo treba kar pohitet. Pa kmalu dobim tudi odpustnico, a ne? Bo takoj tukaj 37. teden. Včeraj sem imela spet CTG in je končno le malo pomigal, da so me po dobri uri odklopili, ma me je že vse bolelo. Če je pa dopoldne bolj len, kaj jaz morem, je po mamici pobral lenoritis . Erin, imaš kako idejo, kako bomo poimenovale naše ? Avgustovski ???? Punce, lepo se imejte! Upam, da sta Maja T. in Zoya Miša uredu, mislimo na vaju!!! Zdaj pa copy, če ne bom pomoje kar razsula to škatlo .
|