|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
7.7.2008 13:45:54   
ozziebo
Naty, user posted image  za izpit, ko nas je pa toliko držalo pesti!!
Tejkaz, super slikce!! Samo, da ste uživali!
Andreja pa Sandra, počivajta!!!
Ryssa, jaz sem kar Pampers 3-6 kupila, če bo pa slučajno treba manjše, bo pa že user posted image  skočil v trgovino. Adaptiranega mleka ne bom kupovala, računam na dojenje, imam pa črpalko za mleko še od prvič. Mi je najbolj prav prišla, ko sem imela ful mleka, pa sem ga načrpala za zmrznit, da je potem tamali tudi kako uro več brez mene zdržal.
Arany, user posted image  za previjalno in posteljico!!
Vilika, lep trebušček!! Voda bo šla pa porodu itak vsa ven!!
Anaya, vzemi si vse stvari sabo na morje, pa bo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.7.2008 13:47:49   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Rečeš da te daje nosečniška skleroza in vedno pozabiš ali si zaklenila ali ne.. al pa da te "prime" ko prideš do dol pa mineuser posted image

Al se lahko spotoma še sama sebi smejim? Mislim, da bo še bolj užgal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.7.2008 13:48:13   
ozziebo
Me je kar gor vrglouser posted image

Anaya, vzemi vse stvari sabo, saj veš kako je ponavadi, če si na vse pripravljena sigurno še ne boš rodila. Če ne, pa boste imeli dalmatinko, saj tam tudi rojevajo, ali se mogoče motim??

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.7.2008 13:51:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: iskanje

Zanima me če je katera razmišljala da bi šla rodit z epiduralno
ter kolk vas gre rodit v Postojno
A vas je že kej strah poroda al ne

- če bo preveč bolelo jo bom vzela, drugače ne...če so vse pred menoj potrpele bom pa še jaz, po drugi strani pa...user posted image bom videla v porodniuser posted image Ker sem v prvo user posted image ne znam nč rečtuser posted image
-v Po jih gre pa kar nekaj rodit..sayuri je že tam in bo v kratkem imela svoja user posted image user posted image v naročju
- poroda niti ne, bolj obdobja po porodu....

cebrca - mi smo v vrtcu imeli tega na kasete pa ni smrdelo...je pa res da nisem preživela tam celega dnevauser posted image pa še čistilke so pridno pucaleuser posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.7.2008 13:52:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Rečeš da te daje nosečniška skleroza in vedno pozabiš ali si zaklenila ali ne.. al pa da te "prime" ko prideš do dol pa mineuser posted image

Al se lahko spotoma še sama sebi smejim? Mislim, da bo še bolj užgal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da te ne bodo potem v napačno bolnico poslaluser posted image user posted image user posted image Previdno s temuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.7.2008 13:57:38   
cebrca
Erin super si. Tolk se pa že dolg nisem nasmejala! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa moram počas kuhat, če ne me bo smeh prehitro minil, ker bo user posted image ratal siten!

ČE boš uspela prit v Kranj na srečanje 11.7., se bom pa še jaz potrudila, da najdem varinato in te spoznam v živo, pa še ostale zraven!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.7.2008 14:09:33   
nyna84
Berem in berem in berem ... Pa še vedno nisem prit skoz. Tako da sem zdaj zadnji dve strani preskočila, ker sem enostavno obupala. Jih bom prebrala kasnej. user posted image
Naty čestitam za opravljen izpit!!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam danes delovno dopoldne. Imam obvezno čiščenje, ker smo dobili včeraj v sobi bolho. In danes sem dobila še eno v Gajinih laseh, ko sem ji zjutraj spletala kitke. Si lahko predstavljate? Katastrofa!!!user posted image  Imamo že nekaj časa doma majhnega mucka, ki pa je samo zunaj - ga ne pustimo v hišo. Ima nekaj bolh in zgleda, da smo jih nekako prinesli še v hišo. Super ane? user posted image user posted image

No, zraven tega sva naredili v Gajo še rumove kroglice (ma sem namesto ruma dala moter kafe), pa kuhinjo sem pospravljala, zdej se bom lotila počasi kosilo kuhat (pri nas kuhamo za ob štirih, ko pride user posted image  iz službe) ...

Sem pa že pošteno utrujena, priznam. Ma vsaj to še morem nardit. Pregled pri G imam danes šele ob 18ih, pa se bojim, da bom G od utrujenosti zaspala tam na mizi.user posted image user posted image user posted image  Že javim zvečer, kako je blo. Me prav zanima, kaj mi bo risal CTG, ker imam vsak dan proti večeru vedno bolj pogoste krče.

Sicer pa tudi jaz zadnje čase čutim zvečer v spodnjem delu trebuha podobne bolečine kot med menstruacijo. Tako da se to očitno rado dogaja, če jih nimam samo jaz.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.7.2008 14:27:27   
nyna84
Sem zdelila na dva dela, da ne bo preveč. user posted image

Jaz bom kupila mleko, samo če ga bomo potrebovali in ne prej, da mu ne poteče rok trajanja. Sem pa v prvo kupovala Aptamil, ker smo včasih dodajali, čeprav ne bi blo treba. Čez komot ga ni. user posted image

Plenice smo pa vedno uporabljali Pampers. Smo sicer probali tudi druge, ma je Gaja takoj dobila izpuščaje. Bom pa sigurno za na začetku kupila št. 1 (Newborn), ker vpije tudi blato. Pri dvojki ostane vse na vrhu.  

Sem pa že malček sitna, ker še vedno ni naše previjalne mize. In potem nimam kam dat cunjc za user posted image . Sem jih zdej zložila kar v posteljico. Kaj mi je pa ostalo drugega? user posted image user posted image  

Aja, ste imele eno debato o tem da user posted image  in hoja po stopnicah pospešita porod. No nam, so rekli da to ni res. In v bistvu je res, da se pri večini žensk porod začne ponoči, ko spijo in so popolnoma umirjene, tako da se na to očitno ne da vplivat. Edino če res toliko pretiravaš, da te od sil prime. user posted image  

Napišem potem še kaj, zdej morem it kuhat, če ne bomo lačni.

Pozdravček!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.7.2008 14:28:23   
anita goitan
sem ravno iz šopinga-sadje večinoma, pa sem še v Baby center zavila samo na hitro da pregledam kaj imajo: cotke mi tam niso všeč, taka huda klasika, glede unga kasetnika za plenice -majo znižanje, če se ne motm je rekla da pride 20€, mene ne zanima ga ne nameravam imet ker ni pohvaljen, samo da veste, pa modrci za dojenje so tud hm taki no, bom šla raje v Modiano po še enega od Trimumpha ker so res lepi, al pa od Lisce za dojenje.
Soparno postaja, dež se spet obeta, lepo bodite

Erin sem čitala seznam pregledov, očitno sem takrat neki pomešalauser posted image , jaz imam 14.7.pregled, ampak sej ni panike lahko tudi tako pustiš.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.7.2008 14:33:42   
tatly
oj.ja kako pa naj jaz vem gdaj se mi bo spustil trebuh ko pa ga imam ze tak nizko?pa to se.adaptirano mleko-a to se mu tak rece?pa to je za novorojencka?a pol si moras v p nest se to mleko ce slucajno nimas mleka?a ste vse hodle na te dihalne vaje za porod?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.7.2008 14:43:07   
anaya
Ozzeibo: Ja baje rojevajo tut tam.... samo ne čez vikenduser posted image user posted image user posted image . je mami rekla da če me prime doli naj vsaj vikend ne bo....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.7.2008 14:46:06   
anita goitan
tatly jaz ne bom razen modrca, unih podlog in osebnih zadev nič nosila v P, nobeno mleko, potem bom že vidla kaj bo.
Dihanja ne vadim, edino v MŠ so nam pokazali, ma sej ti baje babica vse lepo pove oz te vodi, je pa tako da morš poslušat telo in vse bo ok, uf sem pametna pa to bo moj prvi poroduser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.7.2008 15:08:53   
sandra123
Pozdravljeneuser posted image ...meni se je stanje kar umirilo, tako, da nisem šla nič h G na kontrolo...če bo stanje umirjeno še naprej, bom počakala do srede, ko imam redni pregled, pa bomo videli, kako in kaj jeuser posted image ...sta pa moja user posted image user posted image ful živahna, tako, da me ne skrbi preveč glede vsega skupaj...
Privoščila sem si pa šoping za moja sončka, ko se Tinko peljala k tašči na počitnice...sem šla v BC, nakupila sem še vse potrebne zadeve, še dva modrčka za dojenje sem si kupila, pa seveda sem zavila še v lekarno in si kupila balzam za noge, ker mi zadnje dni tako otekajo...Na koncu sem se oglasila še pri mojem očetu, da sva malo počvekala ob kavici...Torej, sem ok, da vas ne bo preveč skrbelo, da sem vam pobegnila...user posted image user posted image user posted image
Tejkaz...si mi kar lušte naredila glede morja, lepe slikce, pa lepo je videti, kako je Eva uživalauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.7.2008 16:28:11   
nell
Uf babike kok ste se načvekale...pa sam do Celja sem skočila in seveda nakupila pol preveč. Ampak tokrat nič posebej za tamalega, ampak za koplanico in za znosnejše življenje, stvari, ki jiuh pogrešam...prej jih nisem, ker pač nisem skos tle bla...zdej pa dam cote prat, pa si hodim ščipaslke od tašče sposojat, na njihovo stojalo obešat in seveda sem šla to kupit.

arany - dobila Jabooza in tud Noggi-ja - uf je fajn tam počivat...sem pa že pozabla kok hud*** velik je. Sem čakala eno leto od sejma, da sem si ga končn naročila in zdej sem srečka.

Naty - čestitke za izpit, zdej si lahk mal oddahneš... in čestitke tud za user posted image user posted image ...midva ga HB lahko prakticirava celo nosečnost...na začetku me je mineval, zdej pa ko mene noro drži, mojga mal trebuh skrbi...no zgleda do so skor vsi v isti situaciji. Sicer pa se glede user posted image ne smem pritoževati...se ni skor nič ekstra spremenilo, je pa res, das sva midva bila v večini skupaj le med vikendi, zaradi spleta okoliščin.

gajka - glede srečanja men lokacija in ura povsem odgovarjata...zdej so še druge na potezi.

Čipka - koš je bil prva stvar, ki sm jo kupila za mojga čmrlja, menda že tam januarja - se mi je zdel strašno pomemben. Zdaj po premisleku, ga verjetn ne bi več kupovala na vrat na nos, še posebej zato ker mso v hiši in imamo kanto za smeti pred vhodom, do tja pa vsak večer le ni tko daleč. Ampak zdej k smo ga kupili, ga bomo tud uporabljali...je pa dogovor tak, da začnemo, v kolikor gre za kasete občutno preveč denarja in vidiva, da se da brez tega tud živet, ga bova nehla uporabljat...tko da predvidevam, da prvi mesec.
Je pa tko k je erin napisala, mi smo ga mel v vrtcu v Lj in se mi je takrat zdel to fenomen, zato sm ga hotla tud met...ni pa nič smrdel, ampak smo mel tud pridne čistilke...tko da, bomo videli.

Sandra - js pa tok mislila nate... sem bla prepričana da si šla h G...sploh ker nisem nič od tebe prebrala. Sicer sem pa vesela, da je boljše.

Glede krčev in občutka, kot da se bo vsak čas začela menstruacija - ja to se tud men dogaja, zdej vsak dan tak čuden pritisk. Poleg tega me sploh ponoči tako bolijo sramne kosti, da omi iz postle do wc-ja pridem - se pripravljamo zgleda.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
7.7.2008 16:32:49   
tatly
aja ZOJA MIŠA TI PA MAS MAJHNEGA BUSIJA

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
7.7.2008 16:35:14   
ANA_P
tatly - tudi jaz nisem bila včeraj v toplicahuser posted image , dela pa moj tam in mi je ravno včeraj rekel, daje bilo kar nekaj nosečnic. Zak kot mam bambiuser posted image , očitno sta oba tudi tebe videlauser posted image . No in moj ne razume zakaj se jaz ne bi hodila kopat, če se kopa toliko nosečnic. Hmmmmuser posted image ...prvič mogoče zato ker izgledam kot orka, da ne govorim o celulitu, ki sem ga dobila po nogah in tega res ne mislim kazati celemu Ptuju, pa še ogromno ljudi me tam pozna, glede na to da moj tam delauser posted image user posted image user posted image , drugič, ker sem pred leti tam fasala vnetje, aja pa tretjič, niti ene kopalke mi niso prav in doma pri naših se kopam v enodelnihuser posted image  tako kot moja omauser posted image user posted image user posted image

glede mleka - jaz imma kupljeno flaško, če pa bo sila po mleku, pa bo moj letel v lekarno.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.7.2008 16:37:42   
naty13
Dan.

Čvekiceeeeeeeeeeeeeeee. Je bilo spet nekaj za prebrat. user posted image

Nejca ima user posted image  in sta zunaj, jaz pa sem mal notri na hladno prišla in si bom privoščila user posted image user posted image user posted image user posted image . Postrezite si jo na kakršen koli način vam paše. user posted image

Sandra samo, da si bolje. user posted image

Nell jaz še po dveh letih ugotovim, da mi kakšna osnovna stvar manjka. user posted image

Zvečer me pa čaka likanje - k sreči likam sproti in so kupčki majhni. user posted image  Upam, da se kaj shladi spet zvečer, ker drugače se bom pa res skuhala za likalnikom. user posted image  Pa še vse bo treba po tleh pomit. Zdej daje zaključne lajštice na parket in se praši. user posted image user posted image user posted image  Pa ravno včeraj sem vse pomila. user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
7.7.2008 16:39:20   
ANA_P
aja, še o stopnicah - sva tudi doma v 4. nadstropju, 64 stopnic, vsak dan grem ziher 4-5 krat gor in dol, dvomim da bo pomagalo.
Je kolegica hodila do zadnjega v službo, tudi v 4 nadstropju, jih je dnevno prehodila 2-3 x, plus tega je vsak dan šla n sprehod za dve uri. Celo nosečnost! Rodila en teden po roku!

koš za plenice - mojea soseda ga je zelo prehvalila tako da sem ga mislila nabaviti.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
7.7.2008 17:23:27   
tatly
ANA_P-ma tudi jaz sem ko t pujcek in imam celulita se pa jos !!aja nekaj nisem razumela .,-zak kot mam bambi-kaj si mislila stem?bos se mogla it enkrat kopat da bos tvojega osreclauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
7.7.2008 17:29:33   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Oooooooooooooooo Miškolinčke. Sem prehitro napisala. Vidim teeeeeeeeeeeeeee.

JA občasno mi res nagaja internet,samo me ni blo tle gor zato ker mi ni blo ne za brat ne za pisat. Sem sam danes prišla mal prečekirat da ne bom pol preveč brala.
Ni me blo zato ker me je tisti v Posavju preveč prizadelo, sem namreč točno od tam doma in sem vse tiste ljudi poznala,večino sicer samo bežno,je pa moja najboljša prijateljica tam izgubila nekoga ki ji je zelo blizu (ne bom govorila koga ker ne vem če bi ji bilo prav). V glavnem ko sem zvedela za to osebo sem se ravno iz Kranja domov peljala,sem bla tako šokirana da sem se na prvi postaji ustavla, ker enostavno  nisem mogla peljat. Potem sem si pa nekako dopovedala in prišla k sebi, da naj se pazim da ne bom še jaz kam šla (Rim). Ravno zato tudi ne grem dol na pogreb ali pa kropit,ker mi je preveč stresno vse skupaj,že tako moram bolj počivat.
Bom šla drug teden domov pa ji bom stala ob strani. Tako da me tudi drug teden ne bo tle gor,da ne boste mislile da sem šla rodit. Če bi pa rodila bi pa povedala brez skrbi, ma Sayuri mojo št.,pa če bova slučajn kje skupaj rojevale mam tud od Naty št. pa bi se že obvestile.
Je pa lepo Naty da me pogrešaš in opaziš da me ni.

No zdaj sem mal pojambrala pa sam na hitro napisala kaj je da vas ne bo skrbelo zame,mi pa ni drugače nič kaj preveč za klepet trenutno,saj bo boljše,sam zdaj so še ti smotani hormoni tle,pol pa je kar je,..

Še mal preletim da vidim kaj ste čvekale. Sem pa opazila da jeuser posted image  na sporedu. No ja,Erin da te potolažim mi nismo še dlje kot ti pa bomo preživeli. Najprej mami ni smela, zdaj pa mamici kr ni, sam ati bi pa,..user posted image user posted image  Mogoče me pa še prepriča do finala,ker pol bo tud en cajt suša,pa tud nič prijetno ni pol,sploh če si bil šivan,bomo rajši zdaj proti koncu mal večuser posted image . Aja v prvi user posted image pa niso celo nič ker sem imela prepoved,pa je user posted image  ravno tako preživel,malo abstunence tudi ne škodi včasih.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
7.7.2008 17:41:49   
ANA_P
tatly- sem mislila napisati, tako kot je mama bambi povedala, da je videla nosečke v toplicah. Sory, za napake, ki jih delam vedno več ampak moje roke so skoraj celi dan v mravljincih in prste šek omaj čutim. Poleg tega pa še na čase izgubim moč v desnem zapestjuuser posted image

Jaz v toplice?user posted image user posted image user posted image user posted image Te me morejo posebej naročit, ker če zdaj skočim bombico v bazen, bo bazen na pol prazen, ko prilezem venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
7.7.2008 17:48:41   
miškolinček
Bom sam mal pokomentirala kar sem si zapomnila:

- mleko : Ga ne bom vnaprej kupovala ker se mi zdi brezsmiselno pa predrago,če bo nuja je lekarna vsak dan odprta in bo šel moj iskat. Vprimeru da ga bomo potrebovali bom kupovala Novalac tako kot prvič,ne glede na ceno.
- koša za plenice, po vsej verjetnosti bom kupila,ker so me prvič ful motile tiste plenice ki so v kopalnici smrdele. Tista ki pravi da bo vsak večer odnesla ven kao in ji ne bo smrdelo, naj povem da se user posted image  pokaka tudi do 8 krat na dan če je dojen,vsaj naš se je na začetku in te plenice smrdijo ko user posted image , na začetku pa nimaš ravno časa vsako posebej dol nesti, ker šparat do večera in prenašat tisti smrad,....ne vem no, vsaka se naj odloči za sebe. Jaz ga bom kupila in sicer brezskasetnega ki ga prodajajo v pikapolonici, kupila pa ga bom ko bom že rodila in to z darilnimi boni, ki ti jih prinese žlahta, ker drugače ne vem kako jih bomo ponucali, ker imamo že vse ostalo od prveuser posted image . Jih bom pa sigurno dobila,al bone al pa denar ker vsi vejo da drugo že vse imam.
- prve pleničke: 100% Pampers št. 1, newborn,to pa zato (ena je o tem že pisala),ker so edine ki vpijajo tekoče blati in rit ni vneta. Sploh če imaš user posted image ,ki je pokakan tudi do 8x podnevi pa še ponoči kdaj. Dojeni otroci namreč odvajajo zelo tekoče blato. V prvo sem jih imela toliko časa dokler niso bile premajhne in sem bila z njim zelo zadovoljna. Mojuser posted image  je bil zelo velikrat pokakn pa zelo tekoče blato je imel in ko smo prešaltali na št.2 ker je bila 1 premajhna je bilo non stop blato čez čez pajac in body in smo se celi preoblačili,tudi ponoči. Smo rabili ogromno pajacev pa bodijev, pa non stop smo sam prali.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 7.7.2008 17:49:26 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
7.7.2008 17:55:39   
miškolinček
Naty, da mal spodbudi ženske naj začnejo udeležbo potrjevat za petek v Kranju. . JAz zaenkrat pridem, upam da ne zamudim preveč mam še prej pregled pri G. pol morm pa še v Baby centru al pa kje tam nekaj kozmetike za mami in za user posted image  kupit (ta nujno), da vržem doma v torbo. Domov bom pa šla v soboto zjutraj ravno zato ker imamo srečanje. Če pa ne bo nobena zainteresirana pol bom pa šla že v petek.

Cebrca,ti kar pogumno pridi v petek v Kranj,boš dobrodošla, samo bodi previdna ker imaš kar dolgo vožnjo potem nazaj. Toliko mal za spodbudo.

Aradej, a si ti iz Posavja, sem opazila da si omenila da si blizu tistga kraja doma. Iz kje pa če smem zvedet,če nočeš pisat tu, mi piši na ZS, drug teden bom dol pa če bo vreme mal bolj prijazno in če bo čas, pa če si kje blizu seveda (ne bom imela avta,bo moj mene in tamalga sam dostavil), se lahko dobiva na user posted image . Mogoče se pa celo poznava,vsaj na videz.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
7.7.2008 18:25:06   
sandra123
Jaz sem pa vesela, ker so nam spet dežeka obljubiliuser posted image , upam, da se bo spet malo ohladilo, da ne bom napol naga hodila po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ...
Naty, meni je dal moj user posted image popolno prepoved likanja, ampak komaj čakam, da čez pol ure gre od doma, da se lotim tistega stojala polnega njegovih srajc, ker mi gredo že totalno na živceuser posted image ...Tinka pa uživa na počitnicah in bom imela malo miru pri hiši....user posted image
Vroče mi je user posted image , a je še kateri od vas???user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1949
7.7.2008 18:38:46   
tejkaz
Čvekice

Moja dva sta zunaj, jaz moram pa nekaj za službo narediti. Se moram jutri tam pokazati.

na pregledu je bilo vse ok. Kile so sedaj vse na +4. Pritisk, voda bp, hemoglobina kar 123. Malček je obrnjen na glavo, še vedno zelo visoko. Vse mere ustrezajo tednom, težek je cca 2300 g. Pa še vedno je fant user posted image user posted image Dobila napotnico za porod. Naslednji pregled 28.7. ko bo tudi prvi CTG.

Naty, čestitke za izpit. Dobra si

Vilika, lepi trebušček. Zelo lepo kožo imaš.

Koš za plenice. Jaz imam tega ki ga je Erin nalepila in je super. Imamo ga že od Evinega rojstva in ni še niti enkrat zasmrdel. jaz sem res zadovoljna z njim. 

Tudi jaz vsak dan prehodim kar lepo število stopnic.

Pleničke, tudi jaz imam prvi paketek enkico, ravno iz ega razloga, ki ga je navedla miškolinček.

Mleka ne bom v naprej kupovala.

Ryssa, meni se trebuh še nič ni spustil. Še vedno ga imam tik pod prsmi.

Iskanje, mene je strah poroda, ja. Ravno zato sem se odločila za Ultivo v Kranju. Še katera?

Meni je pa sestra danes prišla perilo zlikat. Je likala dve uri in pol. Hvala sestrica user posted image user posted image

zdaj pa res na delo

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?