nell
|
Uf babike kok ste se načvekale...pa sam do Celja sem skočila in seveda nakupila pol preveč. Ampak tokrat nič posebej za tamalega, ampak za koplanico in za znosnejše življenje, stvari, ki jiuh pogrešam...prej jih nisem, ker pač nisem skos tle bla...zdej pa dam cote prat, pa si hodim ščipaslke od tašče sposojat, na njihovo stojalo obešat in seveda sem šla to kupit. arany - dobila Jabooza in tud Noggi-ja - uf je fajn tam počivat...sem pa že pozabla kok hud*** velik je. Sem čakala eno leto od sejma, da sem si ga končn naročila in zdej sem srečka. Naty - čestitke za izpit, zdej si lahk mal oddahneš... in čestitke tud za ...midva ga HB lahko prakticirava celo nosečnost...na začetku me je mineval, zdej pa ko mene noro drži, mojga mal trebuh skrbi...no zgleda do so skor vsi v isti situaciji. Sicer pa se glede ne smem pritoževati...se ni skor nič ekstra spremenilo, je pa res, das sva midva bila v večini skupaj le med vikendi, zaradi spleta okoliščin. gajka - glede srečanja men lokacija in ura povsem odgovarjata...zdej so še druge na potezi. Čipka - koš je bil prva stvar, ki sm jo kupila za mojga čmrlja, menda že tam januarja - se mi je zdel strašno pomemben. Zdaj po premisleku, ga verjetn ne bi več kupovala na vrat na nos, še posebej zato ker mso v hiši in imamo kanto za smeti pred vhodom, do tja pa vsak večer le ni tko daleč. Ampak zdej k smo ga kupili, ga bomo tud uporabljali...je pa dogovor tak, da začnemo, v kolikor gre za kasete občutno preveč denarja in vidiva, da se da brez tega tud živet, ga bova nehla uporabljat...tko da predvidevam, da prvi mesec. Je pa tko k je erin napisala, mi smo ga mel v vrtcu v Lj in se mi je takrat zdel to fenomen, zato sm ga hotla tud met...ni pa nič smrdel, ampak smo mel tud pridne čistilke...tko da, bomo videli. Sandra - js pa tok mislila nate... sem bla prepričana da si šla h G...sploh ker nisem nič od tebe prebrala. Sicer sem pa vesela, da je boljše. Glede krčev in občutka, kot da se bo vsak čas začela menstruacija - ja to se tud men dogaja, zdej vsak dan tak čuden pritisk. Poleg tega me sploh ponoči tako bolijo sramne kosti, da omi iz postle do wc-ja pridem - se pripravljamo zgleda.