|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 14:26:15   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Erin, tebe pogrešamo. user posted image

Tejka ne vem če je trebušček pomagal. Spraševala me je tisto kot vse. Treba je bilo prevest 10 tekstov in potem te iz teh tekstov sprašuje. Sem pa znala skoraj vse, kar me je vprašala- prevajanje. Mogoče je trebušček pripomogel le tolk, da me mogoče ni tolk dolg mučila. user posted image user posted image user posted image  Če boš pa še kaj po kranju hodila, pa prej sporoči, se ti lahko z Nejcem pridruživa.user posted image  Če si za. user posted image

Cebrca upam, da že cartaš.

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.7.2008 14:27:05   
Erin
astrea - kako je danes s teboj? user posted image Si dobro?

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.7.2008 14:28:37   
anita goitan
tatly saj si ti spraševala za obseg bušijauser posted image , moj je 102cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.7.2008 14:29:40   
anita goitan
oo pozdravljena Erin, sem vedla da se imaš lepo in da ne zapravljaš cajta z namiuser posted image , pravilno!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.7.2008 14:38:10   
pingo80
Sayuri - tako sta cart tile dve tvoji žabici; da ta velikega žabončka sploh ne omenim. Res ste lušni.

Bella, košuta - očitno sem pa jaz mal hecna, ker mi oteka gležnj na nekdaj poškodovani nogi. Smo pač različni.

Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.7.2008 14:40:07   
pingo80
sm malprehitr pritisnila pošlji
cebrca - upam, da je porod že za tabo in se veselo crkljate.user posted image

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.7.2008 14:42:59   
naty13
Erin, si me prehitela. user posted image  Samo, da ste zadevco z avto rešili. user posted image  Bi bila kar panika, če bi se mudilo v P in avto ne bi vžgal. Mami je pa zlata, da te mal pocrklja. user posted image user posted image

Tudi midva z user posted image  sva zapravljala. Zame spodnje perilo, ene boksarce za lubija, zame pižamco, za Nejca pižamco, pa pleničke za Nejca, pa položnice, pa mizo za v dnevno sobo sva šla naročit (sva mela zdej eno čist tko začasno). Jaaaaaaaaa  kar nekaj sva zapravila, ampak sem vesela, ker sva v dobre namene. user posted image

Smo pa tudi že po kosilu. Zdej bi mal poležala. Pa verjetno ne bo časa. user posted image  Se bom pol mal pošlepala, ko pride moj brat na obisk in se bo z Nejcem mal poigral in ga zabaval. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.7.2008 14:47:45   
tejkaz
Naty, seveda sem za sprehod po Kranju.

Sem prej pozabila napisati, da Eva očitno sploh nima noric. Po žlički claretina včeraj je danes brez izpuščajev. Očitno je šlo za neko alergijo. Samo na bedru ima še dva izpuščaja, ki si jih je pokrempla. Kolikor jaz vem, norice ne izginejo po člički claretina. Ali pa se motim?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.7.2008 14:47:55   
sandra123
A si merite bušije user posted image ...no, da vas jaz malo šokiram........smo na 125 cm obseguuser posted image ...še kar kipimo...težek je pa tudi že precej...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.7.2008 14:51:35   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, seveda sem za sprehod po Kranju.

Sem prej pozabila napisati, da Eva očitno sploh nima noric. Po žlički claretina včeraj je danes brez izpuščajev. Očitno je šlo za neko alergijo. Samo na bedru ima še dva izpuščaja, ki si jih je pokrempla. Kolikor jaz vem, norice ne izginejo po člički claretina. Ali pa se motim?

Pri noricah je tako, da se tiste pikice, ki se pojavijo izsušijo in ratajo hraste, ko se prve že celijo, že nove pikice nastajajo. Ne dobiš vse pikice naenkrat.

Pa je zate tudi olajšanje, da ni noric, da jih ne bi bratec dobil. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.7.2008 14:52:13   
sandra123
Tejka...norice res ne izginejo čez noč, ponavadi trajajo kakšen teden-10 dni.... možno, da je res kakšna alergijauser posted image , predlagam, da obiščeta dr., če se ponoviuser posted image

Naty, so vrata že na svojem mestu???

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.7.2008 14:53:44 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.7.2008 14:53:17   
naty13
Tejka, a kej veš, kaj se s Cebrco dogajauser posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.7.2008 14:54:33   
dojenč
RYSSA.- jaz bom oblekla majčko s trakci gor pa mikico s dolgimi rokavi, ki je itak komplet, pa bodi.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.7.2008 14:55:01   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Naty, so vrata že na svojem mestu???

Ne še. Pride en sosed po 15uri, po službi. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
22.7.2008 14:55:40   
košuta

V petek imam pregled ob 7.30 oz. najprej CTG, potem pa pregled....boš takoj za menoj na vrstiuser posted image , se bova potem dogovorili, kam greva, ok???user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sandra - Jaz imam isti postopek, samo začnem pol ure za tabo...user posted image

Muklla - Držim pesti tudi zate - da bo šlo čim hitreje in čim lažje, ko bo šlo zares.user posted image

Erin - Uživaj, ko imaš priložnost...user posted image

POZOR, POZOR! SEZONA LOVA NA LEVE IN LEVINJE ODPRTA! JEEEEEE! Pa smo tam!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 3415
22.7.2008 14:57:30   
sandra123
Naty, držim pesti, da se jih končno namontirauser posted image , da bo potem vse urejeno do prihoda tvoje štručkeuser posted image

Jaz grem pa zdaj malo poležavat, ker mala dva v trebuščku spet norita in izvajata akrobacije user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.7.2008 15:01:02 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.7.2008 15:00:03   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: košuta

V petek imam pregled ob 7.30 oz. najprej CTG, potem pa pregled....boš takoj za menoj na vrstiuser posted image , se bova potem dogovorili, kam greva, ok???user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sandra - Jaz imam isti postopek, samo začnem pol ure za tabo...user posted image

Ja, upam, da bom kaj dlje zdržala na CTG-ju kot danes, ker sta tako spretno brcala v elektrode, da je bil potem ctg kar nekajuser posted image ...čist zmedene krivulje....Hja, kaj čmo, če sta pa tako divja user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.7.2008 15:07:19   
naty13

Naty, držim pesti, da se jih končno namontirauser posted image , da bo potem vse urejeno do prihoda tvoje štručkeuser posted image

Evo, je že prišel vrata montirat. user posted image user posted image user posted image  Lubi je Nejca ven peljaluser posted image , jaz grem pa mal v vodoravno. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.7.2008 15:11:03   
tejkaz
Naty, nimam pojma kaj se dogaja s Cebrco. Če bom dobila kakšen sms ga bom posredovala. Mogoče že carta svojo štručko in nima časa, da nam sms pošlje. Mogoče se pa še matra, ker medenično menda ne gre hitro.

Če se bodo Evi pojavili še izpuščaji se bova res pri P oglasili. Malo mi je sumljivo vse skupaj. Včeraj polno izpuščajev, danes razen tistih dveh, čisto nič.

Jaz ne vem koliko imam obsega. Nimam pojma v kateri škatli je meter. Nazadnje vem da je bilo 106. Po mojem je kakšen cm več, sam kaj pretirano več pa ne.

Nevaeva, jaz bom rodila v Kranju z Ultivo. No, to že veš, če bo pa še katera pa ne vem. Če bi bila bližje ali pa imela prevoz se jaz javim za pijačko. Tako pa nisem ne blizu, pa še prevoza nimam.

Še kakšna ideja glede kosila? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3419
22.7.2008 15:11:32   
dojenč
meni pa bi morali danes iz merkurja pripeljati hladilnik, pa ploščo za stedilnik pa pečico, pa ni nič z njih, mislim halo, oni resno mislijo da imam jaz časa v nedogled.
vceraj so nama do konca postrihali parket, tak da bomo jutri zaceli seliti, ampak vseeno še nebomo spali v stanovanju zaradi hlapov

je pa res pregovor, najprej stalca pol pa kravca, jaz sem tak utrujena od tega dela, selitve, in vseega skup.

aja erin cestitam za vrate, mi se nismo prišli tak dalecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
22.7.2008 15:18:12   
Julija08
Nevaeva, jaz bom rodila v Kranju z Ultivo. No, to že veš, če bo pa še katera pa ne vem. Če bi bila bližje ali pa imela prevoz se jaz javim za pijačko. Tako pa nisem ne blizu, pa še prevoza nimam.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz tudi razmišljam o porodu z Ultivo, pa se še nisem čisto odločila.

Tejkaz - kaj je pa tebe prepričalo? A prvič si rodila naravno (mislim brez EA, Ultive...)? 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
22.7.2008 15:28:21   
tatly
moj obseg trebuha je 109-nevem zakaj se mi zdi tako majhen!pa se vsi mi govorijo ce sem zogo pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
22.7.2008 15:39:04   
dojenč
tatly- ne obremenjuj se s tem, vsaka nosečnica ima drugacen trebušček,
jaz bi rekla da imas bolj malega zato ker nosiš bolj zadaj v krizu
drugace pa ni nic narobe

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.7.2008 15:49:18   
mishel
ZDRAVO PUNCE!!!!

Moram vam priznati, da ne sledim več dobro kako ste kaj, se pa vseeno trudim slediti vsaj temu, katere že zibate oz. katere zibamo user posted image . Pa javljam vam, da smo se včeraj prvič kopali in je bil David tako priden, da še glasu ni spravil iz sebe. Je rekla patronažna ta so tako pridni otroci prava redkost user posted image . Skratka lep pozdrav vsem!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
22.7.2008 15:53:05   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image tatly, lepa siuser posted image user posted image user posted image , nič nimaše premalega trebuha. Da se ne bi z mano primerjala, ki si me videla v živo, jaz imam prevelikega, sem prava orka.
Velikost trebuha je odvisna od različnih dejavnikov: odvisno kje in kako  nosiš, odvisno od vezi v trebuhu..npr. jaz ki sem bolj stara kvokauser posted image več nimam tako napetih vezi in ne vem kakšnih trebušnih mišic kot ti, ki si še mlada. Ne skrbi, meni se tvoj trebuh ni zdel majhen. Večina mojih kolegic je imela manjši trebuh kot ti, ko so že šle rodit. Tako da brez skrbi.

cebrca, ti pa upam, da si se že rešila in da že veselo cartaš.

Obrat, otrok na ritki, v MŠ so rekli da probajo vseeno naravni porod. Sem vprašala mojega G in je rekel, da on ne da ne na obrat in ne na naravni porod ampak kar na CR.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?