|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 9:57:46   
anita goitan
sandrauser posted image user posted image user posted image no fino za pregled, super sam da je vse ok! Veš da smo te pogrešale!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
22.7.2008 9:57:56   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled. Lepo, da ubogata tvojedva malčka. user posted image  Bosta verjetno zelo živahna in pridna otročka. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
22.7.2008 9:59:11   
bambi14
1?
Jaz sem kupila album, ki ga mislim uredit: dat noter prve slikic UZ in seveda prvo slikico sploh, ko smo stari 5 dni( zarodek- ga namreč tu v Mb- ju slikajo preden  vstavijov maternico/ sem IVF-ovka+ po 2 letih je ratalo) in zdaj kr ne morem verjet, da bom kmalu mojo štručko dršžala v rokah- mi kr solze pritečejo.user posted image
A ste že kaj nabavle,....

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.7.2008 10:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

PABLO jebeliš ti si pa res blizu cilja, mah če se user posted image fajn počuti kot podnajemnik nič zato, vi2 kar lepo uživajta

Ja, res smo že blizu user posted image . Samo če ti odkrito povem, me je npr. tistih 30 dni do pdp bolj zaskrbelo, kot pa teh 10 ali 9. Včeraj sem imela pregled +lab +ctg. Ctg je skoraj brez "hribčkov", otroček je pa kar lepo aktiven. Ima dovolj plodovnice, posteljica je lepa, pretoki so OK, teža pikeca pa tudi verjetno ne bo presegla 4 kg, tako kot se je to zgodilo v prvo in sem imela CR. Tokratna trenutne teža malega je cca 3100 - 3200g, kar je rekla G, da je idealno za rodit. HB, verjetno bom pa morda imela celo hitro in lepo izkušnjo z naravnim porodom?! Če se bodo tokrat le popadki pojavili in vse ostalo kar sodi zraven......kdo ve.....

Aha, naslednji pregled imam v ponedeljek, 28.7., to je že 40. teden in verjetno zadnji pregled pri moji G. Če bom in verjetno bom čez rok, pa vse ostalo nato opravim v P....

Moram pa še dodat, da sem včeraj kar dolgo čakala pri G, vendar sem bila kar vesela za tisti čas, ker sem tako prijetno kleptala z eno prijetno in zanimivo user posted image . Mi je žal, da sva se kar tako pogovarjali menda več kot eno uro in se nisva niti predstavili. Ima pa rok decembra in mi je bilo kar hudo zanjo, ker je rekla, da se je ta vikend v soboto poročila in v nedeljo je začela krvaveti in včeraj po pregledu pri G je bila napotena seveda v P. Držim pesti zanjo, da bo vse OK!!! user posted image   user posted image    user posted image . Je pa iz tvojega kraja, Sandra.

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Pablo...daleč si prilezla...še malo pa bo finale - mogoče te pa isti dan ujamem

user posted image user posted image user posted image ...ja sandra nimam nič proti, če že v naprej vem za družbo v P user posted image . Včasih je fino koga poznanega kje videt.....Ko bi človek vedel kaj in kdaj ga čaka, ja,.....Kateri dan ste si izbrali? Jaz pravim, da smo se dogovorili za 1.8...... user posted image user posted image user posted image Preveč čez rok res ne bi rada, da se vleče......

(odgovor članu anita goitan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.7.2008 10:36:35   
*zvezdica*
Dobro jutro in hvala za kavico! Ste pa olk načvekale od včeraj zvečer, da sem vas komaj prebrala user posted image .

Cebrca, drži se! Srečkica boš najbržže danes pestovala svojo malo štručkouser posted image . Držim pesti, da bo šlo vse po hirem postopku.

Glede popadkov...jaz v prejšnji nosečnostioz. pri porodu nisem imela niti enega v križu...tako, da ni nujno, da jih čutiš tudi tam. Moji so bili kot menstrualni krči...samo veliko hujšiuser posted image

Zoja miša, vse pohvale tvojemu dragemu. Res je pridenuser posted image user posted image

Sayuri, ti imaš pa prave angelčke za otroke. Kaaakšni cukri souser posted image

Ja, telegrame je pa res fino dobit. Jaz sem jih pri Marcelu ogromno in sem kar skos mal jokcala ker so eni tako lepo napisaliuser posted image , pa še mal hormončkov je zraven, pol pa itak skos mal jokcaš. He he...ko sem bila noseča z Marcelom je bila ravno zimska olimpijada 2006 in ko so prižgali olimpijski ogen sem jokala ko dež, tako me je ganilouser posted image

Naty user posted image za vrata.

Sandra, super za pregleduser posted image . Tvoja sončka naj se kar še malo grejeta.

Moj dragi je šel danes na operacijo user posted image . Če bo šlo vse OK ga gremo zvečer že iskat. Mi je pa super, da bo sedaj en čas doma na bolniški, da bomo mal skupaj.

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.7.2008 10:40:06   
naty13
Zvezdica zdaj boš mela pa poletno olimpijado 2008. Ti pa imaš same športnike. Bodo za olimpijado ven prišli. user posted image user posted image user posted image user posted image  kakšno naključje. user posted image

pa pa

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.7.2008 10:40:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Oooo, lepa novička in obvestilo Zoje Miše. Pa se zopet nekaj dogaja! Držimo pesti za čebrco user posted image , da bi čim prej in s čim manj zapleti cartala svojega user posted image !!! 

...upss, se opravičujm za č in ne c. Drži se cebrca!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.7.2008 10:40:43   
ANA_P
bambi, midve pa sva se ziher srečevale v MB na IVF? Sicer vidim, da imaš kasenej PDP kot jaz. Kdaj si imela ET? Jaz sem imela 25.11.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.7.2008 10:53:34   
buhtlčk
sayuri vi ste pa res ena najlepših družin, prou za v reklamo

Evo jst sm s pregleda. Sm mela sam merjenje pritiska, mal je potipal buhija pa srček poslušal, pa je blo konc. Nobenga govora o CTGju al pa o kšn teži ipd. A vas ostale kar avtomatično na CTG pošljejo pa kdaj? Tele dva zadnja pregleda sta mi bla res kr nekej, a je to običajno?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
22.7.2008 10:56:03   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

bambi, midve pa sva se ziher srečevale v MB na IVF? Sicer vidim, da imaš kasenej PDP kot jaz. Kdaj si imela ET? Jaz sem imela 25.11.

Ja jaz sem imela 27.11. punkcijo in 2.12. je pikica prišla k mami, ki jo varuje zdaj že skoraj 9 mesecev.
user posted image

Je pa nas bilo polno in sem bolj osebno poklepetala še s tremi ampak smo nekako sedaj prekinile stike, ker je samo meni uspelo obdržati in je bilo zelo hudo za ostale punce,...saj veš kako je to- nimaš besed. Ena je imela vstavljene 3, ena že v 5 poskusu 2,.....

Ob priložnosti se bi lahko kaj videle in izmenjale izkušnje,.......z vozeki- hihi.user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
22.7.2008 10:58:49   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Evo jst sm s pregleda. Sm mela sam merjenje pritiska, mal je potipal buhija pa srček poslušal, pa je blo konc. Nobenga govora o CTGju al pa o kšn teži ipd. A vas ostale kar avtomatično na CTG pošljejo pa kdaj? Tele dva zadnja pregleda sta mi bla res kr nekej, a je to običajno?

Mene je na CTG poslala, ker sem mela prejšni večer popadke. Drugač pa moja G pošilja na CTG zadnji teden, amnijo pa daje na PDP, če je vse ok, če se pa kaj dogaja, ti jo pa že prej da.

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
22.7.2008 11:13:21   
Tamy30
ojla punce,
se dobro da se je malce ohladilo, meni je kr ql da ni vrocega poletja tako kot so napovedovaliuser posted image .

Da vas malce preberem, koncno smo se povezali po netu, je moj user posted image zrihtal net.
naty13 cestitke za opravljen izpituser posted image
bambi14 jaz imam ta album ze 3 mesece, pa se se zdaj nisem spravila poleg da bi vsaj slicice iz UZ prilepila. Se vedno pravim bom jutri, bo prej tamali zuni, pol pa res ne bo cajta za kaj urejanjauser posted image

Ah ta bolecina, ki jo cutim po levi strani od kriza navzdol, je grooozna. Sem vceraj ginekologu omenila, pa ni nic kaj rekel exstra. Enih par udarcev po hrbtu, vprasal ce kaj boli, in to je bilo vse. No baje da lekadol po potrebi. Jaz pa komaj hodimuser posted image tak da komaj cakam poroduser posted image

a torbe za v porodnisnico ze imate pripravljene?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
22.7.2008 11:14:26   
lana777
JOOOOOOOOOOOOOOOJ SUPER ČVEKULJICE,

sej ne morm sledit, tk ste pridneuser posted image

Sayuri - kake lepe fotkiceuser posted image

Pa sej se že ne spomnim več, kaj sm prebrala ...
Morm vam pa sporočit, da sm se kljub prstu lotla poslikav, ker
me je ZojaMiša prjazno opomnila, da se ni dobr zanašat, da
mam še toooooolk časa ...

Uživajte in deževni pozdravčki ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
22.7.2008 11:16:06   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

ojla punce,
se dobro da se je malce ohladilo, meni je kr ql da ni vrocega poletja tako kot so napovedovaliuser posted image .

Da vas malce preberem, koncno smo se povezali po netu, je moj user posted image zrihtal net.
naty13 cestitke za opravljen izpituser posted image
bambi14 jaz imam ta album ze 3 mesece, pa se se zdaj nisem spravila poleg da bi vsaj slicice iz UZ prilepila. Se vedno pravim bom jutri, bo prej tamali zuni, pol pa res ne bo cajta za kaj urejanjauser posted image

Ah ta bolecina, ki jo cutim po levi strani od kriza navzdol, je grooozna. Sem vceraj ginekologu omenila, pa ni nic kaj rekel exstra. Enih par udarcev po hrbtu, vprasal ce kaj boli, in to je bilo vse. No baje da lekadol po potrebi. Jaz pa komaj hodimuser posted image tak da komaj cakam poroduser posted image

a torbe za v porodnisnico ze imate pripravljene?

torba- mah ja bi se laho reklo, da je pripravljena
A prideš v  MB rodit,.....se boma vidle v puser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.7.2008 11:18:38   
tatly
oj
tamy30-sem videla da imas rok glih na moj roj.danuser posted image jaz bi tudi full rada 13 rodila

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.7.2008 11:30:00   
dar10
Heej! Me ni blo kak teden tukaj in cist ven pades...
Punce, zanima me, ce je katera bla na rocnem obracanju otrocka? Al pa, ce kej veste kako to je? Baje ne boli, baje ni tveganja, edino to, da obrat sprozi porod in pac rodis prej... Ima katera kaksne izkusnje s tem? K mene verjetno to caka.
Danes imam ctg in uz pri moji g. in ce se vedno ni obrnjena na glavico, dobim napotnico ...
Pa se to, kaj boste s sabo vzele v porodnisnico za nase male otrocicke?
lpd

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.7.2008 11:44:06   
lana777
Obračanje otročka ... Hmmmmm ... jst sm slišala čist drugače,
da ni PRIJETNo (daleč od tega),

sicer pa je naše dete še vedno veselo na ritki in mi je G
rekla, da je malo možnosti, ker je velik in imam malo plodovnice in
da se mi najbrž obeta kr CRuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.7.2008 11:45:07   
LinaK
dar10 jes sicer izkušenj nimam, mi je pa pravila ena kolegica, ki so ji to delali, da raje rodi s CR, kot pa da gre na ročno obračanje, ker baje boli bolj kot porod.
Tako sem slišala, kaj pa je res pa ne vem!user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.7.2008 11:48:08   
lana777
jah, sam
ne vem, če mamo kaj na izbiro ...

Al se da kr zment, da bi kr CR???

Ima katera izkušnje?

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.7.2008 11:49:09   
bella02
Dobro jutro, punce!
Ker sem pozno vstala in moram v lab it lulat, vas ne morem prebrat, ker je spet preveč. Vas berem potem, ko pridem domov. Pa še v Bauhaus grem po zaveso, so klicali, da je narejena user posted image .
Pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.7.2008 11:53:50   
LinaK
lana777 men se zdi, da če sedi na ritki, da naredijo CR.
Vem pa, da žal ni povsod tako, odvisno od G.
Jes vem, da bi mi moj takoj naredu CR in se sploh nebi matrala!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.7.2008 11:55:56   
lana777
LinaK - tk bi moral bit ja, ampak
se mi čist dozdeva, da jst ne bom take sreče ...
moja znanka se je prej raje 10 ur matrala, pol
pe so ji rekla, da nismo v Ameriki, da bi silah kr
CR zmišljevali ... No po tolk časa smo pa kr bli v Ameriki ... :(

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.7.2008 11:59:42   
LinaK
Ja na žalost je to tako! Kam pa imaš namen it rodit?
Jes bi se na tvojem mestu probala z G kej zment, ker baje ta obrat res ful boli, naravni porod pa se ponavadi konča s CR, samo da se prej ženska brez potrbe ful matra!user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.7.2008 12:02:36   
lana777
Celje.

Čeprav ne vem, kako je tu. Ta zgodba z mojo znanko
je iz LJ izpred 2 mesecev.
In je bla res zelo bogauser posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.7.2008 12:04:45   
kaja02
lep pozdrav!!

ma, saj rabiš skor eno uro, da vas preberem, ste prave čveke. Dans sem poležavala do 10.ure, je blo tak fajn ko je blo hladno. Drugače pa sem ponoči šetala sem in tja, ker ta moja pupa si bo mende izvrtala pot ven. Je začela okoli 11. ure zvečer me vrtat po mehurju, noge so kar krožile po mojem trebuhu. Sedaj mam pa en problem,jo čutim nekok počez, tudi oblika trebuha se je spremenila, še dober da mam jutri G da bo vidla kako je obrnjena, upam , da se ni obrnala.

Ceberca- user posted image , naj hitro mine

Naty- user posted image  za izpit

Pablo- sem še kar tu, še v enem kosu, mam občutek, da bova midve kar skupaj ležale v P

zoja Miša- glej da se ne boš preveč dobro naučila danes dihat in nam kar pobegnala v porodni blokuser posted image

ostalo se pa sedaj ne spomnem, komentiram, mater sem sklerozna

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?