Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan PABLO jebeliš ti si pa res blizu cilja, mah če se fajn počuti kot podnajemnik nič zato, vi2 kar lepo uživajta Ja, res smo že blizu . Samo če ti odkrito povem, me je npr. tistih 30 dni do pdp bolj zaskrbelo, kot pa teh 10 ali 9. Včeraj sem imela pregled +lab +ctg. Ctg je skoraj brez "hribčkov", otroček je pa kar lepo aktiven. Ima dovolj plodovnice, posteljica je lepa, pretoki so OK, teža pikeca pa tudi verjetno ne bo presegla 4 kg, tako kot se je to zgodilo v prvo in sem imela CR. Tokratna trenutne teža malega je cca 3100 - 3200g, kar je rekla G, da je idealno za rodit. HB, verjetno bom pa morda imela celo hitro in lepo izkušnjo z naravnim porodom?! Če se bodo tokrat le popadki pojavili in vse ostalo kar sodi zraven......kdo ve..... Aha, naslednji pregled imam v ponedeljek, 28.7., to je že 40. teden in verjetno zadnji pregled pri moji G. Če bom in verjetno bom čez rok, pa vse ostalo nato opravim v P.... Moram pa še dodat, da sem včeraj kar dolgo čakala pri G, vendar sem bila kar vesela za tisti čas, ker sem tako prijetno kleptala z eno prijetno in zanimivo . Mi je žal, da sva se kar tako pogovarjali menda več kot eno uro in se nisva niti predstavili. Ima pa rok decembra in mi je bilo kar hudo zanjo, ker je rekla, da se je ta vikend v soboto poročila in v nedeljo je začela krvaveti in včeraj po pregledu pri G je bila napotena seveda v P. Držim pesti zanjo, da bo vse OK!!! . Je pa iz tvojega kraja, Sandra. IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Pablo...daleč si prilezla...še malo pa bo finale - mogoče te pa isti dan ujamem ...ja sandra nimam nič proti, če že v naprej vem za družbo v P . Včasih je fino koga poznanega kje videt.....Ko bi človek vedel kaj in kdaj ga čaka, ja,.....Kateri dan ste si izbrali? Jaz pravim, da smo se dogovorili za 1.8...... Preveč čez rok res ne bi rada, da se vleče......
|